ay gel tabi ne kadar memnun olurum ben de bu haftasonu gidicem kontrole bakalım ne zaman verecek randevu..
eğer sezercik (yani sezeryan biz aramızda öyle konuşup gülüyoruz) düşünüyorsan epidural ol tatlım neden diyecek olursa iki elti arkadaşım 15 gün ara ile doğum yaptılar genel anestezi olan bir daha sezeryan olmam normal doğum yaparım diyor diğer epidural olnada 10 çocuk doğursam 10'unuda edpidural yaparım normal doğurmam diyor onların yalancısıyım :))
ya benim doktor normal için bir engel yok diyor ben de herşey yolunda gitmeye devam ederse normal istiyorum epiduralle ama sezaryen olursa da yine epiduralle isterim en azından dışarı çıkışını göreyim..
olsun yine gidiyorsun istanbula az kaldı bulur en içine sinenine gidersin hayırlısıyla..
yok yok denk gelmez mreak etme sen haftaya gitmiycem doktora haftaya ayrıntılının kontrol muayenesi o da ctesi günü..benimle aynı güne çakışma çok üzülürüm VALLAHİ tanışmaya gelemiycem diye sen haftada bir gidiyorsun bağımlısı olmuşsundur VALLAHİ :)) bir hafta görmezsen duramazsın ben ayda bir gidiyorum bu gidişimde doktoruma diyicem 15'te bir geliyim çok özlüyorum kızımı diye :))
inşallah olur çünkü ben bir iki kez ameliyat oldum dikiş işinden çok korkuyorum istemiyorum o yüzden sezaryen..Hmmm... Epiduralde bebeğin çıkışını v.s zorlanmalarını hissediyomuşun. ne bilim öyle duydum. spinal daha iyiymiş mi ne? Tecrübeliler de bi cevap verseler keşke di mi?
Genel uyumaktan ben de korkuyorum ya. hiç ameliyat olmadım çünkü önce. valla gerilmeye başladım ben şimdiden ya....
Ayyy maşallah sana ya ne güzel. normal doğum yapıcan he :) İnşallah istediğin gibi olur canım ya. ama dediğin gibi epidural ol kesinlikle...
İnşallah ben fazladan ağırlaşmadan (yani 1 ayı bile bulsa ben oluyorum 27-28 haftalık) taşınırız da yetişiriz :)))
Selam kızlar bizde dün Dr gittik. Bebis iyi elh. 3.150 olmuş elh. Nst yapmadı Dr. Akıntımda kökü var dedim uç günlük fitil verdi. Karnımda dehşet bı kaşıntı var. Karaciğerimde bişey yükselmiş su an bebeğe zararı yok ama eğer bu olay geçmezse ve yükselirse bebeği vaktinden erken dogurtabliriz dedi. Bende zaten organ gelişimi tamamlandı değilmi dedim.öyle bile olsa dünyaya rahat adapte olması ve saglıgı acısından ne kadar gunünü tamamlarsa o kadar iyi dedi. Bu cok ciddi bişeymiş. Elh. Hamileliğinin sonlarında oldu 20. Haftalarda bile olabilirdi dedi. Cok şükrettim valla. Cumartesi tekrar gidip kan tahlili vericem. Duruma göre doguma karar vericek Dr. Rabbi'me şükürler olsun, son haftalarımda çıktı. Üzerime hiç bisey giyemiyorum. Anında kaşıntımı tetikliyor bı tane elbisem var bitek o kasindirmiyor, yikayip kurutup onu giyiyormu
Selam kızlar bizde dün Dr gittik. Bebis iyi elh. 3.150 olmuş elh. Nst yapmadı Dr. Akıntımda kökü var dedim uç günlük fitil verdi. Karnımda dehşet bı kaşıntı var. Karaciğerimde bişey yükselmiş su an bebeğe zararı yok ama eğer bu olay geçmezse ve yükselirse bebeği vaktinden erken dogurtabliriz dedi. Bende zaten organ gelişimi tamamlandı değilmi dedim.öyle bile olsa dünyaya rahat adapte olması ve saglıgı acısından ne kadar gunünü tamamlarsa o kadar iyi dedi. Bu cok ciddi bişeymiş. Elh. Hamileliğinin sonlarında oldu 20. Haftalarda bile olabilirdi dedi. Cok şükrettim valla. Cumartesi tekrar gidip kan tahlili vericem. Duruma göre doguma karar vericek Dr. Rabbi'me şükürler olsun, son haftalarımda çıktı. Üzerime hiç bisey giyemiyorum. Anında kaşıntımı tetikliyor bı tane elbisem var bitek o kasindirmiyor, yikayip kurutup onu giyiyormu
arada bi hafif koyu gelmesi normal çünkü jeli açarken ucunda az da olsa tahriş edici olabiliyor vajinayı o öle yapıyor benimkini içeriyi ama çok şükür arada bi o da hafif... kanama kesilince de kahverengi parçalar geliyor ilk zamanlar yani ilk haftalarda 4-5 arası bende de olmuştu ama 3-5 gün sen ne kadarlık hamilesin ?
