Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yaa sorma benim doktor zaten deli değil kilo almak hamile kaldığın kilonun altında doğuracaksın diyor o kadar baskı yapıyor kii bu sabah ağlayacaktım ben de.. Benim durumumu bilyorsunuz hamile kaldığımda 104-105 kilo gibi bişeydim sonra 101 e düştüm bu sabah 103tüm ama doktor her seferinde daha da vermiş olmamı istiyor çok moralim bozuk, hem korkuyorum zaten çok şişmanım erken doğum falan olur diye hem de adam çok tehdit ediyor ((

o doktorları sorma zaten ayşecim benimkide bana kızıyor çok kilo aldın diye :) ne yapabilirim dikkat ettiğim halde alıyorum sanki özellikle birşey yapıyorum gerçi onlarda bizim iyiliğimiz için söylüyorlar takma kafana elinden geleni yapıyorsan.

ya yemiyorum hiç abur cubur tüketmiyorum bol bol su içiyorum ama şimdiden ödem var vücudumda ayalarım bile büyüdü, bir numara büyük ayakkabı aldım o bile sıktı kalıba verdim ama adamı inandıramıyorum..

günaydın kızlar :) valla ben 10 kilo almışım 6 ayda sanırım rekor bende :) bende ilk 4 ayda 4 kilo almıştım nasıl oldu da birden 10 kilo aldım bende anlamadım ama zorluyo resmen.çok çabuk yoruluyorum artık o yüzden de tembelleştim oturduğum yerden kalkasım gelmiyo :))

benimde çok şişiyor tatlım ayaklarım bu ay tahliller yapılacakmış şeker kan falan eğer bakmazsa ben söylüycem idrarda albüm baılsın diye bende dikkat ettiğim halde çekiniyorum açıkçası albümmü sumu topladıda ödem oluyor diye.

sanada günaydın tatlım evet rekor sendeymiş:) anlaşılan hiç birimiz anlamadan almışız ama gerçektende öyle insan akşamdan sabaha fark edermi hiç ama ediyor eeeee sadece biz değil canım yavrularımızda alıyorlar MAŞALLAH

ben devamlı tansiyonumu takip ediyorum şükür normal gidiyor 14-9 u geçerse ilaç vericem dedi daha önce ben 5 haftalıkken kürtaj olmuştum tansiyonum 19-10 a kadar çıkmıştı devam edemezsin bu şekilde gebeliğe demişlerdi, aldılar bebeğimi, bu doktorum saçma buldu verilen kararı kullanabileceğin ilaçlar var dedi ne diyim o evladın kısmeti yokmuş Allah affetsin..
ben sordum şimdiden bu kadar şişmem normal mi diye evet normal gebeliğin sonuna doğru birden gelişen şişliklerden korkarız şimdi olabilir dedi ama onlar her konuda rahatlar tabi bizim gibi evhamlanmıyorlar haliyle, bakalım yarın diğer doktorumla kontrolüm var ona da sorayım.. mesele o doktor sıkma kendini 10-11 kiloya kadar yolu var alsan da bişey olmaz diyor

Bana bak kiz annesiii hem de cisli olanindannne zmn nerde ben mii :44:Aaaaaaa iftira iftira bal gibi kuru iftiraaaaa

evet tatlım doğru söylemiş diyorum ya zaten 7 ile 10 kilosu doğumdan sonra gidiyor diye takma kafana taksakta iş olcağına varıyor sadece biz dikkat edelim gerisinide ALLAH'a tevekkül edelim değilmi ya :) ALLAH korur İNŞALLAH

ay inşallah valla Allaha emanet aç gezecek halimiz yok ya napalım..

Lemmm ne merkeziii yahh..allala..bilgilerim aciksecik ortada 20hafta 5gunligumoglum olcakinsallah...yasim17...yarismaci arkdslara basarilar dilerim..tabi Ben varken senin hic sansin yok ayseeeeee

lemmm ne merkeziii yahh..allala..bilgilerim aciksecik ortada 20hafta 5gunligumoglum olcakinsallah...yasim17...yarismaci arkdslara basarilar dilerim..tabi ben varken senin hic sansin yok ayseeeeee

haaa unuttum sahi seninki de süpriz yumurtaydııııı
17 lik çıtırrrrrrr

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------21.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------21.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------23.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------36.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet--------------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY---------------------------------------------------22.hafta
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
17-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…