Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Rabbim tamamına erdirsin canım.

Benim eltimde aynen enin gibi oldu iki kese gördü dr. Sonra biri büyümedi. Diğeri büyüdü ve hiççte etkisi olmadı öbürüne. Şimdi oğlu anaokuluna başladıda okula gidiyor

belin ve alt karın bölgenin ağrımasıda normal. Rahmin genişliyor ve gazında olabilir. Şişkinliğe gelince ilk aylar çok oluyor. karnın akşam şişiyor, sabah iniyor :90:

Bunların hiç birinden korkma inş. hepsi normalll

Teşekkürler canım içimi rahatlattın valla seninde çok az kalmış maşallah Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.

aman amannn sonunda oynamışş bıdıkkk kıssöle ona bı daha bu kdr bekletmesın...cnmm sende kndını üzüp durma...ahanda yazarken oynadı benmmm erkekimmmcnmm onarlar ne zmn nerde ne yapcakları belli olmass bu bıbıbıdıbıdıbıdıcıklarınnn

başka bir topicte böyle birşey paylaşmıştı bir arkadaş onunda aynı olmuştu korkma diğerine birşey olmuyor ALLAH'ın izni ile ağrı ve sızıya gelince benim hiç aralıksız tam 4.5 ay sürdü ondanda korkma ALLAH'ım korur bebeğini bebeklerimizi :) ALLAH tamamına erdirsin canım İNŞALLAH :)

Öyle özledimki kendi evimi silip süpürmeyi, banyomu temizlemeyii:97: her tarafı pırıl pırıl yapmayıııı

doğumdan sonra bol bol yaparsın diyeceğim ..ama diyemiyorum .. çocukla da çok zor oluyor ..
hafta sonu eşim tutacakta .. koştura koştura yapıyorum .. hafta içi o uyuduğunda da ütü yemek bulaşık çamaşır ancak bunlara yetişebiliyor insan

Haklısın sanırım. Olsun onada şükür :)

sorma yaa çok korktum neyse iyi şimdi ama bu sefer de bugün kusmalarım başladı yine (( deminden beri revirde uzanıyordum 1 saate yakın uyudum üff akşam olsa da evime gitsem..

Domdomumm ben cok kotuyumm..sabah 7ye ceyrek kaala evden cikiorum..transit minibusun en arka teker ustunde 1saat yol geliorum...iniorum1km yuruorum okuldayim..okulda tekim 1-2-3-4-5 hepsi bnde....drrsim 3te bitiyor fakat servisin gelmesi 4 ceyrek yada bucugu buluoo..servise yurumem gerekio tabeke yola...napcam benn ne ekmek ne su var burda..getirdim kndime ama ne kdr getrcen e ne kdr yicenn kii...ouff..halinize sukreinnn merkesdesinizzzzz..bebegime bisey olar mi kizlarrrr teker ustu 1saatlik yoldannnn:26:

ay kıyamaaaam zormuş valla ben evin nerdeyse önünden dolmuşa binip 10dk. yol geliyorum o bile zor geliyor.. yaaa hamileler çalışmasııııın... ama için rahat olsun öyle yol gidip gelmekle falan bişey olmaz bebişine.. yanında meyve süt ceviz filan götür bari ben öyle yapıyorum..

sorma yaa çok korktum neyse iyi şimdi ama bu sefer de bugün kusmalarım başladı yine (( deminden beri revirde uzanıyordum 1 saate yakın uyudum üff akşam olsa da evime gitsem..

geçmiş olsun tatlım benimde hiç keyfim çalışasım yok ben doğum iznine ayrılmak istiyorum neredeyse ağlıycam VALLAHİ çalışmak istemiyorum ya benim gibi iş azmanı biri çalışmak istemiyor ama elimde değil hep istirahat etmek istiyorum evimde rahat rahat eşofmanlarımla bugün benimde çok uykum geliyor sıkıntılıyım v.s. hamilelerim pazartesi sendromuda böyle oluyor demekki :))

bugün gerçekten ağlayacaktım ben de çok zormuş bu haşde çalışmak üstelik benim daha ne karnım var ne bişey..bu gidişle 3 hafta kalıncaya kadar çalışmıycam galiba...

bugün gerçekten ağlayacaktım ben de çok zormuş bu haşde çalışmak üstelik benim daha ne karnım var ne bişey..bu gidişle 3 hafta kalıncaya kadar çalışmıycam galiba...

korkma tatlım bende yeni hamile kaldığımda sürekli mızıklıyordum mesai arkadaşım doktor beye bana istirahat yazın ağrım var sızım var diye oda bana gülüyordu hamilelikte olacak tabi çok normal böyle şeyler benim eşim hamileyken bir saatlik otobüs yolu gidiyordu hemde öyle asfalt değil taşra yoluydu bir saat gidiş bir saatte dönüş öğretmenmiş eşide işe gitmek için gidiyormuş o yolu hiçte birşey olmadı sende sızlanmayı bırakta haline şükret demişti bana tabikide çok şükür halime ama nedendir bilmiyorum hiç çalışmak istemiyorum zorla geliyorum işe.

canım bende aynı şeyi düşünüp hayal kuruyordum az önce son üç haftaya kadar dayanabilsem diye hatta sezeryan olursa 38. haftada yapıyorlar ya bende 35. haftaya kadar çalışabilsem diye düşünüyordum ama bıraksalar bugün arkama bakmadan kaçarım çok kötü oluyorum yaaaa

ama işte doğum sonrası çok ararız o 5 haftayı dişimizi sıkıp çalışmamız lazım.. bugün ptesi olduğu için bu kadar kötüyüz galiba inşallah yarın geçer zaten bir saat kaldı ama var ya yol da gözümde büydükçe büyüdü...

evet çok ararız ama bana çalışamayacağım gibi geliyor belki ALLAH sabrını verirde işten gideriz doğuma :) burada son ana kadar çalışan arkadaşlarım oldu şimdi düşününce diyorum nasıl dayanmışlar diye. ben 6'da çıkıyorum tatlım neredeyse 2 saat var o yolu hiç sorma zaten eve gider gitmez hemen eşofmanlarımı giyiyorum ve istirahate çekiliyorum televizyon karşısı koltuğuma biz bir ikiliyiz bütünüz koltuğumla :)

Son düzenleme:

ben de demin yazmışsınız ya yok iş yapmayı özledim şudur budur.. ayyyy bana dünyada iş var deseler gelmezdim zaten Allahtan ablam var yemek falan hazır oluyor gidince hemen tıkınıp yatıyorum ablam memlekete falan gidince tost yemekten içim kuruyor resmen yemek yapmak dağa tırmanmak kadar zor.. bugün akşam sekizde filan yatarım ben..
ya bir de benim çok fena bir derdim var sizde de oldu mu? hemoroid oldu bende zaten hep kabızlık çekerim arada tutardı şimdi karnım bastırmaya başladıkça cumadan beri çok fena.. Allahtan oturma simidi almıştım yoksa oturamam işyerinde..

ay hiç öle yazarmıyım ayşecim benim gibi iş azmanın iş yapmak istememesi anormal demek istedim iş falan yapmak istemiyorum tabikide yanlış anlamışsın beni çok geçmiş olsun tatlım çok zor bir olay ya benimde kız kardeşim olmuştu hamile iken

kocam da dalga geçiyor benimle epey nanemollayımdır ben biyerim bitse biyerim başlar, oram hasta buram hasta.. adam da diyor beğendik aldık seni ama sen çin malı çıktın heryerin bozuldu diyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…