Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

en yakın sağlık ocağında kalp atışlarını dinle gidip .. için rahatlasın ..
sonrada bize haber ver

resmen basiretim bağlandı kitlendim kaldım iki doktoru da aramıyorum elim telefona gitmiyor eşim arıyor sabahtan beri gel gidip bir görelim için rahatlasın diyor ona da yanaşmıyorum, zaten ctesi sağlık ocağı kapalı.. aklım uçtu gitti boş boş bekliyorum..

Ben böyle pimpiriklendiğimde eşim çok kızardı bana. Yapma yok bişey die. Ama madem eşinde demiş gel gidip görelim die git canımm yaa.

banada böle olmuştu mide bulantılarım felan geçmişti 12. haftamda. 16. haftamda bir gün mide bulantısı baş ağrısı felan olmuştu çok korkmuştum, üstüne bide karnım ağrımıştı ağlamaya başladım bişey oldu die..Sonra eşim akşam eve geldi ağladım nolur gdelim çok hastayım dedim ama hasta değildim. Neyse gittik gece gece muayene 160 telacikti bi gittik. beyefendi içerde çok mutlu taklalar atıyor. cinsiyetinide o zaman öğrenmiştik erkek dedii. gece 10,30 du eve doğru giderken. Ben turp gibiydim hiç bişeyim kalmamıştı üstelik bide gezdik o saatten sonraa. Eşime canım bişey istedi demiştim ama gecenin bi vakti açık yer bulamadık, bşka bişey yedikk

bence sende git bak nasıl için rahatlıycakk

Naysemmm bi git cnm dra ..amma bosuna pimpirikleniosunnn rahat oll..o mercimekk daha kucuk annesi hergun hisseten die bisi yokk...uzme kndini ve esiniii

bugün hemen hemen hiç oynamadı kızım sizce normal mi korkuyorum...
iki çocuk annesi olarak söylüyorum bi git doktora baktır nst ye baglan bişiler yaparlar işte orda ama mutlaka git birşey yoksa için rahatlar en azından bide bazı arkadaşlarımız demiş bazen bi gün oynamaz bazen iki gün oynamaz sakın buna inanmayın birgün hissetmemek gibi birşey olmaz bir saat boyunca hissetmezsen ikinci saat mutlaka hissedersin olmadı akşama kadar beklersin en fazla aslada 2 gün beklenmez benim doktorum ve çevremdeki kişilerin gittigi çogu doktor böyle diyo asla ihmal etmeyin bırakın gidin hastaneye baktırın zor degil herkez pimpirikli desin önemli degil annesiniz siz evladınızdan daha önemli ne olabilir Ayşecigim inş bebegini saglıkla kucagına alırsın en ufacık birşeyde doktora gitmekten çekinme olurmu...

Sizin bu dedikleriniz 28. haftadan sonra olcak şeyler. Kaan kocatepe bile böyle söylüyor. kaç tane kştap okudum, ve yaşadım. hepside doğru. ayşe daha 21. haftada ve yeni yeni bi kaç haftadır hissetmeye başladı. Elbetteki her gün hisetmemesi normal. Önemli olan 28 den sonra hissetmemek.

Allah'ın izniyle bişeyi yok. Sadece gidip içini rahatlasın yeter!!!

arkadaşlar çok sağolun sizi de meraklandırdım ama çok endişelendim nedense de bir türlü doktora gitmek gelmedi içimden, işe gitmem gerekiyordu çok sıkkın bir şekilde gittim 1 saat falan sürdü işim sonra çıkıp yeni hamile haberini aldığımız arkadaşıma gittim çok şükür kızım teyzesini sevdi orada başladı oynamaya hala da oynuyor :))) sonrada açık havada oturduk arkadaşlarla şimdi geldim eve.. özür dilerim pimpiriklerimle sizi de sıktım

bak sen cımcımeyeaman masallah sız ıyı olunda

gözünaydın .. evet bebek oynamadımı oksijen veriyorlsr hastanede .. o kadar kafana takma bu aralar tam düzene girmeye çalışıyor annesi

ayşem ben dün girmedim ama anladığım kadarı ile elifcik yaramazlık yapmış ama böle şeler oluyor tatlım arkadaşın biri hissetmemen normal değil demiş ama normal bence ben ilk örneğim hamileliğim boyunnca birlikte konuşuyorduk biliyorsun benim kız yeri geliyordu günlerce oynamıyordu sonra anlamıştımki geceleri oynyor gündüzleri hep uyuyordu sen de bilişyorsun ama tabiki bu durumlarda yinede bir doktora gitmek lazıım canım ama genelde oynıcaksa zaten ya açık hava yerlerde yada yemekten sonra ayatıp dinlediğinde mutlaka oynar benimkide oynamazdı oynamadı doktora giderdim görürdüm eve gelirdim öle oynardı :)))) biliyosun 8.5 aylıktı hala oynamıyordu gündüzleri hatta nst de bakıyordu doktor oynuyor diyordu ama seni tekmelemiyordur diyordu ondan anlamıyorsundur diyordu karnında uslu duruyo bunlar çıkınca gör sen elifimi :)))))))) ama unutma genede doktora git benim ilk bebeğimde oynamıyordu doktor umursamamıştı ondan anlamamıştık hastalandığını ikinizide öpüyorum

