Biraz icimi rahatlattin ben de isten izin alip eve gideyim bari. Dinlenim doktorumuda arayayim. Tesekkurler arkadasim
şizofren nasılsın tatlım? bebişlerin nasıl? taşınma tarihin belli oldumu?
iyiyim güzelim çok şükür. bebişlerde iyidirler umarım :) bugün yine çok sakinler...
Taşınma tarihimiz henüz belli diil ya. inşallah en kısa zamanda netleşir...
senin nasıl gidiyo?
Ayhhh çok yoruldum bugün...
Yemek yaptım, çamaşırla uğraştım halıları süpürdüm... Etrafıda süpüremiyorum artık. Eşim geldi öğlen kızdı. diyor ben yaparım sen niye kalkışıyosun? Ama o da çok yorgun geliyo kıyamıyorum...
Tesekkurler arkadasim, korkmamaya calisacagim. Uzun ugraslar sonucu gelince pozitif, insan ister istemez pipirikleniyor. Hepinize ve kendime hayirli, sihhatli bir dogum nasip etsin allah. Bu aylar sikintisiz su gibi gecsin...
evoevo yine kayıplarda kesin battaniyesini örüp verdiği aralardada şekerleme yapıyordurbattaniye biter tatlım özletme kendini :)
benimde iyi gidiyor tatlım çok şükür.
Allah daim etsin inşallah...
eşin haklı canım kendini yorma demiyormuyum ben sanaayyy yazık sana eşinede kıyamazmış ALLAH bozmasın canım geçiminizi bebişlerinizde hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsinler İNŞALLAH
sağol canım haftası belli olunca onu da ekliycem listemize aslında giriyordu o da başka topiklere burda tanıştık zaten ama bilgisayarı bozuldu artık giremiyor..ilahi manolya güldürdün beni.alışverişteydik kızımla ve ananesiyle mothercarede indirim var diye gittik ama hiçbişey bulamadık kızıma çünkü hep büyük ürünlerde ve erkek bebeklere göre şeyler vardı.bizde c&a dan aldık bişeyler :))
senin nasıl geçti günün cnm?
aysecim arkadaşına çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin :))
yaaa bırak pis kalsın nolacak?:) Napim ama canım ya 80-90 hasta bakıp bitap halde geliyo eve. tutupta ev süpürülücek desem, o haliyle nasıl yapsın... Gerçi benim de halim de ortada ama, napalım idare ediyoz işte öyle böyle
Amiin, Allah cümlemizin yuvalarında huzuru daim etsin...
ilahi manolya güldürdün beni.alışverişteydik kızımla ve ananesiyle mothercarede indirim var diye gittik ama hiçbişey bulamadık kızıma çünkü hep büyük ürünlerde ve erkek bebeklere göre şeyler vardı.bizde c&a dan aldık bişeyler :))
ilahi manolya güldürdün beni.alışverişteydik kızımla ve ananesiyle mothercarede indirim var diye gittik ama hiçbişey bulamadık kızıma çünkü hep büyük ürünlerde ve erkek bebeklere göre şeyler vardı.bizde c&a dan aldık bişeyler :))
Merhaba Tinyciğim... Burada da buldum seniBence de korkma ciddi bir şey değildir. Ciddi adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok demişti Ulun bey. Bol bol dinlen. Bende işe başladım. Kocaman bir göbekle grip olmuş bir vaziyette dolaşıyorum ortalıklarda Zor oluyor böyle. Cuma akşam olsa da yatsak
eklerim haftası belli olsun da kızın son adeti falan belli değil ki bizim zihni sinir doktor onu 3 ay önce menapoza soktu sonra da bir daha adet olmadı ki :)))
hadi kızlar mesai bittiiiiii herkes evineeeee
benim 8:30 da doktor kontrolüm var nöbetçiymiş geç saat çağırdı bakalım kızçem nasılmış
hee bizim gibi delilere başka doktor yakışmaz zaten :)))aman kız laf deme adama bak bi bebiş daha verdi bize :)))))))) rabbimin izni ile inatçı adam sağolsun
hadi yaz burayada kızımızın durumunu
GunNaydinn domdomummmnasilsin..cnm uktrasyon kagidinda bebegin kilosu yazar mii???yazarsa hangi baslikla yazioo bilio musunn???kizin cisli bilio musun
Günaydıııın!
Ayhhh bugün hava bi kapalı bi soğuk burda... Hiç çıkasım yok yataktan gün boyu.
Ayşecim maşallah kocaman olmuş ya kızın ne güzel görmüşün :) darısı bana inşallah. Akşam eşime diyorum pazartesi 2 hafta olucak çok özledim görmem lazım oğlanlarımızı :))) Du bakalım ne zaman nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?