tetanoz aşısı olan varmı?zararlı dıolar ama:44:saglık ocagı mecbur dedı ama doktorum daha bıse demedı.
bizlerin arasında 1-2 hafta var hep hangimiz önden gider belli olmaz valla :)))aysecim saol cnm güzel modeller varmış ama ben hayatta beceremem bunları o yüzden battaniye yapıcam sadece o da düz örgü yani :))
bu arada listeye şöle bir baktım da mihrimahtan sonra manolya ve ben varız sanırım sırada :)) birden heyecan yaptım resmen :))
ben yarın olucam 2 doktorumdan biri 2 doz olman lazım dedi diğeri 1 doz olmanda fayda var dedi ben de bir doz yaptırıcam (o doktorum prof. ya onun dediğini daha ciddiye alıyorum açıkcası) doğum esnasında bebeğin anneden geçen bir bağışıklığı yoksa ve o sırada bir enfeksiyon kaparsa ciddi sonuçları oluyormuş, aslında diyor doktorum okula gitmiş anneler için gerek yok onlar okulda aşılanmış oluyorlar ama atlanmış olma ihtimaline karşı bir doz hatrlatma yapılmasında fayda varmış..tetanoz aşısı olan varmı?zararlı dıolar ama:44:saglık ocagı mecbur dedı ama doktorum daha bıse demedı.
benim de 2-3 haftadır var geçen hafta bol bol yüzdüm iyi geldi ama işe döndüm bütün gün oturuyorum yine başlarArkadaşlar 11. haftama girdim neredeyse 5. haftamdan itibaren kuyruk sokumum ve kalçam ağrıyor, doktoruma sordum son aylarda olması gereken bir durum olduğunu söyledi başka açıklama yapmadı. endişeleniyorum sizlerde böyle bir ağrı oldumu hiç?
tetanoz aşısı olan varmı?zararlı dıolar ama:44:saglık ocagı mecbur dedı ama doktorum daha bıse demedı.
Dr.um amniyosentezden önce ayrıntılı ultrason önerdi.Ank.da ve İst.da varmış.Yarın yola çıkıcam.Böyle birşey yaşayan oldu mu?
canım erken daha arkadaşlarda slemiş ama 8 haftra bile bebeğini aldırmak için erken birdaha acele etme 10 haftayı tamamla canım bazı bebeklerin kalp atımı yavaş başlıyormerhaba benim bi sorun olucak,2gün önce doktora gittim 6+4 günlük keseyi gördük ama kalp atışları duyulmadıdaha önceki gebeliğim de de 8 haftaya kadar beklemiştik duyulmayınca aldırmıştık pıhtılaşma problemi çıkmıştı, bu gebelikte iğne + coaspin kullanıyorum, moralim az da olsa bozuk aynı şeyleri tekrardan yaşamak istemiyorum, bilginiz var mı çok endişeliyim, insanlara bişide diyemiyorum(eşim ve ben) kimse hamileliğide bilmiyorr tek dertleştiğim yer burası.. bu arada uğur böcekli battaniyeye bayıldım hemen resmini kaydettim inşallah o battineden yaptırıp üstüne örttüğümüz günleri de görürürüz... herkezin sağlıklı hamilelik geçirmesi dileğiyle....:86:
canım kare kare örüp renkli kısımları sonra bir kareyi alıyorsun etrafını tığ ile yapıyorsun tamamen sonra dieğer karelerin etrafını yaparken yanlarından diğer tamamladığın kareye zincir ile tutturuyorsun çok basit bir komşuna bile sorsan gösterir çocukken mutlaka zincir çekmişsindir zaten genelde bütün kızlar bi çeker öle heves edip :))))))))))Eki Görüntüle 255008
ben bu örneğe bayıldım.basit olduğu için sanırım :)) bu tunus işi battaniyeymiş manolyacım.sanırım kare kare yapıp birleştirmişler.tek sorun bu kareleri birleştirmemde.beyaz olan yerleri nasıl yapacağımı bilemiyorum işte.
ay yapcak tabi elifime yapmayacakta kime yapacak benim sıpa kocaman oldu teyzesi örgü giydiremiyoruz ağızına sokuyo :))))))hahhaaaaay şekerim bir dirhem et bin ayıp örter boşveeeeer..
