- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------23.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------23.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------27.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------21.hafta---------2 KIZ
5-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------32.hafta-----KIZ
6-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------27.hafta-------KIZ
7-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------38.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------34.hafta----KIZ------Elif Gökçe
9-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
10-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------24.hafta---KIZ
11-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
12-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK
bella hoşgeldin tatlım
herkes yine nerelerde
benim en güzel ilacım ıhlamur,bal ve bol limon cnm.sanırım benim grip sırayla size geçiyo
günaydın arkadaşlar
cumartesi kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi ama doktorum sadece tatlı yemeden diyet bana pek tatmin edici gelmedi dedi beni başka bir dahiliyeciye yönlendirdi oda insülin yazdı bana insülin başlıycam arkadaşlar artık raporumda var günde dört kez dört ünite yapıcam kendime reçeteyi bir türlü tamamlıyamadılar bugün tamamlıycaklar muhtemelen yarın başlarım arkadaşlar ALLAH'tan hayırlısı ne diyim. tahlillerimi aldım yanıma eşim bir doktora daha gösterecek ne olur ne olmaz diye iki dahiliyeci ve birbirine tezat iki tedavi yöntemi bilmiyorum aklım çok karışık arkadaşlar.
ALLAH'ım yavrumu ve yavrularınızı vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza verir İNŞALLAH. gerisi boş ne yapiyim.
Canım tabi bi doktorun demesiyle olmaz. bi kaç doktora danışmak şart. inşallah senin için ve meleğin için en iyisi nolucaksa onda karar kılarlar.... Allah kolaylık versin canım arkadaşım. sıkma sakın canını...
Herkese merhaba!
Kızlar 2-3 gecedir kabus gibi geçiyo. öyle feci burnum tıkanıyo ki, nefes alamıyorum ve uyanıyorum. daha da uykuya dalmak çok zor oluyo. azz kalmıştı dün gece dayanamayıp bi parol yutucaktımama sabır diyorum işte napim... tek içebildiğim ıhlamur+bal+limon karışımı. dua edin bana biran önce toparlayım. evde halılar yok ve çok soğuk. elektrikli sobamız açık, üstümde battaniye öylece uzanıyorum ve hala evi toparlamadık offf ooffff....
bebeğinin iyi olmasına sevindim canım, sen de üzme kendini gerekiyorsa insülini de kullanırsın dikkat edersin hiç birşeycik olmaz..günaydın arkadaşlar
cumartesi kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi ama doktorum sadece tatlı yemeden diyet bana pek tatmin edici gelmedi dedi beni başka bir dahiliyeciye yönlendirdi oda insülin yazdı bana insülin başlıycam arkadaşlar artık raporumda var günde dört kez dört ünite yapıcam kendime reçeteyi bir türlü tamamlıyamadılar bugün tamamlıycaklar muhtemelen yarın başlarım arkadaşlar ALLAH'tan hayırlısı ne diyim. tahlillerimi aldım yanıma eşim bir doktora daha gösterecek ne olur ne olmaz diye iki dahiliyeci ve birbirine tezat iki tedavi yöntemi bilmiyorum aklım çok karışık arkadaşlar.
ALLAH'ım yavrumu ve yavrularınızı vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla kucaklarımıza verir İNŞALLAH. gerisi boş ne yapiyim.
24 olduk teyzesiii :)))evet kızlar iyi haftalar hepinize bol tepikli günler olsun inşallah
alıyım haftaları :79:
kendine boş yere eziyet çektirme ihtiyacın olunca parol al deöişti benim doktorum sen de üzme kendini lazımsa al bence..Herkese merhaba!
Kızlar 2-3 gecedir kabus gibi geçiyo. öyle feci burnum tıkanıyo ki, nefes alamıyorum ve uyanıyorum. daha da uykuya dalmak çok zor oluyo. azz kalmıştı dün gece dayanamayıp bi parol yutucaktımama sabır diyorum işte napim... tek içebildiğim ıhlamur+bal+limon karışımı. dua edin bana biran önce toparlayım. evde halılar yok ve çok soğuk. elektrikli sobamız açık, üstümde battaniye öylece uzanıyorum ve hala evi toparlamadık offf ooffff....
sağlık ocağının verdiği microgynon kullanıyodum 2gündür bulantım ve kusmam da eklendi.bilmyorum((
günaydın arkadaşlar
evoevo tatlım geri sayım başladı çok şükür (98) :))
evoevo ve benim 27. haftamız tatlım çok şükür :))
Herkese merhaba!
ctesi ayrıntılı için kontrole çağırmışlardı ona gittim sormayın o kadar korktum ki.. ayrıntılıyı yapan doktor çok mu yordun kendini çok mu ayakta kaldın dedi.. e salıdan beri her akşam usta var dolap yerleştirdim falan yorgunum dedim, rahim ağzında az da olsa açılma başlamış dedi.. üstelik eşim yok yalnız gitmiştim ordan çıktım nasıl kendi doktoruma gittim bilmiyorum.. neyse gösterdim raporu hemen yat vajinal muayene etmem lazım dedi.. baktı çok şükür bişey yok bazen karından us yapınca yanlış görülür rahim ağzı birtek vajinal ölçülür dedi ölçtü çok şükür normalmiş ama çok korktum((
aman aysecim Allah korusun cnm bende korktum okurken valla.sen dikkat et kendine yine de fazla yorma kendini.zor oldu ama bende iş yapmaz oldum tembel oldum valla korkumdan kim ne derse desin
vall aklım başımdan gitti resmen.. neyse artık işlerim de bitti ablam geldi dün de şimdi artık iş yaptırmaz o bana..
bir de ctesi akşamı bir nişana gittik müzik çaldıkça nasıl oynadı nasıl oynadı :)))) acaba korktu mu gürültüden yoksa oynak bir kız mı olacak
ctesi ayrıntılı için kontrole çağırmışlardı ona gittim sormayın o kadar korktum ki.. ayrıntılıyı yapan doktor çok mu yordun kendini çok mu ayakta kaldın dedi.. e salıdan beri her akşam usta var dolap yerleştirdim falan yorgunum dedim, rahim ağzında az da olsa açılma başlamış dedi.. üstelik eşim yok yalnız gitmiştim ordan çıktım nasıl kendi doktoruma gittim bilmiyorum.. neyse gösterdim raporu hemen yat vajinal muayene etmem lazım dedi.. baktı çok şükür bişey yok bazen karından us yapınca yanlış görülür rahim ağzı birtek vajinal ölçülür dedi ölçtü çok şükür normalmiş ama çok korktum((
vall aklım başımdan gitti resmen.. neyse artık işlerim de bitti ablam geldi dün de şimdi artık iş yaptırmaz o bana..
bir de ctesi akşamı bir nişana gittik müzik çaldıkça nasıl oynadı nasıl oynadı :)))) acaba korktu mu gürültüden yoksa oynak bir kız mı olacak
benim kız artık sesli sessiz her türlü oynuyo sormaee ailede hiç oturaklı biri de yok normal diyoruz bizde.elimi koyuyorum karnıma resmen takip ediyo elimi zilli
aa teşekkür ederim ben de bu tarz kür tarftarı değilim aslına ama işte bebişin kıvrandığını görünce...
Zincoyu günde 3 kere veriyorum ama saat bazında çok düzgün kullanmadım aslında
nevra sen mama vermiş miydin beslenme konusunda nasıl bi sürecin oldu?
burcuşafak canım hoşgeldin nasılsın? bebeğin nasıl? büyüdümü?
bizimkilerde firari bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?