Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Kayınvalidemde zıkkımın pekini almıştı ama onu koymadım

ayy mahvettın benı yaaaman almasın [/QUOTE]

hehehehe ama öyle kadının üvey torunu sanki

yaa evet bazı yörelerde ilk bebek felan kız tarafına düşerde. İnsan bi mendilde almaz mı yaa. Evlerine 4-5 maaş giriryor nerdeyse bide

ühüüüüü ühüüüüüüüü aşı olduuuum :94:bugün okulun tatil olması gerekmez miiiii

Çok geçmiş olsun canım. İnş. çabuk geçer çok ağrın olursa buztorbası koy çok iyi geliyor

Ahhhh ah bendede aynı sorun var yaa. Malum tüp bebek ne yapsam tırsak, korkak pozisyondayım. Rahat hareket edemiyorum. Temizlik felan yapamıyorum. Aslında hiç bi iş yapmıyorum:78: geçtiğimiz aya kadar yürüyüş yapıyordum ve çok faydası vardı. Ama iç karnım geniş değil ve çok büyüdü, artık dışarı çıkmaya utanıyorum. Çıkamıyorum, zaten tansiyonum 4-9 larda geziyor. Çıksam kesin bi yerde bayılırım. Bende doğıuma 19 almış gitsem göbek atıcam. şu an itibariyle 83 kiloyum 65 le başladım. 18 kilo almışım yaa. 6. ayımda 8 kilo almıştım 7 de 5 kilo aldım o mahfetti beni. Bende anlamadım nasıl aldığımı :44: su içsem yarıyor kahvaltı dışında ekmek yok, tatlı yok,hamurişi yok çok çabuk kilo almaya müsait bi yapım var. İnş. çabuk veririm

Canım Dr seni diyetisyene felan yolladımı? hem bebeğini besliyorsun, hem zayıflıyorsun. Kuru kuru kızmakla olurmu hiç o nasıl Dr öle

bende çok çabuk yoruluyorum artık.

Uhuhuuu bnde positif aldim fe de bebikimi bekliorummmm..katiliyimmi aranisaa

Allah tamamına erdirsin,hoşgeldiniz

Hepsi çok cicic, hepsine bayıldım.

yok yaa ağrı yapmadı biraz sızladı şimdi de kaldırınca ağrıyor ben de kaldırmıyorum kolumu :)))
tabi diyetisyene gönderdi hemen hala da gidiyorum yoksa çoktan 10 kilo alırdım

Ayşecim listeye eklemişsin beni de tik ederim, gittiğim merkez SANKO TÜP BEBEK, bebeğimin cinsiyeti de kız,

acaba beni mi soruyorsun nurcan?
ikili değil de 3lü testim kötü çıkmıştı hem de çok yüksek bi risk oranıyla
ama çok şükür amniyosentez sonucum temiz çıktı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------21.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------21.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------29.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------23.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------36.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet-----------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
17-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

Benn ole bisi yapmadim kii yaaaNerde ne zmnn ayy merak ettim simdii..belkim de grmemisimdirr domummmGunafffimi alion wlla:26:

tamam tamam yapmadın neyse biz de burdan devam ederiz artık muhabbetimize hem burası kalabalık hem de tecrübeli anneler var herkes birbirine yardımcı oluyor..

yok bee nerdee 3 günde hayatta bitmez çünkü yavaş yavaş yapıyorum ben 4 parmak kadar oldu ona da bakıp bakıp duruyorum çok bişey yapmış gibi hehe :)) 150 tane zincir çektim 5 yumak var yeter mi sence cnm?

yeter muhtemelen ipin kalınlığı ve inceliği ilede alakalı biraz tatlım inceyse yeter bence yetmezsede ipliğin üstündeki kâğıdı sakla götürür aynısından alırsın ellerinde kalmamışsa bile getirttiriyorlar :)

günaydın naber? yine tomar tomar işim var ama oturdum camdan bakıp hülyalara dalıyorum :))))

bana mi dalionnncicim bn kafalti yapip dra gtcemm..sans dileyin de ogglum iyi olsunnnnnn

oooh ne güzel ben de bu akşam gidicem doktora.. Eminim iyidir oğluşun, çok tekmeliyor mu? Benimki tekme de değil de böyle pıtır pıtır vuruyor içerden kız ya kibar :)))

Günaydın millet :)))
Herkesin keyfi yerindedir umarım...
Ben de bugün daha iyiyim. Kilo konusunu takmamaya karar verdim. Aman güya dikkat etmiştim bunca zamandır. demek ki olacağı varsa oluyomuş, napim yani Oğluşlarımız sağlıklı olsunlarda gerisi önemli diil. Yuvarlanarak giderim artık doğuma
Bugün itibariyle 22. haftamıza girdik çok şükür Bizimkilerde bi gün hareketlilerse öteki gün sakinler. İnternette diyor videolarda tutarsızlık olur, kafanıza takmayın. ben de öyle yapıyom valla. keyifleri bilir :)))

