haftana göre normal ..25 haftadan sonra tam düzene girer
aaa maaşallah ne kadar tombullar öyle benim garibim tek başına olmasına rağmen olamadı o kadar.. acaba çok mu cılız???QUOTE]
Canım ne bilim öyle söyledi... Bana kadın doğumcu bakmıyo ama, radyolog bakıyo. belki yanılmıştır. Gerçi arefe günü gittiğim kadın doğumcu da 375şer gramlar demişti... 2 hafta oluyo...€
belli olmaz ki canım. Seninki de sonra sonra atak yaparHem kilo iyi bişiy mi sanki. sağlıklı olsunlar daaa....
bugün hemen hemen hiç oynamadı kızım sizce normal mi korkuyorum...
Canımcım bu haftalarda tutatrsızlık çok olurmuş.benimkiler de öyle. bi gün oynular 2 gün oynamıyolar :) rahat ol gerilme...
aaa maaşallah ne kadar tombullar öyle benim garibim tek başına olmasına rağmen olamadı o kadar.. acaba çok mu cılız???QUOTE]
Canım ne bilim öyle söyledi... Bana kadın doğumcu bakmıyo ama, radyolog bakıyo. belki yanılmıştır. Gerçi arefe günü gittiğim kadın doğumcu da 375şer gramlar demişti... 2 hafta oluyo...€
belli olmaz ki canım. Seninki de sonra sonra atak yaparHem kilo iyi bişiy mi sanki. sağlıklı olsunlar daaa....
Canımcım bu haftalarda tutatrsızlık çok olurmuş.benimkiler de öyle. bi gün oynular 2 gün oynamıyolar :) rahat ol gerilme...
normal tatlım bazen çok hareketli oluyor bazende neredeyse hiç oynamıyor eve gidip dinlenince başlar oynamaya.
ama ben sana demiştim değilmi oynayınca rahatlarım zannediyordun benim gibi pimpiriklisin sende oynamadı niye oynamadı harekekli neden çok hareketli :)) doğuma kadar kafayı yemesek bari :))))) :111:
birden fark ettim şöyle bir düşündüm taa sabah 8de dolmuştayken oynamıştı sonra fark etmedi bir daha resmen nabzım hızlandı ağzım kurudu korkuyorum.. eve gidince uzanırım belki o zaman kıpırdar ama şu an çok endişeliyim...
normal tatlım bazen çok hareketli oluyor bazende neredeyse hiç oynamıyor eve gidip dinlenince başlar oynamaya.
ama ben sana demiştim değilmi oynayınca rahatlarım zannediyordun benim gibi pimpiriklisin sende oynamadı niye oynamadı harekekli neden çok hareketli :)) doğuma kadar kafayı yemesek bari :))))) :111:
ben de öyleydim valla. ama okuyunca normal olduğunu rahatladım. Gebelik org.da diyor sakin olun, panik yapmayın :))) normalmiş...
akşam bende konuşuyorum dşyorum tembeller azcık kımıldayın :) eşim gülüyo :)))
birden fark ettim şöyle bir düşündüm taa sabah 8de dolmuştayken oynamıştı sonra fark etmedi bir daha resmen nabzım hızlandı ağzım kurudu korkuyorum.. eve gidince uzanırım belki o zaman kıpırdar ama şu an çok endişeliyim...
tatlım eve giderken bir tane çikolata al ye eve vardığındada dinlen sırt üstü yat biraz biraz yan dön derken oynar zaten :))) endişelenme
tatlım eve giderken bir tane çikolata al ye eve vardığındada dinlen sırt üstü yat biraz biraz yan dön derken oynar zaten :))) endişelenme
hıh hiç de sevmem çikolatayı ama artık MECBUREN(!) yerim on paket :)))) okudum ben de gebelik org da istikrarsız olur diye biraz rahatladım.. bir de ayıptır söylemesi epey gaz var karnımda onun gerginliğinden hissetmiyor olabilirim
hıh hiç de sevmem çikolatayı ama artık MECBUREN(!) yerim on paket :)))) okudum ben de gebelik org da istikrarsız olur diye biraz rahatladım.. bir de ayıptır söylemesi epey gaz var karnımda onun gerginliğinden hissetmiyor olabilirim
Ah güzelim sıkma canını. benimkiler de oynamadılar bugün, dün... Takma kafana. Bak ben de o gebelik org.da yazan doktor var ya kaan kocatepe onun kitabı var. 9ay 10gün diye. çok yardımcı bi kitap. gebelik org.da ne yazıyosa onda da var. için rahat etsin istiyosan al hafta hafta okur rahatlarsın :) ben çok beğeniyorum o kitabı... kitapyurdu.com'da var. inan var ya, kasığım ağrıyo mesela açıp bakıyorum meğer bu hafta olurmuş :) diş etlerim şişiyo, bakıyorum bu hafta olurmuş... kitapta ne yazarsa var valla bende:)))
eee benim hamileleik kışın geçti :)) ondanayyy ben sıcak yüzünden diyorum hamamı düşününce bile ter basıyor :))))
bugünde takip et .sabah dinlenmiş olursun oynar muhtemelen kahvaltıdan sonra ...doktora gitmeme gerek yok mu sence
merhaba akadaşlar uzun zamandır gşrmşyorum şnşlh beni unutmamışsınızdır:3 aydır felan kayınvalidemde kalıyorum net yok sonra ev taşıdık felan elime yenigeçtş net:) nasılsınız cümlten. yeni bebişler hatgırlı olsun inşlh
benim kızım 6 ayı bitirdi 2 gün önce karma aşıyı yedik.... bu karma aşı pişik yaparmı biliyomusunuz? şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı????
