Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Eh mecbur artık :)))
Sülale de var evet. doktor da zaten direk onu sormuştu. teyzemde ve dayımın ikizleri var. ama onlar çift yumurta ikizleri... bizim tek embriyoydu, tek yumurta yani... ben en çok tedavi öncesi eşimin içtiği çakşır suyuna vuruyorum bu ikiz olayını...
11. gün değerim 458 di canım. 15. gün de 2200 dü... ay inşallah ikizdir arkadaşınınki de...

inşallah gerçi şimdi o korkuyor biraz iki taneye birden nasıl bakarım diye ama Allah onun gücünü verir hem kaç yılın evlat hasreti öyle bir taneyle dinmez :)))

arkadaşlar son 10 gündür crınone jel geri döndüğünde eskisi gibi beyaz değil koyurenk bir hal aldı ve içinde siyah parçacıklarla geliyo bu neden olabilir acaba korkmaya başladım sizdede oldumu böyle bir durum. :18:

arkadşlar merhaba gecenini bu saatinde burdayım çünkü bebişime mama veriyorum ama bi yandanda vicdan azabı çekiorum . arkasaşlar sütüm yetmio sanki,bende mama veriorum hemen mışıl mışıl uyuyo hiç bi doktora da danışmadım dah doktorumuzda yok biraz önce
ki göğsümü de sağdım 45 ml ancak çıktı biberonla ölçtüm, sizler süt olması çoğalması için neler yapıosunuz, mama kullanıomusunuz doktora sordunuz mu ne diolar (yani ne biliim kullanılabilir mi)hangi marka kullanıosunuz (ben sma 1 aldım netten okuduğum bilgilerle), bide ankarada olanlar çocuk doktoru önerebilirler mi?

doğum zamanı gelenlere allah kolaylıklar versin sağlıcakla alın bebişlerinizi kucaklarınıza,

ben doğumm hikayuemden bahsetmedim sanırım işinize yarar biş olur belki, benim beklenmeye bir zaman da lavaboda kanla karışık bir sıvı geldi ardında hemen su boşalması oldu bu gece saat11 de falan oluo hemen hastaneye gittik tabi işte kayıt falan filan derken yatırdıla r beni serum falan verdiler iki torba bu arada halen su, kan gidio ve tabii aynı anda nst, sancım hemen hemn hemn hiç yoktu sonra saat 3 e falan geliodu sezeryan yapalım dediler (çocuk 3800 gr dı omuzu falan takılabilir zedelenebilir risk almayalım dediler) derken saat 3.20 de falan sezryana girdim spinal yaptılar belden oturarak iğne yaptılar sadece belden aşağının uyuşacağını sölediler ama ben hiçibişi duymak görmek istemiorum die adeta yalvardım ( çünkü basılarından duydum neşterin karnına değdini falan hissedebiliomuşssun) nese dediğim gibi de spinaldim ama genel anestezi gibi bayıldım (zaten operasyon bittiğinde kendi aralarında konuşuolardı spinalmi die biride evet spinal ama gel gibi oldu flan die) herhalde 4.30 falan dı çıktığımda odama getirdiler özellikle bacaklarımı hiistmiodum sabah 7.30 -8 gibi tnmaolarak hissetmeye başladım öğlen kontrolageldiler oturttular yürüttüler falan (sizlerde sakın ağrı oluo die korkak alıştırmayın kendinizi heme kalkmaya bakın) ilk gin biraz öne eğik yürüdüm ama 2. ün doğruldum diebilirim acıda fazla yoktu (sadece öksürürken yanma oluodu), yalnız inanılmaz bi boyun ve baş ağrısı çeliodum zaman zaman (doktorum operasyon sırasında boyun arkaya atılıo ve boğazdan hortum zokulduğu için ağrıyabilr geçer dedi) eve geldim aynı baktım geçmio acile gittim ve 2 paket serum verdiler bide evde kullanmam için ağrı kesici kafein hapı falan kullan geçmezse beyin tomosu çekicez dediler ama çok şükür geçti( sizlerinde önerilerinizi almıştım teşekkürler) şimdide 15 günlük olduk işte bu süt ve mama olayı sıkıntı verio bende haberler böle işte....

arada bi hafif koyu gelmesi normal çünkü jeli açarken ucunda az da olsa tahriş edici olabiliyor vajinayı o öle yapıyor benimkini içeriyi ama çok şükür arada bi o da hafif... kanama kesilince de kahverengi parçalar geliyor ilk zamanlar yani ilk haftalarda 4-5 arası bende de olmuştu ama 3-5 gün sen ne kadarlık hamilesin ?

bu arada cumartesi günü kalp atışlarını duyduk yaaa nasıl bi mutluluktu yaşayan arkadaşlar bilir çok şükür Allahım bu mutluluğuda yaşattı inşallah kucağıza almayıda nasip eder içimde yaşayan bi canlı olduğunu o binicik noktayı kalbi görmek bi mucize

gözün aydııın Allah kucağına aldığın günleri, okullara başladığı günleri de göstersin.. tebrik ederim.

masallah ya, gözünaydın Allah tamamına erdirsin...

