Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet kızlar iyi haftalar hepinize bol tepikli günler olsun inşallah
alıyım haftaları :79:

Son düzenleme:
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------23.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------23.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------27.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------21.hafta---------2 KIZ
5-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------32.hafta-----KIZ
6-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------27.hafta-------KIZ
7-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------38.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------34.hafta----KIZ------Elif Gökçe
9-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
10-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------24.hafta---KIZ
11-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
12-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

benim en güzel ilacım ıhlamur,bal ve bol limon cnm.sanırım benim grip sırayla size geçiyo

Benim de tek içebildiğim bunlar zaten offf çok feci durumdayım...

Canım tabi bi doktorun demesiyle olmaz. bi kaç doktora danışmak şart. inşallah senin için ve meleğin için en iyisi nolucaksa onda karar kılarlar.... Allah kolaylık versin canım arkadaşım. sıkma sakın canını...

Herkese merhaba!
Kızlar 2-3 gecedir kabus gibi geçiyo. öyle feci burnum tıkanıyo ki, nefes alamıyorum ve uyanıyorum. daha da uykuya dalmak çok zor oluyo. azz kalmıştı dün gece dayanamayıp bi parol yutucaktım ama sabır diyorum işte napim... tek içebildiğim ıhlamur+bal+limon karışımı. dua edin bana biran önce toparlayım. evde halılar yok ve çok soğuk. elektrikli sobamız açık, üstümde battaniye öylece uzanıyorum ve hala evi toparlamadık offf ooffff....

teşekkür ederim tatlım
eşim göstermiş tahlili başka bir dahiliyeciye oda yarın sabah aç karnına gelsin tahlil yapalım ona göre karar verelim demiş ALLAH'ım bebeğim ve benim için hayırlısı hangisi ise o tedavi yöntemi olsun İNŞALLAH ALLAH'ım bebeğimi sağlıkla kucağıma ver İNŞALLAH.
aklım bulandı artık ya sabır.

çok geçmiş olsun tatlım İNŞALLAH çabucak iyileşirsin
sağlık olsun canım hepsi olurda yoluna girer kafana takma sen

bebeğinin iyi olmasına sevindim canım, sen de üzme kendini gerekiyorsa insülini de kullanırsın dikkat edersin hiç birşeycik olmaz..
aklını daha da karıştırmak istemem ama dahiliyeciden ziyade iyi bir endokrinoloji uzmanına gitsen şeker hastalığı onların bilgi alanına giriyor..
evet kızlar iyi haftalar hepinize bol tepikli günler olsun inşallah
alıyım haftaları :79:
24 olduk teyzesiii :)))
kendine boş yere eziyet çektirme ihtiyacın olunca parol al deöişti benim doktorum sen de üzme kendini lazımsa al bence..
evi toplamak gerçekten zor.. haftasonu yatak odasıyla bebek odasının yerini değiştirdik dolap içleri bazalar derken perişan oldum Allah san kolaylık versin canım..

ctesi ayrıntılı için kontrole çağırmışlardı ona gittim sormayın o kadar korktum ki.. ayrıntılıyı yapan doktor çok mu yordun kendini çok mu ayakta kaldın dedi.. e salıdan beri her akşam usta var dolap yerleştirdim falan yorgunum dedim, rahim ağzında az da olsa açılma başlamış dedi.. üstelik eşim yok yalnız gitmiştim ordan çıktım nasıl kendi doktoruma gittim bilmiyorum.. neyse gösterdim raporu hemen yat vajinal muayene etmem lazım dedi.. baktı çok şükür bişey yok bazen karından us yapınca yanlış görülür rahim ağzı birtek vajinal ölçülür dedi ölçtü çok şükür normalmiş ama çok korktum ((

sağlık ocağının verdiği microgynon kullanıyodum 2gündür bulantım ve kusmam da eklendi.bilmyorum((

doğum kontrol için mi verdiler hiç duymadım ilacın ismini daha önce?

insülin iyi gelecekse kullanırsın cnm üzme kendini en azından çözümü var.şurda zaten ne kadar kaldı :))

evoevo tatlım geri sayım başladı çok şükür (98) :))

evoevo ve benim 27. haftamız tatlım çok şükür :))

çok şükür yaa sen şimdi öyle yazınca nasıl heyecan yaptım ben varya :)) bugünleri de görecek miyim acaba diyodum hep.rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inş.:2:

bundan sonra rahatlarsın cnm hiç merak etme 3 günü atlatınca kolaylaşıyo.ama benim burun tıkanıklığım hala geçmedi.eczaneden denizsuyu burun spreyi aldım tamamen doğal sen de alabilirsin çok ii geliyo.yatmadan önce burnumu onunla açıyorum biraz olsun rahatlatıyo.ateşimin olduğu günde parol almıştım o da rahatlattı ama bende 1 kere aldım doktor verdiği halde korkuyorum.

aman aysecim Allah korusun cnm bende korktum okurken valla.sen dikkat et kendine yine de fazla yorma kendini.zor oldu ama bende iş yapmaz oldum tembel oldum valla korkumdan kim ne derse desin

aman aysecim Allah korusun cnm bende korktum okurken valla.sen dikkat et kendine yine de fazla yorma kendini.zor oldu ama bende iş yapmaz oldum tembel oldum valla korkumdan kim ne derse desin

vall aklım başımdan gitti resmen.. neyse artık işlerim de bitti ablam geldi dün de şimdi artık iş yaptırmaz o bana..
bir de ctesi akşamı bir nişana gittik müzik çaldıkça nasıl oynadı nasıl oynadı :)))) acaba korktu mu gürültüden yoksa oynak bir kız mı olacak

benim kız artık sesli sessiz her türlü oynuyo sorma ee ailede hiç oturaklı biri de yok normal diyoruz bizde.elimi koyuyorum karnıma resmen takip ediyo elimi zilli

korkmuşsun ama neyseki birşeyiniz yok çok şükür doğuma kadar böyle sağlıkla devam eder İNŞALLAH.

hoşuna gitmiştir annesi annem benden dolayı oynayamıyor dur bir iki ben oyniyim demiş kızın MAŞALLAH ona.

benim kız artık sesli sessiz her türlü oynuyo sorma ee ailede hiç oturaklı biri de yok normal diyoruz bizde.elimi koyuyorum karnıma resmen takip ediyo elimi zilli

senin kızınada MAŞALLAH ALLAH daimi sağlık sıhhat versin hem sana hemde kuzuna

yok canım mama vermedim . Anne sütü aldı hep .. Anne sütü de çok gaz yapıyor . Yediklerime dikkat etmeme rağmen yapıyor .
özellikle ilk 3 ay ...

burcuşafak canım hoşgeldin nasılsın? bebeğin nasıl? büyüdümü?
bizimkilerde firari bugün :)

burcuşafak canım hoşgeldin nasılsın? bebeğin nasıl? büyüdümü?
bizimkilerde firari bugün :)

manolyacım hoşbulduk şükür ikimizde iyiyiz ..şaka gibi çarşamba kırkımız çıkıyo..
ya canım şimdi okudum insüline başlıycakmışsın ayşeninde dediği gibi bi endokrin doktoruna danışabili,yosan danışsana..ki gebelikde insülin kullanan çok çok geçmiş olsun..
evet bikaçgündür kızlar az giriyo ben telden okuyodum yazamaıyodum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…