günaydın arkadaslar
hepinizin bebisleri hayırlı olsun
bizler yeni baslıcaz daha bu serüvene ne güzel sizler olumlu sonuclar almısınız o yüzden size bikaç soru sormak istedim çünkü hangi tüp bebek merkezine gitsek aklımız karısıyor..
sorun benim tüplerde ayrıca 6 cm lik bir kistim var 27 yasındayım
ilk gittiğimiz merkez(ayrıca tedavilerimide orda oldum klomen vs..) aslında bi tıp merkezi iğneleri falan burada/gaziantepte yapıp ankaraya yolluyorlar ayrıca tüp bebeğe baslamadan herkese histereskopi yapıyorlar.bizimde aklımız karıstı ankaraya git gel zor olcak zor olmasını gectim histereskopi yapılması mecbur bişi midir sizler yaptırdınız mı?yoksa ticari kaygıyla mı yapıolar çünkü 600 lira alıyorlar.bide cok sıra oluyor doktorun her yerden hastası var dün 4teydi randevum 7.30 da görüsebildim doktorlakisti aspire ederiz filan dedi küçük bir operasyon yani..
ikincisi ise eurofertil oraylada daha önce görüsmüstük ama henüz baslamayı düsünmüyoruz demiştik ama beklicek gibi değilmişim rezervlerimde azalma varmıs
git gel kolay olcak bizim için olumlu seylerde duydum bakalım bi görüselim
kist için acaba nasıl bir tedavi yöntemi izlenir basına gelen var mı cok soru sordum ama yardımlarnıza ihtiyacım var tskler...
hala oynamadı(
Günaydın canım. sorunlarımız çok benziyor. Benimde tüplerden biri kapalı. Sağ yumurtalığıma 9,2 cm kist var. Bizede önce klomen aşılama filan yaıldı. Ağustos adetimle de tüp bebek yapıldı. Kanda pozitifi gördük çok şükür. Kısmetse perşembe keseyi görmeye gideceğiz.
Ben tedavime çapa tıp fakülesinde başladım. Tüp bebek hariç ilk tedavileri orada oldum. Kesinlikle bana kisti almaktan yada aspire etmekten yada herhangi bir operasyondan bahsetmediler.
Hatta şunu diyebilirim benim ilk gidiş nedenim bu kist yüzünden di. Doktor dediki eğer çocuğunuz yoksa kisti aldırmaktan önce çocuk yapmayı düşünün. Tabiki kistlerin yeri, türü durumu değiştiriyordur. Ama bana hiç bir şekilde operasyondan bahsedilmedi. Rabbim bir an önce hayırlısıyla bebişini sana göndersin.
Arkadaşlar ikizlerimle 10+4 olduk çok şükür Allah kısmet ederse salı günü ense kalınlığı ölçümü için gidicem. şu anki doktorum biraz pasif demiyeyimde çok kalabalık bir hasta kitlesi var sadece ultrasonla bakıp bebek iyi diyo bana, başka hiç bir konuda bilgi vermiyor vitamini dahi ben söylemeden vermedi sen kullanmıyormuydun dedi bana hatta :). bu yüzden güvenemiyorum ona salı günü gittiğimde rahim ağzınıda ölçmesini istiycem serkaj gerektirn bir durum varmı merak ediyorum. bu topiklerden bir sürü şey öğrenmeye çalışıyorum sizden ricam beni bilgilendirmeniz hangidönem hangi aşılar yapılıyor, gebelik süresince neler kullanmam gerek doktorum beni aydınlatmasada sizlerden öğrenip ben bahsetmek istiyorum ona çünki bulunduğum yer çok küçük doktorlar hep böyle. hiç bir konuda sonrada ah keşke haberim olsaydıda yapsaydım demek istemiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
günaydın arkadaslar
hepinizin bebisleri hayırlı olsun
bizler yeni baslıcaz daha bu serüvene ne güzel sizler olumlu sonuclar almısınız o yüzden size bikaç soru sormak istedim çünkü hangi tüp bebek merkezine gitsek aklımız karısıyor..
sorun benim tüplerde ayrıca 6 cm lik bir kistim var 27 yasındayım
ilk gittiğimiz merkez(ayrıca tedavilerimide orda oldum klomen vs..) aslında bi tıp merkezi iğneleri falan burada/gaziantepte yapıp ankaraya yolluyorlar ayrıca tüp bebeğe baslamadan herkese histereskopi yapıyorlar.bizimde aklımız karıstı ankaraya git gel zor olcak zor olmasını gectim histereskopi yapılması mecbur bişi midir sizler yaptırdınız mı?yoksa ticari kaygıyla mı yapıolar çünkü 600 lira alıyorlar.bide cok sıra oluyor doktorun her yerden hastası var dün 4teydi randevum 7.30 da görüsebildim doktorlakisti aspire ederiz filan dedi küçük bir operasyon yani..
ikincisi ise eurofertil oraylada daha önce görüsmüstük ama henüz baslamayı düsünmüyoruz demiştik ama beklicek gibi değilmişim rezervlerimde azalma varmıs
git gel kolay olcak bizim için olumlu seylerde duydum bakalım bi görüselim
kist için acaba nasıl bir tedavi yöntemi izlenir basına gelen var mı cok soru sordum ama yardımlarnıza ihtiyacım var tskler...
hala oynamadı(
hala oynamadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?