evet harika şeyler var ama normalde pahalı biraz.sadece her ayın 15 inde belli ürünlerde %50 indirim oluyor.bende onları takip edip alıyorum ihtiyaçlarımızı.
mothercare mağazaları deyince çıkıyo googledan :) sen hangi şehirdeydin?
ben istanbuldayım buldum bakırköyde 3 tane mağazası varmış 15 de bende gidicem mıckey li pijamalar bide tulumlar var dışarı falan çıkarken sanırım ayıcık gibi oluyolar giyince:))onlar varmı barii
evoevo tatlım ne kadar ördün battaniyeni? :)
ben istanbuldayım buldum bakırköyde 3 tane mağazası varmış 15 de bende gidicem mıckey li pijamalar bide tulumlar var dışarı falan çıkarken sanırım ayıcık gibi oluyolar giyince:))onlar varmı barii
heheee napacaksın vermeyip de turşusunu kuracaksın kızının ooff off biz uğraştık didindik hamile kaldık, gözünün içine bakıp büyütücez kısmetse sonra elin adamı gelip hoooop alıverecek...ay ayşecim hiç sorma günler okadar çabuk bitiyoki bi bakmışım akşam bi sabah arada uykusuzluktanmı bilmem yatağın karşısında saat var sanki saniyeler motor takılmış gibi hızla ilerliyo:)))
ya inan hamileliğinde tadı başka her anı güzelmiş..
aman vermem zeynoşumu elin adamlarına benn:)))
dün okudum doktor yok açılma falan demiş iyiki hemen doktoruna gitmişsin bu doktorlar adamı deli eder benimde diğer gittiğim doktor kum döküyosun yok bilmemne diye benim ödümü patlatıyodu...
şizofrencimm valla çok çabuk büyüyoruz allah herkese sağlık versin kızlar..
yaaa ben üzülüyorum çok var dah beniimmmeleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta
:))))) çok güzel bir liste bu arkadaşlar baktıkça içim açılıyor ve hayallere dalıyorum bu liste beni çok mutlu ediyor sizleride ediyormu acaba :)))
mothercare Bursa'da zafer plazadaymış :) gideriz birgün
canım ben geçen ay gittim 15 inde her üründe heçerli olmuyor malesef normalden pek farklı gelmedi bana
indirimli ürünler normaldede indirimli yani beklemene gerek kalmıyo
canım ben geçen ay gittim 15 inde her üründe heçerli olmuyor malesef normalden pek farklı gelmedi bana
indirimli ürünler normaldede indirimli yani beklemene gerek kalmıyo
:)))bakım ürünleri çantası vardı geçen ay şampuan sabun krem bebe yağı 25 liraydı ama bilemedim iyi midir diye almadım şimdi de keşke alsaydım diyorum..
hadi ya ozaman 15 ni beklemem gerek yok..bişey sorucam kendi sitesindeki ürünlerin fiyatları sterlin üzerinden ya burdaki mağaza fiyatlarıda aynımı beğendiğim o kalın tulum 30 siterlin yani 75 falan ..yoksa burda fiyatları dahamı pahalı..ay bilmece gibi yazdım sanırım:)
bakım ürünleri çantası vardı geçen ay şampuan sabun krem bebe yağı 25 liraydı ama bilemedim iyi midir diye almadım şimdi de keşke alsaydım diyorum..
evet işyerinin yanında bir alışveriş merkezi var orada.. biz de öğle yemeklerini orada yiyoruz zaten.. ben de hani evde giydirmeye bir sürü şey aldım da bir iki tane de misafir yanında giysin diye süslü bişeyler aldım kanzdan orada da çok güzel şeyler var..:)))
senin çalıştığın yere yakın herlade...ay keşke gidebilsem hemen çok güzel ciciler var:))))bayram için orjinal bişey almak isityorum..böyle sıradan olmasın..
mustela biraz pahalı geldi banabende baktım ama almadım mustela alıyım diyorum ben bakım ürünlerini
burcu sana bir soru sorucam doğum kilosuyla ultrasonda söylenen kilosu arasında ne kadar fark oluyo
dr. dediğine göre şuan kilomuz çok iyi 30+3 te 1.740 tı 3.300 falan doğar demişti
ama ultrasonda ölçülen yanıltıcı olabiliyormuş
evet işyerinin yanında bir alışveriş merkezi var orada.. biz de öğle yemeklerini orada yiyoruz zaten.. ben de hani evde giydirmeye bir sürü şey aldım da bir iki tane de misafir yanında giysin diye süslü bişeyler aldım kanzdan orada da çok güzel şeyler var..
mustela biraz pahalı geldi bana( sebamed alayım diyorum iyi midir acaba?
canım benim 2860 çıktı 35+5 doğum yaptımertesi gün doğum yaptım kiloso 2950 di yani iyi bi ultrason aletinde yanılma payı çok az..
seninki maşallah kilosu çok güzel..banada 3500 doğar demişti ama benim cimcime dyanamadı.))
evet işyerinin yanında bir alışveriş merkezi var orada.. biz de öğle yemeklerini orada yiyoruz zaten.. ben de hani evde giydirmeye bir sürü şey aldım da bir iki tane de misafir yanında giysin diye süslü bişeyler aldım kanzdan orada da çok güzel şeyler var..
mustela biraz pahalı geldi bana( sebamed alayım diyorum iyi midir acaba?
aslında iyiki bana yakın değil kesin abartırdım herşeyi abarttığım gibi:))))
ben chicco aldım herşeyini çok memnunum tavsiye ederim pişik kremi yağı şampuan sabun...biberonlarıda bazen yıkamaya üşeniyorum başka iberonla veriyorum acaip gaz yapıyo ama chiccoda gaz sorunumuz olmuyo maşallah
3 kilo doğmuş nerdeyse maşşallah
ben doğumdan sonra yanlız olucam malesef o yüzden azcık tombiş olsun istiyorum
ilk çocuk tecrübem yok anlıycan
bella seninde az kaldı haydi hayırlısıyla gitte pop on liste baş sırası bize kalsın evoevo ile bana :)
evoevo ile sat'lar aynı bakalım hangimiz önce doğum yaparız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?