Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ah canım ALLAH analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün İNŞALLAH oğlunu dualarınada AMİN tatlım çok teşekkürler ALLAH nazarlardan korusun sizi

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta

mihrimah tatlım doğum bilgilerinide yazarmısın ayşe doğum listesine eklesin

Merhaba kizlar bende bu güzel yolculuga basladim Allah ima sükürler olsun 4+3 deyim bugün henüz yepyeni..
Doktor 3+5 ken kan tahlili istedi sonuc hcg 192 cikti progestron baya iyi cikti o yüzden degerlerin iyi birdaha 5+5 de yapalim tahlil hem keseyi görürüz dedi beni yolladi :). simdi tedirginim hamileyim ama böle tam hissedemedim cokkorkuyorum eminimki hepiniz bu yollardan gectiniz. Bütün gün arastirma yapiyorum ya su olursa ya bu olursa die. Allah korusun bebeklerimizi insallah. Suan hersey normal gidiyor sükür regl olucak misim gibi agrilarim var ve gögüslerim giderek büyüyor birde cok cisli oldum geceleri neredeyse her yarim saat gidiyorum. Ama bebegim herseye deger
Bu durumda bana tavsiyelriniz varmi buradan ne yapayim ne yiyeyim yada birdah akan tahlili isteyeyim mi doktordan?

Allah bebek hasretiyle yanip tutusan herkese bu güzel duyguyu tattirsin , hamilelerin hamilelikleri hayirli saglikli gecsin birde bebegi olanlara Allah uzun ömürlü saglikli hayatlar versin insallahhhh

öncelikle gözün aydın tatlım ALLAH tamamına erdirsin evet hepimiz geçtik ve bizlerinde tereddütleri vardı ama çok şükür bu günlere gelebildik ALLAH'ın izni ile sende gelirsin İNŞALLAH. neler yemene sıra gelince bol bol süt yoğurt ve süt ürünleri tüket kemik gelişimi için, haftada bir balık ve çilek (çileği istediğin kadar yiyebilirsin)ye beyin gelişimi için aklıma gelenler bunlar şimdilik.

manolyacım ay yine heyecanlandım ben listeyi görünce beni de senin önüne koymuşsun ya hadi hayırlısı bakalım aslında benim de uğurlu sayım 5 tir :) bakalım kim önce doğuracak

herkese günaydın :)
kızlar ben ALLAH'ın izni ile bir ay sonra doğum iznine ayrılıyorum
ALLAH'ım cümlemizi ve bebeklerimizi koru YA RABBİM.

aa ne güzel az kalmış cnm çok sevindim yaa :)) ne güzel rahat rahat halledersin işlerini :))

ay nasıl duygulandım anlatamam yaa.rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin cnm.toparlanınca anlatırsın artık ayrıntıları bize.nasıl geçti sezeryan sütün falan geldi mi vs.ben de 4. sıradaymışım çok heyecanlandım bugün darısı bizim başımıza inş. :)))

tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin :)) ben hareketlerine hissedene kadar inanamadım hep bir korku endişe içinde geçti çok normal hissettiklerin :))

Insallah canim benim süt ve süt ürünlerine basladim ögrendigim günden beri :) baligada ögle ama cilegi ilk defa duyuyorum mevsimide degil ama buldukca alir yerim artik cok tesekküerler canim benim.. Simdilik bi keseyi göreyim sonra kalp sesini bi duyayim bebegimin insallah rahatlicam ama iste bu siralar beklemekteyim kimseyede söliyemedim henüz :18:

tebrikler mihrimah.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ben birinci sıradayım.allahım yardım et,sağlıkla doğsun bebişim.

Son düzenleme:

ALLAH sağlıkla sıhhatle o günlerede yetiştirir İNŞALLAH cümlemizi bizlerde hayırlısıyla alırız kuzularımızı kucağımıza İNŞALLAH ALLAH olmayanlarada nasip etsin taddırsın İNŞALLAH.

çok güzeller ağzımız açık baktık :))

evet çok güzeller bende çok beğendim bunlardan biri olsun istiyorum cıbınlığımız ALLAH kullanmayıda nasip eder İNŞALLAH.

ALLAH'ın izni ile gelir o günlerde insan beklerken merak ediyor endişeleniyor ama çok iyi anlıyorum seni canım ama benden sana tavsiye bol bol ALLAH'a dua et rahatlarsın dualarında kabul olur İNŞALLAH.

