Eki Görüntüle 254921 Eki Görüntüle 254922
benim istediğim sepet modelide bu arkadaşlar İNŞALLAH almakta kullanmakta nasip olur cümlemize ayşecim sen almışsın canım iyi günlerde kullanın İNŞALLAH MAŞALLAH çok bir eksiğinde kalmamış tatlım ben hala alış-veriş yapmaktan korkuyorum kız kardeşim geldiğinde hastane çıkışlarını aldı bende alt açmasını falan alınanlara baktıkçada içim açılıyor İNŞALLAH kullanmakta nasip olur çok güzeller
günaydın herkese şizofren hoşgeldin tatlım nasılsın taşındınmı?
Eki Görüntüle 254924 Eki Görüntüle 254925 Eki Görüntüle 254926 Eki Görüntüle 254927 Eki Görüntüle 254928 Eki Görüntüle 254929 Eki Görüntüle 254930 Eki Görüntüle 254931 Eki Görüntüle 254932
görümcemle ip aldık halası kızıma bunları örücek kızlar nasıllsr :))
Selam canlar! Ayyy nasıl özledim ben sizi yaa...
Maşallah doğumlar olmuş, herşey yolunda. Kimsede bi problem yok. Allah daim etsin... Doğum yapan canlar; Gözünüzaydın olsun, geçmiş olsun!
Biz bayram için memlekete gittik. Bayramın 2. günü akşamı da İstanbul'a geçtik. Çok şükür 2 gün gibi kısa bi sürede evimizi tutup döndük geri memlekete. Evimizi çok beğendim öyle içime sindi ki, inşallah en kısa zamanda şu atama işlemleri hallaolur da taşınır yerleşiriz. çok heves ediyorum :) Meleklerimize de oda yapıcaz inşallah. malum ikiz olduğundan bi daha beşik almak istemiyorum. 6 aydan sonra ben onları napıcam sonra? emzirme koltuğu alırsam bebek odasına, ben artık orda yaşarım :)))
daha sonra güya memlekete döndük ki, ablamlarla beraber tatile çıkalım... Malesef öncesinde plan yapmadığımızdan hiç bi otelde yer bulamadık ve kaldık yine annemlerin yanında. Yine de güzel geçti çok şükür...
memlekette 2 kez doktora gittik. birincisinde annemler çok merak ettikleri için görmek istediler. cümbürcemaat usgye girdim :)
ikincisi de ayrıntılı usgdi. ama henüz erken dedi doktor. 20. haftada diil de, 24. haftada gelsen daha iyi olurdu dedi. özellikle birisi çıkmış öbürünün üstüne nerdeyse, göremedik diğer kuzuyu. sadece birini görebildik... erkek olduklarını bi kez de bu doktor söyledi:) bi de bana benziyomuşlar söylemesi ayıp :)))) cdye çektiler ama almadım ben. henüz çok minikler ya, bi garip gördüm ya. almak istemedimazcık daha büyüye koysunlar bakalım :)
haftasonu da kısa bi karadeniz turu yaptıktan sonra, dün gece döndük evimize şükürler olsun...
Oğlanlarımız pıtır pıtır hissettiriyolar çok şükür kendilerini. eee 21. haftadayız artık çok şükür
Hoşbuldum güzelim! Henüz taşınmadık ya. evimizi tuttuk ama, malum devlet işi bu. kimbilir ne zamana taşınmamız gerekir... Dua edin de en kısa zamanda olsun bitsin. yoksa hem ben ağırlaşıyorum gün gün, hem de boştan yere bi dünya kira vermek zorunda kalırız. eh bi de kış geliyo... Buralar buz gibi....
