- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
Günaydın canlarım! Dün hiç giremedim, sizi de merakta bıraktım
Bizim bu taşınma işleri hız kazandı. dün halılarımızı yıkatmaya verdik. artık iyice moda girdik yani. ev çıplak ve buz gibihiç sevmediğim şey...
Bu hafta sonu da annemle babacım geliceklerdi ama, eşimle konuştuk gerek görmedik gelmeyin dedik. onlara da kıyamıyorum 8 saat yol çekicekler. öyle düz yol da diil. kıvrım kıvrım... zaten bi gün öyle geçicek... nakliyeciye vericemiz için pek bi iş yok zaten. İstanbula geçerken eşyalarından ardından, uğrayıp alıcaz annemleri de. sonuçta yerleşirken yalnız yapamam...
taşınma hurçlarıma kıyafetlerimizi ve çeyizliklerimizi koyucaz o kadar. ne mutfağa ne salonumuza dokunmuyorum. gelirken bizi taşıyan nakliyeciler geri götürücekler inşallah. çok memnun kalmıştık.. eşim hafta sonu yaparız beraber dedi. bana da mantıklı geldi. sanırım en geç çarşambaya falan ayrılırız burdan. gözümde büyümüyodu ama, artık büyüyo
dua edin de sıkıntısız taşınalım....
Bu sabah tartıldım tam 77 kilo olmuşumyani tam 10 kilo almışım yaaaa.... hep çevremdekilerin yüzünden ama. bana diyolar kendin almamışın sadece karnın büyümüş, ben de yiyorum da yiyorum. offff napim yani ömrümde kaç kez hamile olucam ki
sizler nasılsınız, herşey yolundadır umarım
Günaydın canlarım! Dün hiç giremedim, sizi de merakta bıraktım
Bizim bu taşınma işleri hız kazandı. dün halılarımızı yıkatmaya verdik. artık iyice moda girdik yani. ev çıplak ve buz gibihiç sevmediğim şey...
Bu hafta sonu da annemle babacım geliceklerdi ama, eşimle konuştuk gerek görmedik gelmeyin dedik. onlara da kıyamıyorum 8 saat yol çekicekler. öyle düz yol da diil. kıvrım kıvrım... zaten bi gün öyle geçicek... nakliyeciye vericemiz için pek bi iş yok zaten. İstanbula geçerken eşyalarından ardından, uğrayıp alıcaz annemleri de. sonuçta yerleşirken yalnız yapamam...
taşınma hurçlarıma kıyafetlerimizi ve çeyizliklerimizi koyucaz o kadar. ne mutfağa ne salonumuza dokunmuyorum. gelirken bizi taşıyan nakliyeciler geri götürücekler inşallah. çok memnun kalmıştık.. eşim hafta sonu yaparız beraber dedi. bana da mantıklı geldi. sanırım en geç çarşambaya falan ayrılırız burdan. gözümde büyümüyodu ama, artık büyüyo
Bu sabah tartıldım tam 77 kilo olmuşumyani tam 10 kilo almışım yaaaa.... hep çevremdekilerin yüzünden ama. bana diyolar kendin almamışın sadece karnın büyümüş, ben de yiyorum da yiyorum. offff napim yani ömrümde kaç kez hamile olucam ki
hayırlısı olsun canım. umarım rahat ve sıkıntısız halledersiniz işlerinizi:79:
hoşgeldin cnm sana da günaydın :)) demek taşınıyosunuz hee ay ne güzel yeni ev yeni bir hayat oğluşlarınla güle güle oturun inş.:)) hiç bişeye dokunmaman iyi olmuş ne güzel yorulmazsın sende.ama yerleştirirken ister istemez hareket olur kiloların denegeye gelir merak etme :) bu haftalarda insan birden kilo alıyo bende anlamadan ayda 3-4 kilo almıştım valla.şimdi dikkat ediyorum tatlıya sadece :)) onun dışında da alırsam önemi yok dediğin gibi.
bizde bugün mutfağın dolaplarını sileceğiz annemle.daha doğrusu annem silecek ben bakıcam mecburen.halıları bende son ana bıraktım bu sene.pazartesi de ben vereyim diyorum.
Merhaba arkadaşlar merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün giremedim çünkü viziteyle yine doktora çıktım ve bütün gün yoktum iş yerinde. 100 gram glukoz yüklediler diğer tahlili doğrulamak için sonuçlarım açlık kan şekerim 84 yüklemeden sonraki birinci saat:222 ikinci saat:186 üçüncü saat:134 çıktı arkadaşlar ama neyseki dahiliyeci ilaca gerek yok perhiz yapıcaz ve asla şekerli şeyler yenilmiycek dedi. ayşecim çok özür dilerim canım moral bozukluğu koşuşturmaca derken ben sana randevumun ertelendiğini söyleyemedim canım beklettim senide ne olur kusura bakma benim doktor il dışındaydı ya randevu günümdede yokmuş yani cumartesi gelicem yani yarın sende çalışmıyorsun yarınbir dahaki kontrole kaldı artık tatlım ALLAH'ın izni ile. çok mahçubum sana karşıda.
bugünde aksilik aksiliği kovalıyor tabi biraz müdürümün söylediklerine bozuldum sabahtan beri ağlıyorum şimdi biraz daha sakin ve iyiyim detayınıda yazıcam öğleden sonra şimdilik bu kadar canlar anlayacağınız canımla uğraşıyorum diye bir tabir vardır ya aynen o haldeyim ALLAH iyi eder İNŞALLAH çok kötüyüm.
