http://lbdm.lilypie.com/AnQGp3.png
BUNU BİR YAPIŞTIRSANA TATLIM OLMAMIŞSA DEĞİŞTİRİRİZ
ayşecim kısa olanından seçmişsin tatlım resim güzel ama uzun olanından yaparmısın zahmet olmazsa?
tamam tatlım yeniden yapıyorum hemen bu resim filan iyi mi değiştireyim mi?
yok resim falan çok güzel sadece ticker kısa biraz :) kusura bakma tatlım uğraştırıyorum.
Aman nolacak aşkolsun iş yapasım yok zaten :)))
http://lbdf.lilypie.com/jlj1p3.png bakalım bu sefer becerebildim mi?
evet olmuş güzelim ellerine sağlık teşekkür ederim
hıh iyi hadi kızını Allah korusun..
valla ne zaman istersen hemen aynı gün veririm kargoya..
tickerimi değiştirdim kavun kadar olmuş kuzum :)))))
Ayyyy eşimi aradım ben dedim duramıyorum artık dedim görmem lazım oğlanlarımızı dedim :)))) O da sağolsun gel bakarız müsaitse usg girersin dedi... Hemen hazırlanıp çıkmam lazıım :)))) Dua edin bana kızlar! İnşallah yolundadır herşeyyyyy
ben de suya girsem de buruşuncaya kadar çıkmasam..
Oooohhhhh çok şükür gördüm geldim yavrularımızı :))
Büyümüşler olmuşar 450şer gram teyzeleriii :) Ayy Allam sana binlerle hamdolsun bu güzelliği yaşattığın için. Nolur sağlıkla, hayırlısıyla kavuşalım hepimiz evlatlarımıza....
AMİN. gözün aydın tatlım belliki özlem gidermişsin ve güzel duygular içerisindesin ALLAH daim etsin
aaa maaşallah ne kadar tombullar öyle benim garibim tek başına olmasına rağmen olamadı o kadar.. acaba çok mu cılız???Oooohhhhh çok şükür gördüm geldim yavrularımızı :))
Büyümüşler olmuşar 450şer gram teyzeleriii :) Ayy Allam sana binlerle hamdolsun bu güzelliği yaşattığın için. Nolur sağlıkla, hayırlısıyla kavuşalım hepimiz evlatlarımıza....
ben hamileyken deliriyordum . şöyle bir hamama gitsem saatlerce yıkansam diye ..
bugün hemen hemen hiç oynamadı kızım sizce normal mi korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?