manolyacım hoşbulduk şükür ikimizde iyiyiz ..şaka gibi çarşamba kırkımız çıkıyo..
ya canım şimdi okudum insüline başlıycakmışsın ayşeninde dediği gibi bi endokrin doktoruna danışabili,yosan danışsana..ki gebelikde insülin kullanan çok çok geçmiş olsun..
evet bikaçgündür kızlar az giriyo ben telden okuyodum yazamaıyodum ..
manolya insülüin mi dedi dr
amanın 2. sıradayız kızımla
35.haftamızdayız zilli kızımla.zaten içerde olmaktan sıkıldı gibi geliyor.dürtüp duruyor zilli
hasta olanlarınıza Allahım sıfa versın ınsallah.bızde 22.haftadayız........ 4 5 gundur hareketlerını hıssedıyorum ben bazen pıtpıt kalplerımı atıyo hıckırıkmı bılmıorum:)))))yarında ayrıntılıya gırcem ıns bı aksılık cıkmaz.
canım 124 açlık şekerin değil mi yanlış anlamadımevet tatlım insülin bugün başladım a.k.ş. ölçtüm 124 çıktı daha sonra insülinimi yaptım 20 dakika sonrada kahvaltı ama diyet :) bir saat sonra değer bakıcam öğle ve akşam yemeklerinden 20 dakika önce yine yapıcam ve işlemi tekrarlıycam birde akşam yemeğinden bir saat sonra yani günde dört ünite ve dört kez.
MAŞALLAH size ALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada almayı nasip eder, bir nefeste kolayca kurtarır İNŞALLAH
teşekkürler tatlım pıtpıt diye vuruyor annesi birkaç haftaya daha net hissettirecek kendini sana ayrıntılıdanda ALLAH'ın izni ile birşey çıkmaz herşey güzeldir İNŞALLAH.
herkese günaydın :)
kızlar ben ALLAH'ın izni ile bir ay sonra doğum iznine ayrılıyorum
ALLAH'ım cümlemizi ve bebeklerimizi koru YA RABBİM.
canım 124 açlık şekerin değil mi yanlış anlamadım
hadi hayırlısı ben okullar kapandığında çıkmış oldum iznime :)
bu sene evdeyim çalışmıyorum seneye kızmla beraber gidicez işe inşallah :)
ay 3. sırada biz varız doğum için mihrimah doğum yapmadıysa
sanırım sezeryanı oldu onun yoksa bu kadar sessiz kalmazdı alırız haberini bu hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?