eveeeeet tabiiii...
hoşbulduk canım.. yaa istemiyorum sezaryen herşey yolunda giderse normal istiyorum ama osman hoca o karar verilecek tercih edilecek birşey değil en son anda bakıcaz durum ne gerektiriyorsa onu yapıcaz diyor... sezaryenden çok korkuyorum ben daha önce ameliyat oldum ya çok zor kapanıyor benim dikişlerim o yüzden istemiyorum..
merhaba canım hoşbulduk.. görümcenin de gözü aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
valla benim hazırlıklar bitti desem yeridir büyük parçaları aldık, oda takımı, araba, anakucağı, salıncak, bizim odamıza koymak için beşik, bir sürü kıyafet, battaniye, ateş ölçer, telsiz, buhar makinesi vs. vs... şimdi pompa alıcam bikaç biberon onlar için sterilizatör, emzik, makas falan.. ocaktan önce biraz da bez stoklarsak çeşitli boylardan, o alt açma örtülerinden kendime de iki lohusa takımı aldım birkaç da ev kıyafeti süslü bir iki nevresim takımı pek bişey kalmaz sanırım.. son günlere bişey kalsın istemiyorum bir süpriz yaparsa hazırlıksız yakalanmayalım.. bebek şekerlerim de bitti sayılır 75 tane yaptım 25 daha yapıcam yavaş yavaş yapıyorum işte akşamları
aldığım beşiğin resmini koymaya çalışıcam bakalım beğenecek misiniz? o süslü püslü olanlardan aldım kullanışlı değil dediler ama olsun çok heves ettim çok para da vermedim nasılsa odasının beşiği de var inşallah allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip eder..
şizofren evini taşıyor galiba biran önce dönsün artık özledik valla..
aysecim maşallah herbişeyi halletmişsin sen becerikli hatun :) şekerleri merak etim nasıl yapıyosun?onun resmini de koysana,belki bende yaparım.çok baktım netten ama kafama yatan bişey bulamadım.bide resimleri nasıl koyuyosun cnm?
hıııııııııııım hoca bi risk görmüyo demekki canım ozaman hayırlısı inşallah kolay olur doğumun bu arada böcük sokmuş geçmiş olsun :))))))))eveeeeet tabiiii...
hoşbulduk canım.. yaa istemiyorum sezaryen herşey yolunda giderse normal istiyorum ama osman hoca o karar verilecek tercih edilecek birşey değil en son anda bakıcaz durum ne gerektiriyorsa onu yapıcaz diyor... sezaryenden çok korkuyorum ben daha önce ameliyat oldum ya çok zor kapanıyor benim dikişlerim o yüzden istemiyorum..
günaydınn herkese..
canım ileşmene sevindim ama ishalide uzun sürerse doktora git mutlaka u arada ben oğluma isim olarak kuzey ali koyacaktım beğenirmisin bilmem fikir sormuşsun birde arda diyordu kız kardeşim ama nevra yazmış zzaten sonuçta oğluma 2 ismide koymadım muhammed koydummerhaba, sıkıntılarım hakkında görüş ve doğum için tebrik bildiren arkadaşlara teşşekkür ederim, bahsettiğim sıkıntılar için 2 gün önce acile gittim (öyle ki kafamı taşıyamıyodum) 2 ünite serum verdiler , günde 3 fincan kahve, minoset plus, cafergot mu ne kafein tabletiymiş ve bol bol su iç dediler ve sırtüstü istirahat. bunlar arağmen geçmezse gel beyin tomosu çekicez dedile ama çok şükür geçti şimdi de ishale tutuldum işte böle ...
Bende doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ve malum günü bekleyenlere de allah kurtarsın
Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
A bi de bu sarılık olayı biz hastanedeyken yoktu ama bundan sonra gelişebilir mi? yani kaç günden sonra artık sarıllık olmaz falan diyebiliriz bu konuda bilgisi olanıan var mı?
Eki Görüntüle 254173 Eki Görüntüle 254174
evocum mesaj yazdığımız yeri aç eklintiler var ataç resmi onu tıkla sağ üstte dosya ekle var onu tıkla bilgisayırından resmi seç upload files de bitince en altta içeriğe ekle var onu tıkla..
canım ileşmene sevindim ama ishalide uzun sürerse doktora git mutlaka u arada ben oğluma isim olarak kuzey ali koyacaktım beğenirmisin bilmem fikir sormuşsun birde arda diyordu kız kardeşim ama nevra yazmış zzaten sonuçta oğluma 2 ismide koymadım muhammed koydum
ay ayşecim ne güzel beşiğin bunu rahat 6-7 ay kullanırsın ama dönmeye başladımmı iyice kullanamazsın inşallah yatak odasının beşiğini büyüyenlerden almışsındır canım çabuk alışır yatakta uyumaya 1-2 yaşından sonra iptal edersin beşiği :)))))) caım birde telsiz al ama mümkün se kameralı olanlardan al bebişi bir süre sonra kendi odasına koy yatak odanıza alıştırma chicco nun 250 tl ye varkameralı
bugun 17. günüm haftaya cumartesi ultrason icin cagirildim cok mutluyum :)
teşekkür ederim .. iyiym ..sende iyisindir umarımgünaydın nevracım nasılsın?
