iyi olmanıza sevindim tatlım İNŞALLAH bir an önce taşınırsınızda düzenini kurarsın sende ev içine sindiyse gerisi kolay zatensen kendini yorma yeter :) oğluşlarında iyiymiş oh ALLAH daim etsin İNŞALLAH.
bende iyiyim kızımda çok şükür teyzesi benim doktorum ayrıntılı usg istemedi benden ama bende randevu alabilirsem kendim gidicem
manolyacım çok güzel ciciler cnm yaa ne becerikli halası varmış ne güzel :))
şizofrencim hoşgeldin cnm gözümüz yollarda kaldı :)) oh ne güzel iyi haberlerle gelmişsin,darısı taşınmaya inş.ben detaylıya baya erken girmiştim 18.haftada olduğum için kime benzediğini söylemedi doktor amcamız :)) bide renkli ultrason istiyorum ben hatıra olarak bakalım belki tekrar giderim burda iyi bir yer bulursam :))
şizocuuuum çok özledik valla hoşgeldin bırakma bizi bu kadar bir daha..
oh iyi gülüm içine sinmesi çok önemli yoksa insan çok mutsuz oluyor bizde bir iki aya lojmana başvurucaz başak şehire gidicez eğer çıkarsa inşallah ev gerçekten çok önemli
merhaba benim bi sorun olucak,2gün önce doktora gittim 6+4 günlük keseyi gördük ama kalp atışları duyulmadıdaha önceki gebeliğim de de 8 haftaya kadar beklemiştik duyulmayınca aldırmıştık pıhtılaşma problemi çıkmıştı, bu gebelikte iğne + coaspin kullanıyorum, moralim az da olsa bozuk aynı şeyleri tekrardan yaşamak istemiyorum, bilginiz var mı çok endişeliyim, insanlara bişide diyemiyorum(eşim ve ben) kimse hamileliğide bilmiyorr tek dertleştiğim yer burası.. bu arada uğur böcekli battaniyeye bayıldım hemen resmini kaydettim inşallah o battineden yaptırıp üstüne örttüğümüz günleri de görürürüz... herkezin sağlıklı hamilelik geçirmesi dileğiyle....:86:
merhaba benim bi sorun olucak,2gün önce doktora gittim 6+4 günlük keseyi gördük ama kalp atışları duyulmadıdaha önceki gebeliğim de de 8 haftaya kadar beklemiştik duyulmayınca aldırmıştık pıhtılaşma problemi çıkmıştı, bu gebelikte iğne + coaspin kullanıyorum, moralim az da olsa bozuk aynı şeyleri tekrardan yaşamak istemiyorum, bilginiz var mı çok endişeliyim, insanlara bişide diyemiyorum(eşim ve ben) kimse hamileliğide bilmiyorr tek dertleştiğim yer burası.. bu arada uğur böcekli battaniyeye bayıldım hemen resmini kaydettim inşallah o battineden yaptırıp üstüne örttüğümüz günleri de görürürüz... herkezin sağlıklı hamilelik geçirmesi dileğiyle....:86:
eski bir resim kocişimle ben
hahhaaaaay şekerim bir dirhem et bin ayıp örter boşveeeeer..evet 250 ildiğim iyiye almışın güxel canım
bencede alıştır sen çalışan annesin birde kızın yatağını bilsin gece olduğunuda bilsinki seni işinde zor durumas sokmasın ki gene bile çok zor geçiyor ilk 3 ay canım
ay teyzesi yesin onu demek anneciğine benziyo beyzcık bi kız olur annesi gibi hem neren çirkin kız aaaaaaaaa biz ikimizde güzeliz tek sorun kilolarımız :)))))))))
sağ sağlim doğsun inşallah
ay çok güzel güle güle kullan
ayyyyyyyyyyy o çilekli elbiseyi ayşenin kıza ördürüyorum anneme ama gözleri iyi görmediği için biraz yavaş örüyor çok tatlı :)))))))
güle güle kullanın canım mutlu günlerde
oh iyi gülüm içine sinmesi çok önemli yoksa insan çok mutsuz oluyor bizde bir iki aya lojmana başvurucaz başak şehire gidicez eğer çıkarsa inşallah ev gerçekten çok önemli
ay bunlar çok tatlı ben çakıllıyı istiyorum(((((((((((
canım yüzünüz bebişinizle birlikte hep gülsün daha güzel günler geçirin yavrunuzla
aldım valla bir sürü şey ama korkmuyor da değilim ya kullanmak nasip olmazsa diyeÇok sağol tatlım. İyi dileklerin için teşekkürler. İnşallah annemler el atıcaklar. yolda bulmadım ben kuzucuklarımı. hiç yorar mıyım kendimi :))))
Çok sevindim ya. Hep iyi olun inşallah. Benim biliyosun doktorum yok. İnternetten bakıyorum her hafta ne yapılması gerekiyosa gidip yaptırıyorum :) Karambol yani. ne yazıyosa o. Ah bi taşınsaydık hayırlısıyla; hemen iyisinden bi doktor ayarlıcaz inşallah....
Hoşbulduk şekerim :) Çok şükür öyle valla ya. Elhamdülillah yolunda gidiyor herşey.
ben erken girdim dedim ama, sen benden de erken girmişin ayrıntılıya. Tek olunca daha rahat gözlemlenir ama. bizimkilerin birini görsen öbürünü göremiyon :) inşallah 24. haftaya tekrar gidicez biz. Görmem lazım onları :)
Ah canııııım,,, ben de çok özledim sizi yaaa... Yok yok bırakmam inşallah. hem telefonumu da değiştirdim artık bilgsayar bulamazsam da telefondan girerim artık :)
Bu arada neler neler almışsın sen öyle yaaa :))) Hayırlı olsun canım. İyi günlerde sıkıntısız kedersiz kullanmak nasip olsun inşallah...
Evet tatlım ya, biliyorum o içine sinmeden oturulan evde hissedilenleri :) 5 yıl boyunca yaşadım çünkü. o yüzden gittim gördüm kendim öyle tuttuk evimizi çok şükür...
İnşallah sizinde rahat edebiliceniz bi yer olur. Allah yardım etsin...
maşallah yüzünüzden gülücükler eksik olmasın inş. :))
Eki Görüntüle 255008
ben bu örneğe bayıldım.basit olduğu için sanırım :)) bu tunus işi battaniyeymiş manolyacım.sanırım kare kare yapıp birleştirmişler.tek sorun bu kareleri birleştirmemde.beyaz olan yerleri nasıl yapacağımı bilemiyorum işte.
canım yakın olsaydık ben birleştirirdim sana :)
öğrenirsin ama zor birşey değil tatlım tığla zincir çekip tutturuyorsun
saol cnm artık bilen birine sorarım bende :) bizde bu işlerden anlayan da yok valla ne annem ne k.validem.bana uğraşma hazır alırız diyolar.bende kendim bişeyler yapmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?