Maşallah ya, Allah tamamına erdirsin güzelim

Günaydııııın! herkes iyi mi
ben de 2-3 gündür baş dönmesi başladı ya. sizde de var mı ? ben vitamin de kullanmıyorum. siz kullanıyo musunuz ve kullanıyosanız ne kullanıyosunuz?

Günaydııııın! herkes iyi mi
ben de 2-3 gündür baş dönmesi başladı ya. sizde de var mı ? ben vitamin de kullanmıyorum. siz kullanıyo musunuz ve kullanıyosanız ne kullanıyosunuz?

günaydın canım,
baş dönmesi 2-3 haftadır var bende ama devamlı değil bazen çok kısa süreli oluyor ama epey dönüyor hatta geçen gün müdürün odasında bayılacak gibi oldum zor oturdum..
vitamin eğer o gün yeterince meyve sebze yemediysen al dedi bana doktor decavit verdi, alıyorum hemen hergün.. 3-4 günde bir de akşamları balık ayğı alıyorum, bir de 20. haftada demire başlattı doktor onu ihmal etme hergün al dedi düzenli alıyorum onu..

insan endişelenmeden edemiyor tatlım seni çok iyi anlıyorum oynamaya başlamış çok sevindim.
ALLAH'ın izni ile kontrolüm haftaya 29'unda yanına gelmeyi düşünüyorum canım bir aksilik olmazsa :)

çok geçmiş olsun tatlım yat dinlen çabuk iyileş bizler ve battaniyen seni bekliyor olucaz çabuk iyileş bitir battaniyenide resmini koy şaheserinin :))

bende aynıyım tatlım çok sık gidiyorum tuvalete özellikle geceleri çok kötü oluyor uyuya uyuya gidiyorum :) bir makalede okumuştum gece sık uyanıp tuvalete gitmemiz bizi doğumdan sonra bebek için uyanmaız için alıştırmak içinmiş :)

evet bendede olmuştu canım korkmana gerek yok bende çok korkmuştum doktorumu aradım ve olabileceğini normal olduğunu söylemişti ama istersen ara doktorunu bir sor için rahatlasın.

gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH evet inanılmaz tarif edilemez duydular canım ben bazen hala inanamıyorum :) ALLAH'ın mucizesi çok şükür bizlerede gönderdi mucizelerinden isteyipte olmayanlarada gönderir İNŞALLAH içlerindede arkadaşlarım Tülin, Serpil ve Yasemin'ede :) bizlerinkinide hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza verir İNŞALLAH.

Ya bu haftalarda kanda sulanma olurmuş ve kansızlık gözlenirmiş... hatta kan değerlerime tekrar baktırmak istiyorum...
Demir ilacı alıyorum zaten 4. aydan beri... Ama vitamin v.s başlamadım.
Sürekli diil baş dönmesi evet. ara ara oluyor. benim genelde uykudan uyandığımda dönüyor ilginç ama....
decavit eşime danışiim de ben de alayım bari. ah ah napim bana şu ilacı kullan şunu yap bunu yap diyen bi doktorum yok ki

Ah güzelim var ya artık yoruluyorum tuvalete gitmekten...
Allahtan geceleri kalkmıyorum. önceden kalkıyodum ama kitapta gece kalkmak istemiyosanız yatmadan 2-3 saat öncesinde sıvı tüketmeyin diyodu. ben de onu uyguluyorum kalkmıyorum. bi namaz vakti uyanıyorum o kadar

Kızlar; doğumu nasıl düşünüyosunuz? Valla henüz erken diyebilirsiniz ama, günler geçiyo ve malum bizim ikiz. erken doğum riski var... Eh tabi ki sezeryan düşünüyorum ben ama, spinal mi olmalıyım napmalıyım bi karar veremiyorum... işin en vahim yanıysa; hala nerde doğum yapıcam, hangi doktora gidicem belli diil :)))

ay gel tabi ne kadar memnun olurum ben de bu haftasonu gidicem kontrole bakalım ne zaman verecek randevu..

heheee biz varız ya fahri doktor :)))

eğer sezercik (yani sezeryan biz aramızda öyle konuşup gülüyoruz) düşünüyorsan epidural ol tatlım neden diyecek olursa iki elti arkadaşım 15 gün ara ile doğum yaptılar genel anestezi olan bir daha sezeryan olmam normal doğum yaparım diyor diğer epidural olnada 10 çocuk doğursam 10'unuda edpidural yaparım normal doğurmam diyor onların yalancısıyım :))

ya benim doktor normal için bir engel yok diyor ben de herşey yolunda gitmeye devam ederse normal istiyorum epiduralle ama sezaryen olursa da yine epiduralle isterim en azından dışarı çıkışını göreyim..

olsun yine gidiyorsun istanbula az kaldı bulur en içine sinenine gidersin hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…