Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay gel tabi ne kadar memnun olurum ben de bu haftasonu gidicem kontrole bakalım ne zaman verecek randevu..

benimle aynı güne çakışma çok üzülürüm VALLAHİ tanışmaya gelemiycem diye sen haftada bir gidiyorsun bağımlısı olmuşsundur VALLAHİ :)) bir hafta görmezsen duramazsın ben ayda bir gidiyorum bu gidişimde doktoruma diyicem 15'te bir geliyim çok özlüyorum kızımı diye :))

Hmmm... Epiduralde bebeğin çıkışını v.s zorlanmalarını hissediyomuşun. ne bilim öyle duydum. spinal daha iyiymiş mi ne? Tecrübeliler de bi cevap verseler keşke di mi?
Genel uyumaktan ben de korkuyorum ya. hiç ameliyat olmadım çünkü önce. valla gerilmeye başladım ben şimdiden ya....

ya benim doktor normal için bir engel yok diyor ben de herşey yolunda gitmeye devam ederse normal istiyorum epiduralle ama sezaryen olursa da yine epiduralle isterim en azından dışarı çıkışını göreyim..

Ayyy maşallah sana ya ne güzel. normal doğum yapıcan he :) İnşallah istediğin gibi olur canım ya. ama dediğin gibi epidural ol kesinlikle...

olsun yine gidiyorsun istanbula az kaldı bulur en içine sinenine gidersin hayırlısıyla..

İnşallah ben fazladan ağırlaşmadan (yani 1 ayı bile bulsa ben oluyorum 27-28 haftalık) taşınırız da yetişiriz :)))

yok yok denk gelmez mreak etme sen haftaya gitmiycem doktora haftaya ayrıntılının kontrol muayenesi o da ctesi günü..
inşallah olur çünkü ben bir iki kez ameliyat oldum dikiş işinden çok korkuyorum istemiyorum o yüzden sezaryen..

Selam kızlar bizde dün Dr gittik. Bebis iyi elh. 3.150 olmuş elh. Nst yapmadı Dr. Akıntımda kökü var dedim uç günlük fitil verdi. Karnımda dehşet bı kaşıntı var. Karaciğerimde bişey yükselmiş su an bebeğe zararı yok ama eğer bu olay geçmezse ve yükselirse bebeği vaktinden erken dogurtabliriz dedi. Bende zaten organ gelişimi tamamlandı değilmi dedim.öyle bile olsa dünyaya rahat adapte olması ve saglıgı acısından ne kadar gunünü tamamlarsa o kadar iyi dedi. Bu cok ciddi bişeymiş. Elh. Hamileliğinin sonlarında oldu 20. Haftalarda bile olabilirdi dedi. Cok şükrettim valla. Cumartesi tekrar gidip kan tahlili vericem. Duruma göre doguma karar vericek Dr. Rabbi'me şükürler olsun, son haftalarımda çıktı. Üzerime hiç bisey giyemiyorum. Anında kaşıntımı tetikliyor bı tane elbisem var bitek o kasindirmiyor, yikayip kurutup onu giyiyormu

aman olsun neyle rahat ediyorsan hep onu giy hatta yıkamadan giy gitsin :))) ne güzel ya çok az kaldı kavuşmanıza darısı inşallah başımıza.. sezaryen mi olacak?

çok geçmiş olsun tatlım İNŞALLAH tedaviye yanıt verirsinde çabuk geçer hakkınızda hayılısı ne ise olsun

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------22.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------22.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------29.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------25.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------37.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet-----------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
17-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

Son düzenleme:

ah canım ya sağol vallahi içimi rahatlattın. tahriş ettiğini biliyorum fakat aklıma başka bin türlü şey geldi onun haricinde. bende daha önce olmuyordu ama bu son pakette her gün çiziyorum galiba içersini çünki resmen rengi kahverengileşti içinde büyüklü küçüklü siyah parçalar veya kara biber serpmişsin gibi parçalar gelmeye başladı ben bu gün 10+6 yım. bu arada hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Sağol canım jel konusunda söylediklerinizi duyunca baya rahatladım zaten yarın kontrolüm var o zaman sorucam, ense kalınlığını ölçtürmek için gidicem yarın ama tarama testlerinin yapılmasını tavsiye etmiyor doktorum yaptırmayacağım onları. Birde son yıllarda doğum yapan arkadaşlarımın hepsi spinali dillerinden düşürmüyolar çok memnun kalmışlar hatta bir tanesi bebeğin olursa illa spinalle yap deyip duruyodu.

gördünmü minnağın oynadı işte elh. :))

Bende ilk zamanlar yorulunca hiiiç hissetmezdim. hala ben yorulunca o az hareket ediyor.

Çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur iç Şifa olsun inş.

oooooo ben yaşadığım yerde dışarıdaki tüm tuvaletleri ezberledim. hamilelik sayesinde. bu zamanda erken değil canım bende böyleydim. tuvaletim geline yürüyemiyorum bide ben

Çok çok çok samimimi söylüyorumki şu ana kadar oğlum bir kere bile hareketleriyle canımı yakmadı. Aksine hepsinden ayrı bir zevk alıyorum. Artık içimde dönemiyorum ama o bile ayrı bir zevk veriyordu ve canım hiiiiiççç acımadı. bazen eşime doğunc akarnımdaki hareketlerini özlermiyim acaba die saçma bir soru soruyorum.

ben hiç kullanmadım ondan canım. kusura bakma yardımcı olamayacağım.

maş. maş. fıstığına. Ahhh o n güzel bir duygudur öyle. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inş. bizleride hepimizinkileri tamamına erdirsin inş.
Günaydııııın! herkes iyi mi
ben de 2-3 gündür baş dönmesi başladı ya. sizde de var mı ? ben vitamin de kullanmıyorum. siz kullanıyo musunuz ve kullanıyosanız ne kullanıyosunuz?

decavit kullanıyordum. bağlı olduğum sağlık ocağı ücretsiz veriyor. şimdi onu kullanıyorum uzun zamandır. Doğuma kadarda kullanıcam sanırım

ben normal düşünüyorum. Dr konuştum oda tamam dedi. Aksi bir durumda sez. alınabiliyor zaten.

Son düzenleme:
aman olsun neyle rahat ediyorsan hep onu giy hatta yıkamadan giy gitsin :))) ne güzel ya çok az kaldı kavuşmanıza darısı inşallah başımıza.. sezaryen mi olacak?

hhehehe leş gibi olana kadar giyiyorum. zira başka şey giyemiyorum. bazen öyle canım yanıyorki eşim bile acıyor halime bu cumartesi tekrar kan tahlili verip Dr bu kaşıntının sebebine bakıcak ve ona göre karar vericek. ama dün sez. alırız demedi. erken doğumu başlatırız dedi. sanırım normlai çok istediğimi bildiği için suni vercek. inş. o zamana kadar 39. haftama kadar yani kendi sancım gelir aminnn

Amin inş. sizde zamnaında kucaklarınıza alırsınız inş.

çok geçmiş olsun tatlım İNŞALLAH tedaviye yanıt verirsinde çabuk geçer hakkınızda hayılısı ne ise olsun

evet bunun için kullandığım bir ilaç var şu an tedaviye yanıt verrse geçme ihtimalide var inş. geçer.

Son düzenleme:

sezaryen veya normal senin ve bebeğin için hangisi kolay ve sağlıklı olacaksa Allah onu nasip etsin ama senin merkeze gidiyorum ya ben de biz burada mecbur kalmadıkça sezaryen yapmıyoruz dedi doktor zaten o yüzden de devam ediyorum oraya galiba doğumu ben de orada yapıcam kısmet olursa..

İnan bende hep böyle dua ediyorum eyşecim. hakkımızda yavrumla hangisi hayırlısıysa o olsun die.

Rabbim sizinde hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin inş.

Bu arada doğum 3,5 demişlerdi bize ilk baş. devamlı hastaları olduğumuz için 2,5 a indiriyorlarmış. Normal sez. farketmiyor bide fiyatı

Öyle özledimki kendi evimi silip süpürmeyi, banyomu temizlemeyii:97: her tarafı pırıl pırıl yapmayıııı

slm kızlar bende bu topiği yeni keşfettim tecrübelerinize ihtiyacım var.2 ay önce tüp bebekle mikroenjeksiyon tedavisi ile hamile kaldım önce 2 kese gördük ikiz diye çok sevindik 15 gün sonra gittiğimizde kesenin biri bozulmuş yaşamıyor dedi dr.Şimdi tek bebeğimle yola devam ediyorum 9. haftadayız benim korkum diğer bebeğe de bişey olur mu birde siz de de aynı şikayetler oldumubilmiyorum ama 10 dk dan fazla ayakta kalamıyorum belim ve alt karın bölgem çok ağrıyor akşamları ise müthiş bi şişlik ve karında gerilme oluyor çok korkuyorum.Bu arada progesteron için crinon jel kullanıyorum bu ilacın etkisi olabilir mi diye düşünüyorum.İşte böyle 5 yıl sonra tedavi ile bulunca insan herşeyden evhamlanıyor Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

aynen canım katılıyorum sana aynı duygular içindeyim :) ama olsun sağlıkla gelsinlerde onlarıda yapar bıkarız :))))

Evet inş. canım. Ama 9 aydır başkalarına muhtaç ve hasta gibiyim. Artık yere eğilmek, yere düşen bişeyi almak, yatarken pozisyon değiştirmek bi çok şey çok zor olmaya başladı benim için. Sağlıcakla kurtulalım inş. zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…