Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba benim bi sorun olucak,2gün önce doktora gittim 6+4 günlük keseyi gördük ama kalp atışları duyulmadı daha önceki gebeliğim de de 8 haftaya kadar beklemiştik duyulmayınca aldırmıştık pıhtılaşma problemi çıkmıştı, bu gebelikte iğne + coaspin kullanıyorum, moralim az da olsa bozuk aynı şeyleri tekrardan yaşamak istemiyorum, bilginiz var mı çok endişeliyim, insanlara bişide diyemiyorum(eşim ve ben) kimse hamileliğide bilmiyorr tek dertleştiğim yer burası.. bu arada uğur böcekli battaniyeye bayıldım hemen resmini kaydettim inşallah o battineden yaptırıp üstüne örttüğümüz günleri de görürürüz... herkezin sağlıklı hamilelik geçirmesi dileğiyle....:86:

Çok sağol tatlım. İyi dileklerin için teşekkürler. İnşallah annemler el atıcaklar. yolda bulmadım ben kuzucuklarımı. hiç yorar mıyım kendimi :))))

bende iyiyim kızımda çok şükür teyzesi benim doktorum ayrıntılı usg istemedi benden ama bende randevu alabilirsem kendim gidicem

Çok sevindim ya. Hep iyi olun inşallah. Benim biliyosun doktorum yok. İnternetten bakıyorum her hafta ne yapılması gerekiyosa gidip yaptırıyorum :) Karambol yani. ne yazıyosa o. Ah bi taşınsaydık hayırlısıyla; hemen iyisinden bi doktor ayarlıcaz inşallah....

Hoşbulduk şekerim :) Çok şükür öyle valla ya. Elhamdülillah yolunda gidiyor herşey.
ben erken girdim dedim ama, sen benden de erken girmişin ayrıntılıya. Tek olunca daha rahat gözlemlenir ama. bizimkilerin birini görsen öbürünü göremiyon :) inşallah 24. haftaya tekrar gidicez biz. Görmem lazım onları :)

şizocuuuum çok özledik valla hoşgeldin bırakma bizi bu kadar bir daha..

Ah canııııım,,, ben de çok özledim sizi yaaa... Yok yok bırakmam inşallah. hem telefonumu da değiştirdim artık bilgsayar bulamazsam da telefondan girerim artık :)
Bu arada neler neler almışsın sen öyle yaaa :))) Hayırlı olsun canım. İyi günlerde sıkıntısız kedersiz kullanmak nasip olsun inşallah...

oh iyi gülüm içine sinmesi çok önemli yoksa insan çok mutsuz oluyor bizde bir iki aya lojmana başvurucaz başak şehire gidicez eğer çıkarsa inşallah ev gerçekten çok önemli

Evet tatlım ya, biliyorum o içine sinmeden oturulan evde hissedilenleri :) 5 yıl boyunca yaşadım çünkü. o yüzden gittim gördüm kendim öyle tuttuk evimizi çok şükür...
İnşallah sizinde rahat edebiliceniz bi yer olur. Allah yardım etsin...

Güzelim ben de 8. haftada kalp atışlarını duymuştum. 6. haftada keselerimizi görmüştük. üzme kendini. inşallah sen de 8. haftada duyarsın kalp atışlarını. stres yapma rahat ol. herşey yolundadır inşallah...

rahat ol canım bende 6. haftada keseyi gördüm. kalp atışlarınıda 7-8 de gördüm. Nasıl olsa kan sulandırıcıda vurunuyorsun. Hiç korkma inş. Allah'ın izniyle her şeyin iyi gittiğğini düşün :)

bizde ayşeden yardım istedik o yazmış öğrendik sağolsun bende senin için tekrar ediyim mesaj gönderdiğin yeri aç eklentiler (ataç resmi olan) tıkla sağ üstte dosya ekle var tıkla bilgisayardan koyacağın resmi seç upload files'e bas dolunca en altta içeriğe ekleyi tıkla ve gönder bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim (AMİN)

hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin..
bende de pıhtılaşma vardı coraspin +iğne doğuma kadar devam ettim .. inş seninde sorunsuz bir geb elik olur .iğne oluyorsan korkma .. ben fragmin 10.000 kullandım . 4. aydan sonra 5000 e düşrüedüler . doğuma 4 gün kala ya kadar iğne oldum .. 7yada 8. haftaydı kalp atışlarını duydum ..
eğer 8. hafta da duyulmuyorsa . 9. hafta da da bir daha baktır . hemen karar verme . bazen geç duyulabiliyormuş ..

kalp atışları için erken tatlım korkma sen 10. haftada duyanlar var canım kalp atışlarını endişelenme ALLAH'ın izni ile duyarsın İNŞALLAH ilaçta kullanıyorsun korkma olurmu :)

bende 7+3 de duymuştum kalp atışını üzme kendini cnm.inş.sen de duyacaksın.

ben bu örneğe bayıldım.basit olduğu için sanırım :)) bu tunus işi battaniyeymiş manolyacım.sanırım kare kare yapıp birleştirmişler.tek sorun bu kareleri birleştirmemde.beyaz olan yerleri nasıl yapacağımı bilemiyorum işte.

hahhaaaaay şekerim bir dirhem et bin ayıp örter boşveeeeer..
ay kıyamam ben anneciğin benim kızıma örgü mü örüyor ay çok mutlu oldum :)))
aldım valla bir sürü şey ama korkmuyor da değilim ya kullanmak nasip olmazsa diye ((

canım yakın olsaydık ben birleştirirdim sana :)
öğrenirsin ama zor birşey değil tatlım tığla zincir çekip tutturuyorsun

Son düzenleme:
canım yakın olsaydık ben birleştirirdim sana :)
öğrenirsin ama zor birşey değil tatlım tığla zincir çekip tutturuyorsun

saol cnm artık bilen birine sorarım bende :) bizde bu işlerden anlayan da yok valla ne annem ne k.validem.bana uğraşma hazır alırız diyolar.bende kendim bişeyler yapmak istiyorum :)

saol cnm artık bilen birine sorarım bende :) bizde bu işlerden anlayan da yok valla ne annem ne k.validem.bana uğraşma hazır alırız diyolar.bende kendim bişeyler yapmak istiyorum :)

kendi öreceğin şeyler için mutlaka pamuk ip kullan canım, yünlü şeyler bebekler için iyi değilmiş tüylü ya yutabilrlermiş..
ay dur çok güzel bir site vardı bulayım da linkini koyayım fikir edinirsin..

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:
12-)burcusafak08????????????
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------21.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------21.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------23.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------36.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet--------------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY---------------------------------------------------22.hafta

çok teşekkür ederim beni çok rahattınız, önceki gebeliğimde 7+6 günlükken kürtaja alınmıştı tam 8 haftalıkken, iğnemi vuruluyorum karnım beze yaptı yer kalmadı koldan başladım yapmaya,cumartesi günü tekrar kontrolüm var, inşallah duyarız da hamileyim diyebilirim, bu arada rahmim karnım adet oluyomuş gibi arıyor bide bunun paranoyası başladı,doktor rahmin genişliyodur ded i:79:

listeye yazılabilirmiyim bende bilmiyorum ama şuan 6+6 acımadem maslak tüpbebek merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…