Herşey yolunda elhamdülillah. Biz iyiyiz :)
Sen nasılsın, nasıl gidiyo?
manolyacım çok güzel ciciler cnm yaa ne becerikli halası varmış ne güzel :))
şizofrencim hoşgeldin cnm gözümüz yollarda kaldı :)) oh ne güzel iyi haberlerle gelmişsin,darısı taşınmaya inş.ben detaylıya baya erken girmiştim 18.haftada olduğum için kime benzediğini söylemedi doktor amcamız :)) bide renkli ultrason istiyorum ben hatıra olarak bakalım belki tekrar giderim burda iyi bir yer bulursam :))
sağol canım kaşıntıdan kudurdum resmen neyse geçti çok şükür :))Eki Görüntüle 254915
evoevo ayşe öğretti sağolsun gönderirim bundan sonra modelleri ayşecim sanada böcek sokmuş tatlım geçmiş olsun demek sana benziyor bebeğin ne güzel bende bu hafta randevu alabilirsem gideyim bari :)
evet ben pek bişeye benzetemedim ama doktor bana benzetti.. benim elimden örgü filan gelmez hiç beceriksizimdir biraz bari bunları yapayım dedim..günaydın kızlar :))
aysecim emeğine sağlık ne güzel düşünmüşsün cnm şekerleri :) bende battaniyeye başlıcam bakalım inş.yavaş yavaş anca yaparım diyorum.
kızın da sana benziyo demek oh ne güzel :))
ayyy çok güzelmiiiş nerde beğendin bunu? valla ben bir sürü şey aldım bitti bile sayılır ama ben de korkuyorum inşallah o aldıklarım boşa gitmez elim bağrımda kalmaktan da çok korkuyorum..Eki Görüntüle 254921 Eki Görüntüle 254922
benim istediğim sepet modelide bu arkadaşlar İNŞALLAH almakta kullanmakta nasip olur cümlemize ayşecim sen almışsın canım iyi günlerde kullanın İNŞALLAH MAŞALLAH çok bir eksiğinde kalmamış tatlım ben hala alış-veriş yapmaktan korkuyorum kız kardeşim geldiğinde hastane çıkışlarını aldı bende alt açmasını falan alınanlara baktıkçada içim açılıyor İNŞALLAH kullanmakta nasip olur çok güzeller
şizocuuuum çok özledik valla hoşgeldin bırakma bizi bu kadar bir daha..Selam canlar! Ayyy nasıl özledim ben sizi yaa...
Maşallah doğumlar olmuş, herşey yolunda. Kimsede bi problem yok. Allah daim etsin... Doğum yapan canlar; Gözünüzaydın olsun, geçmiş olsun!
Biz bayram için memlekete gittik. Bayramın 2. günü akşamı da İstanbul'a geçtik. Çok şükür 2 gün gibi kısa bi sürede evimizi tutup döndük geri memlekete. Evimizi çok beğendim öyle içime sindi ki, inşallah en kısa zamanda şu atama işlemleri hallaolur da taşınır yerleşiriz. çok heves ediyorum :) Meleklerimize de oda yapıcaz inşallah. malum ikiz olduğundan bi daha beşik almak istemiyorum. 6 aydan sonra ben onları napıcam sonra? emzirme koltuğu alırsam bebek odasına, ben artık orda yaşarım :)))
daha sonra güya memlekete döndük ki, ablamlarla beraber tatile çıkalım... Malesef öncesinde plan yapmadığımızdan hiç bi otelde yer bulamadık ve kaldık yine annemlerin yanında. Yine de güzel geçti çok şükür...
memlekette 2 kez doktora gittik. birincisinde annemler çok merak ettikleri için görmek istediler. cümbürcemaat usgye girdim :)
ikincisi de ayrıntılı usgdi. ama henüz erken dedi doktor. 20. haftada diil de, 24. haftada gelsen daha iyi olurdu dedi. özellikle birisi çıkmış öbürünün üstüne nerdeyse, göremedik diğer kuzuyu. sadece birini görebildik... erkek olduklarını bi kez de bu doktor söyledi:) bi de bana benziyomuşlar söylemesi ayıp :)))) cdye çektiler ama almadım ben. henüz çok minikler ya, bi garip gördüm ya. almak istemedimazcık daha büyüye koysunlar bakalım :)
haftasonu da kısa bi karadeniz turu yaptıktan sonra, dün gece döndük evimize şükürler olsun...
