Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Ayy bursada olduğunu bilmiyordum şaşırdım canım :)

aysecim maşallah herbişeyi halletmişsin sen becerikli hatun :) şekerleri merak etim nasıl yapıyosun?onun resmini de koysana,belki bende yaparım.çok baktım netten ama kafama yatan bişey bulamadım.bide resimleri nasıl koyuyosun cnm?

yok beee elimden gelmez pek bişey uğraşıyorum işte.. şekerleri keçeden yapıyorum renk renk çiçekler kesip üstüste koyuyorum ortalarından da bir tane boncukla dikip birleştiriyorum arkalarına silikon tabancasıyla mıknatıs yapıştırdım, hazır tüller var onların içine de ya badem şekeri yada lavanta koyup kurdela ile bağlıycam ama şeker mi lavanta mı karar vermedim zaten onu son anda yaparım bayatlamasın yada kokusu kaçmasın.. daha önce koymuştum çiçeklerin resmini şimdi yine deniycem bakalım becerebilecek miyim..

bunların mavisi pembesi ve turuncusunu da yaptım aynı çiçeklerden kapı süsü de yapıcam bitince onu da koyarım

evocum mesaj yazdığımız yeri aç eklintiler var ataç resmi onu tıkla sağ üstte dosya ekle var onu tıkla bilgisayırından resmi seç upload files de bitince en altta içeriğe ekle var onu tıkla..

hıııııııııııım hoca bi risk görmüyo demekki canım ozaman hayırlısı inşallah kolay olur doğumun bu arada böcük sokmuş geçmiş olsun :))))))))
günaydınn herkese ..

valla ben görene kadar akşam oldu :)))))))))

canım ileşmene sevindim ama ishalide uzun sürerse doktora git mutlaka u arada ben oğluma isim olarak kuzey ali koyacaktım beğenirmisin bilmem fikir sormuşsun birde arda diyordu kız kardeşim ama nevra yazmış zzaten sonuçta oğluma 2 ismide koymadım muhammed koydum

ay ayşecim ne güzel beşiğin bunu rahat 6-7 ay kullanırsın ama dönmeye başladımmı iyice kullanamazsın inşallah yatak odasının beşiğini büyüyenlerden almışsındır canım çabuk alışır yatakta uyumaya 1-2 yaşından sonra iptal edersin beşiği :)))))) caım birde telsiz al ama mümkün se kameralı olanlardan al bebişi bir süre sonra kendi odasına koy yatak odanıza alıştırma chicco nun 250 tl ye varkameralı

sağol canım ben de çok beğenerek aldım öyle pek kolay temizlenecek kullanışlı bişey değil ama dediğin gibi 6 aya kadar idare etsin yeter sonra katlanıyor indiririm ardiyeye lazım olan birine verinceye kadar.. zaten 6 aydan sonra kendi odasına geçirmek gerekir sanırım hatta görümcem 3 ayda geçir diyor alışırsa senin kokuna yalnız yatamaz sonradan diyor bilmem doğrudur belki.. telsizi aldım canım kameralı wewel mi ne öyle bir marka iyi çıkar inşallah..

günaydın nevracım nasılsın?
teşekkür ederim .. iyiym ..sende iyisindir umarım öptüm
evet spinal de verilen ilaç kafeinle atılıyormuş ..zor günler yaşamışsın
geçtiğine sevindim ...evet sonradan gelişebilir ..biz hastaneden çıktık bişey yoktu .. 1 hafta sonra hafif teninde bir sarı gibi renk farkettim önemsemedim önce ..10. gün gittik tahlil yapıldı .12 çıktı .yani tam sınır değerde .. kendiliğinden emzirerek geçer dedi doktor .. o yüzden takip etmekre fayda var ..
.
bunların mavisi pembesi ve turuncusunu da yaptım aynı çiçeklerden kapı süsü de yapıcam bitince onu da koyarımEki Görüntüle 254172

hepsi çok güzel güle güle kullan... o keçeden çiçekleri bebek şekeri olarak kullanacaksın heralde . çok şık ve değişikmiş.

canım doğru demiş ben burdaki anneler geç buldu diye fazladan söylüyorum benim kız ilk ayından beri odasında kendi yatağında yatıyor ilk baş beşiğinde uyumuyordu ama alıştırdım ışığıda kapıyorum bi emmeye kalkıyor 2 saatte bir zaten anne olunca insan derin uyumuyor bir gıkına kalkıyorsun doktorlar bebeklerinin gece ve gündüzü öğrensin ışık yanık uyutmayın diyor yoksa gece nöbetleri hiç bitmez diyor ve çocuğun öz güveni bebekken oluşurmuş yalnız yatmayı bilsin gerekirse sizde odada başka bir yatakta yatın ama o sizi görmesin diyor doktor
canım wewel iyi bildiğim kaça aldın zaten gece görüşlü oluyolar süper bişi

sağol canım allah inşallah sağlıkla kullanmayı nasip eder.. keçeleri bebek şekeri yapıcam evet pek güzel olmuyorlar biraz yamuk yumuk ama olsun hem dediğin gibi değişik hem de kendi elimden çıksın istedim, çarşıdan alınanlar daha güzel belki ama el emeği değer katıyor bence..
ilk aydan beri ne güzel alıştırmışsın ben de denerim inşallah.. ben beşiğini koyacağım odaya bir de tek kişilik yatak koyucam zaten ablam da bizle kalıyor ya mecburen koycak başka oda yok olmadı ben orda yatarım ablam salonda idare edicez inşallah..
weweli kaça aldım bilmiyorum yani o kadar çok şey aldım ki hangisi kaçaydı hatırlamıyorum artık ama 200-250 gibi bişeydi..

yaaa asıl ben size büyük haberi yazmayı unuttum.. ayrıntılıda doktor bir ekrana bakıyor bir kalkıp bana bakıyor noluyor ki dedim adam evet aynı annesinin kopyası bu bebek dedi :))) tamam öyle güzel bir kadın falan olduğumdan değil de ne bileyim çok duygulandım zaten gözlerim yaşarıyordu ogün alerji gibi bişey vardı ooohh saldım ben de gözyaşlarımı çaktırmadan bir ağladım bir ağladım... ama zilli bir poz vermedi ben anlayamadım zaten resim de veremediler neyse 3 hafta sonra damak kontrolü için tekrar çağırdı o zaman yüz resmini de veririz dedi..

ayşe beşiğini çok beğendim. kızınla güle güle kullanın. bu arada benimde kızım olacak inş. 17. haftamıza girdik..

aaa ne güzel aramız azmış seninle bugün ben de 21. haftaya girdim.. beğenmene sevindim doğrusu benim yıllardır gözüm hep bu beşiklerdeydi almasam içimde kalacaktı

evoevo ayşe öğretti sağolsun gönderirim bundan sonra modelleri ayşecim sanada böcek sokmuş tatlım geçmiş olsun demek sana benziyor bebeğin ne güzel bende bu hafta randevu alabilirsem gideyim bari :)

günaydın kızlar :))
aysecim emeğine sağlık ne güzel düşünmüşsün cnm şekerleri :) bende battaniyeye başlıcam bakalım inş.yavaş yavaş anca yaparım diyorum.
kızın da sana benziyo demek oh ne güzel :))

manolyacım çok güzelmiş bayıldım cnm.yapabilir miyim bilmiyorum ama özellikle uğur böcekleri çok tatlı duruyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…