olur olur onlar kendileri karar verdiler iki tane olmaya anlaşıp sığışacaklar içeri :))) sizin sülalede var mı ikiz? bir de senin 12. gün değerin kaçtı? benim o arkadaşın değeri 714 müş doktor ikizdir demiş de ondan merak ettim..
Eh mecbur artık :)))
Sülale de var evet. doktor da zaten direk onu sormuştu. teyzemde ve dayımın ikizleri var. ama onlar çift yumurta ikizleri... bizim tek embriyoydu, tek yumurta yani... ben en çok tedavi öncesi eşimin içtiği çakşır suyuna vuruyorum bu ikiz olayını...
11. gün değerim 458 di canım. 15. gün de 2200 dü... ay inşallah ikizdir arkadaşınınki de...
arkadaşlar son 10 gündür crınone jel geri döndüğünde eskisi gibi beyaz değil koyurenk bir hal aldı ve içinde siyah parçacıklarla geliyo bu neden olabilir acaba korkmaya başladım sizdede oldumu böyle bir durum. :18:
bu arada cumartesi günü kalp atışlarını duyduk yaaa nasıl bi mutluluktu yaşayan arkadaşlar bilir çok şükür Allahım bu mutluluğuda yaşattı inşallah kucağıza almayıda nasip eder içimde yaşayan bi canlı olduğunu o binicik noktayı kalbi görmek bi mucize
bu arada cumartesi günü kalp atışlarını duyduk yaaa nasıl bi mutluluktu yaşayan arkadaşlar bilir çok şükür Allahım bu mutluluğuda yaşattı inşallah kucağıza almayıda nasip eder içimde yaşayan bi canlı olduğunu o binicik noktayı kalbi görmek bi mucize
Günaydııııın! herkes iyi mi
ben de 2-3 gündür baş dönmesi başladı ya. sizde de var mı ? ben vitamin de kullanmıyorum. siz kullanıyo musunuz ve kullanıyosanız ne kullanıyosunuz?
arkadaşlar çok sağolun sizi de meraklandırdım ama çok endişelendim nedense de bir türlü doktora gitmek gelmedi içimden, işe gitmem gerekiyordu çok sıkkın bir şekilde gittim 1 saat falan sürdü işim sonra çıkıp yeni hamile haberini aldığımız arkadaşıma gittim çok şükür kızım teyzesini sevdi orada başladı oynamaya hala da oynuyor :))) sonrada açık havada oturduk arkadaşlarla şimdi geldim eve.. özür dilerim pimpiriklerimle sizi de sıktım
kızlar ben çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum.bikaç gün giremem merak etmeyin.yaz günü nerden çıktı anlamadım yaa(
neyseki bebeğe geçmiyomuş nette öyle yazıyo.
aysecim boşuna sıkıntı yapma kendine ben 25.haftaya giriyorum 2 haftadır belirgin daha hareketleri.1 hafta bile çok farkediyo inan.yeni hissettiğimde benimde kaç gün kıpırdamadı.ben de şizofren gibi kaan kocatepeden öğrenmiştim bakınca meğerse normalmiş.bide ben turkcele üye olmuştum günlük msjlar geliyo hamileliğimle ilgili hepsi tutuyo resmen.hemde ücretsiz cnm.sende msj at bak çok rahatlatıyo insanı :)
Kızlar siz de 15 dak. (en fazla) arayla tuvalete çıkıyo musunuz? ya ben yoruldum artık yeminle tuvalete gitmekten... hadi evdeyken neyse de, dışarı çıkınca her tuvaleti ziyaret etmek zorunda kalıyorum. Bu son aylarda olurmuş diye biliyorum ama...
arkadaşlar son 10 gündür crınone jel geri döndüğünde eskisi gibi beyaz değil koyurenk bir hal aldı ve içinde siyah parçacıklarla geliyo bu neden olabilir acaba korkmaya başladım sizdede oldumu böyle bir durum. :18:
günaydın canım,
baş dönmesi 2-3 haftadır var bende ama devamlı değil bazen çok kısa süreli oluyor ama epey dönüyor hatta geçen gün müdürün odasında bayılacak gibi oldum zor oturdum..
