Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------21.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------21.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------23.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------36.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet--------------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY---------------------------------------------------22.hafta
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta

aysecim saol cnm güzel modeller varmış ama ben hayatta beceremem bunları o yüzden battaniye yapıcam sadece o da düz örgü yani :))
bu arada listeye şöle bir baktım da mihrimahtan sonra manolya ve ben varız sanırım sırada :)) birden heyecan yaptım resmen :))

tetanoz aşısı olan varmı?zararlı dıolar ama:44:saglık ocagı mecbur dedı ama doktorum daha bıse demedı.

Ben vurundum 2 doz. Vurunucaksanız sol kolunuzdan vurunun. ben genelde sola yatıyorum die sağa vurundum çok canım yandı. 2. dozu sola vurundum hafif acıyla geçti.

faydası var zararı yok

Arkadaşlar 11. haftama girdim neredeyse 5. haftamdan itibaren kuyruk sokumum ve kalçam ağrıyor, doktoruma sordum son aylarda olması gereken bir durum olduğunu söyledi başka açıklama yapmadı. endişeleniyorum sizlerde böyle bir ağrı oldumu hiç?

Dr.um amniyosentezden önce ayrıntılı ultrason önerdi.Ank.da ve İst.da varmış.Yarın yola çıkıcam.Böyle birşey yaşayan oldu mu?

bizlerin arasında 1-2 hafta var hep hangimiz önden gider belli olmaz valla :)))
tetanoz aşısı olan varmı?zararlı dıolar ama:44:saglık ocagı mecbur dedı ama doktorum daha bıse demedı.
ben yarın olucam 2 doktorumdan biri 2 doz olman lazım dedi diğeri 1 doz olmanda fayda var dedi ben de bir doz yaptırıcam (o doktorum prof. ya onun dediğini daha ciddiye alıyorum açıkcası) doğum esnasında bebeğin anneden geçen bir bağışıklığı yoksa ve o sırada bir enfeksiyon kaparsa ciddi sonuçları oluyormuş, aslında diyor doktorum okula gitmiş anneler için gerek yok onlar okulda aşılanmış oluyorlar ama atlanmış olma ihtimaline karşı bir doz hatrlatma yapılmasında fayda varmış..
benim de 2-3 haftadır var geçen hafta bol bol yüzdüm iyi geldi ama işe döndüm bütün gün oturuyorum yine başlar (( doktor da olur derse havuza gitmeyi düşünüyorum..

Dr.um amniyosentezden önce ayrıntılı ultrason önerdi.Ank.da ve İst.da varmış.Yarın yola çıkıcam.Böyle birşey yaşayan oldu mu?

benim 3 lü testim riskli çıkmıştı cnm.baya bir araştırmadan sonra doktorum detyalı ultrasona yönlendirdi zaten amniyosentezi düşük riski olduğu için istemiyodum.ankarada eyüp ekiciye gittik biz çok da memnun kaldık.%90 anomaliyi tespit ediyolarmış,tavsiye ederim cnm.

canım erken daha arkadaşlarda slemiş ama 8 haftra bile bebeğini aldırmak için erken birdaha acele etme 10 haftayı tamamla canım bazı bebeklerin kalp atımı yavaş başlıyor
canım kare kare örüp renkli kısımları sonra bir kareyi alıyorsun etrafını tığ ile yapıyorsun tamamen sonra dieğer karelerin etrafını yaparken yanlarından diğer tamamladığın kareye zincir ile tutturuyorsun çok basit bir komşuna bile sorsan gösterir çocukken mutlaka zincir çekmişsindir zaten genelde bütün kızlar bi çeker öle heves edip :))))))))))
ay yapcak tabi elifime yapmayacakta kime yapacak benim sıpa kocaman oldu teyzesi örgü giydiremiyoruz ağızına sokuyo :))))))
canım 2 doz hamile iken 2 dozda doğumdan sonra yapıyorlar ben 2 doz oldum ekimde tekrar olucam zararı yok faydası var
canım bazı gebelerde kas kasılmaları ilk baştan başlıyor endişelenme
canım 2 li pek yanlış çıkmıyor ama her ihtimale karşı amniyo senteden önce ayrıntılıya gir ama iyi bir doktor bul

günaydın herkese iyi bir gün geçirmemiz dileği ile :)
günaydın canım mutlu ve güzel günler

Ben Gürgan kinikte yaptırmıştım tüp bbeği.Onlarda Eyüp Beye yönlendiriyolrmış.Ama ondan önce bi görmek istedi tabi beni haliyle bu akşam yola çıkıcam bakalım hayırlısı...

canım 2 li pek yanlış çıkmıyor ama her ihtimale karşı amniyo senteden önce ayrıntılıya gir ama iyi bir doktor bul

Ben dün çok kişide duydum 2'linin yanlış çıktığını,insanın başına gellince öyle araştırıyor.Bakalım yarın gidim ankaraya da sonuç ne olucak.Hayırlısı artık.sağol..

sana da günaydın canım, iş yerinde ne kadar güzel bir gün olabilirse o kadar artık :)))

:))) ben zinicr çekmeyi bile bilmiyorum
Kız onun o örgüleri soktuğu ağzını yerim ben

maşallah bebişlerimize . hepsi kocaman oldular ..kardeşlerini bekliyorlar
bacaktan da yapılıyor o iğneler aklında bulunsun . karnın geriilince yapılmıyor zaten .. sadece koldan yapma ..sırayla bacaklarına da yap ..

günaydınnnnn

evoevo tatlım bunlarda basit ve güzel senin yaptığına yakın şeyler ben kelebeklisini çok beğendim mesela kelebekleri örmesen bile hazır süsler alıp dikebilirsin üstüne

merhabaa bugun karnımdan yaptım her taraf bezeydi biraz zor girdi
deli akıl işte karnımdan yapınca bebeğe daha iyi etki eder sanıyodum bacağıma da 2 kez yaptım ama yaptığım yerler nokta nokta morluklar kaldı baldırıma yandan yaptım doğrusu bu değil mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…