çok şükür gördük küçük hanımı.. burası hala çok sıcak öğlen çok bunaltıyor keşke azıcık serinlese
yaa uyumak istiyoruuuum..
Ne güzel :)
Valla biz burda sadece 1 hafta pikeyle yattık. Hep yorganla yatıyoruz :) Hırkaylayım ev içinde. bi de battaniye almak şart oluyo otururken. çünkü sahiden üşütüyo...
Gelin bu yana doğru biraz serinlersiniz :)))
Ben de uyuyabilsem keşke. bi işim varmış gibi uyanıveriyorum 8buçukta en geç. gün içinde de uyuyamıyorum
huuuuu günaydınnn öğlen oldu kalkııııııııııııııııın...
Günaydıııın!
Ayhhh bugün hava bi kapalı bi soğuk burda... Hiç çıkasım yok yataktan gün boyu.
Ayşecim maşallah kocaman olmuş ya kızın ne güzel görmüşün :) darısı bana inşallah. Akşam eşime diyorum pazartesi 2 hafta olucak çok özledim görmem lazım oğlanlarımızı :))) Du bakalım ne zaman nasip olur...
Bu topiğe girmek için belki çok erken ama soracağım sorulara en iyi cevapları buradan alırım diye düşünüyorum. Ben 5 gün önce kanda pozitif sonucu aldım çok şükür. Hafta Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz. Test yapmadan bir kaç gün önce karnım şişmeye başladı. Hala da şiş ve ağrıyor. Doktorla görüştüm OHSS başlamış 10-15 gün sürer dedi. OHSS'nin bebişe olumsuz bir etkisi var mı? Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler....
gözlerim doldu .ağlamaklı oldum. çok güzel bir şey ..ay kızlar öyle mutluyum kiii. bir arkadaşım yıllardır deniyor 5 kez tüp bebek denedi, 2 aşılama, kaç histereskopi oldu... yaşı da 36 bir sürü doktor artık olmaz kıbrısa git demiş neyse ki bugün öğrendik HAMİLEEEEE.. Nasıl ağladık telefonda çok mutluyum yorgun düştüm sevinçten.. 5. denemesinde pozitifi aldı :)))
..
yaaa nnerdesiniz canım sıkıldıııııı...
yine kendimi tutamadım göğüs pompası ve biberon sterilizatörü aldım bu gidişle doğumdan önce çocuğun ilkokul önlüğünü faln da almış olurum herhalde
hay maaşallah elifimehee bizim gibi delilere başka doktor yakışmaz zaten :)))
iyiydi zilli poz vermedi hiç uyuyordu, 350 gram olmuş.. ben de 1 kilo almışım ilk aldığım kilo oldu vatana millete hayırlı olsun :)) bu doktor kızmıyor osman olsa canıma okur
sen yine ağlamaklı oldun ben ağla ağla şiştim gören de cenaze çıktı sanır :))Ben çok ağır bir şekilde yaşadım o durumu .. çığlık çığlığa ağrılarla kıvrandım .. kabızlık yapar karnın şişer öğürtü kusma .. yumurtalıklarım yerinden çıkacak gibiydi birde böbrek ağrısı gibi yan taraflar bıçak kesiyordu sanki ... hiçbiryerede tedavi edemediler korktular haftasonuydu doktorum yurtdışındaydı .. çapada yattım ..
serum verdiler sabah kadar . neredeyse ameliyata alıyorlardı. sonra küçük tuvalete çıkıyorsun . 8-10 kere diyeyim :)) ilk şiddetli hali geçti .ama 1 hafta da evde yattım . arada ağrılarım oldu .
seninki daha hafif sanırım ... kabız olmamaya dikkat et . bol su iç . idrarla vücüttan atılsın iğneler ..ağırlaşırsa mutlaka doktora git .. benim embiryolar donduruldu . 2 ay iyice iyileştim .transferim o zman yapıldı .. ..