Ayyy doktora gidicek olanlar; gözünüzaydın valla. Ne güzel görüceksiniz kuzucuklarınızı... Ben nasıl özledim var ya... ahh ahh...

günaydın naber? yine tomar tomar işim var ama oturdum camdan bakıp hülyalara dalıyorum :))))

sanada günaydın tatlım iyiyim teşekkür ederim senden ne haber? benimde tomarla işim var ama umrumda değil bende listeye bakıp hülyalara dalıyorum :)

oooh ne güzel ben de bu akşam gidicem doktora.. Eminim iyidir oğluşun, çok tekmeliyor mu? Benimki tekme de değil de böyle pıtır pıtır vuruyor içerden kız ya kibar :)))

yer teyzesi onun tekmelerini :) kibar kızım benim MAŞALLAH

Bana mi dalionnncicim bn kafalti yapip dra gtcemm..sans dileyin de ogglum iyi olsunnnnnn

ALLAH'ın izni ile iyidir oğluşun endişelenme kime diyorsam bende aynıyım tatlım ayda bir muayene olduğum için hem çok özlüyorum kızımı hemde çok merak ediyorum ne yapalım ALLAH'a emanet cümlemizin yavruları

günaydın kızımın teyzeleri.o tabloda 31. hafta diyo ama biz nerdeysem 32 yi bitirecez.uyumayın hamiş teyzoşlar
tatlım siz söyleceksiniz ki ben de güncelleyeyim yoksa herkesinkini nerden takip edebilirim zaten uzun zaman söylemeyenleri siliyorum
boşveeeer nasılsa benim gibi vahim bir durumda değilsin ye gitsin :)) ama tatlı hamurişi falan yeme de şekerin çıkmasın..
benimkinin de hareketleri henüz düzenli değil kafasına göre bazen var bazen yok.. demin inanmazsınız burada müzik çalıyordu kıprıdandı kıpırdandı müzik bitince durdu :)))
Allam Allam kızmıştaaa kibarmıştaaa :))))) Yirim ben onu :)
yaaa annesini acıtmadan pıtır pıtır teyzesi :))

birazcık tuttum işlerin ucundan sonra hemen bıraktım yine allahtan memurum çoktan kovarlardı yoksa :))

günaydın kızımın teyzeleri.o tabloda 31. hafta diyo ama biz nerdeysem 32 yi bitirecez.uyumayın hamiş teyzoşlar

sanada günaydın canım MAŞALLAH size annesi İNŞALLAH bizlerde görürüz o günleri nerede uyumak kim biz kim doğum iznine bir ayrılıyim ALLAH'ın izni ilebol bol uyuyucam bende artık sabahları zor kalkmaya başladım bende.

sanada günaydın tatlım çok şükür keyfimiz yerinde kilo konusunuda takma bencede doğumdan sonra vericez nasıl olsa sadece kuzularına yararlı şeyler ye o kadar teferruata takılma 22. haftanız MAŞALLAH size bende çok özledim kızımı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------22.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------21.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------29.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------23.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------36.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------32.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet-----------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
17-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

Bu topiğe girmek için belki çok erken ama soracağım sorulara en iyi cevapları buradan alırım diye düşünüyorum. Ben 5 gün önce kanda pozitif sonucu aldım çok şükür. Hafta Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz. Test yapmadan bir kaç gün önce karnım şişmeye başladı. Hala da şiş ve ağrıyor. Doktorla görüştüm OHSS başlamış 10-15 gün sürer dedi. OHSS'nin bebişe olumsuz bir etkisi var mı? Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler....

Yumurtalıkların aşırı uyarılması sendromu (Ovaryen hiperstimülasyon sendromu-OHSS), yumurtlamayı uyarıcı ilaçlarla yapılan tedaviler sırasında ortaya çıkabilecek bir yan etkidir. Bu sendromun belirtileri arasında yumurtalıkların aşırı büyümesi, karın içerisinde sıvı birikmesi ve sindirim sistemi ile ilgili sorunların ortaya çıkması (bulantı, kusma, ishal) sayılabilir. Ancak ciddi OHSS çok nadirdir ve % 1-2 oranında görülür. Hastahaneye yatma gereği ve operasyona kadar gidebilen tablolar gelişebilir.

öncelikle gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin. bu konuda çok bir bilgim yok tatlım senin için internetten buldum kopyaladım ama başka bir topic'te bir arkadaş da aynısını yazmıştı hatta o yumurtaları toplandıktan sonra olmuş doktor transferi iyileşince yaparız demiş ama dinlememiş transferin yapılmasınıda istemiş evet bebeği tutunmuş ama ağır bir ohss geçiriyormuş hastanede yatmışlar serumlar tedaviler daha sonra iyileşmiş iyikide transferi ertelememişim diyordu bildiklerim bu kadar tatlım.İNŞALLH hiç birşeye gerek kalmadan çabucak iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…