ay kıyamam ben anneciğin benim kızıma örgü mü örüyor ay çok mutlu oldum :)))
aldım valla bir sürü şey ama korkmuyor da değilim ya kullanmak nasip olmazsa diye((
canım 2 doz hamile iken 2 dozda doğumdan sonra yapıyorlar ben 2 doz oldum ekimde tekrar olucam zararı yok faydası vartetanoz aşısı olan varmı?zararlı dıolar ama:44:saglık ocagı mecbur dedı ama doktorum daha bıse demedı.
canım bazı gebelerde kas kasılmaları ilk baştan başlıyor endişelenmeArkadaşlar 11. haftama girdim neredeyse 5. haftamdan itibaren kuyruk sokumum ve kalçam ağrıyor, doktoruma sordum son aylarda olması gereken bir durum olduğunu söyledi başka açıklama yapmadı. endişeleniyorum sizlerde böyle bir ağrı oldumu hiç?
canım 2 li pek yanlış çıkmıyor ama her ihtimale karşı amniyo senteden önce ayrıntılıya gir ama iyi bir doktor bulDr.um amniyosentezden önce ayrıntılı ultrason önerdi.Ank.da ve İst.da varmış.Yarın yola çıkıcam.Böyle birşey yaşayan oldu mu?
günaydın canım mutlu ve güzel günlergünaydın herkese iyi bir gün geçirmemiz dileği ile :)
benim 3 lü testim riskli çıkmıştı cnm.baya bir araştırmadan sonra doktorum detyalı ultrasona yönlendirdi zaten amniyosentezi düşük riski olduğu için istemiyodum.ankarada eyüp ekiciye gittik biz çok da memnun kaldık.%90 anomaliyi tespit ediyolarmış,tavsiye ederim cnm.
canım 2 li pek yanlış çıkmıyor ama her ihtimale karşı amniyo senteden önce ayrıntılıya gir ama iyi bir doktor bul
Ben Gürgan kinikte yaptırmıştım tüp bbeği.Onlarda Eyüp Beye yönlendiriyolrmış.Ama ondan önce bi görmek istedi tabi beni haliyle bu akşam yola çıkıcam bakalım hayırlısı...
hayırlısıyla git güzel haberlerle dön İNŞALLAH.
sana da günaydın canım, iş yerinde ne kadar güzel bir gün olabilirse o kadar artık :)))günaydın herkese iyi bir gün geçirmemiz dileği ile :)
canım kare kare örüp renkli kısımları sonra bir kareyi alıyorsun etrafını tığ ile yapıyorsun tamamen sonra dieğer karelerin etrafını yaparken yanlarından diğer tamamladığın kareye zincir ile tutturuyorsun çok basit bir komşuna bile sorsan gösterir çocukken mutlaka zincir çekmişsindir zaten genelde bütün kızlar bi çeker öle heves edip :))))))))))
ay yapcak tabi elifime yapmayacakta kime yapacak benim sıpa kocaman oldu teyzesi örgü giydiremiyoruz ağızına sokuyo :))))))
maşallah bebişlerimize . hepsi kocaman oldular ..kardeşlerini bekliyorlarDOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:
12-)burcusafak08????????????
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
bacaktan da yapılıyor o iğneler aklında bulunsun . karnın geriilince yapılmıyor zaten .. sadece koldan yapma ..sırayla bacaklarına da yap ..çok teşekkür ederim beni çok rahattınız, önceki gebeliğimde 7+6 günlükken kürtaja alınmıştı tam 8 haftalıkken, iğnemi vuruluyorum karnım beze yaptı yer kalmadı koldan başladım yapmaya,cumartesi günü tekrar kontrolüm var, inşallah duyarız da hamileyim diyebilirim, bu arada rahmim karnım adet oluyomuş gibi arıyor bide bunun paranoyası başladı,doktor rahmin genişliyodur ded i:79:
listeye yazılabilirmiyim bende bilmiyorum ama şuan 6+6 acımadem maslak tüpbebek merkezi
günaydın herkese iyi bir gün geçirmemiz dileği ile :)
maşallah bebişlerimize . hepsi kocaman oldular ..kardeşlerini bekliyorlar
bacaktan da yapılıyor o iğneler aklında bulunsun . karnın geriilince yapılmıyor zaten .. sadece koldan yapma ..sırayla bacaklarına da yap ..
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?