Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Eki Görüntüle 254921 Eki Görüntüle 254922
benim istediğim sepet modelide bu arkadaşlar İNŞALLAH almakta kullanmakta nasip olur cümlemize ayşecim sen almışsın canım iyi günlerde kullanın İNŞALLAH MAŞALLAH çok bir eksiğinde kalmamış tatlım ben hala alış-veriş yapmaktan korkuyorum kız kardeşim geldiğinde hastane çıkışlarını aldı bende alt açmasını falan alınanlara baktıkçada içim açılıyor İNŞALLAH kullanmakta nasip olur çok güzeller

bunlar da çok şekermiş yaa :)) insanın aldıkça alası geliyo valla ben kendimi çok zor tutuyorum her çarşıya çıktığımda.hiç bişey almasam şapka alıyorum :))

Selam canlar! Ayyy nasıl özledim ben sizi yaa...
Maşallah doğumlar olmuş, herşey yolunda. Kimsede bi problem yok. Allah daim etsin... Doğum yapan canlar; Gözünüzaydın olsun, geçmiş olsun!

Biz bayram için memlekete gittik. Bayramın 2. günü akşamı da İstanbul'a geçtik. Çok şükür 2 gün gibi kısa bi sürede evimizi tutup döndük geri memlekete. Evimizi çok beğendim öyle içime sindi ki, inşallah en kısa zamanda şu atama işlemleri hallaolur da taşınır yerleşiriz. çok heves ediyorum :) Meleklerimize de oda yapıcaz inşallah. malum ikiz olduğundan bi daha beşik almak istemiyorum. 6 aydan sonra ben onları napıcam sonra? emzirme koltuğu alırsam bebek odasına, ben artık orda yaşarım :)))

daha sonra güya memlekete döndük ki, ablamlarla beraber tatile çıkalım... Malesef öncesinde plan yapmadığımızdan hiç bi otelde yer bulamadık ve kaldık yine annemlerin yanında. Yine de güzel geçti çok şükür...
memlekette 2 kez doktora gittik. birincisinde annemler çok merak ettikleri için görmek istediler. cümbürcemaat usgye girdim :)
ikincisi de ayrıntılı usgdi. ama henüz erken dedi doktor. 20. haftada diil de, 24. haftada gelsen daha iyi olurdu dedi. özellikle birisi çıkmış öbürünün üstüne nerdeyse, göremedik diğer kuzuyu. sadece birini görebildik... erkek olduklarını bi kez de bu doktor söyledi:) bi de bana benziyomuşlar söylemesi ayıp :)))) cdye çektiler ama almadım ben. henüz çok minikler ya, bi garip gördüm ya. almak istemedim azcık daha büyüye koysunlar bakalım :)
haftasonu da kısa bi karadeniz turu yaptıktan sonra, dün gece döndük evimize şükürler olsun...
Oğlanlarımız pıtır pıtır hissettiriyolar çok şükür kendilerini. eee 21. haftadayız artık çok şükür

günaydın herkese şizofren hoşgeldin tatlım nasılsın taşındınmı?

Hoşbuldum güzelim! Henüz taşınmadık ya. evimizi tuttuk ama, malum devlet işi bu. kimbilir ne zamana taşınmamız gerekir... Dua edin de en kısa zamanda olsun bitsin. yoksa hem ben ağırlaşıyorum gün gün, hem de boştan yere bi dünya kira vermek zorunda kalırız. eh bi de kış geliyo... Buralar buz gibi....
Herşey yolunda elhamdülillah. Biz iyiyiz :)
Sen nasılsın, nasıl gidiyo?

iyi olmanıza sevindim tatlım İNŞALLAH bir an önce taşınırsınızda düzenini kurarsın sende ev içine sindiyse gerisi kolay zatensen kendini yorma yeter :) oğluşlarında iyiymiş oh ALLAH daim etsin İNŞALLAH.

bende iyiyim kızımda çok şükür teyzesi benim doktorum ayrıntılı usg istemedi benden ama bende randevu alabilirsem kendim gidicem

manolyacım çok güzel ciciler cnm yaa ne becerikli halası varmış ne güzel :))
şizofrencim hoşgeldin cnm gözümüz yollarda kaldı :)) oh ne güzel iyi haberlerle gelmişsin,darısı taşınmaya inş.ben detaylıya baya erken girmiştim 18.haftada olduğum için kime benzediğini söylemedi doktor amcamız :)) bide renkli ultrason istiyorum ben hatıra olarak bakalım belki tekrar giderim burda iyi bir yer bulursam :))

babanneside çorap ve patiklerini örmeye başlamış :)) anneanneside örgücüdür amam bilmiyorum ne örecek kızıma :)) bende örgücüyümdür ama diyorum ya ben çekiniyorum biraz ALLAH'ın izni ile doğum iznine ayrıldığımda örerim bende :) renkliyede gir bencede hatıra kalsın minişlerimizden değilmi ya :))

düz örgülere örgü süsler istediğiniz şeye uygulayabilirsiniz hayal gücünüzü kullanın kızlar mesela düz zemin bir battaniye ve bu süslerden düz bir kazak veya yatak ötüsü ve bu sevimli süsler hatta az büyükçe odasının rengine uygun yapıp duvar süsü bile yapılabilir :) kolay gelsin

sağol canım kaşıntıdan kudurdum resmen neyse geçti çok şükür :))
evet ben pek bişeye benzetemedim ama doktor bana benzetti.. benim elimden örgü filan gelmez hiç beceriksizimdir biraz bari bunları yapayım dedim..
ayyy çok güzelmiiiş nerde beğendin bunu? valla ben bir sürü şey aldım bitti bile sayılır ama ben de korkuyorum inşallah o aldıklarım boşa gitmez elim bağrımda kalmaktan da çok korkuyorum..
şizocuuuum çok özledik valla hoşgeldin bırakma bizi bu kadar bir daha..

eski bir resim kocişimle ben

Eklentiler

• $Ş.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 140
  • $P.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
evet 250 ildiğim iyiye almışın güxel canım
bencede alıştır sen çalışan annesin birde kızın yatağını bilsin gece olduğunuda bilsinki seni işinde zor durumas sokmasın ki gene bile çok zor geçiyor ilk 3 ay canım
ay teyzesi yesin onu demek anneciğine benziyo beyzcık bi kız olur annesi gibi hem neren çirkin kız aaaaaaaaa biz ikimizde güzeliz tek sorun kilolarımız :)))))))))
ayşe beşiğini çok beğendim. kızınla güle güle kullanın. bu arada benimde kızım olacak inş. 17. haftamıza girdik..
sağ sağlim doğsun inşallah
ay çok güzel güle güle kullan
ayyyyyyyyyyy o çilekli elbiseyi ayşenin kıza ördürüyorum anneme ama gözleri iyi görmediği için biraz yavaş örüyor çok tatlı :)))))))
Eki Görüntüle 254933

bende bu oyun parkını beğendim :))
güle güle kullanın canım mutlu günlerde
oh iyi gülüm içine sinmesi çok önemli yoksa insan çok mutsuz oluyor bizde bir iki aya lojmana başvurucaz başak şehire gidicez eğer çıkarsa inşallah ev gerçekten çok önemli
ay bunlar çok tatlı ben çakıllıyı istiyorum (((((((((((

eski bir resim kocişimle ben
canım yüzünüz bebişinizle birlikte hep gülsün daha güzel günler geçirin yavrunuzla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…