Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Ayhhh çok yoruldum bugün...
Yemek yaptım, çamaşırla uğraştım halıları süpürdüm... Etrafıda süpüremiyorum artık. Eşim geldi öğlen kızdı. diyor ben yaparım sen niye kalkışıyosun? Ama o da çok yorgun geliyo kıyamıyorum...

iyiyim güzelim çok şükür. bebişlerde iyidirler umarım :) bugün yine çok sakinler...
Taşınma tarihimiz henüz belli diil ya. inşallah en kısa zamanda netleşir...
senin nasıl gidiyo?

benimde iyi gidiyor tatlım çok şükür.

eşin haklı canım kendini yorma demiyormuyum ben sana ayyy yazık sana eşinede kıyamazmış ALLAH bozmasın canım geçiminizi bebişlerinizde hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinler İNŞALLAH

Tesekkurler arkadasim, korkmamaya calisacagim. Uzun ugraslar sonucu gelince pozitif, insan ister istemez pipirikleniyor. Hepinize ve kendime hayirli, sihhatli bir dogum nasip etsin allah. Bu aylar sikintisiz su gibi gecsin...

Merhaba Tinyciğim... Burada da buldum seni Bence de korkma ciddi bir şey değildir. Ciddi adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok demişti Ulun bey. Bol bol dinlen. Bende işe başladım. Kocaman bir göbekle grip olmuş bir vaziyette dolaşıyorum ortalıklarda Zor oluyor böyle. Cuma akşam olsa da yatsak

evoevo yine kayıplarda kesin battaniyesini örüp verdiği aralardada şekerleme yapıyordur battaniye biter tatlım özletme kendini :)

ilahi manolya güldürdün beni.alışverişteydik kızımla ve ananesiyle mothercarede indirim var diye gittik ama hiçbişey bulamadık kızıma çünkü hep büyük ürünlerde ve erkek bebeklere göre şeyler vardı.bizde c&a dan aldık bişeyler :))
senin nasıl geçti günün cnm?
aysecim arkadaşına çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin :))

:) Napim ama canım ya 80-90 hasta bakıp bitap halde geliyo eve. tutupta ev süpürülücek desem, o haliyle nasıl yapsın... Gerçi benim de halim de ortada ama, napalım idare ediyoz işte öyle böyle
Amiin, Allah cümlemizin yuvalarında huzuru daim etsin...

sağol canım haftası belli olunca onu da ekliycem listemize aslında giriyordu o da başka topiklere burda tanıştık zaten ama bilgisayarı bozuldu artık giremiyor..
yaaa bırak pis kalsın nolacak?

minişinin giyisileri hayırlı olsun güzel günlerde kullansın İNŞALLAH. benim günüm vasattı tatlım

sağol canım..
güle güle kullasın ben de c&a dan bir sürü şey aldım geçen hafta gerçekten uygun fiytlı güzel şeyler var.. anneler için de çok güzel uygun fiyatlı şeyler var

hadi kızlar mesai bittiiiiii herkes evineeeee
benim 8:30 da doktor kontrolüm var nöbetçiymiş geç saat çağırdı bakalım kızçem nasılmış

Merhaba canim, iyikide buldun :81: hala sissin ha. Umarim en kisa surede duzelirsin canim. Dikkat et kendine, cok yorulma. Ben izin aldim evdeyim canim

aman kız laf deme adama bak bi bebiş daha verdi bize :)))))))) rabbimin izni ile inatçı adam sağolsun
hee bizim gibi delilere başka doktor yakışmaz zaten :)))
hadi yaz burayada kızımızın durumunu

iyiydi zilli poz vermedi hiç uyuyordu, 350 gram olmuş.. ben de 1 kilo almışım ilk aldığım kilo oldu vatana millete hayırlı olsun :)) bu doktor kızmıyor osman olsa canıma okur

GunNaydinn domdomummmnasilsin..cnm uktrasyon kagidinda bebegin kilosu yazar mii???yazarsa hangi baslikla yazioo bilio musunn???kizin cisli bilio musun

GunNaydinn domdomummmnasilsin..cnm uktrasyon kagidinda bebegin kilosu yazar mii???yazarsa hangi baslikla yazioo bilio musunn???kizin cisli bilio musun

sana da günaydın canım
yok kağıtta yazmıyo sorunca söylüyor doktor benim tombulum 350gr.
nasıl senin pohlu oğlun? ayrıntılıya girdin mi?

Günaydıııın!

Ayhhh bugün hava bi kapalı bi soğuk burda... Hiç çıkasım yok yataktan gün boyu.

Ayşecim maşallah kocaman olmuş ya kızın ne güzel görmüşün :) darısı bana inşallah. Akşam eşime diyorum pazartesi 2 hafta olucak çok özledim görmem lazım oğlanlarımızı :))) Du bakalım ne zaman nasip olur...

çok şükür gördük küçük hanımı.. burası hala çok sıcak öğlen çok bunaltıyor keşke azıcık serinlese
yaa uyumak istiyoruuuum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…