Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

teşekkür ederim tatlım ALLAH daha iyi etsin nice kırklara nice sağlıklı senelere İNŞALLAH.
bugün uzman tv'de izledim doktor diyettense insülin kullanmanın daha iyi olduğunu söylüyor açıkçası rahatlattı beni biraz şimdi daha istekliyim insülin kullanmaya başlıyimde artık çünkü sürekli yüksek herhalde uyku hali halsizlik hiç geçmiyor desem yeridir özellikle çalışıncada iyice kötü oluyor uyukluyorum pinekliyorum zor çalışıyorum anlayacağın hem kızım içinde en iyisi bu benimde kanaatim bu yönde değişti bir hafta insülin kullanıcam ölçüp takip edicem bir hafta sonra kontrolüm var belki dozu azaltır duruma göre yada sayıyı ne biliyim işte kızımın sağlığı sıhhati iyi olsun sağlıklısıylada kucağıma gelsinde gerisi mühim değil zaten alışığız iğnelere değilmi tüpten antremanlıyız :)) bu günümüze halimize şükürler olsun ALLAH cümlemizi beterinden korusun İNŞALLAH.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)MİHRİMAH24---------Bursa Pembe mavi--------------38.hafta-------ERKEK----Muhammed Enes
2-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------34.hafta-------KIZ------Elif Gökçe
3-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
4-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
5-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
6-)PULPY---------------Sanko Tüp Bebek---------------24.hafta-------KIZ
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------23.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------23.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-)hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
10-)kelebekgs-----------Memorial Tüp Bebek------------21.hafta-------2 KIZ
11-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
12-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta

listeyi böyle güncelledim sizler içinde bir sakıncası yoksa bundan sonra böyle devam ettirirmisiniz? :)
sıradakini bilmek adına :)

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)MİHRİMAH24---------Bursa Pembe mavi--------------38.hafta-------ERKEK-------Muhammed Enes
2-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------34.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
6-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------24.hafta-------KIZ
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
10-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek------------21.hafta-------2 KIZ

kızlar bugün temizlik günümüz o yüzden çok giremedim foruma ama herkes firar etmiş sanırım

Son düzenleme:
amanın 2. sıradayız kızımla
35.haftamızdayız zilli kızımla.zaten içerde olmaktan sıkıldı gibi geliyor.dürtüp duruyor zilli

hasta olanlarınıza Allahım sıfa versın ınsallah.bızde 22.haftadayız........ 4 5 gundur hareketlerını hıssedıyorum ben bazen pıtpıt kalplerımı atıyo hıckırıkmı bılmıorum:)))))yarında ayrıntılıya gırcem ıns bı aksılık cıkmaz.

manolya insülüin mi dedi dr

evet tatlım insülin bugün başladım a.k.ş. ölçtüm 124 çıktı daha sonra insülinimi yaptım 20 dakika sonrada kahvaltı ama diyet :) bir saat sonra değer bakıcam öğle ve akşam yemeklerinden 20 dakika önce yine yapıcam ve işlemi tekrarlıycam birde akşam yemeğinden bir saat sonra yani günde dört ünite ve dört kez.

amanın 2. sıradayız kızımla
35.haftamızdayız zilli kızımla.zaten içerde olmaktan sıkıldı gibi geliyor.dürtüp duruyor zilli

MAŞALLAH size ALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada almayı nasip eder, bir nefeste kolayca kurtarır İNŞALLAH

teşekkürler tatlım pıtpıt diye vuruyor annesi birkaç haftaya daha net hissettirecek kendini sana ayrıntılıdanda ALLAH'ın izni ile birşey çıkmaz herşey güzeldir İNŞALLAH.

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)MİHRİMAH24---------Bursa Pembe mavi--------------38.hafta-------ERKEK-------Muhammed Enes
2-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
6-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
10-)kelebekgs-----------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ

herkese günaydın :)
kızlar ben ALLAH'ın izni ile bir ay sonra doğum iznine ayrılıyorum
ALLAH'ım cümlemizi ve bebeklerimizi koru YA RABBİM.

canım 124 açlık şekerin değil mi yanlış anlamadım

herkese günaydın :)
kızlar ben ALLAH'ın izni ile bir ay sonra doğum iznine ayrılıyorum
ALLAH'ım cümlemizi ve bebeklerimizi koru YA RABBİM.

hadi hayırlısı ben okullar kapandığında çıkmış oldum iznime :)
bu sene evdeyim çalışmıyorum seneye kızmla beraber gidicez işe inşallah :)

Son düzenleme:
ay 3. sırada biz varız doğum için mihrimah doğum yapmadıysa
sanırım sezeryanı oldu onun yoksa bu kadar sessiz kalmazdı alırız haberini bu hafta :)

evet tatlım açlık kan şekerim.
ne güzel evde olman bol bol dinlen ama benim yerimede dinlen :)

ay 3. sırada biz varız doğum için mihrimah doğum yapmadıysa
sanırım sezeryanı oldu onun yoksa bu kadar sessiz kalmazdı alırız haberini bu hafta :)

evet şimdilik üçüncü sıradasın mihrimah bencede doğum yaptı İNŞALLAH iyilerdir canlarım benim ya bir hafta olmazsam anlayınki doğum yaptım diye yazmıştı zaten
evet haberini aldığımızda ikinci sıraya düşüyorsun :)

Son düzenleme:
kızlar ben doğum yaptım cuma güünü

Acil yazıyorum çünnkü geleb giden bebekle ilgilenmek. Bi yandan sez. yerinin acısı vs. fırsat olmuyor.

Geçmişi okuyamadım inş. herkez iyidir.

Ben çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok mutluyum. Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Muhammed Enesim bu gün 4 günlük olacak inş.

Rabbim sizlerin, bütün hamilelerin tamamına erdirsin, olmayanlarada versin inş.

Bu çok farklı, bambaşka bir duygu tarifi yok, imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…