vitamin eğer o gün yeterince meyve sebze yemediysen al dedi bana doktor decavit verdi, alıyorum hemen hergün.. 3-4 günde bir de akşamları balık ayğı alıyorum, bir de 20. haftada demire başlattı doktor onu ihmal etme hergün al dedi düzenli alıyorum onu..
bende aynıyım tatlım çok sık gidiyorum tuvalete özellikle geceleri çok kötü oluyor uyuya uyuya gidiyorum :) bir makalede okumuştum gece sık uyanıp tuvalete gitmemiz bizi doğumdan sonra bebek için uyanmaız için alıştırmak içinmiş :)
ay gel tabi ne kadar memnun olurum ben de bu haftasonu gidicem kontrole bakalım ne zaman verecek randevu..insan endişelenmeden edemiyor tatlım seni çok iyi anlıyorum oynamaya başlamış çok sevindim.
ALLAH'ın izni ile kontrolüm haftaya 29'unda yanına gelmeyi düşünüyorum canım bir aksilik olmazsa :)
çok geçmiş olsun tatlım yat dinlen çabuk iyileş bizler ve battaniyen seni bekliyor olucaz çabuk iyileş bitir battaniyenide resmini koy şaheserinin :))
bende aynıyım tatlım çok sık gidiyorum tuvalete özellikle geceleri çok kötü oluyor uyuya uyuya gidiyorum :) bir makalede okumuştum gece sık uyanıp tuvalete gitmemiz bizi doğumdan sonra bebek için uyanmaız için alıştırmak içinmiş :)
evet bendede olmuştu canım korkmana gerek yok bende çok korkmuştum doktorumu aradım ve olabileceğini normal olduğunu söylemişti ama istersen ara doktorunu bir sor için rahatlasın.
gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH evet inanılmaz tarif edilemez duydular canım ben bazen hala inanamıyorum :) ALLAH'ın mucizesi çok şükür bizlerede gönderdi mucizelerinden isteyipte olmayanlarada gönderir İNŞALLAH içlerindede arkadaşlarım Tülin, Serpil ve Yasemin'ede :) bizlerinkinide hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza verir İNŞALLAH.
Ya bu haftalarda kanda sulanma olurmuş ve kansızlık gözlenirmiş... hatta kan değerlerime tekrar baktırmak istiyorum...
Demir ilacı alıyorum zaten 4. aydan beri... Ama vitamin v.s başlamadım.
Sürekli diil baş dönmesi evet. ara ara oluyor. benim genelde uykudan uyandığımda dönüyor ilginç ama....
decavit eşime danışiim de ben de alayım bari. ah ah napim bana şu ilacı kullan şunu yap bunu yap diyen bi doktorum yok ki
heheee biz varız ya fahri doktor :)))
Kızlar; doğumu nasıl düşünüyosunuz? Valla henüz erken diyebilirsiniz ama, günler geçiyo ve malum bizim ikiz. erken doğum riski var... Eh tabi ki sezeryan düşünüyorum ben ama, spinal mi olmalıyım napmalıyım bi karar veremiyorum... işin en vahim yanıysa; hala nerde doğum yapıcam, hangi doktora gidicem belli diil :)))
ya benim doktor normal için bir engel yok diyor ben de herşey yolunda gitmeye devam ederse normal istiyorum epiduralle ama sezaryen olursa da yine epiduralle isterim en azından dışarı çıkışını göreyim..Kızlar; doğumu nasıl düşünüyosunuz? Valla henüz erken diyebilirsiniz ama, günler geçiyo ve malum bizim ikiz. erken doğum riski var... Eh tabi ki sezeryan düşünüyorum ben ama, spinal mi olmalıyım napmalıyım bi karar veremiyorum... işin en vahim yanıysa; hala nerde doğum yapıcam, hangi doktora gidicem belli diil :)))
olsun yine gidiyorsun istanbula az kaldı bulur en içine sinenine gidersin hayırlısıyla..Allahtan siz varsınız canım zaten :))) Sağolun ya...
Var ya 6 yıl istanbulda yaşadık onca doktorun içinde olmadı da, evlatlarımız bu doktorsuzluğun içinde geldiler bize :)))) Herşeyde vardır elbette bi hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?