Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

biliyomusun demek hep aynı duygular bana 30 lu haftalar hayal ötesiydi hatta:) bak doğurdum bile hele doğum sezeryan nasıl olucak derken hepsi bitti:)))biz eşimle zeynebe bakıp hala inanamıyoruz bizimmi bu diye çok garip duygular yaşıyoruz..

sezeryandan sonra 9 kilom gitti bile kilolar gidiyo .)))

maşallah size cnm :)) 40 gün gerçekten de çok çabuk geçmiş hatırlıyorum gün saymalarını senin de :)) rabbim daim etsin bu sevinci inş.:)

kızlar bu arada size bir sorum olacak.şimdi ben oyun parkı aldım ya onun içine yatak ve uyku seti almak gerek.6 ay yatacak ama oyun parkında sonrada odasına geçirirz diyoruz.2 yatak için ayrı ayrı yatak ve uyku seti alacağız dimi? siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

valla yatağı kesin alıcaksın ama nevresim takımı için büyklerde park yatağa oluyo ben kullanıyorum hatta geçen hepsi kirlenince evdeki tek kişilik nevresim takımının çarşafını serdim yatağa:))yatağınıda hepsiburaddan istedim 30 liraydı çok memnunum aklında olsun

tebrikler mihrimah.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ben birinci sıradayım.allahım yardım et,sağlıkla doğsun bebişim.

evet tatlım artık sen birinci sıradasın vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada la İNŞALLAH. daha sonrada evoevo ve ben birinci sırada oluruz ALLAH o günleride göstersin bize ve sıradaki bekleyen herkese İNŞALLAH

İNŞLLAH hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar taşınırsın tatlım burun kanamanda hamilelikte ve bu haftalarda normal ama yinede ölçtür kanını için rahatlamış olur.
AMİN tatlım evet insülin hakkımızda hayırlısı olan budur İNŞALLAH.

teşekkür ederim ayşecim eeeee başak burcuyum ve burcumun neredeyse tüm özelliklerini taşıyorum tatlım :))

burcucuğum demek kırkınız bile çıktı ne güzel Allah gelinlik günlerini göstersin :))) sana su gibi akan zaman bizim için de hızlansın artık noluuuur..

evet katılıyorum sana canım evoevoyada 30'lu haftalar hem çok yakın hemde bir o kadar uzak geliyor banada ALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyla getirsin bizi o günlere İNŞALLAH.

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta

:))))) çok güzel bir liste bu arkadaşlar baktıkça içim açılıyor ve hayallere dalıyorum bu liste beni çok mutlu ediyor sizleride ediyormu acaba :)))

aa çok iyi bak sevindim bu işe cnm :)) bende hepsiburdadan alıyorum genelde uygun oluyor.dediğin gibi yatağı ordan alırız oyun parkına

evet bizde çok sevdik teyzesi ellerine sağlık

kızlar bu arada biz diyet yiye yiye 1.5 kilo zayıflamışım bugün itibariyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

mağazaları nerde ki..o sitede gördüğümüz herşey varmı..çok güzel şeyler var..

evet harika şeyler var ama normalde pahalı biraz.sadece her ayın 15 inde belli ürünlerde %50 indirim oluyor.bende onları takip edip alıyorum ihtiyaçlarımızı.
mothercare mağazaları deyince çıkıyo googledan :) sen hangi şehirdeydin?

canım hayırlı olsun güzel heyecanlar seni bekliyo artık kesesi kalp atışı kendi günlerim geldi aklıma :)
her hafta dr. gitmek isterdim hareketleri başlayana kadar kendimi hamile hissetmedim zaten
kan değerin gayet güzel gerek yok bence
ilk 10 hafta plesanta oluşmadığından zararlı şeylerden uzak dur
folik asit almayı ihmal etme

allah sana bağışlasın paşanı darısı vakitlice hepimizin başına inşallah
canım ya ayrıntıları mutlaka istiyorummmmmmmmmmm
doğum nasıldı kaç kilo doğdu şuan neler yapıyosunnnnnnnnnn

süpermiş nerden aldın de bakalım :)

ben de ilk 6 ay için beşik aldım ve içine yatak gerekiyo almadım daha ama

kızlar bu arada biz diyet yiye yiye 1.5 kilo zayıflamışım bugün itibariyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
bende ilk diyete başladığımda aynı şeyi yaşamıştım ama bebişim 600 gr. almıştı o ay sevin yani

bende ilk diyete başladığımda aynı şeyi yaşamıştım ama bebişim 600 gr. almıştı o ay sevin yani

İNŞALLAH tatlım ya bebeğim beslensinde ben kilo almışım vermişim umursamam yeterki kızım iyi olsun :) yalnız verdiğin habere çok sevindim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…