sağolsun arkadaşlar da yazıp beni rahatlattılar galiba düzenli hareket etmesi için henüz erken zaten daha öyle tekme gibi değil hareketleri hala hafif seyirme gibi belki oldu ben fark etmedim ama 3 hafta sonra falan karşılaşırsam böyle bir durumla beklemem giderim doktora okudum gebelik.org da on kez hareket etmesini bekleyin on hareketi yapması 1 saatten uzun sürüyorsa hemen doktora gidin yazıyordu ama sanırım 24. haftadan sonra falan o kadar net olacak hareketi.. dün asumana gittim canım çok sıkkındı o da seni hatırlattı bana nurcan kaç aylıktı oynamazdı hep doktora giderdi biz de bebek uslu olacak sanırdık bak şimdi nassıl oldu zilli diye senin kızın kulaklarını çınlattık :)))

Sana katılıyorum güzelim. Öyle tabi ki, daha çok erken. Biz ayşecimle aynıyız ve bizim oğlanlar da henüz tutarlı hareket etmiyolar. ama ben okuduğum ve dinlediğim için kaan kocatepeden içim rahat. özellikle de yorulunca hiç hissetmiyorum...

Hadi gözün aydın tatlım ya. çok sevindim. bak, hiç can sıkıcak bişiy yokmuş :)))
sıkma canını, normal bu haftalarda...
Bizimkiler de dün akşam coştular çok şükür. İlk kez dışarıdan da hissettim. hatta eşimde hissetti ilk kez :) Sabahta pıtır pıtır uyandırdılar beni... Ayyy ben korkmaya başladım valla. bu oğlanlar büyüdükçe ben napacam bakalım :))) şimdiden az hareketlerinde bile oyuyolar içimi :)))

kızlar ben çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum.bikaç gün giremem merak etmeyin.yaz günü nerden çıktı anlamadım yaa (
neyseki bebeğe geçmiyomuş nette öyle yazıyo.
aysecim boşuna sıkıntı yapma kendine ben 25.haftaya giriyorum 2 haftadır belirgin daha hareketleri.1 hafta bile çok farkediyo inan.yeni hissettiğimde benimde kaç gün kıpırdamadı.ben de şizofren gibi kaan kocatepeden öğrenmiştim bakınca meğerse normalmiş.bide ben turkcele üye olmuştum günlük msjlar geliyo hamileliğimle ilgili hepsi tutuyo resmen.hemde ücretsiz cnm.sende msj at bak çok rahatlatıyo insanı :)

kızlar herkese iyi pazarlar .. herzaman seninle arkadaşımızın niki değişti . şu an aramızda yok ..önümüzdeki günlerde yeniden girecek . aramızda olacak ..yeni nickini paylaşır sizlerle

korkma korkma büyüdükçe hareket edecek yerleri azalacak ya çok tepişmezler :)))) dşardan bir kere hissettim ben şimdiye kadar o da dün.. dediğiniz gibi erken daha..

geçmiş olsun canım yat dinlen en azından evdesin dinlenirsen geçer..
turkcelli değilim kii ((

Ayyy geçmiş olsun canım... Valla çok kötü oluyo yaz günü. İnşallah tez zamanda geçer...

korkma korkma büyüdükçe hareket edecek yerleri azalacak ya çok tepişmezler :)))) dşardan bir kere hissettim ben şimdiye kadar o da dün.. dediğiniz gibi erken daha..

Ya sorma canım valla kuzucuklar nasıl sıkılıcaklar kimbilir içimde :)))

Son düzenleme:
Kızlar siz de 15 dak. (en fazla) arayla tuvalete çıkıyo musunuz? ya ben yoruldum artık yeminle tuvalete gitmekten... hadi evdeyken neyse de, dışarı çıkınca her tuvaleti ziyaret etmek zorunda kalıyorum. Bu son aylarda olurmuş diye biliyorum ama...

Ayyy geçmiş olsun canım... Valla çok kötü oluyo yaz günü. İnşallah tez zamanda geçer...

Ya sorma canım valla kuzucuklar nasıl sıkılıcaklar kimbilir içimde :)))

olur olur onlar kendileri karar verdiler iki tane olmaya anlaşıp sığışacaklar içeri :))) sizin sülalede var mı ikiz? bir de senin 12. gün değerin kaçtı? benim o arkadaşın değeri 714 müş doktor ikizdir demiş de ondan merak ettim..

:))))) biri beni tarif ettii.. valla bıktım artık tuvalet kağıdı dayanmıyor ayrıntılıyı yaptırırken vazgeçecektim artık dayanamıycam sandım o derece yani.. su iç tuvalete git hiç durmadan hem de..

büyüdükçe yerleri azalacağından tepişemezler diyenler yanılıyor.öyle bir tekme savuruyorlar ki çığlık atıyorsunuz acısından.daha dün gece soluma uzanmıştım,sıpam kaburgalarıma bir tekme savurdu ki bir anda kendimi çığlık atarken buldum.öyle bir dolaşıyorlar ki,karnınızın yırtılıp çıkacağını sanıyorsunuz.duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…