sen ne güzel sayarak almışsın ben kaç tane ne aldım hiç bilmiyorum şu dolaplar falan gelsin de aldıklarımı açıp bir düzenlesem de ne var ne yok görsem..
ooo sen baya baya içiyomuşsun suyu... Ben de çarpıntı çok oluyo diye kardiyolağa gittim memlekette. ekg eko falan yapıldı çok şükür bişiy yokmuş. ama doktor fazla su içme dedi. 2 litreyi geçmesin ve tuzlu yeme dedi. hamilelikte olurmuş...
günlük pet ben de sadce kotexin %100 pamuklu olanını kullanıyodum. çok güzel o. hiç tahriş etmiyo ve kaşındırmıyo. ama ah işte hamile çamaşırına uymadı :) ben şimdiden emzirme sütyeni de kullanıyorum :) çabuk adapte oldum valla. gardrobum nerdeyse değişti. hamile elbiseleri, hamile çamaşırları, pijamaları, eşofmanları... sanki bi ömür böle kalıcam :)))
Perşembe başlayacak işe bakalım inşallah daha iyi olacak..Offf çok kötü olmuş canım yaSıkma canını belli mi olur. meleğin rızkıyla gelicek annesi...
Eşinin yeni işinden naber?
ya napayım en azından yabancıya bırakmıycam ablam bakacak bebeğe almayıveririm yada 3-4 ay alırım kısmetDoğumdan sonra eski güçlerimize kavuşucaz inş.
Sıkma canını canım yaa. Gün doğmadan neler doğar. Bakarsın olur inş. şimdiden bunu düşünme bebişine odaklan
ayyy çok güldüüüüm zıkkımın peki haaa4 takım hast. çıkışı aldık 2 sini annem aldı 2 sini biz aldık. Bi tanesi mini. bi tanesini eve bıraktım 3 takım doğum çantama koydum işte. ikide yelek koydum giyecek başkada bişey koymadım. Annem havlusunu almıştı, lif örmüş onları koydum. Bebek çantasınada bakım ürünlerini biberonunu felan koydum. Yeter sanırım. Ayrı ayrı almadım. Ayrı aldığım 4 tane içe giyilen kollu atlet. Sanırım adı zıbın o kadar.
Kayınvalidemde zıkkımın pekini almıştı ama onu koymadım
Perşembe başlayacak işe bakalım inşallah daha iyi olacak..
ya napayım en azından yabancıya bırakmıycam ablam bakacak bebeğe almayıveririm yada 3-4 ay alırım kısmet
ayyy çok güldüüüüm zıkkımın peki haaa
evet zıkkımın pekii. Annemle babam bebeğin o kadar çok eşyasını aldılar ki buna bebek oda takımıda dahil. Kayınvalidemde hiç bişey yapmadı. kız tarafı yapar die. ne saçma seversen, istersen yaparsın yani. kız tarafı, erkek tarafımı var bu işin.
3 ay önce abimin eşi doğum yaptı annem bana ne aldıysa onlarada aynısını aldı. ne eksik ne fazla..
Çocuk yokkende başımın etini yiyordu. Nie olmuyor die.umru değilmiş, tek derdi oğlunun ve kendilerinin mahcub olmamasıymış el güne karşı.
aaa insanlar evlenmiş etmiş kaç sene olmuş kız tarafı erkek tarafı mı kalır?? dediğin gibi istese yapar, boşver sen de verme kucağına içi gitsin
Kucağına almak isteyen varmıki acaba canım? çocuklardan nefret ediyor kendileri zannımca.
Ama bi keresinde görümceme felan bebeğin ultrason görüntülerini gösteriyordum. oda kenardan kenardan bakıyor. Göstermedim. Çünkü umrunda değil. o da benim umrumda değil. oğlumu çok sevecek bi dedesi ve anneannesi var. Babam şimdiden hayaller kuruyor şöyle slaıncak alcam, böyle yapcam die. Allah ailemi ve eşimi başımdan eksik etmesin. onların iğnesini bile istemiyorum. Sevgileride kalsın
kızlar merhaba ,bugün pozitif sonucumu aldım.
Merkezi aradım doktor, 10 gün sonra gel dedi. şimdi merkez bana uzak ve haftaiçi gebelik takibi yapıyormuş, çalıştığım için izin almam problem.
ilk kontrol için gitmeli miyim? yoksa artık başka bir meerkez mi araştırsam kendime yakın kadın doğum uzmanı..
öncelikle gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH sana uygun olanı hangisi ise onu yap canım kafanda soru işareti kalacaksa yıllık izninden kullan veya viziteye çık merkezine git sen nasıl huzurlu olacaksan öyle yap tatlım.
kızlar merhaba ,bugün pozitif sonucumu aldım.
Merkezi aradım doktor, 10 gün sonra gel dedi. şimdi merkez bana uzak ve haftaiçi gebelik takibi yapıyormuş, çalıştığım için izin almam problem.
ilk kontrol için gitmeli miyim? yoksa artık başka bir meerkez mi araştırsam kendime yakın kadın doğum uzmanı..
gözün aydın Allah tamamına erdirsin.. bence kalp atışını duyana kadar kendi merkezine git sonra uygun bir doktor bulursun.
sağol canım, içinden bir ses bana öyle diyor.
kese ve kalp atışlarını hangi haftalarda izliyoruz?
sağol canım, içinden bir ses bana öyle diyor.
kese ve kalp atışlarını hangi haftalarda izliyoruz?
sağol canım cevabın için, hepiniz tüp bebek merkezlerinde mi devam ediyorsunuz kontrollerinize?
canım ben 7+5'te idi ilk kontrolüm keseyide kalp atışlarınıda o zaman duydum ama 10.haftaya kadar duyulabiliyormuş acele etme olurmu.
doktorum 10 gün sonra gel dedi . şimdi gitmemeyim mi? bekleyip 6 yada 7 haftalık olunda mı gideyim? her gidişimde artık ayrı bir ücret olcak sonuçta.
doktorum 10 gün sonra gel dedi . şimdi gitmemeyim mi? bekleyip 6 yada 7 haftalık olunda mı gideyim? her gidişimde artık ayrı bir ücret olcak sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?