Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayırlısı olsun canım. umarım rahat ve sıkıntısız halledersiniz işlerinizi:79:

hoşgeldin cnm sana da günaydın :)) demek taşınıyosunuz hee ay ne güzel yeni ev yeni bir hayat oğluşlarınla güle güle oturun inş.:)) hiç bişeye dokunmaman iyi olmuş ne güzel yorulmazsın sende.ama yerleştirirken ister istemez hareket olur kiloların denegeye gelir merak etme :) bu haftalarda insan birden kilo alıyo bende anlamadan ayda 3-4 kilo almıştım valla.şimdi dikkat ediyorum tatlıya sadece :)) onun dışında da alırsam önemi yok dediğin gibi.
bizde bugün mutfağın dolaplarını sileceğiz annemle.daha doğrusu annem silecek ben bakıcam mecburen.halıları bende son ana bıraktım bu sene.pazartesi de ben vereyim diyorum.

Merhaba arkadaşlar merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün giremedim çünkü viziteyle yine doktora çıktım ve bütün gün yoktum iş yerinde. 100 gram glukoz yüklediler diğer tahlili doğrulamak için sonuçlarım açlık kan şekerim 84 yüklemeden sonraki birinci saat:222 ikinci saat:186 üçüncü saat:134 çıktı arkadaşlar ama neyseki dahiliyeci ilaca gerek yok perhiz yapıcaz ve asla şekerli şeyler yenilmiycek dedi. ayşecim çok özür dilerim canım moral bozukluğu koşuşturmaca derken ben sana randevumun ertelendiğini söyleyemedim canım beklettim senide ne olur kusura bakma benim doktor il dışındaydı ya randevu günümdede yokmuş yani cumartesi gelicem yani yarın sende çalışmıyorsun yarın bir dahaki kontrole kaldı artık tatlım ALLAH'ın izni ile. çok mahçubum sana karşıda.
bugünde aksilik aksiliği kovalıyor tabi biraz müdürümün söylediklerine bozuldum sabahtan beri ağlıyorum şimdi biraz daha sakin ve iyiyim detayınıda yazıcam öğleden sonra şimdilik bu kadar canlar anlayacağınız canımla uğraşıyorum diye bir tabir vardır ya aynen o haldeyim ALLAH iyi eder İNŞALLAH çok kötüyüm.

Herkezin iyi olmasına sevindim.

kızlar Bütünnn gece, bütün gece sabah namazına kadar uyumadım, eşimde uyumadı. Ağladım, inledim, karnımı deli gibi kaşıdım :'( bu gün dr. kontrolüm var yalvarcam alın artık nolur die. Dayanamıyorum. kaşımaktan karnım bildiğiniz ateş yanaığı gibi yara old. Allahım kimseye yaşatmasın. Banada bir daha inş. (

ben gelemessem bir hafta felan bilinki bu gün sez. alır doktorum. Şuurumu kaybettim çünkü bu gece

Hepiniz Allah'a emant olun..Size dua edicem inş.

hayırlısı olsun canım. umarım rahat ve sıkıntısız halledersiniz işlerinizi:79:

Amiiin canım inşallah ya. çok sağol :)

Hoşbulduuum :) valla öyle ya. biraz canm sıkılıyo arada bu taşınma işlerinden sebep, sonra dediğin gibi heycanlanıyorum. ileriyi düşünüp mutlu oluyorum :)))
ben hiç bişiye dikkat etmiyorum çok açık iştahım. canım çeksin çekmesin nolsa yiyorum... artık doğum sonrasına hayaller kurmaya başladım. zayıflıcam diye ama, bakalım :)))
ayyy Sana da kolay gelsin. yorma he kendini. acelesi yok ya...
bizim halılar da kurur inşallah. malum burası buz gibi. pazartesiye hazır olur dedi ama, bakalım...

Geçmiş olsun canım. en azından ilaçsız atlatıcak olman da güzel. sıkma canını olur mu? dikkat edersen yediklerine, en kısa zamanda yoluna girer herşey inşallah...
ağlama hem bak biz de üzülüyoruz... hem kızdırmasınlar seni! sana yakın bi ayşe var. temsilcimiz olarak ayşeyi yönlendiririz oraya istersen :))) arkan yok mu sanıyolar yahu! üzmesinler arkadaşımızı, fena olur sonra! gerçi ayşe de yok hala, nerde acaba?

Ah güzelim ya, çok zor yaşadıkların. Allah en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin. hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah yavrunla... hem maşallah 38. haftadasın. eziyet gibi bunları yaşama artık. doğurup rahatlarsın inşallah... biz de sana dua ediyoruuuuz. güzel haberlerle dön inşallah...

Ben de yemeğimi yaptım, eşimi bekliyorum :) son öğle yemeklerimiz beraber... İstanbulda nerdeeee öğlen yemeğe gelecek... çok zor...
Bu arada; niye kimse yok

