amin manolyacım rabbim kimseleri evlat hasretiyle sınamasın inş.
bana da 30 lu haftalar çok uzak geliyo şizofrencim sanki çok uzak gibi :) bu arada 48 kiloydum 60 olmuşum aynada bakıyorum karnıma öyle şaşkın şaşkın hala inanamıyorum diyorum eşime gülüyor bana artık rahat ol diyor :)) sanki aynada değişmemişim gibi ne garip bir duyguymuş.kızımın tekmeleri de olmasa napcaz bilmem
biliyomusun demek hep aynı duygular bana 30 lu haftalar hayal ötesiydi hatta:) bak doğurdum bile hele doğum sezeryan nasıl olucak derken hepsi bitti:)))biz eşimle zeynebe bakıp hala inanamıyoruz bizimmi bu diye çok garip duygular yaşıyoruz..
sezeryandan sonra 9 kilom gitti bile kilolar gidiyo .)))
kızlar bu arada size bir sorum olacak.şimdi ben oyun parkı aldım ya onun içine yatak ve uyku seti almak gerek.6 ay yatacak ama oyun parkında sonrada odasına geçirirz diyoruz.2 yatak için ayrı ayrı yatak ve uyku seti alacağız dimi? siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
tebrikler mihrimah.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamben birinci sıradayım. allahım yardım et,sağlıkla doğsun bebişim.
Canlarım merhaba!
Bu sıralar taşınma işleriyle uğraştığımdan nete pek giremiyor olucam. dua edin bize olur mu? hayırlısıyla sıkıntısız taşınıp yerleşelim... sanırım perşembeye falan eşyalarla beraber biz de gideriz istanbula. hem heycanlıyım hem de gergin. ah bi de hasta olunca herşey birbirine karıştı... normalde de oluyodu 2-3 günde bir ama, bu sıralar hergün burnum kanıyohamilelikte normal diye biliyorum ama, eşim kan değerlerine tekrar baktıralım dedi. ben de tedirgin oldum inşallah bi sorun olmaz....
Manolyacım geçmiş olsun tatlım ya. insilün senin ve meleğin için çok daha iyi olur inşallah. Rabbim beterlerinden korusun. geçici bi süreç sonuçta. İnşallah herşey yolunda gider bi dahaki tahlilde...
selam kızlaaar..
manolya ellerine sağlık yaa çok güzel düzenli olmuş liste demek ki çok titiz bir kadınsın sen :))) demek doğum iznine erken ayrılacaksın hayırlısı olsun, ben inşallah aralık sonuna kadar dayanırım diyorum.. bu arada cibinlikler süpermiş ben de aldım ama benimki bunlar kadar güzel değil((
burcucuğum demek kırkınız bile çıktı ne güzel Allah gelinlik günlerini göstersin :))) sana su gibi akan zaman bizim için de hızlansın artık noluuuur..
valla yatağı kesin alıcaksın ama nevresim takımı için büyklerde park yatağa oluyo ben kullanıyorum hatta geçen hepsi kirlenince evdeki tek kişilik nevresim takımının çarşafını serdim yatağa:))yatağınıda hepsiburaddan istedim 30 liraydı çok memnunum aklında olsun
meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta
:))))) çok güzel bir liste bu arkadaşlar baktıkça içim açılıyor ve hayallere dalıyorum bu liste beni çok mutlu ediyor sizleride ediyormu acaba :)))
ya kızlar mothercare nasıl alışveriş yapıyosunuz...yutdışındanmı geliyo türkçe sitesi varmı..
kızlar bu arada biz diyet yiye yiye 1.5 kilo zayıflamışım bugün itibariyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
ben de baktım netten yapılmıyo sanırım.mağazadan yapıyorum ben ayın 15 lerinde.
kızlar bu arada biz diyet yiye yiye 1.5 kilo zayıflamışım bugün itibariyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
mağazaları nerde ki..o sitede gördüğümüz herşey varmı..çok güzel şeyler var..
Merhaba kizlar bende bu güzel yolculuga basladim Allah ima sükürler olsun 4+3 deyim bugün henüz yepyeni..
Doktor 3+5 ken kan tahlili istedi sonuc hcg 192 cikti progestron baya iyi cikti o yüzden degerlerin iyi birdaha 5+5 de yapalim tahlil hem keseyi görürüz dedi beni yolladi :). simdi tedirginim hamileyim ama böle tam hissedemedim cokkorkuyorum eminimki hepiniz bu yollardan gectiniz. Bütün gün arastirma yapiyorum ya su olursa ya bu olursa die. Allah korusun bebeklerimizi insallah. Suan hersey normal gidiyor sükür regl olucak misim gibi agrilarim var ve gögüslerim giderek büyüyor birde cok cisli oldumgeceleri neredeyse her yarim saat gidiyorum. Ama bebegim herseye deger
Bu durumda bana tavsiyelriniz varmi buradan ne yapayim ne yiyeyim yada birdah akan tahlili isteyeyim mi doktordan?
Allah bebek hasretiyle yanip tutusan herkese bu güzel duyguyu tattirsin , hamilelerin hamilelikleri hayirli saglikli gecsin birde bebegi olanlara Allah uzun ömürlü saglikli hayatlar versin insallahhhh
kızlar ben doğum yaptım cuma güünü
Acil yazıyorum çünnkü geleb giden bebekle ilgilenmek. Bi yandan sez. yerinin acısı vs. fırsat olmuyor.
Geçmişi okuyamadım inş. herkez iyidir.
Ben çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok mutluyum. Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Muhammed Enesim bu gün 4 günlük olacak inş.
Rabbim sizlerin, bütün hamilelerin tamamına erdirsin, olmayanlarada versin inş.
Bu çok farklı, bambaşka bir duygu tarifi yok, imkansız.
kızlar bu arada size bir sorum olacak.şimdi ben oyun parkı aldım ya onun içine yatak ve uyku seti almak gerek.6 ay yatacak ama oyun parkında sonrada odasına geçirirz diyoruz.2 yatak için ayrı ayrı yatak ve uyku seti alacağız dimi? siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
bende ilk diyete başladığımda aynı şeyi yaşamıştım ama bebişim 600 gr. almıştı o ay sevin yanikızlar bu arada biz diyet yiye yiye 1.5 kilo zayıflamışım bugün itibariyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
süpermiş nerden aldın de bakalım :)
bende ilk diyete başladığımda aynı şeyi yaşamıştım ama bebişim 600 gr. almıştı o ay sevin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?