kızlar ben doğum yaptım cuma güünü
Acil yazıyorum çünnkü geleb giden bebekle ilgilenmek. Bi yandan sez. yerinin acısı vs. fırsat olmuyor.
Geçmişi okuyamadım inş. herkez iyidir.
Ben çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok mutluyum. Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Muhammed Enesim bu gün 4 günlük olacak inş.
Rabbim sizlerin, bütün hamilelerin tamamına erdirsin, olmayanlarada versin inş.
Bu çok farklı, bambaşka bir duygu tarifi yok, imkansız.
Merhaba kizlar bende bu güzel yolculuga basladim Allah ima sükürler olsun 4+3 deyim bugün henüz yepyeni..
Doktor 3+5 ken kan tahlili istedi sonuc hcg 192 cikti progestron baya iyi cikti o yüzden degerlerin iyi birdaha 5+5 de yapalim tahlil hem keseyi görürüz dedi beni yolladi :). simdi tedirginim hamileyim ama böle tam hissedemedim cokkorkuyorum eminimki hepiniz bu yollardan gectiniz. Bütün gün arastirma yapiyorum ya su olursa ya bu olursa die. Allah korusun bebeklerimizi insallah. Suan hersey normal gidiyor sükür regl olucak misim gibi agrilarim var ve gögüslerim giderek büyüyor birde cok cisli oldumgeceleri neredeyse her yarim saat gidiyorum. Ama bebegim herseye deger
Bu durumda bana tavsiyelriniz varmi buradan ne yapayim ne yiyeyim yada birdah akan tahlili isteyeyim mi doktordan?
Allah bebek hasretiyle yanip tutusan herkese bu güzel duyguyu tattirsin , hamilelerin hamilelikleri hayirli saglikli gecsin birde bebegi olanlara Allah uzun ömürlü saglikli hayatlar versin insallahhhh
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)MİHRİMAH24---------Bursa Pembe mavi--------------38.hafta-------ERKEK----Muhammed Enes
2-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------34.hafta-------KIZ------Elif Gökçe
3-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
4-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
5-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
6-)PULPY---------------Sanko Tüp Bebek---------------24.hafta-------KIZ
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------23.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------23.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-)hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
10-)kelebekgs-----------Memorial Tüp Bebek------------21.hafta-------2 KIZ
11-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
12-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta
listeyi böyle güncelledim sizler içinde bir sakıncası yoksa bundan sonra böyle devam ettirirmisiniz? :)
sıradakini bilmek adına :)
herkese günaydın :)
kızlar ben ALLAH'ın izni ile bir ay sonra doğum iznine ayrılıyorum
ALLAH'ım cümlemizi ve bebeklerimizi koru YA RABBİM.
kızlar ben doğum yaptım cuma güünü
Acil yazıyorum çünnkü geleb giden bebekle ilgilenmek. Bi yandan sez. yerinin acısı vs. fırsat olmuyor.
Ben çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok mutluyum. Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Muhammed Enesim bu gün 4 günlük olacak inş.
Merhaba kizlar bende bu güzel yolculuga basladim Allah ima sükürler olsun 4+3 deyim bugün henüz yepyeni..
Doktor 3+5 ken kan tahlili istedi sonuc hcg 192 cikti progestron baya iyi cikti o yüzden degerlerin iyi birdaha 5+5 de yapalim tahlil hem keseyi görürüz dedi beni yolladi :). simdi tedirginim hamileyim ama böle tam hissedemedim cokkorkuyorum eminimki hepiniz bu yollardan gectiniz. Bütün gün arastirma yapiyorum ya su olursa ya bu olursa die. Allah korusun bebeklerimizi insallah. Suan hersey normal gidiyor sükür regl olucak misim gibi agrilarim var ve gögüslerim giderek büyüyor birde cok cisli oldumgeceleri neredeyse her yarim saat gidiyorum. Ama bebegim herseye deger
Bu durumda bana tavsiyelriniz varmi buradan ne yapayim ne yiyeyim yada birdah akan tahlili isteyeyim mi doktordan?