evet spinal de verilen ilaç kafeinle atılıyormuş ..zor günler yaşamışsınmerhaba, sıkıntılarım hakkında görüş ve doğum için tebrik bildiren arkadaşlara teşşekkür ederim, bahsettiğim sıkıntılar için 2 gün önce acile gittim (öyle ki kafamı taşıyamıyodum) 2 ünite serum verdiler , günde 3 fincan kahve, minoset plus, cafergot mu ne kafein tabletiymiş ve bol bol su iç dediler ve sırtüstü istirahat. bunlar arağmen geçmezse gel beyin tomosu çekicez dedile ama çok şükür geçti şimdi de ishale tutuldum işte böle ...
Bende doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ve malum günü bekleyenlere de allah kurtarsın
Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
A bi de bu sarılık olayı biz hastanedeyken yoktu ama bundan sonra gelişebilir mi? yani kaç günden sonra artık sarıllık olmaz falan diyebiliriz bu konuda bilgisi olan var mı?
bunların mavisi pembesi ve turuncusunu da yaptım aynı çiçeklerden kapı süsü de yapıcam bitince onu da koyarımEki Görüntüle 254172
Eki Görüntüle 254173 Eki Görüntüle 254174
evocum mesaj yazdığımız yeri aç eklintiler var ataç resmi onu tıkla sağ üstte dosya ekle var onu tıkla bilgisayırından resmi seç upload files de bitince en altta içeriğe ekle var onu tıkla..
sağol canım ben de çok beğenerek aldım öyle pek kolay temizlenecek kullanışlı bişey değil ama dediğin gibi 6 aya kadar idare etsin yeter sonra katlanıyor indiririm ardiyeye lazım olan birine verinceye kadar.. zaten 6 aydan sonra kendi odasına geçirmek gerekir sanırım hatta görümcem 3 ayda geçir diyor alışırsa senin kokuna yalnız yatamaz sonradan diyor bilmem doğrudur belki.. telsizi aldım canım kameralı wewel mi ne öyle bir marka iyi çıkar inşallah..
sağol canım allah inşallah sağlıkla kullanmayı nasip eder.. keçeleri bebek şekeri yapıcam evet pek güzel olmuyorlar biraz yamuk yumuk ama olsun hem dediğin gibi değişik hem de kendi elimden çıksın istedim, çarşıdan alınanlar daha güzel belki ama el emeği değer katıyor bence..teşekkür ederim .. iyiym ..sende iyisindir umarımöptüm
evet spinal de verilen ilaç kafeinle atılıyormuş ..zor günler yaşamışsın
geçtiğine sevindim ...evet sonradan gelişebilir ..biz hastaneden çıktık bişey yoktu .. 1 hafta sonra hafif teninde bir sarı gibi renk farkettim önemsemedim önce ..10. gün gittik tahlil yapıldı .12 çıktı .yani tam sınır değerde .. kendiliğinden emzirerek geçer dedi doktor .. o yüzden takip etmekre fayda var ..
.
hepsi çok güzel güle güle kullan... o keçeden çiçekleri bebek şekeri olarak kullanacaksın heralde . çok şık ve değişikmiş.
ilk aydan beri ne güzel alıştırmışsın ben de denerim inşallah.. ben beşiğini koyacağım odaya bir de tek kişilik yatak koyucam zaten ablam da bizle kalıyor ya mecburen koycak başka oda yok olmadı ben orda yatarım ablam salonda idare edicez inşallah..canım doğru demiş ben burdaki anneler geç buldu diye fazladan söylüyorum benim kız ilk ayından beri odasında kendi yatağında yatıyor ilk baş beşiğinde uyumuyordu ama alıştırdım ışığıda kapıyorum bi emmeye kalkıyor 2 saatte bir zaten anne olunca insan derin uyumuyor bir gıkına kalkıyorsun doktorlar bebeklerinin gece ve gündüzü öğrensin ışık yanık uyutmayın diyor yoksa gece nöbetleri hiç bitmez diyor ve çocuğun öz güveni bebekken oluşurmuş yalnız yatmayı bilsin gerekirse sizde odada başka bir yatakta yatın ama o sizi görmesin diyor doktor
canım wewel iyi bildiğim kaça aldın zaten gece görüşlü oluyolar süper bişi
ayşe beşiğini çok beğendim. kızınla güle güle kullanın. bu arada benimde kızım olacak inş. 17. haftamıza girdik..
Eki Görüntüle 254915
evoevo ayşe öğretti sağolsun gönderirim bundan sonra modelleri ayşecim sanada böcek sokmuş tatlım geçmiş olsun demek sana benziyor bebeğin ne güzel bende bu hafta randevu alabilirsem gideyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?