Oğlanlarımız pıtır pıtır hissettiriyolar çok şükür kendilerini. eee 21. haftadayız artık çok şükür
allah mutluluğunuzu daim etsin :)))
evet 250 ildiğim iyiye almışın güxel canımsağol canım allah inşallah sağlıkla kullanmayı nasip eder.. keçeleri bebek şekeri yapıcam evet pek güzel olmuyorlar biraz yamuk yumuk ama olsun hem dediğin gibi değişik hem de kendi elimden çıksın istedim, çarşıdan alınanlar daha güzel belki ama el emeği değer katıyor bence..
ilk aydan beri ne güzel alıştırmışsın ben de denerim inşallah.. ben beşiğini koyacağım odaya bir de tek kişilik yatak koyucam zaten ablam da bizle kalıyor ya mecburen koycak başka oda yok olmadı ben orda yatarım ablam salonda idare edicez inşallah..
weweli kaça aldım bilmiyorum yani o kadar çok şey aldım ki hangisi kaçaydı hatırlamıyorum artık ama 200-250 gibi bişeydi..
ay teyzesi yesin onu demek anneciğine benziyo beyzcık bi kız olur annesi gibi hem neren çirkin kız aaaaaaaaa biz ikimizde güzeliz tek sorun kilolarımız :)))))))))yaaa asıl ben size büyük haberi yazmayı unuttum.. ayrıntılıda doktor bir ekrana bakıyor bir kalkıp bana bakıyor noluyor ki dedim adam evet aynı annesinin kopyası bu bebek dedi :))) tamam öyle güzel bir kadın falan olduğumdan değil de ne bileyim çok duygulandım zaten gözlerim yaşarıyordu ogün alerji gibi bişey vardı ooohh saldım ben de gözyaşlarımı çaktırmadan bir ağladım bir ağladım... ama zilli bir poz vermedi ben anlayamadım zaten resim de veremediler neyse 3 hafta sonra damak kontrolü için tekrar çağırdı o zaman yüz resmini de veririz dedi..
sağ sağlim doğsun inşallahayşe beşiğini çok beğendim. kızınla güle güle kullanın. bu arada benimde kızım olacak inş. 17. haftamıza girdik..
ay çok güzel güle güle kullanEki Görüntüle 254921 Eki Görüntüle 254922
ayyyyyyyyyyy o çilekli elbiseyi ayşenin kıza ördürüyorum anneme ama gözleri iyi görmediği için biraz yavaş örüyor çok tatlı :)))))))Eki Görüntüle 254924 Eki Görüntüle 254925 Eki Görüntüle 254926 Eki Görüntüle 254927 Eki Görüntüle 254928 Eki Görüntüle 254929 Eki Görüntüle 254930 Eki Görüntüle 254931 Eki Görüntüle 254932
görümcemle ip aldık halası kızıma bunları örücek kızlar nasıllsr :))
güle güle kullanın canım mutlu günlerde
oh iyi gülüm içine sinmesi çok önemli yoksa insan çok mutsuz oluyor bizde bir iki aya lojmana başvurucaz başak şehire gidicez eğer çıkarsa inşallah ev gerçekten çok önemliSelam canlar! Ayyy nasıl özledim ben sizi yaa...
ay bunlar çok tatlı ben çakıllıyı istiyorumEki Görüntüle 254936 Eki Görüntüle 254947 Eki Görüntüle 254946 Eki Görüntüle 254945 Eki Görüntüle 254944 Eki Görüntüle 254943 Eki Görüntüle 254942 Eki Görüntüle 254941 Eki Görüntüle 254940 Eki Görüntüle 254939 Eki Görüntüle 254938 Eki Görüntüle 254937 Eki Görüntüle 254948
evoevo tatlım battaniyeler çanta patik ve düz ördüğün işlere birkaç süs örgüleri :) yenilerinide yollarım ben sana
canım yüzünüz bebişinizle birlikte hep gülsün daha güzel günler geçirin yavrunuzlaeski bir resim kocişimle ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?