bu arada cumartesi günü kalp atışlarını duyduk yaaa nasıl bi mutluluktu yaşayan arkadaşlar bilir çok şükür Allahım bu mutluluğuda yaşattı inşallah kucağıza almayıda nasip eder içimde yaşayan bi canlı olduğunu o binicik noktayı kalbi görmek bi mucize
Kızlar; doğumu nasıl düşünüyosunuz? Valla henüz erken diyebilirsiniz ama, günler geçiyo ve malum bizim ikiz. erken doğum riski var... Eh tabi ki sezeryan düşünüyorum ben ama, spinal mi olmalıyım napmalıyım bi karar veremiyorum... işin en vahim yanıysa; hala nerde doğum yapıcam, hangi doktora gidicem belli diil :)))
arkadaşlar çok sağolun sizi de meraklandırdım ama çok endişelendim nedense de bir türlü doktora gitmek gelmedi içimden, işe gitmem gerekiyordu çok sıkkın bir şekilde gittim 1 saat falan sürdü işim sonra çıkıp yeni hamile haberini aldığımız arkadaşıma gittim çok şükür kızım teyzesini sevdi orada başladı oynamaya hala da oynuyor :))) sonrada açık havada oturduk arkadaşlarla şimdi geldim eve.. özür dilerim pimpiriklerimle sizi de sıktım
Sana katılıyorum güzelim. Öyle tabi ki, daha çok erken. Biz ayşecimle aynıyız ve bizim oğlanlar da henüz tutarlı hareket etmiyolar. ama ben okuduğum ve dinlediğim için kaan kocatepeden içim rahat. özellikle de yorulunca hiç hissetmiyorum...
Hadi gözün aydın tatlım ya. çok sevindim. bak, hiç can sıkıcak bişiy yokmuş :)))
sıkma canını, normal bu haftalarda...
Bizimkiler de dün akşam coştular çok şükür. İlk kez dışarıdan da hissettim. hatta eşimde hissetti ilk kez :) Sabahta pıtır pıtır uyandırdılar beni... Ayyy ben korkmaya başladım valla. bu oğlanlar büyüdükçe ben napacam bakalım :))) şimdiden az hareketlerinde bile oyuyolar içimi :)))
kızlar ben çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum.bikaç gün giremem merak etmeyin.yaz günü nerden çıktı anlamadım yaa(
neyseki bebeğe geçmiyomuş nette öyle yazıyo.