Allah bebek hasretiyle yanip tutusan herkese bu güzel duyguyu tattirsin , hamilelerin hamilelikleri hayirli saglikli gecsin birde bebegi olanlara Allah uzun ömürlü saglikli hayatlar versin insallahhhh
öncelikle gözün aydın tatlım ALLAH tamamına erdirsin evet hepimiz geçtik ve bizlerinde tereddütleri vardı ama çok şükür bu günlere gelebildik ALLAH'ın izni ile sende gelirsin İNŞALLAH. neler yemene sıra gelince bol bol süt yoğurt ve süt ürünleri tüket kemik gelişimi için, haftada bir balık ve çilek (çileği istediğin kadar yiyebilirsin)ye beyin gelişimi için aklıma gelenler bunlar şimdilik.
tebrikler mihrimah.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.kızlar ben doğum yaptım cuma güünü
manolyacım ay yine heyecanlandım ben listeyi görüncebeni de senin önüne koymuşsun ya hadi hayırlısı bakalım aslında benim de uğurlu sayım 5 tir :) bakalım kim önce doğuracak
aa ne güzel az kalmış cnm çok sevindim yaa :)) ne güzel rahat rahat halledersin işlerini :))
ay nasıl duygulandım anlatamam yaa.rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin cnm.toparlanınca anlatırsın artık ayrıntıları bize.nasıl geçti sezeryan sütün falan geldi mi vs.ben de 4. sıradaymışım çok heyecanlandım bugün darısı bizim başımıza inş. :)))
çok güzeller ağzımız açık baktık :))
Insallah canim benim süt ve süt ürünlerine basladim ögrendigim günden beri :) baligada ögle ama cilegi ilk defa duyuyorum mevsimide degil ama buldukca alir yerim artik cok tesekküerler canim benim.. Simdilik bi keseyi göreyim sonra kalp sesini bi duyayim bebegimin insallah rahatlicam ama iste bu siralar beklemekteyim kimseyede söliyemedim henüz :18:
Canlarım merhaba!
Bu sıralar taşınma işleriyle uğraştığımdan nete pek giremiyor olucam. dua edin bize olur mu? hayırlısıyla sıkıntısız taşınıp yerleşelim... sanırım perşembeye falan eşyalarla beraber biz de gideriz istanbula. hem heycanlıyım hem de gergin. ah bi de hasta olunca herşey birbirine karıştı... normalde de oluyodu 2-3 günde bir ama, bu sıralar hergün burnum kanıyohamilelikte normal diye biliyorum ama, eşim kan değerlerine tekrar baktıralım dedi. ben de tedirgin oldum inşallah bi sorun olmaz....
Mihrimah gözünaydın olsun arkadaşım. ayyy nasıl duygulandım ben de ya inşallah sağlıkla, sıkıntısız huzurla büyütmek nasip olur. öp oğluşunu kokulu kokulu benim yerime de. bizim oğlanların arkadaşı :))))
Manolyacım geçmiş olsun tatlım ya. insilün senin ve meleğin için çok daha iyi olur inşallah. Rabbim beterlerinden korusun. geçici bi süreç sonuçta. İnşallah herşey yolunda gider bi dahaki tahlilde...
Ayşecim valla okurken bile heycanlandım yazdıklarınıayyy böyle de panik yaptırıyolar işte bazen. Allahtan yanılmışlar... İnşallah prensesin zamanında gelir. Hepimizin yavruları zamanında doğar inşallah. ben öyle korkuyorum ki erken doğumdan bide herkes ikiz diyince, he erken doğabilir diyo. sinir oluyorum
burcuşafakcım maşallah size ya. ne kadar da büyüdünüz hemen :) Allah nice 40 günlere sıkıntısız kedersiz sağlıcakla eriştirsin...
aborjinos tatlım gözünaydın:) Allah tamamına erdirsin. hepimizde olan şeyler o tedirginlikler. kalp atışını duyarsın da rahatlarsın. stres yapma sakınkimselere söylememek çok mantıklı ben de söylememiştim 2.5 aylık olana kadar... bolca protein al
Evocuuum maşallah size de yaa... kocaman olmuşunuz :) vala biz 24teyiz ve bana o kadar uzak geliyo ki 27ler 28ler... aslında az kaldı ama ne bilim niye böyleyim... sanki yıllardır hamileyim :)
burcucuğum demek kırkınız bile çıktı ne güzel Allah gelinlik günlerini göstersin :))) sana su gibi akan zaman bizim için de hızlansın artık noluuuur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?