ST MANOLYA cnm aysenin bisi tanistrcagi yokkben cn hlycn
Eki Görüntüle 256191 Eki Görüntüle 256193 Eki Görüntüle 256192 Eki Görüntüle 256189 Eki Görüntüle 256188 Eki Görüntüle 256187 Eki Görüntüle 256186 Eki Görüntüle 256185 Eki Görüntüle 256184 Eki Görüntüle 256183 Eki Görüntüle 256182 Eki Görüntüle 256181 Eki Görüntüle 256180 Eki Görüntüle 256179 Eki Görüntüle 256178 Eki Görüntüle 256177 Eki Görüntüle 256190 Eki Görüntüle 256194
çok güzeller değilmi? :))
ayyy ben yerim onları yaaaçok şekerler... hiç erkek için yok heralde böylesi şirin şeyler
ben sana erkek için olanlarındanda yollarım tatlım bizimkiler kız olunca kusura bakma tatlım ya
nerelere kayboldunuz yine yoksa yemeklerinizi yedinizde şekerlememi yapıyorsunuz :)) kişinin fikri neyse zikride odur ben evde olsaydım kesin şekerleme yapıyordum şimdi :)
senin tickerın neden önden gidiyo???
Ya iste bazilarinin ultrsyon onden gider yaabnm de ticker ole aysecann: aman en basta yanlis yapmisim degustrmedim vardir bi hayir..ayyy belki de buna ge dogurcam 1hafta oncee hadi bakalim..bekleyelim grelim..
Haaaa bi de ne cabuk untmusun:2:senin ki de surprizdi dimod iosun..simdi isim var olmasa aglardim ama..
Manolcim bis de memnun olduk teysesiiii..kisini da opuosss
Manolyacim bis de memnun olduk teysesiii
ne yalan söliim şekerleme yapıyodum valla :)) biyandan da battaniyemi örüp duruyorum hemen bitsin istiyorum çok zevkli oluyo :))
hlcn hoşgeldin cnm bende evoeveo :))
seni kayıp seni içimdende geçmiyor değildi bu kız kesin battaniyesinin başındadır diye birde ben beceremem kaç ayda biter diyordun sen bu gidişle 3 günde bitireceksin battaniyeni :)
slm kızlar ben karşıda ablamdaydım şükür evime geldim ama maltepe çok güzel hiç eve dönmek istemiyoruym(((((( sizler neler yaptınız bir arkadaşımız vardı 2 lisi kötü çıkan bir haber varmı inşallah yanlış çıkmıştırda güzel haberler almıştır hepinizi öpüyoruz kızımla bu arada sahil kesiminde olunca kızımı ninekler yedi (((( suratı benek benek burnunuda yimişler burnuda palyaço gibi kızarmış
merhaba kızlar,
hepinize güzel hamilelikler diliyorum, çoktan bebişini kucağına almış güzel annelere de selamlar...
beni hatırladınız mı bilmiyorum en son temmuzda negatif sonucu almıştım.
şimdi yine bi merkez arama telaşesi içindeyim. ankaradayım. timur gürgan kliniği hakkında yazılanları okurken evoevo seni gördüm canım. memnun kalmamışsın sanırım.
bana en son co-cultur demişti brüksel tüp de yücel karaman. ama ankarada co-cultur uygulayan pek fazla merkez yok. timur gürgan a o nedenle bakıyodum ama seni burdan tanıyorum, yorumlarını görünce de tabi sormak istedim canım.
slm kızlar ben karşıda ablamdaydım şükür evime geldim ama maltepe çok güzel hiç eve dönmek istemiyoruym(((((( sizler neler yaptınız bir arkadaşımız vardı 2 lisi kötü çıkan bir haber varmı inşallah yanlış çıkmıştırda güzel haberler almıştır hepinizi öpüyoruz kızımla bu arada sahil kesiminde olunca kızımı ninekler yedi (((( suratı benek benek burnunuda yimişler burnuda palyaço gibi kızarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?