çok geçmiş olsun . gözünü orkutmak için yazmadın .. lütfen yanlış anlama . bil diye yazdım . ona göre tedbirkli ol . inşallah hafif atlatırsın .
gözlerim doldu .ağlamaklı oldum. çok güzel bir şey ..
al al .. hatta çeyizinide yap :))))))))
doktor ne dedi dün nasılmış minik..
hay maaşallah elifime
canım ben osman hocadan yanayım bencede alma dikkat et öle doğumdan sonra gitmiyo 17 kilo aldım anca 7 kilosu gitti oda zarzor o gidiyo diyenler zaten zayıf olan arkidişler :)))))))))))
ay bu arada burdada havalar berbat kızla bir markete gidim dedim sırıl ssıklam oldum terden eşim gelsede yıkansam
yine kendimi tutamadım göğüs pompası ve biberon sterilizatörü aldım bu gidişle doğumdan önce çocuğun ilkokul önlüğünü faln da almış olurum herhalde
sen yine ağlamaklı oldun ben ağla ağla şiştim gören de cenaze çıktı sanır :))
çeyiz iyi fikirmiş ben iş çıkışı gidip dantel ipi alayım da çeyizine başlayayım kız beşikte çeyiz sandıkta derler
kızım iyiymiş uyuyordu fazla oynamadı poz fian da vermedi zilli ama hızlandı kilo alışı falan geçen cumadan düne 50gr almış..
ya valla ben de piştim çok sıcak..
gerçekten dikkat ediyorum abur cubur falan hiç yemiyorum ama iştahım çok acık(( hep rüyamda tatlı görüyorum.. 21. haftam bitiyor 1 kilo aldım fena değil sanki di mi?
yemekteydim tatlım duydum hemen geldim sıkılma :)
güle güle güzel günlerde kullanın İNŞALLAH
bende bir dahaki ayın sonunda başlarım alış-verişe ALLAH'ın izni ile :)
ya çok acele ettim galiba ben o kadar korkuyorum ki ya aldıklarımı kullanmak nasip olmazsa... çünkü gerçekten sadece ıvır zıvır kaldı hemen hemen bitti gibi..yemekteydim tatlım duydum hemen geldim sıkılma :)
güle güle güzel günlerde kullanın İNŞALLAH
bende bir dahaki ayın sonunda başlarım alış-verişe ALLAH'ın izni ile :)
ben de suya girsem de buruşuncaya kadar çıkmasam..Ben size kucak dolusu serinlik yolliyim buralardan :) kız var ya banyoya giricem üşüyorum da gözüm almıyo:)))
hihiiii canım irmik helvası çekti amirim arkadaşı dışarı helva almaya yolladı çok forsluyum iş yerinde
ooooo çok iyiymişşş :)benim de ilk kez geçen gün başıma geldi ya. Rüyamda kestane gördüm. ama nasıl kocaman kocamanlar nasıl güzeller... çok canım çekiyo ama, nerden bulucam bilmem... ablam istanbula gitmişti almış sağolsun ama nasıl ulaşıcak elime ne zaman ulaşıcak kimbilir
kestane bulamam ama iste hemen kestane şekeri yollarım sana ister misin çok ciddiyim..
Ayy canım benim çok sağol ya :) ablam da kestane diil de şekerini almış işte. O bana ulaştırır, sen bi daha uğraşma ama çok sağol ya... Eğer gecikirse ve ben daha fazla dayanamazsam sana söylerim :)))
Sen maşallah ne güzel tutmuşsun kendini öyle :) Ne güzel heycanlar Allam bunlar çok şükür yaşıyoruz... Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Bizim yavrularımızı da bize bağışlasın, hayırlısıyla kavuşalım inşallah :)
hihiiii canım irmik helvası çekti amirim arkadaşı dışarı helva almaya yolladı çok forsluyum iş yerinde
valla ne zaman istersen hemen aynı gün veririm kargoya..
tickerimi değiştirdim kavun kadar olmuş kuzum :)))))
tama son adet tarihinle beklenen doğum tarihini yaz bana bir de istiyorsan üstüne yazacağımız kısa bir iki söz hemen yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?