ben de az önce e-bebekten aldım chicconunkileri :))) hediye çekim vardı dayanamadım alıverdim hepsini..
canım bende yanlız baktım ilk günden itibaren ki bebekleri kucağıma bile alamazken öyle bi güç geliyoki kırk yıllık anne gibi oluyosun:)her geçen saat tecrübe kazanıyosun zaten...
hatta şimdi düşünüyorumda iyiki evde tekmişiz eşim ben zeynep kalabalığa hiç gerek yok:))
Bence de kalabalık arttıkça tatsızlık çıkma ihtimali de artıyor şubatta bir arkadaşım doğum yaptı şimdi annesiyle kaynanası hala küs :)))canım bende yanlız baktım ilk günden itibaren ki bebekleri kucağıma bile alamazken öyle bi güç geliyoki kırk yıllık anne gibi oluyosun:)her geçen saat tecrübe kazanıyosun zaten...
hatta şimdi düşünüyorumda iyiki evde tekmişiz eşim ben zeynep kalabalığa hiç gerek yok:))
çok iyi yapmışsın iyi günlerde kullanın inşallah:))) inan pişman olmıycaksın ben çok memnunum hatta şampuanını bende kullanıyorum :)
bide uni baby yeni doğan ıslak mendili al bolca çok lazım olucak ilk başlarda nerdeyse 1 günde 1 paket bitiriyodum acemice temizlediğim için şimdi daha proflaştım tabi. neyse hiç pişik yapmıyo çok güzel..şimdiden başla 3 lü satılıyo ya al ala at kenara.
ne biliyim korkuyorum azcık ya yanlış bişey yaparsam diye
hayatımda hiç bilmediğim bi tecrübe altından nasıl kalkıcam bilmiyorum ki
ne biliyim korkuyorum azcık ya yanlış bişey yaparsam diye
hayatımda hiç bilmediğim bi tecrübe altından nasıl kalkıcam bilmiyorum ki
Bence de kalabalık arttıkça tatsızlık çıkma ihtimali de artıyor şubatta bir arkadaşım doğum yaptı şimdi annesiyle kaynanası hala küs :)))
unibabynın toptancısı eşimin arkadaşıymış koliyle alırız son ay dedi, bir de şey duydum pamuğu ıslatıp pamukla ve suyla temizleyin sonra kurulayın diyorlar rulo halinde satıyorlarmış medikal dükkanlarında pamuğu ama bilmem ki becerebilir miyim..
aa süper..biz yeğenimde öyle yapıyoduk ay ne biçim işkenceydi yine bile pişik gibi oluyodu.bu zaten ıslak pamuk mendil öyle kokulu falanda değil ..ben ilk günden beri kullanıyorum maşallah hiç tahriş bile olmadı ...sende denersin kesin memnun kalırsın bence iyiki çıkarmışlar diyorum çünkü bazen öyle bi kaka oluyoki beline kadar temizlemek zor olur pamukla falan yeğenimden biliyorum
Bence de kalabalık arttıkça tatsızlık çıkma ihtimali de artıyor şubatta bir arkadaşım doğum yaptı şimdi annesiyle kaynanası hala küs :)))
unibabynın toptancısı eşimin arkadaşıymış koliyle alırız son ay dedi, bir de şey duydum pamuğu ıslatıp pamukla ve suyla temizleyin sonra kurulayın diyorlar rulo halinde satıyorlarmış medikal dükkanlarında pamuğu ama bilmem ki becerebilir miyim..
unyi bizde koliyle alıyoruz ucuza geliyo..Pamukla baş edemezsin bence de...Ben de düşünmüştüm ama zaten bu mendil kokusuz..Pişik falan yapmıo...
Bebegimmmmm
Benm mesaim 12 de bitoo sekeerlerraysecimm vaktim olmooo olsa da sen yokken denk gelmios..sabahci oldum merkeze girevlendirme.eve gelince uyuos oglumla..iste bu saatlerde kalkip sole bi tur atios kkda Osledik sizi bis teysesi ve sidikli kisi
mağazaları nerde ki..o sitede gördüğümüz herşey varmı..çok güzel şeyler var..
tebrık ederımm rabbım analı babalı buyutsun mınık oglusunukızlar ben doğum yaptım cuma güünü
Acil yazıyorum çünnkü geleb giden bebekle ilgilenmek. Bi yandan sez. yerinin acısı vs. fırsat olmuyor.
Geçmişi okuyamadım inş. herkez iyidir.
Ben çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok mutluyum. Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Muhammed Enesim bu gün 4 günlük olacak inş.
Rabbim sizlerin, bütün hamilelerin tamamına erdirsin, olmayanlarada versin inş.
Bu çok farklı, bambaşka bir duygu tarifi yok, imkansız.
selam kızlaaar..
mihrimahcığım gözün aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün hiç kötü gününü göstermesin inşallah.. darısı tüm bekleyenlerin tüm dileyenlerin başına..
kelebekciğim inşallah ayrıntılı da çok güzel pozlar görürsün benim zilli yüzünü hiç göstermedi maalesef alamadık yüz resmini((
manolya ellerine sağlık yaa çok güzel düzenli olmuş liste demek ki çok titiz bir kadınsın sen :))) demek doğum iznine erken ayrılacaksın hayırlısı olsun, ben inşallah aralık sonuna kadar dayanırım diyorum.. bu arada cibinlikler süpermiş ben de aldım ama benimki bunlar kadar güzel değil((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?