aysecim boşuna sıkıntı yapma kendine ben 25.haftaya giriyorum 2 haftadır belirgin daha hareketleri.1 hafta bile çok farkediyo inan.yeni hissettiğimde benimde kaç gün kıpırdamadı.ben de şizofren gibi kaan kocatepeden öğrenmiştim bakınca meğerse normalmiş.bide ben turkcele üye olmuştum günlük msjlar geliyo hamileliğimle ilgili hepsi tutuyo resmen.hemde ücretsiz cnm.sende msj at bak çok rahatlatıyo insanı :)
Kızlar siz de 15 dak. (en fazla) arayla tuvalete çıkıyo musunuz? ya ben yoruldum artık yeminle tuvalete gitmekten... hadi evdeyken neyse de, dışarı çıkınca her tuvaleti ziyaret etmek zorunda kalıyorum. Bu son aylarda olurmuş diye biliyorum ama...
büyüdükçe yerleri azalacağından tepişemezler diyenler yanılıyor.öyle bir tekme savuruyorlar ki çığlık atıyorsunuz acısından.daha dün gece soluma uzanmıştım,sıpam kaburgalarıma bir tekme savurdu ki bir anda kendimi çığlık atarken buldum.öyle bir dolaşıyorlar ki,karnınızın yırtılıp çıkacağını sanıyorsunuz.duyrulur
arkadaşlar son 10 gündür crınone jel geri döndüğünde eskisi gibi beyaz değil koyurenk bir hal aldı ve içinde siyah parçacıklarla geliyo bu neden olabilir acaba korkmaya başladım sizdede oldumu böyle bir durum. :18:
bu arada cumartesi günü kalp atışlarını duyduk yaaa nasıl bi mutluluktu yaşayan arkadaşlar bilir çok şükür Allahım bu mutluluğuda yaşattı inşallah kucağıza almayıda nasip eder içimde yaşayan bi canlı olduğunu o binicik noktayı kalbi görmek bi mucize
Günaydııııın! herkes iyi mi
ben de 2-3 gündür baş dönmesi başladı ya. sizde de var mı ? ben vitamin de kullanmıyorum. siz kullanıyo musunuz ve kullanıyosanız ne kullanıyosunuz?
Kızlar; doğumu nasıl düşünüyosunuz? Valla henüz erken diyebilirsiniz ama, günler geçiyo ve malum bizim ikiz. erken doğum riski var... Eh tabi ki sezeryan düşünüyorum ben ama, spinal mi olmalıyım napmalıyım bi karar veremiyorum... işin en vahim yanıysa; hala nerde doğum yapıcam, hangi doktora gidicem belli diil :)))
aman olsun neyle rahat ediyorsan hep onu giy hatta yıkamadan giy gitsin :))) ne güzel ya çok az kaldı kavuşmanıza darısı inşallah başımıza.. sezaryen mi olacak?
çok geçmiş olsun tatlım İNŞALLAH tedaviye yanıt verirsinde çabuk geçer hakkınızda hayılısı ne ise olsun
hhehehe leş gibi olana kadar giyiyorum. zira başka şey giyemiyorum. bazen öyle canım yanıyorki eşim bile acıyor halimebu cumartesi tekrar kan tahlili verip Dr bu kaşıntının sebebine bakıcak ve ona göre karar vericek. ama dün sez. alırız demedi. erken doğumu başlatırız dedi. sanırım normlai çok istediğimi bildiği için suni vercek. inş. o zamana kadar 39. haftama kadar yani kendi sancım gelir aminnn
evet bunun için kullandığım bir ilaç var şu an tedaviye yanıt verrse geçme ihtimalide var inş. geçer.
sezaryen veya normal senin ve bebeğin için hangisi kolay ve sağlıklı olacaksa Allah onu nasip etsin ama senin merkeze gidiyorum ya ben de biz burada mecbur kalmadıkça sezaryen yapmıyoruz dedi doktor zaten o yüzden de devam ediyorum oraya galiba doğumu ben de orada yapıcam kısmet olursa..
herkese iyi haftalar
herkese iyi haftalar
Öyle özledimki kendi evimi silip süpürmeyi, banyomu temizlemeyii:97: her tarafı pırıl pırıl yapmayıııı
aynen canım katılıyorum sana aynı duygular içindeyim :) ama olsun sağlıkla gelsinlerde onlarıda yapar bıkarız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?