Kayınvalidemde zıkkımın pekini almıştı ama onu koymadım
hehehehe ama öyle kadının üvey torunu sanki
benım kayınvalıde nıye kız tarafına bıse dusmez ayaklarında pekı yaa bırı bıse yapsa karıya batıyo kendıde pek bı halt ettıgı yok.eltımın dogumundan bılıyorum.annemde demıstı sankı ılk cocuga kız tarafı yapar dıye dogruymus demekkı
yaa evet bazı yörelerde ilk bebek felan kız tarafına düşerde. İnsan bi mendilde almaz mı yaa. Evlerine 4-5 maaş giriryor nerdeyse bide
ühüüüüü ühüüüüüüüü aşı olduuuum :94:bugün okulun tatil olması gerekmez miiiii
Çok geçmiş olsun canım. İnş. çabuk geçer çok ağrın olursa buztorbası koy çok iyi geliyor
Ahhhh ah bendede aynı sorun var yaa. Malum tüp bebek ne yapsam tırsak, korkak pozisyondayım. Rahat hareket edemiyorum. Temizlik felan yapamıyorum. Aslında hiç bi iş yapmıyorum:78: geçtiğimiz aya kadar yürüyüş yapıyordum ve çok faydası vardı. Ama iç karnım geniş değil ve çok büyüdü, artık dışarı çıkmaya utanıyorum. Çıkamıyorum, zaten tansiyonum 4-9 larda geziyor. Çıksam kesin bi yerde bayılırım. Bende doğıuma 19 almış gitsem göbek atıcam. şu an itibariyle 83 kiloyum 65 le başladım. 18 kilo almışım yaa.Günaydın tatlı kızlar! :)
Ben bu sabah tartıldım ve müthiş moralim bozuldu. kendimi çok kötü hissediyorum yamemlektte tartılmamıştım hiç. meğersem 3 kilo da orda almışım. toplamda etti mi 8 kilo offff çok kötüyüm ya... daha kaç ay var. ben de seviniyodum ne güzel ilk 3 ay almadım diye. her gören de diyor; ooo ne güzel hiç almamışsın. anlamıyorum ki ben bunca kiloyu nereye aldım. en azından belli olaydı frenlerdim kendimi....
yaa sorma benim doktor zaten deli değil kilo almak hamile kaldığın kilonun altında doğuracaksın diyor o kadar baskı yapıyor kii bu sabah ağlayacaktım ben de.. Benim durumumu bilyorsunuz hamile kaldığımda 104-105 kilo gibi bişeydim sonra 101 e düştüm bu sabah 103tüm ama doktor her seferinde daha da vermiş olmamı istiyor çok moralim bozuk, hem korkuyorum zaten çok şişmanım erken doğum falan olur diye hem de adam çok tehdit ediyor((
Canım Dr seni diyetisyene felan yolladımı? hem bebeğini besliyorsun, hem zayıflıyorsun. Kuru kuru kızmakla olurmu hiç o nasıl Dr öle
günaydın kızlar :) valla ben 10 kilo almışım 6 ayda sanırım rekor bende :) bende ilk 4 ayda 4 kilo almıştım nasıl oldu da birden 10 kilo aldım bende anlamadım ama zorluyo resmen.çok çabuk yoruluyorum artık o yüzden de tembelleştim oturduğum yerden kalkasım gelmiyo :))
bende çok çabuk yoruluyorum artık.
Uhuhuuubnde positif aldim fe de bebikimi bekliorummmm..katiliyimmi aranisaa
Allah tamamına erdirsin,hoşgeldiniz
Eki Görüntüle 256191 Eki Görüntüle 256193 Eki Görüntüle 256192 Eki Görüntüle 256189 Eki Görüntüle 256188 Eki Görüntüle 256187 Eki Görüntüle 256186 Eki Görüntüle 256185 Eki Görüntüle 256184 Eki Görüntüle 256183 Eki Görüntüle 256182 Eki Görüntüle 256181 Eki Görüntüle 256180 Eki Görüntüle 256179 Eki Görüntüle 256178 Eki Görüntüle 256177 Eki Görüntüle 256190 Eki Görüntüle 256194
çok güzeller değilmi? :))
Hepsi çok cicic, hepsine bayıldım.