Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben istanbuldayım buldum bakırköyde 3 tane mağazası varmış 15 de bende gidicem mıckey li pijamalar bide tulumlar var dışarı falan çıkarken sanırım ayıcık gibi oluyolar giyince:))onlar varmı barii

ben istanbuldayım buldum bakırköyde 3 tane mağazası varmış 15 de bende gidicem mıckey li pijamalar bide tulumlar var dışarı falan çıkarken sanırım ayıcık gibi oluyolar giyince:))onlar varmı barii

canım ben geçen ay gittim 15 inde her üründe heçerli olmuyor malesef normalden pek farklı gelmedi bana
indirimli ürünler normaldede indirimli yani beklemene gerek kalmıyo

evoevo tatlım ne kadar ördün battaniyeni? :)

manolyacım 4.yumağa geçtim sorma ör ör bitmiyo :)) sanırım 4 bitince olacak battaniyemiz.süslerini aldım h.sonu kurdela ve kelebekler aldım.ucuna da zincir çekicem :)) baya bi süslü olacak kızımın battaniyesi mevlüte düşünüyorum inş. :))

evet mickeyli tulumlar vardı çok güzel 60 tl falandı sanırım.benimde gözüm kaldı onlarda 15 inde indirime girse keşke :))
bide bodyler indirimde çok uyguna geliyo kızlar.7 lisi 30 tl olması lazım.ben onlardan almıştım.

heheee napacaksın vermeyip de turşusunu kuracaksın kızının ooff off biz uğraştık didindik hamile kaldık, gözünün içine bakıp büyütücez kısmetse sonra elin adamı gelip hoooop alıverecek...
yaaa ben üzülüyorum çok var dah beniimm ((

mothercare Bursa'da zafer plazadaymış :) gideriz birgün

gel şekerim ben öğlenleri oradayım :)))

canım ben geçen ay gittim 15 inde her üründe heçerli olmuyor malesef normalden pek farklı gelmedi bana

hadi ya ozaman 15 ni beklemem gerek yok..bişey sorucam kendi sitesindeki ürünlerin fiyatları sterlin üzerinden ya burdaki mağaza fiyatlarıda aynımı beğendiğim o kalın tulum 30 siterlin yani 75 falan ..yoksa burda fiyatları dahamı pahalı..ay bilmece gibi yazdım sanırım:)

bakım ürünleri çantası vardı geçen ay şampuan sabun krem bebe yağı 25 liraydı ama bilemedim iyi midir diye almadım şimdi de keşke alsaydım diyorum..

bakım ürünleri çantası vardı geçen ay şampuan sabun krem bebe yağı 25 liraydı ama bilemedim iyi midir diye almadım şimdi de keşke alsaydım diyorum..
:)))
senin çalıştığın yere yakın herlade...ay keşke gidebilsem hemen çok güzel ciciler var:))))bayram için orjinal bişey almak isityorum..böyle sıradan olmasın..

yok canım tl bazında ben bu 7 li badylere sardım bi ara çok uygun gerçekten ve kumaşları yumuşacık
fiyatlar bi çok yere göre daha uygun

burcu sana bir soru sorucam doğum kilosuyla ultrasonda söylenen kilosu arasında ne kadar fark oluyo
dr. dediğine göre şuan kilomuz çok iyi 30+3 te 1.740 tı 3.300 falan doğar demişti
ama ultrasonda ölçülen yanıltıcı olabiliyormuş

:)))
senin çalıştığın yere yakın herlade...ay keşke gidebilsem hemen çok güzel ciciler var:))))bayram için orjinal bişey almak isityorum..böyle sıradan olmasın..
evet işyerinin yanında bir alışveriş merkezi var orada.. biz de öğle yemeklerini orada yiyoruz zaten.. ben de hani evde giydirmeye bir sürü şey aldım da bir iki tane de misafir yanında giysin diye süslü bişeyler aldım kanzdan orada da çok güzel şeyler var..
bende baktım ama almadım mustela alıyım diyorum ben bakım ürünlerini
mustela biraz pahalı geldi bana ( sebamed alayım diyorum iyi midir acaba?

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta

Son düzenleme:

canım benim 2860 çıktı 35+5 doğum yaptım ertesi gün doğum yaptım kiloso 2950 di yani iyi bi ultrason aletinde yanılma payı çok az..
seninki maşallah kilosu çok güzel..banada 3500 doğar demişti ama benim cimcime dyanamadı.))

Son düzenleme:

aslında iyiki bana yakın değil kesin abartırdım herşeyi abarttığım gibi:))))

ben chicco aldım herşeyini çok memnunum tavsiye ederim pişik kremi yağı şampuan sabun...biberonlarıda bazen yıkamaya üşeniyorum başka iberonla veriyorum acaip gaz yapıyo ama chiccoda gaz sorunumuz olmuyo maşallah

3 kilo doğmuş nerdeyse maşşallah
ben doğumdan sonra yanlız olucam malesef o yüzden azcık tombiş olsun istiyorum
ilk çocuk tecrübem yok anlıycan

sebamedden de memnun alanlar bide bübcen mi ne onuda tavsiye ediyorlar

bella seninde az kaldı haydi hayırlısıyla gitte pop on liste baş sırası bize kalsın evoevo ile bana :)
evoevo ile sat'lar aynı bakalım hangimiz önce doğum yaparız :))

ben de az önce e-bebekten aldım chicconunkileri :))) hediye çekim vardı dayanamadım alıverdim hepsini..

3 kilo doğmuş nerdeyse maşşallah
ben doğumdan sonra yanlız olucam malesef o yüzden azcık tombiş olsun istiyorum
ilk çocuk tecrübem yok anlıycan

canım bende yanlız baktım ilk günden itibaren ki bebekleri kucağıma bile alamazken öyle bi güç geliyoki kırk yıllık anne gibi oluyosun:)her geçen saat tecrübe kazanıyosun zaten...
hatta şimdi düşünüyorumda iyiki evde tekmişiz eşim ben zeynep kalabalığa hiç gerek yok:))

bella seninde az kaldı haydi hayırlısıyla gitte pop on liste baş sırası bize kalsın evoevo ile bana :)
evoevo ile sat'lar aynı bakalım hangimiz önce doğum yaparız :))

ay inşallah zaman hem geçiyo hem geçmiyo
doğum yaklaştıkça benim yusuf yusuflar çoğalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…