Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba kızlar!
Çalışıyo olanlara ve evde olupta yine çalışıyo olanlara kolay gele...
Ben de evde olmama rağmen çalışıyorum ve çok yoruldum yahu! Yastıklarımızın mitillerini değiştirdim. oturduğum yerden yorulmam sanmıştım ama, artık sabit oturunca bile yoruluyorum... Allahtan yemeğimiz var akşama... Hey gidi önceden bi gün içinde hem yemek yapar hem de ev işlerimi hallederdim. şimdi nerdeee :) bi gün yemek bi gün toz alma bi gün ev toparlama... bi yeri yaparken zaten öbür taraf batıyo :))) şimdiden böyleyim. sonradan bizim kuzucuklarla kimbilir napıcam ben?:44:

Bana zaten dünyada iş olduğunu baştan söylemiş olsalar gelmezdim.. hiç ama hiç bir iş yapmıyorum evde neyseki ablam var yemek falan yapıyor, ortalığı topluyor, temizlikle ütü için de kadın alıyorum yoksa bana kalsa çöp ev olurdu.. Şimdi de yatak odasının yerini değiştircem bebek odasını yatak odama yapmayı düşünüyorum, gömme dolap falan sipariş ettik bu ay içinde onlar gelecek nasıl gözümde büyüyor o dolapları boşlatıp yeniden yerleştirmek üffff..

üfff işim çok (((

kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun inş.

hehehe bizi en iyi biz anlarız. Aynen dediğin gibi oluyor. Eskiden çatır çatır iş yapar dublex evimi mis gibi yapar akşama hazırlık yapar misafir ağarlar banamısın demezdim. Şimdi yemeğimi zor yaptığım zamanlar oluyor.

Hele bi doğsunlar sağlıcakla , inş. yine eski günlerimize dönücez. Ben valla başkalarının ellerine bakmaktan çok bıktım Allah'a şükür kadın geliyor temizliğime felan. Bazende liseye giden kız kardeşim. Kız kardeş gibisi yok zaten valla.

bende artık dip köşe ev temizliğine başlıyorum yarın inş. kız kardeşim gelicek yarın perşembede temizlikçi abla gelicek. Bende ortada dolanırım yemek felan yaparım

Kızlar ya bişiy sorucam size. Tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi esirgemezsiniz umarım... İnanın insan bilmediği şeylerde akıla muhtaç :)))
Ben bebeklerimize 2 takım hastane çıkışı aldım. Birisi 20li, içinde penye battaniyesi ve havlusu da var. diğeri de bu mathırkerin var ya 8lisi ondan. hastane çıkışlarının haricindeyse,
0-3 aylık 7li çıtçıtlı badi, 0-6 ay 11tane çıtçıtlı badi, 0-3 ay 1er patikli tulum, 0-6 ay 1er patikli tulum, 2şer tane de 0-3 ay patikli pijamaaltı aldım. 12 tane ağız bezi, 12 tane tülbent ağız bezi, 10 tane de havlu bez...
birer de örgü battaniye... hastane çıkışlarının içindekilerle beraber ablam bunlara yeterli, zaten bebek çabuk büyüyo bedenine göre alırsın diyo. sizce bunlar yeterli mi? daha neler almalıyım?

İki gündür hatır hatır karnımda bir kaşıntı vardı. Ölücektim nerdeyse. Artık ağlamaya başlıycaktım o derece. Zombiler gibi çıplak ve çatlak toca bi göbişle evin içinde geziniyorum. Üzerine bişey aldımı çıldırıyorum. Dr aradım izinde olduğundan başka Dr yönlendirdi ama git hemen tahlil yapılsın dedi. Tahlil sonucumda bişey yüksek çıkmış akşamları başka bir ilaç içicem. Valla ben önemsemedim ama eşim Dr ara ara die tutturdu, hamilelikte her şeyi önemsemek gerekiyor demekki.

Bunu size anlatmamın sebebi hamilelikte her şeyi önemsemek gerekiyor valla bunu bi kere daha anladım.

pazar günü Dr kontrolüm var. Her defasında söylemiyordum ama akıntımda koku var. buda çok önemsenicek bişey sanırım. onuda söylüycem. çok sık iç çamaşırımı değiştirmeme rağmen oluyor.

Yeter canım inş. baya almışsın :) Rabbim sağlıkla giydirmek nasib etsin inş.

Ayyy valla aynen öyle canım ya. ben de öyle miskinim ki... zaten şimdilerde istesem de yapamıyorum eskisi gibi. senin yine ne güzel ablan+yardımcı varmış ne güzel... ben bi başımayım. bide şimdi taşınıcam diye hiç bişiye bakmıyorum :) benden sonra derler ayyy ne pis kadınmışşşşş:)))

ayşecim dünde benim çoktu işim bugün yok desem yeri
şizofrencim bende aynıyım tatlım ya hemen yoruluyorum otururken bile hele bir hayırlısıyla gelsin yavrularımız ne dip kalıcak ne köşe temizlik yapmayı bile özledim yahu :)
mihrimah şimdiden kolay gelsin sana canım ben ortalıkta dolanıp izlerken bile yoruluyorum :)

Asıl son aylar görün kızlarr. İnanın bir yemek yapıyorum yoruluyorum, bi mutfağı topluyorum yoruluyorum. Bitik durumdayım.

