Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

doktorum 10 gün sonra gel dedi . şimdi gitmemeyim mi? bekleyip 6 yada 7 haftalık olunda mı gideyim? her gidişimde artık ayrı bir ücret olcak sonuçta.

4+6 günlük hamişim. banada merkez 10 gün sonra gelin dedi. usg de keseyi görecekmişiz :) bana ücret konusunda bir şey demediler. ama her usg de 250 tl felan alıyorlarsa kalp atışından sonra başka yerde takibe devam ederim.
 

gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH zannetmiyorum öyle olacağını çünkü muayene ücreti ayda bir alınıyor.
 

ayşecim yani ayda bir para vereceğim galiba ama yol çok uzun ( bugün 4 haftalığım tam. 10 gün sonra 5+3 olacağım canım.
 

ben biberon chicco nun aldım canım bi tane. Bi tanede ''nuby doğal dokunuş yavaş akış kan'' sipariş verdim netten temin edemedi aldığım site. Başka bir yerden tekrar almak istiyorum. DrBrowns Doğal Akış Biberon bunuda çok methediyorlar. Emziğe gelince bi tane idareten , kıytırıktan aldım. Doğunca bi türlü beğenmiyorlar ya. Hangisini beğenirse o şekilde alırım sanırım.

Ben ilk günden beri tedavi olduğum yere gdiyorum. Bana uzaklığı trafik olmassa yarım saat felan. Hiç değiştirmeyi düşünmedim. Çünkü Dr çok çok çok memnunum. Bilirsiniz çocuk çocuk die gezmediğimiz dr. hastane kalmaz. Ama ben bu Dr memnunum. Allah razı olsun. aldığı paralarda kat kat helal olsun. Ben 5+2 de gittim keseyi gördüm. sonra iki hafta sonra çağardı 7+2 de gittim para vermedim. şimdide 2 haftada bir gidiyorum ve kontrollerimin birinde para vermiyorum. Dr her an ulaşabiliyorum. Bana herşeyin artısınıda eksisinide uzatmadan güzelce her zaman izah ediyor. Doğumda orda tedavi olduğum için, devamlı hastas olduğum için hastanenin 2,5 a bıraktılar.
 
Son düzenleme:
.. dizden yukarı 1 karış çık . bacak iç kısmından yapma ödem olur .. ön bacak üst kısım hafif yana doğru da olur .. nokta nokta morluk olur ona yapacak bişey yokki .. bende de oldu hep .. karnım düğüm düğümdü önce bıraktım kollara ve bacaklara geçtim. sonra karnım düzeldi .. doğumdan sonrada hepsi geçti
sanırım şimdilik yeter 40 dan sonra hemen büyüyorlar .. baktın eksik geldi alırsın gene .. zaten birsürür de hediye geliyor ..
geçmiş olsun ... çatlak olabilir bu aralar . kaşıntılar çatlamaya sebep olur kaşıdıkça.. bebeyağı sür banyodan sonra gerçi artık etki etmiyormuş . genede sür .. bepanten de iyi gelir.. ayrıca Excipial Hydro : Cilt Bakımı Sağlık Güncesi kardeşim kaşıntı için hamileleğin sonlarında bunu kullandı ..eczanelerde satılıyor doktor yazdı . ucuz bi ilaç ssk da karşşılıyor sanırım .. onu bi sor doktoruna .. kullan derse iyi geliyor ..

suyun mu geliyor ki pad kullanıyorsun anlamadım .. eğer padlar kaşıntı ve alerji yapıyorsa ..ya üzerine havlu kağıt koy da kullan .. ya da cotex in pamuksu yüzey padlerinden kullan .. eminim rahat edeceksin


hayırlı olsun ..
ben hamile olduğumu öğrendim kan testinde . tüp bebek merkezim ilk randevü verdi kese için . 250 tl muayene ücreti dediler sinir oldum ..o kadar para akıttım oraya .. buna da par istediler .. gitmedim ..
aldım gebelik sonucumu en yakın devlet hastanesine gidip keseye baktırdım ..o zaman daha hangi doktora gideceğime kara vermemiştim .. yani oraya gitmek zorunda değilsin ... özel bişey yapmıyorlar artık ..sadece kullanacağın ilaçları sor.düşük önleyiciler konusunda tüp bebek merkezleri çok hassas davranıyorlar . irtibatı koparma ilk zamanlar
 
