Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben de az önce e-bebekten aldım chicconunkileri :))) hediye çekim vardı dayanamadım alıverdim hepsini..

çok iyi yapmışsın iyi günlerde kullanın inşallah:))) inan pişman olmıycaksın ben çok memnunum hatta şampuanını bende kullanıyorum :)
bide uni baby yeni doğan ıslak mendili al bolca çok lazım olucak ilk başlarda nerdeyse 1 günde 1 paket bitiriyodum acemice temizlediğim için şimdi daha proflaştım tabi. neyse hiç pişik yapmıyo çok güzel..şimdiden başla 3 lü satılıyo ya al ala at kenara.

ne biliyim korkuyorum azcık ya yanlış bişey yaparsam diye
hayatımda hiç bilmediğim bi tecrübe altından nasıl kalkıcam bilmiyorum ki

Bence de kalabalık arttıkça tatsızlık çıkma ihtimali de artıyor şubatta bir arkadaşım doğum yaptı şimdi annesiyle kaynanası hala küs :)))

unibabynın toptancısı eşimin arkadaşıymış koliyle alırız son ay dedi, bir de şey duydum pamuğu ıslatıp pamukla ve suyla temizleyin sonra kurulayın diyorlar rulo halinde satıyorlarmış medikal dükkanlarında pamuğu ama bilmem ki becerebilir miyim..

nasıl diyim aslında anlatılmaz yaşanır korkulcak bişey olmadığını onu kucağına verdikleri an anlıycaksın..eşin için uzun zaman alıcak bebeğini kucağına almak bile ama sen ilk andan itibaren içgüdüsel olarak tecrübeli gibi olucaksın..

nasıl diyim aslında anlatılmaz yaşanır korkulcak bişey olmadığını onu kucağına verdikleri an anlıycaksın..eşin için uzun zaman alıcak bebeğini kucağına almak bile ama sen ilk andan itibaren içgüdüsel olarak tecrübeli gibi olucaksın..

aa süper..biz yeğenimde öyle yapıyoduk ay ne biçim işkenceydi yine bile pişik gibi oluyodu.bu zaten ıslak pamuk mendil öyle kokulu falanda değil ..ben ilk günden beri kullanıyorum maşallah hiç tahriş bile olmadı ...sende denersin kesin memnun kalırsın bence iyiki çıkarmışlar diyorum çünkü bazen öyle bi kaka oluyoki beline kadar temizlemek zor olur pamukla falan yeğenimden biliyorum

hmmm hiç girmiyim madem ben o pamuk işine.. alırız mendillerden koliyle ucuza gelir sanırım.

unyi bizde koliyle alıyoruz ucuza geliyo..Pamukla baş edemezsin bence de...Ben de düşünmüştüm ama zaten bu mendil kokusuz..Pişik falan yapmıo...

unyi bizde koliyle alıyoruz ucuza geliyo..Pamukla baş edemezsin bence de...Ben de düşünmüştüm ama zaten bu mendil kokusuz..Pişik falan yapmıo...

ya iyi ki varsınız etrafımda bana yardımcı olabilecek kimse yok, sizlerin tecrübeleri de olmasa napardım...

peki bişey daha sorucam ıslak mendille silip temizledikten sonra popişi neyle kuruluyorsunuz??

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 25.hafta-------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta

Benm mesaim 12 de bitoo sekeerlerraysecimm vaktim olmooo olsa da sen yokken denk gelmios..sabahci oldum merkeze girevlendirme.eve gelince uyuos oglumla..iste bu saatlerde kalkip sole bi tur atios kkdaOsledik sizi bis teysesi ve sidikli kisi

Benm mesaim 12 de bitoo sekeerlerraysecimm vaktim olmooo olsa da sen yokken denk gelmios..sabahci oldum merkeze girevlendirme.eve gelince uyuos oglumla..iste bu saatlerde kalkip sole bi tur atios kkdaOsledik sizi bis teysesi ve sidikli kisi

:))))) sensin sidikliiii... ne güzel uzağa gidip geliyordun kurtulmuşsun... biz bütün gün işteyiz maalesef (( ama uyku hallerim geçti benim.. sen kaç haftalık oldun?

tebrık ederımm rabbım analı babalı buyutsun mınık oglusunu

gorustuk bugun bızdıklarımla bı sorunları yok sukur herseylerı tastamam485 kılo olmuslar:)babaları yoktu ılk defa cd verdı ama dr onu ızlıcek artıkbırınden alabıldık pozda otekı yandan azcık gosterdı yuzunuoyyyy tatlıskolarımm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…