Eşime diyorumki bana ayıcıklı pil taksana, pilim bitti diyorum

Olsun valla buna da şükür. Evlatlarımız sağ olsunlar da, gerisi hiç mi hiç önemli diil :)
olayı başkalarının eline bakmak olarak görme hem. naz yap ıcık :) sonra bulamayız böyle fırsatı yaa...

Ayyy ben de kaşınmya başladım. ama sanırım çatlaklar için bu. çünkü çatlak hiç olmadı henüz ve karnım kocaman :) bebe yağı aldım sürmeye başlıcam. günlükte en az 1.5 litre su içiyorum. inşallah fazla olmaz...
bende de akıntı son bi haftadır başladı. rahatsız edici çok. günlük pet kullanırdım önceden. ama şimdi aldığım bu hamile çamaşırlarına petler yapışmıyo ya... ben de boyuna çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum

Yeter canım inş. baya almışsın :) Rabbim sağlıkla giydirmek nasib etsin inş.

Yeter miii? İyiymiş ya o zaman. ben de az gelir diye korkuyorum. malum bi tane diil ya... açıkta kalmam inşallah :)))

evdeki hesap neden hiç çarşıya uymaz ki (( galiba istediğim gibi ücretsiz izin falan alamıycam 6 ay almak istiyordum ama para durumları 3 ay bile zor diyor:26:

Teş. ederim valla iki katlı ev nasıl biticek bilemiyorum ama. Olcak bi şekilde en son tüp bebeğe başlamadan dip köşe kendim yapmıştım.

He misafirler geliceği için, hemde doğumdan sonra temizlikti vs. uğraşmayım die. Şimdiden bitsin istiyorum. Doğumdan sonra bol bol oğlumla ilgileneyim. sadece evimi süpüreyim sileyim (çok özledim kendi evimi süpürmeyi, temizlemeyi) ve yemek yapayım başkada bişey yapmayım.

sen ne güzel sayarak almışsın ben kaç tane ne aldım hiç bilmiyorum şu dolaplar falan gelsin de aldıklarımı açıp bir düzenlesem de ne var ne yok görsem..

Ben günde en az 3 lt su içiyorum 4 ü 5 ide bulur bazen. Karın gerilmesi yüüznden kaşınırdı, bende krem sürer zeytinyağ sürerdim geçerdi. Ama bu kaşıntı öyle böyle değil. Üzerine bişey örtemiyorum hatır hatır başlıyorum kaşınmaya ve canım çok yanıyor bi tane elbisem var o bitek kaşındırmıyor. kirlendi yıkayamadım bile başka her şey kaşındırıyor

Ben normaldede günlük ped kullanamam cildimi mahfediyordu. hatta adetliyken evdeysem pedde kullanmıyordum. şu an çok sık değiştiriyorum iç çamaşırımı ama yinede fayda etmiyor. Buda önemlli bişeymiş doğum helede normal olursa bebek ciddi enfeksion kaabilirmiş. Bu sefer gitmemde hemen söyliycem Dr.

ben hamile iç çamaşırı almadım. Berrak marka iç çamaşır kullanıyordum. Onun bi modeli var harika hiç sıkmıyor kasıklarımı felan. Böyle sık değiştirince gittim bi 6 tane daha aldım 3-4 gün yetiyor bana.

sen ne güzel sayarak almışsın ben kaç tane ne aldım hiç bilmiyorum şu dolaplar falan gelsin de aldıklarımı açıp bir düzenlesem de ne var ne yok görsem..

Canım bi tane olsaydı bizim de, sanırım ben de saymazdım :) ama şimdi ister istemez herşeyden iki tane alınca, saymak zorunda kalıyoruz. kolay olmuyo valla... kii daha bunlar sadece kıyafetler... daha oda var, arabası, oto koltuğu v.s. v.s... Verir Allah bi kolaylığını inşallah...

Hahh haa süpermiş :))) ahhh pille olsa keşke:)

Doğumdan sonra eski güçlerimize kavuşucaz inş.

evdeki hesap neden hiç çarşıya uymaz ki (( galiba istediğim gibi ücretsiz izin falan alamıycam 6 ay almak istiyordum ama para durumları 3 ay bile zor diyor:26:

Sıkma canını canım yaa. Gün doğmadan neler doğar. Bakarsın olur inş. şimdiden bunu düşünme bebişine odaklan

ooo sen baya baya içiyomuşsun suyu... Ben de çarpıntı çok oluyo diye kardiyolağa gittim memlekette. ekg eko falan yapıldı çok şükür bişiy yokmuş. ama doktor fazla su içme dedi. 2 litreyi geçmesin ve tuzlu yeme dedi. hamilelikte olurmuş...
günlük pet ben de sadce kotexin %100 pamuklu olanını kullanıyodum. çok güzel o. hiç tahriş etmiyo ve kaşındırmıyo. ama ah işte hamile çamaşırına uymadı :) ben şimdiden emzirme sütyeni de kullanıyorum :) çabuk adapte oldum valla. gardrobum nerdeyse değişti. hamile elbiseleri, hamile çamaşırları, pijamaları, eşofmanları... sanki bi ömür böle kalıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…