Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nerelere kayboldunuz yine yoksa yemeklerinizi yedinizde şekerlememi yapıyorsunuz :)) kişinin fikri neyse zikride odur ben evde olsaydım kesin şekerleme yapıyordum şimdi :)

ben sana erkek için olanlarındanda yollarım tatlım bizimkiler kız olunca kusura bakma tatlım ya

Ay yok canım ya, ne kusuru hiç olur mu öyle şey. zaten benim elimden gelmiyo. annecim sağolsun örüyo. bi gayretli ki sorma :) diyo 6 aylık oldular daha ortada bişiy yok. ikiz olunca bide makine gibi valla seri üretim olması şart :)))

pasaj.com var el emeği ürünler satılıyo. ordaki modeller de güzel hem de çok ucuzlar kız. 12 liraya şahane yelekler var...

nerelere kayboldunuz yine yoksa yemeklerinizi yedinizde şekerlememi yapıyorsunuz :)) kişinin fikri neyse zikride odur ben evde olsaydım kesin şekerleme yapıyordum şimdi :)

ay yok yaaa şekerleme değil de öğlen yediklerimizin derhal burnumuzdan getirilmesi şeklinde yürüyor bizim burada işler

senin tickerın neden önden gidiyo???

Ya iste bazilarinin ultrsyon onden gider yaabnm de ticker ole aysecann:aman en basta yanlis yapmisim degustrmedim vardir bi hayir..ayyy belki de buna ge dogurcam 1hafta oncee hadi bakalim..bekleyelim grelim..
Haaaa bi de ne cabuk untmusun:2:senin ki de surprizdi dimod iosun..simdi isim var olmasa aglardim ama..

Manolcim bis de memnun olduk teysesiiii..kisini da opuosss
Manolyacim bis de memnun olduk teysesiii

sen beni unutup da yazdıklarıma cevap bile vermediğin için olabilir mi acabaaaaa

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------21.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------21.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------29.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------23.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------36.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet--------------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY---------------------------------------------------22.hafta
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
17-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

ne yalan söliim şekerleme yapıyodum valla :)) biyandan da battaniyemi örüp duruyorum hemen bitsin istiyorum çok zevkli oluyo :))
hlcn hoşgeldin cnm bende evoeveo :))

ne yalan söliim şekerleme yapıyodum valla :)) biyandan da battaniyemi örüp duruyorum hemen bitsin istiyorum çok zevkli oluyo :))
hlcn hoşgeldin cnm bende evoeveo :))

seni kayıp seni içimdende geçmiyor değildi bu kız kesin battaniyesinin başındadır diye birde ben beceremem kaç ayda biter diyordun sen bu gidişle 3 günde bitireceksin battaniyeni :)

slm kızlar ben karşıda ablamdaydım şükür evime geldim ama maltepe çok güzel hiç eve dönmek istemiyoruym (((((( sizler neler yaptınız bir arkadaşımız vardı 2 lisi kötü çıkan bir haber varmı inşallah yanlış çıkmıştırda güzel haberler almıştır hepinizi öpüyoruz kızımla bu arada sahil kesiminde olunca kızımı ninekler yedi (((( suratı benek benek burnunuda yimişler burnuda palyaço gibi kızarmış

merhaba kızlar,
hepinize güzel hamilelikler diliyorum, çoktan bebişini kucağına almış güzel annelere de selamlar...
beni hatırladınız mı bilmiyorum en son temmuzda negatif sonucu almıştım.
şimdi yine bi merkez arama telaşesi içindeyim. ankaradayım. timur gürgan kliniği hakkında yazılanları okurken evoevo seni gördüm canım. memnun kalmamışsın sanırım.
bana en son co-cultur demişti brüksel tüp de yücel karaman. ama ankarada co-cultur uygulayan pek fazla merkez yok. timur gürgan a o nedenle bakıyodum ama seni burdan tanıyorum, yorumlarını görünce de tabi sormak istedim canım.

seni kayıp seni içimdende geçmiyor değildi bu kız kesin battaniyesinin başındadır diye birde ben beceremem kaç ayda biter diyordun sen bu gidişle 3 günde bitireceksin battaniyeni :)

yok bee nerdee 3 günde hayatta bitmez çünkü yavaş yavaş yapıyorum ben 4 parmak kadar oldu ona da bakıp bakıp duruyorum çok bişey yapmış gibi hehe :)) 150 tane zincir çektim 5 yumak var yeter mi sence cnm?

ay yerim ben o cimcimeyi kıyamam sinekler buldu tabi tazecik kızımızı.rabbim bize de göstersin o günleri şöle güzel güzel gezelim inş.ailecek :)))

cnm evet ben ilk denememi orda yapmıştım ve çok acıdım hem zamanıma hem parama hem ilgisizliğe hangi birini sayayımki.bende co culture var diye gittim ama yapılmamış bile transferden sonra öğrendim resmen dumur olmuştum.timur bey çok yoğun zaten tv lerde gezmekten merkezde bile durmuyo sonra cebine falan ulaşamıyosun hep hemşirelerle muhattap oluyosun.hangi birini sayayım ki.
ama ankaradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle san anatolia hakan yaralı yı kesinlikle tavsiye ederim.birde centrum klinik recai papuçcu derim.bu 2 doktordan şikayetçi olanı pek duymadım cnm.

maltepe güzeldir benimde kayınvalide maltepede . özellikle sahili güzel .. oraya gidince bazen çıkartıyorum kızı gezmeye ..
ben kıyamam ona . kaşınıyordur bide ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…