Canlarım merhaba!
Bu sıralar taşınma işleriyle uğraştığımdan nete pek giremiyor olucam. dua edin bize olur mu? hayırlısıyla sıkıntısız taşınıp yerleşelim... sanırım perşembeye falan eşyalarla beraber biz de gideriz istanbula. hem heycanlıyım hem de gergin. ah bi de hasta olunca herşey birbirine karıştı... normalde de oluyodu 2-3 günde bir ama, bu sıralar hergün burnum kanıyo hamilelikte normal diye biliyorum ama, eşim kan değerlerine tekrar baktıralım dedi. ben de tedirgin oldum inşallah bi sorun olmaz....

Mihrimah gözünaydın olsun arkadaşım. ayyy nasıl duygulandım ben de ya inşallah sağlıkla, sıkıntısız huzurla büyütmek nasip olur. öp oğluşunu kokulu kokulu benim yerime de. bizim oğlanların arkadaşı :))))

Manolyacım geçmiş olsun tatlım ya. insilün senin ve meleğin için çok daha iyi olur inşallah. Rabbim beterlerinden korusun. geçici bi süreç sonuçta. İnşallah herşey yolunda gider bi dahaki tahlilde...

Ayşecim valla okurken bile heycanlandım yazdıklarını ayyy böyle de panik yaptırıyolar işte bazen. Allahtan yanılmışlar... İnşallah prensesin zamanında gelir. Hepimizin yavruları zamanında doğar inşallah. ben öyle korkuyorum ki erken doğumdan bide herkes ikiz diyince, he erken doğabilir diyo. sinir oluyorum

burcuşafakcım maşallah size ya. ne kadar da büyüdünüz hemen :) Allah nice 40 günlere sıkıntısız kedersiz sağlıcakla eriştirsin...

aborjinos tatlım gözünaydın:) Allah tamamına erdirsin. hepimizde olan şeyler o tedirginlikler. kalp atışını duyarsın da rahatlarsın. stres yapma sakın kimselere söylememek çok mantıklı ben de söylememiştim 2.5 aylık olana kadar... bolca protein al

Evocuuum maşallah size de yaa... kocaman olmuşunuz :) vala biz 24teyiz ve bana o kadar uzak geliyo ki 27ler 28ler... aslında az kaldı ama ne bilim niye böyleyim... sanki yıllardır hamileyim :)

Son düzenleme:
selam kızlaaar..

mihrimahcığım gözün aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün hiç kötü gününü göstermesin inşallah.. darısı tüm bekleyenlerin tüm dileyenlerin başına..

kelebekciğim inşallah ayrıntılı da çok güzel pozlar görürsün benim zilli yüzünü hiç göstermedi maalesef alamadık yüz resmini ((

manolya ellerine sağlık yaa çok güzel düzenli olmuş liste demek ki çok titiz bir kadınsın sen :))) demek doğum iznine erken ayrılacaksın hayırlısı olsun, ben inşallah aralık sonuna kadar dayanırım diyorum.. bu arada cibinlikler süpermiş ben de aldım ama benimki bunlar kadar güzel değil ((

aborjinos hoşgeldin canımm Allah biran evvel sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

sen canını sıkma hiç gözünde de büyütme herşey tıkır tıkır hallolur Allahın izniyle.. burun kanamasını ben de normal biliyorum takma kafana benim de sabahları uyandığımda kanlı oluyor ayrıca dişlerim de çok kanıyor

burcucuğum demek kırkınız bile çıktı ne güzel Allah gelinlik günlerini göstersin :))) sana su gibi akan zaman bizim için de hızlansın artık noluuuur..

amin manolyacım rabbim kimseleri evlat hasretiyle sınamasın inş.
bana da 30 lu haftalar çok uzak geliyo şizofrencim sanki çok uzak gibi :) bu arada 48 kiloydum 60 olmuşum aynada bakıyorum karnıma öyle şaşkın şaşkın hala inanamıyorum diyorum eşime gülüyor bana artık rahat ol diyor :)) sanki aynada değişmemişim gibi ne garip bir duyguymuş.kızımın tekmeleri de olmasa napcaz bilmem

burcucuğum demek kırkınız bile çıktı ne güzel Allah gelinlik günlerini göstersin :))) sana su gibi akan zaman bizim için de hızlansın artık noluuuur..

ay ayşecim hiç sorma günler okadar çabuk bitiyoki bi bakmışım akşam bi sabah arada uykusuzluktanmı bilmem yatağın karşısında saat var sanki saniyeler motor takılmış gibi hızla ilerliyo:)))
ya inan hamileliğinde tadı başka her anı güzelmiş..

aman vermem zeynoşumu elin adamlarına benn:)))

dün okudum doktor yok açılma falan demiş iyiki hemen doktoruna gitmişsin bu doktorlar adamı deli eder benimde diğer gittiğim doktor kum döküyosun yok bilmemne diye benim ödümü patlatıyodu...

şizofrencimm valla çok çabuk büyüyoruz allah herkese sağlık versin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…