Herkezin iyi olmasına sevindim.
kızlar Bütünnn gece, bütün gece sabah namazına kadar uyumadım, eşimde uyumadı. Ağladım, inledim, karnımı deli gibi kaşıdım :'( bu gün dr. kontrolüm var yalvarcam alın artık nolur die. Dayanamıyorum. kaşımaktan karnım bildiğiniz ateş yanaığı gibi yara old. Allahım kimseye yaşatmasın. Banada bir daha inş.(
ben gelemessem bir hafta felan bilinki bu gün sez. alır doktorum. Şuurumu kaybettim çünkü bu gece
Hepiniz Allah'a emant olun..Size dua edicem inş.
Ben de yemeğimi yaptım, eşimi bekliyorum :) son öğle yemeklerimiz beraber... İstanbulda nerdeeee öğlen yemeğe gelecek... çok zor...
Bu arada; niye kimse yok
asıl sen niye dün yoktun hesap ver bakalım :)))
Allah kolaylık versin canım ben iki odanın yerini değiştiryorum canım çıktı yardım edecek kimsem de yok bir haftadır ev tımarhane gibi.. ama sen benim gibi yapma sakın bak ben yordum yordum kendimi dünden beri ne kızım kımıldıyor ne de ağrısından kolumu kaldırabiliyorum..Günaydın canlarım! Dün hiç giremedim, sizi de merakta bıraktım
ne demek kusur canım benim.. aşkolsun... şekerin çok da kötü değil en azından ilaca gerek duymazsın boşver.. işyeri için canını sıkma diycem ama insanın elinde olmuyor ki bilirim bir kere üzülünce geçmiyor içindeki kırgınlık uzun zaman..Merhaba arkadaşlar merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün giremedim çünkü viziteyle yine doktora çıktım ve bütün gün yoktum iş yerinde. 100 gram glukoz yüklediler diğer tahlili doğrulamak için sonuçlarım açlık kan şekerim 84 yüklemeden sonraki birinci saat:222 ikinci saat:186 üçüncü saat:134 çıktı arkadaşlar ama neyseki dahiliyeci ilaca gerek yok perhiz yapıcaz ve asla şekerli şeyler yenilmiycek dedi. ayşecim çok özür dilerim canım moral bozukluğu koşuşturmaca derken ben sana randevumun ertelendiğini söyleyemedim canım beklettim senide ne olur kusura bakma benim doktor il dışındaydı ya randevu günümdede yokmuş yani cumartesi gelicem yani yarın sende çalışmıyorsun yarınbir dahaki kontrole kaldı artık tatlım ALLAH'ın izni ile. çok mahçubum sana karşıda.
bugünde aksilik aksiliği kovalıyor tabi biraz müdürümün söylediklerine bozuldum sabahtan beri ağlıyorum şimdi biraz daha sakin ve iyiyim detayınıda yazıcam öğleden sonra şimdilik bu kadar canlar anlayacağınız canımla uğraşıyorum diye bir tabir vardır ya aynen o haldeyim ALLAH iyi eder İNŞALLAH çok kötüyüm.
canııım Allah yardım etsin de biran önce al gel şu bebişini artık...Herkezin iyi olmasına sevindim.
kızlar Bütünnn gece, bütün gece sabah namazına kadar uyumadım, eşimde uyumadı. Ağladım, inledim, karnımı deli gibi kaşıdım :'( bu gün dr. kontrolüm var yalvarcam alın artık nolur die. Dayanamıyorum. kaşımaktan karnım bildiğiniz ateş yanaığı gibi yara old. Allahım kimseye yaşatmasın. Banada bir daha inş.(
ben gelemessem bir hafta felan bilinki bu gün sez. alır doktorum. Şuurumu kaybettim çünkü bu gece
Canlar işlerimi toparladım ve geldim.
