ben geldim herkese merhaba....
dahiliye doktoruna gittim yarın yine aç karnına gidicem bu sefer 100 gram glukoz yükleyecekler tahlil sonucuna görede tedavi yöntemi diyetle yırtarım İNŞALLAH ilaca gerek kalmaz. bugün öğle yemeğinde yine şeker yükselten şeyler vardı bende sadece çorba kepekli ekmek ve salata ile geçiştirdim yemeği bizdende böyle işte sizler nasılsınız?
hoşgeldiniz :) valla tebrik ediyorum manolyacım seni iradelisin maşallah bence böyle devam edersen gerek kalmayacak ilaca falan.
biz iyiyiz bugün benim iştahım ayrı bir açık nedense kızım doymak bilmiyo.bende zor frenliyorum kendimi.
sen bebek şekeri yaptıracak mısın cnm?o kadar çok çeşit varki bak bak bitiremiyorum valla :))
Eki Görüntüle 264610 Eki Görüntüle 264608 Eki Görüntüle 264609
beğendiğim çikolata bu tatlım....
..........................................
aa evet baktım bugün bende buna :) galiba şizofrende bundan alacakmış hastaneye :)
bende 100 tane bebek şekeri yaptırayım hem hastanede hem mevlütte dağıtırız diyodum.
ama üzerine doğm tarihi yazılmaz dimi hastaneye koyarsak onu hiç düşünmedim ben :)olmazsa bende çikolata alayım hastaneye..
evoevo bulamadım tatlım nereye kayıt ettiğimi aklım allak bullak toparlayamıyorum bulunca yollarım canım artık
Biz geldiiiiik :))) Hem de süpppper haberlerle elhamdülillah :97:
Çok şükür kan değerlerim güzel çıktı. ve açlık kan şekerim de 80. eşim iyi dedi kendimi çok iyi hissediyoruuum :) gitmişken hastaneye bide usg girelim dedik. eşim epeydir görmemişti kuzucuklarımızı. ben gittiğimde hastaneye yoğunluktan gelemiyodu yanıma. bugün öğle arası baktık beraber. oyyyhhhh büyümüşler bizim canparelerimiz teyzelerisağdaki 550gr olmuş soldaki biraz geçmiş onu 580 gr olmuş. aralarında 30 gr fark var. suları v.s de iyi. birde doppler de baktı. o da normal çıktı çok şükür. bacak boyları haftalarına göre uzunmuş. uzun boylu olucaklar heralde ama kıyamam sıkış sıkış öyle zor ki durumları. birinin başının yanında öbürün bacakları... karışmışlar birbirlerine. büyüdükçe seçmekte zorlanmaya başladık...
bir de sanırım haftaya taşınabiliriizhayırlısıyla bi taşınaydık yaa...
bizden haberler böyleee:79:
Çok şükür kan değerlerim güzel çıktı. ve açlık kan şekerim de 80. eşim iyi dedi kendimi çok iyi hissediyoruuum :) gitmişken hastaneye bide usg girelim dedik. eşim epeydir görmemişti kuzucuklarımızı. ben gittiğimde hastaneye yoğunluktan gelemiyodu yanıma. bugün öğle arası baktık beraber. oyyyhhhh büyümüşler bizim canparelerimiz teyzelerisağdaki 550gr olmuş soldaki biraz geçmiş onu 580 gr olmuş. aralarında 30 gr fark var. suları v.s de iyi. birde doppler de baktı. o da normal çıktı çok şükür. bacak boyları haftalarına göre uzunmuş. uzun boylu olucaklar heralde ama kıyamam sıkış sıkış öyle zor ki durumları. birinin başının yanında öbürün bacakları... karışmışlar birbirlerine. büyüdükçe seçmekte zorlanmaya başladık...
tamam cnm sorun değil bende bakarım netten
ay ay maşallah size yaa koca adam mı oldunuz siz bakayım?kiloları çok iyi maşallah annesi ikizler bide :) boyları uzun olacaksa belki ondandır.bizde herkes kısa valla :)) şekerinde iyi çıkmış çok şükür.hep böyle gitsin inş.sonuna kadar
gözün aydın tatlım iyi olmanızada tahlillerinin iyi çıkmasınada çok sevindim güzelim. evet artık yerleri biraz daha daraldı olsun iyi olsunlarda birde hayırlısıyla taşın yerleş ohhhh misler gibi
saol canım :)hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım. dualarına AMİN. İNŞALLAH sende bir nefeste kolayca kurtulursun dualarım seninle ve bizimle merak etme sen :))
İNŞALLAH herşey yolunda ve normaldir tatlım. iyi habrlerini bekliyorum şekerim.
çok geçmiş olsun tatlım telaşa gerek yok ilaçla hemen geçiyor ama ihmal etme tabi. MAŞALLAH kızına. odasınıda iyi, sağlıklı, huzurlu güzel günlerde kullanın İNŞALLAH. verdiğin diyet yiyecekler listesi içinde teşekkür ederim.
ben geldiiim.. yaaa ay sonu geldi yine işim azıttı giremiyorum nete..
sizocuğum bak ne güzel herşey yolunda işte darısı başıma ama nedense bir umutsuzluk var içimde şükür herşey yolunda ama içimde bir huzursuzluk var öfff.. eve gidelim noluuuuuuur..((
hadi bakalım büyütmüşsün kuzucuklarını
maşalllah size
Hoşgelmişsiiin :) merak etme canım az kaldı yeni ayın gelmesine. ıcık daha sabırsen de rahat ol artık ya. ama bak hep bi huzursuzlukla geriyosun kendini de yavrunuda. yapmamaya çalış lütfen. emin ol herşey yolundadır
güle güle kullan sağlıkla iyi günlerde inşallah.. ben de durmadan bişeyler alıyorum ya hepsi de ister istemez pembe aklıma da geliyor ya bir yerlere bi pipi saklasıysa da son anda çıkartıverirse :)))))kızlar benim oyun parkı indirime girmiş bende aldım dayanamadım :))
yanında niveanın atta çantasıyla sevi bebenin yan yatma yastığını da aldım :))
Eki Görüntüle 264754
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?