kızlar ben geldim :)) bugün ananemizle alışverişe çıktık sabahtan anca dinlendim kendime geldim.artık acayip yoruluyorum iki adım yürüyüp dinleniyoruz sormayın.daha fazla ağırlaşmadan yün işlerini halledelim dedik.battaniyelik ve tulumluk yünlerimiz aldık.öyle güzel yünler çıkmışki antibakteriyel pamuklu yumuşacık sanki yün değil tüyü bile yok :))
manolyacım yine örnek göstermişsin saol cnm.ben düz örmeye karar verdim.yani tek şiş tunus işi yapcam 150 ilmekle başladım :))) kolaymış netten de baya bi inceledim zaten her ayrıntısına kadar göstermişler öğrenmem çok kolay oldu.annem de işlemesini yapacakmış.bakalım kaç ayda bitereceğim :)))
lcw de uğradık kot pantolon ve uzun kollu body aldım kendime sonra kızıma da battaniye gördüm penye tek kalmıştı şansımıza onu da aldım :))
aysecim kolay gelsin şimdiden çok ağırlaşmadan halledin bence çabuk yoruluyoruz artık :)
şizofrencim çıtçıtlı bodyler yeterli gibi görünüyo cnm ama tulumlardan bence biraz daha al derim.
 

ooo masallah masallah ogluşlarının ceyızı hazırmıs sımdıden yaabızım kızların hıc bıseyı yok daha bgun aldım ılk cıcılerını 1er takımgule gule kullansınlar ıns.
 

benım kayınvalıde nıye kız tarafına bıse dusmez ayaklarında pekı yaa bırı bıse yapsa karıya batıyo kendıde pek bı halt ettıgı yok.eltımın dogumundan bılıyorum.annemde demıstı sankı ılk cocuga kız tarafı yapar dıye dogruymus demekkı
 
sagolun kızlar tetanoz ıcın verdıgınız cevaplara haftaya salı randevumda drumada sorcam ona gore karar verıcem.sen oldunmu ŞİZOFREN aşı?
 
Son düzenleme:
ooo masallah masallah ogluşlarının ceyızı hazırmıs sımdıden yaabızım kızların hıc bıseyı yok daha bgun aldım ılk cıcılerını 1er takımgule gule kullansınlar ıns.

Sağolasın tatlım, inşallah hepimizinkilere sağlıkla kullanmak nasip olur...
Acelesi yok diyoruz ama, her geçen gün daha zor oluyo. azar azar almak lazım sanırım. en iyisi o..

sagolun kızlar tetanoz ıcın verdıgınız cevaplara haftaya salı randevumda drumada sorcam ona gore karar verıcem.sen oldunmu ŞİZOFREN aşı?

Ben sağlık ocağına kayıt için gittiğimde yapmışlardı canım. geçen ayın 26sıydı sanırım. yaniiii 18 haftalık oluyorum sanırım...
 
Günaydın tatlı kızlar! :)

Ben bu sabah tartıldım ve müthiş moralim bozuldu. kendimi çok kötü hissediyorum ya memlektte tartılmamıştım hiç. meğersem 3 kilo da orda almışım. toplamda etti mi 8 kilo offff çok kötüyüm ya... daha kaç ay var. ben de seviniyodum ne güzel ilk 3 ay almadım diye. her gören de diyor; ooo ne güzel hiç almamışsın. anlamıyorum ki ben bunca kiloyu nereye aldım. en azından belli olaydı frenlerdim kendimi....
 

bozma moralimi bende şu an itibari ile 8 kilo aldım ama zaten bebekti plesentaydı suyu idi doğumda bunun 7 ile 10 kilosu direkt gidiyor zaten bize kalan kilolarıda veririz yavrularımız hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinlerde İNŞALLAH dert etme tatlım biraz daha dikkatli beslen ama su içsem yarıyor lafı doğru dikkat ediyorum ama yinede nasıl alıyorum anlamadım bende saldım çayıra :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…