müdürün azizliğine gelince bana dediki kaç aylık oldun doğum iznine ne zaman ayrılıyorsun bende altı aylık oldum bayramdan sonra hak ettiğim izin süresinin dolduğunu ama çalışabileceğim kadar çalışmak istediğimi söyledim oda bana dediki en başından beri sorunsun problemsin zamanı dolunca git sen halbuki ayda bir kontrolüm için izin alıyorum o kadar millet gibi yarısını rapor kullanmıyorum tek çalışıyorum diye bende bunları düşünüyorum rapor falan almıyorum doktor kaç kere teklif etti mesela en başından beri problemsin ne demek ya üç gün tahlil için gittim ya bana yakıştırdığı laflara bak bende dedim tahlilimi yaptırmak zorundayım dedim bende sana yaptırma demiyorum diyor ALLAH'ım ya çok büyük bir hayal kırıklığı yıkım bu sözler benim için sözün ona çok sevdiğim saygı duyduğum bir şahsiyetti ama artık bilmiyorum birazda fazla duygusallaştım bu konu yüzünden kötü birşey söylemek istemiyorum yinede offffffçok üzüldüm ama ben çıban başınıda biliyorum ya boşver ALLAH'a havale ediyorum onu
bana da neler ettiler biliyorsunuz bizim önümüzdeki pazartesi müdürümüz değişiyor ben izindeyken yeni başlayacak olan müdür ziyarete gelmiş adama arkamdan ayşe hanım çok izin kullanır demişler.. halbuki kendileri sağlık için ne zaman istersen izin al demişlerdi, raporluyken geldim çalıştım kaç kez siz biliyorsunuz.. allaha havale ettim ama biliyorum ben doğum iznindeyken terfimi de yakacaklar napayım...ya arkadaşlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ben normal yolla gebe kalmadımki hem ben en başında daha tüp bebeğe başlamadan konuştum sorun olmasın diye sorun olacaksa yıllık iznimden kullanıyım diye ben bu lafları hak etmiyorum
Merhaba arkadaşlar merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün giremedim çünkü viziteyle yine doktora çıktım ve bütün gün yoktum iş yerinde. 100 gram glukoz yüklediler diğer tahlili doğrulamak için sonuçlarım açlık kan şekerim 84 yüklemeden sonraki birinci saat:222 ikinci saat:186 üçüncü saat:134 çıktı arkadaşlar ama neyseki dahiliyeci ilaca gerek yok perhiz yapıcaz ve asla şekerli şeyler yenilmiycek dedi. ayşecim çok özür dilerim canım moral bozukluğu koşuşturmaca derken ben sana randevumun ertelendiğini söyleyemedim canım beklettim senide ne olur kusura bakma benim doktor il dışındaydı ya randevu günümdede yokmuş yani cumartesi gelicem yani yarın sende çalışmıyorsun yarınbir dahaki kontrole kaldı artık tatlım ALLAH'ın izni ile. çok mahçubum sana karşıda.
Herkezin iyi olmasına sevindim.
Genzim felaket yanıyor ve burnum akmaya başladıhasta oluyorum sanırım ya... ne içebilirim ki? bana akıl verin nolur... bi bildiğim bal+limon...
Canlar işlerimi toparladım ve geldim.
müdürün azizliğine gelince bana dediki kaç aylık oldun doğum iznine ne zaman ayrılıyorsun bende altı aylık oldum bayramdan sonra hak ettiğim izin süresinin dolduğunu ama çalışabileceğim kadar çalışmak istediğimi söyledim oda bana dediki en başından beri sorunsun problemsin zamanı dolunca git sen halbuki ayda bir kontrolüm için izin alıyorum o kadar millet gibi yarısını rapor kullanmıyorum tek çalışıyorum diye bende bunları düşünüyorum rapor falan almıyorum doktor kaç kere teklif etti mesela en başından beri problemsin ne demek ya üç gün tahlil için gittim ya bana yakıştırdığı laflara bak bende dedim tahlilimi yaptırmak zorundayım dedim bende sana yaptırma demiyorum diyor ALLAH'ım ya çok büyük bir hayal kırıklığı yıkım bu sözler benim için sözün ona çok sevdiğim saygı duyduğum bir şahsiyetti ama artık bilmiyorum birazda fazla duygusallaştım bu konu yüzünden kötü birşey söylemek istemiyorum yinede offffffçok üzüldüm ama ben çıban başınıda biliyorum ya boşver ALLAH'a havale ediyorum onu
mrhb arkdslar ben ağustosun 26sında adet olmuştum.2eylülde bitti.tabi hapı kullanmaya devam ediyordum bu arada.ayın13üne kadar kullandım kilo yaptığının farkına varınca o gün hapı bıraktım.4.tabletimdi bu arada.o gün tekrar adetim geldi.18i gibi bitti.bugün 2 ekim ama adetim gelmedi.çok düzenli oluyordu.ben normal adetim olan 26sını mı yoksa bu ara kanamayı mı adet olarak baz almalıyım.hamileliğin bütün belirtileri mevcut.gebelik testimde sanki pozitif çıktı.kan testi yaptırdım negatif dediler.sizce hamilemym bu durum başına gelen var mı. yardımcı olun.
ne hapı kullanıyosun bilmiyorum ama kan testi kesin sonucu verir arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?