Son düzenleme:
Canlar işlerimi toparladım ve geldim.
müdürün azizliğine gelince bana dediki kaç aylık oldun doğum iznine ne zaman ayrılıyorsun bende altı aylık oldum bayramdan sonra hak ettiğim izin süresinin dolduğunu ama çalışabileceğim kadar çalışmak istediğimi söyledim oda bana dediki en başından beri sorunsun problemsin zamanı dolunca git sen halbuki ayda bir kontrolüm için izin alıyorum o kadar millet gibi yarısını rapor kullanmıyorum tek çalışıyorum diye bende bunları düşünüyorum rapor falan almıyorum doktor kaç kere teklif etti mesela en başından beri problemsin ne demek ya üç gün tahlil için gittim ya bana yakıştırdığı laflara bak bende dedim tahlilimi yaptırmak zorundayım dedim bende sana yaptırma demiyorum diyor ALLAH'ım ya çok büyük bir hayal kırıklığı yıkım bu sözler benim için sözün ona çok sevdiğim saygı duyduğum bir şahsiyetti ama artık bilmiyorum birazda fazla duygusallaştım bu konu yüzünden kötü birşey söylemek istemiyorum yinede offffff çok üzüldüm ama ben çıban başınıda biliyorum ya boşver ALLAH'a havale ediyorum onu

ya arkadaşlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ben normal yolla gebe kalmadımki hem ben en başında daha tüp bebeğe başlamadan konuştum sorun olmasın diye sorun olacaksa yıllık iznimden kullanıyım diye ben bu lafları hak etmiyorum

Allah kolaylık versin canım ben iki odanın yerini değiştiryorum canım çıktı yardım edecek kimsem de yok bir haftadır ev tımarhane gibi.. ama sen benim gibi yapma sakın bak ben yordum yordum kendimi dünden beri ne kızım kımıldıyor ne de ağrısından kolumu kaldırabiliyorum..
bu sabah ben de tartıldım 1,5-2 kilo gibi bişey almışım ben de sıkıldım biraz haftaya şeker hikayesi var kafama çok takıyorum.. ama tansiyonum çok düzeldi belki de soğuk algınlığı yüzünden yükselmişti olabilir mi acaba???
ne demek kusur canım benim.. aşkolsun... şekerin çok da kötü değil en azından ilaca gerek duymazsın boşver.. işyeri için canını sıkma diycem ama insanın elinde olmuyor ki bilirim bir kere üzülünce geçmiyor içindeki kırgınlık uzun zaman..
canııım Allah yardım etsin de biran önce al gel şu bebişini artık...

bana da neler ettiler biliyorsunuz bizim önümüzdeki pazartesi müdürümüz değişiyor ben izindeyken yeni başlayacak olan müdür ziyarete gelmiş adama arkamdan ayşe hanım çok izin kullanır demişler.. halbuki kendileri sağlık için ne zaman istersen izin al demişlerdi, raporluyken geldim çalıştım kaç kez siz biliyorsunuz.. allaha havale ettim ama biliyorum ben doğum iznindeyken terfimi de yakacaklar napayım...

oh ne güzel cnm bak ilaca gerek kalmadan diyetle olacak bu iş işyerinde malesef böyle sorunlar oluyor.benim tedavideyken hergünüm ağlamaklı stresli geçiyodu belkide o yüzden tutmadı hiçbiri.inan şimdi öyle rahatımki kafası rahat olacak insanın.iş konusunda şanslı o kadar çok arkadaşım varki.ama benim kaderim gülmedi ne diyeyim herşey kısmet.sen de cimcimeni düşünüp inadına üzülme inadına dik dur cnm seni üzenlerin karşısında.o nasıl aklına geleni söylüyorsa sende söyle gerisini onlar düşünsün ok? hadi bakalım güzel bir hafta sonu olur inş.

valla inan senin kadar heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum ben yaa.bu son zamanlar herkesin sıkıntılı geçiyo malesef cnm.inş.kucağına alınca sende unutacaksın hepsini :)

Genzim felaket yanıyor ve burnum akmaya başladı hasta oluyorum sanırım ya... ne içebilirim ki? bana akıl verin nolur... bi bildiğim bal+limon...

benim en güzel ilacım ıhlamur,bal ve bol limon cnm.sanırım benim grip sırayla size geçiyo

ayy canım ya bende cok hassasım ve cok ıyı anlıyorum senı.o cıbanın basıda kendı basını yesın

mrhb arkdslar ben ağustosun 26sında adet olmuştum.2eylülde bitti.tabi hapı kullanmaya devam ediyordum bu arada.ayın13üne kadar kullandım kilo yaptığının farkına varınca o gün hapı bıraktım.4.tabletimdi bu arada.o gün tekrar adetim geldi.18i gibi bitti.bugün 2 ekim ama adetim gelmedi.çok düzenli oluyordu.ben normal adetim olan 26sını mı yoksa bu ara kanamayı mı adet olarak baz almalıyım.hamileliğin bütün belirtileri mevcut.gebelik testimde sanki pozitif çıktı.kan testi yaptırdım negatif dediler.sizce hamilemym bu durum başına gelen var mı. yardımcı olun.

ne hapı kullanıyosun bilmiyorum ama kan testi kesin sonucu verir arkadaşım.

günaydın arkadaşlar
cumartesi kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi ama doktorum sadece tatlı yemeden diyet bana pek tatmin edici gelmedi dedi beni başka bir dahiliyeciye yönlendirdi oda insülin yazdı bana insülin başlıycam arkadaşlar artık raporumda var günde dört kez dört ünite yapıcam kendime reçeteyi bir türlü tamamlıyamadılar bugün tamamlıycaklar muhtemelen yarın başlarım arkadaşlar ALLAH'tan hayırlısı ne diyim. tahlillerimi aldım yanıma eşim bir doktora daha gösterecek ne olur ne olmaz diye iki dahiliyeci ve birbirine tezat iki tedavi yöntemi bilmiyorum aklım çok karışık arkadaşlar.
ALLAH'ım yavrumu ve yavrularınızı vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza verir İNŞALLAH. gerisi boş ne yapiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…