- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
bella nasılsın tatlım?
beni biliyorsun zaten bu cumartesi dahiliyecide kontrolüm var birde diyetisyene gitmek istiyorum o gün.
saat 3 te doktor randevumuz var bakalım benim danam ne durumda
kilosu suyu falan bide idrar kültürü yaptırmıştım sonucunu merak ediyorum
umarım ciddi bişey çıkmaz antibiyotik içemem ben
daha hamile kaldığımdan beri bi ağrı kesici içmedim korkumdan
antibiyotiği nasıl içerim bilemiyorum
bende şimdi sana trip atıcaktım herkesi soruyosun hani ben diye
ihmal etme zaten biran önce git
saat 3 te doktor randevumuz var bakalım benim danam ne durumda
kilosu suyu falan bide idrar kültürü yaptırmıştım sonucunu merak ediyorum
umarım ciddi bişey çıkmaz antibiyotik içemem ben
daha hamile kaldığımdan beri bi ağrı kesici içmedim korkumdan
antibiyotiği nasıl içerim bilemiyorum
plasenta bebği koruyor tatlım ilaçlardan gelecek zararlı maddelerden hem organları oluştu şimdiye kadar elli kere gerekirse antibiyotik korkmadan kullan kullanmaman zararlı tatlım kullanman değil :) İNŞALLAH gerekmezde içinde rahat olur :)
olurmu öyle şey arkadaşım ben seni unuturmuyum hiç tatlım onlar bugün hiç girmemişlerde o yüzden merak ettim sen ayşe ile muhabbet etmişsin :)
Merhaba canım kaç kilosun bilmiyorum ama bende kiloluyum şuan bir gebeliğim yok ama çabalıyorum ki ben 108 kiloyum ve gittiğim doktor büyük bir sorun olmıyacağını gebelikte dikkatli ve sağlıklı yersem kilolu insanlar gebelikte daha az kilo alıyolar lütfen ya o doktoru değiştir yada takma kafana çünkü ne yazıkki bazı doktorlar kilo konusunda çok fazla can acıtıyolar ablam 95 kilo ile hamile kaldı 30 kilo aldı ama hiç bişey olmadı maşallh turp gibide bir kızı var lütfen kendini üzme bak senelerce uğraşmışsın ve kendiliğinden gelmiş bir kendini bilmez doktor yüzünden bebişinide kendinide yıpratma bu arada şekerin 98 çıktı yüksek demişsin olurmu öyle şey çok güzel çıkmış şekerin hadi topla kendini sev bebeğini bende 11 yıldır uğraşıyorum vwe inşallah hamile kalırsam asla kilomu kafama takmıycam almamak için elimden geleni yaparım ama bu güzel duygununda tadını çıkarırım sevgiyle sağlıkla bebeğinle mutlu günler...sağol canım benim... neden böyle oldum bilmiyorum ama çok moralsizim bugün yine de dediğin gibi Allah beterinden saklasın.. bu hafta doktora gittiğimde kiloyla ilgili beni yine tehdit ederse çok fena canına okuycam adamın sanki benim elimde.. 6aylık olmuşum ala ala 2 kilo almışım daha ne yapabilirim bilmiyorum ki.. sanki ben isterim bebeğime bişey olmasını sabahtan beri içimden doktorla kavga ediyorum..
geldik geldik battaniyemizi bitirmeye uğraşıyoruz manolya teyzesi3 hafta oldu ee bitsin artık dimi :))
aysecim manolyaya katılıyorum cnm ne varmış halinde senin bunalım yapıyosun.valla kaç ay sırt üstü yatanlar napsın bitanem çok şükür sen elinden gelenin fazlasını bile yapıyosun bak 15 günde bir doktora gidiyosun hemde prof.doktor.canını sıkıyosa cevabını ver ki sonradan sıkılmasının canın.valla ben 12 kilo almışım doktor bana biraz frenle istersen dedi bende söz veremem iştahım yerinde dedimtabiki dikkat edicez ama olağanüstü bişey de beklemesinler valla..
bellacım güldürdün beni kız hadi güzel haberlerle gel sen de inş.
bizim kontrol 21 inde daha çok var özledim kızımı yine.renkli ultrasona gitmek istiyorum bende bakalım cumartesi gideriz belki :)
çabuk bitir kızının battaniyesini resminide çek sonra bizlerede göster burada bizlerde övünelim ne kadar becerikli bir arkadaşımız var diye :)
benim bebeklik battaniyemi saklamıştı annem kendi elleriyle örmüş bana bebekken elleri dert görmesin canım benim sandıktan çıkartıp onuda kullanmak istiyorum kızıma ben ALLAH'ın izni ile :))
bende müsait olunca resmini çeker sizlerle paylaşırım.
canım çok sıkkın bu sabah.. doktor çok sıkıştırıyor kilo vermen lazım diye çok zorlanıyorum ama yine de yemiyorum ama kilo vermek şöyle dursun alıyorum.. hadi tansiyonum normal ama kaç sabahtır ölçüyorum şekerim 93-98 falan yüksek gidiyor.. o kadar uğraştım gözyaşı döktüm sonunda hamile kaldım ama bu bebeği dünyaya getirmek kısmet olmayacak galiba bana.. artık sinirlerim kaldırmıyor üzgünüm çok üzgünüm..
yemeğe çıkmıştım ama doğru bildin kızımın odasında yanında yatarım diye bir de tek kişilik yatak var o yatağa örtü aldım :)))nerelere kaybolunuz yine..!
yoksa alış-verişmi yapıyorsunuz :)
yeter bu kadar almak gelin artık sizi bekliyoruz kızımla :))
isim iş zor valla ben meryemi sureden dolayı koymak istiyorum elifi de sevdiğim için aslında zeynep koymak isityordum ama görümcemin kızı da zeynep vazgeçtik o yüzden..hayır tatlım bulamadık buluruz acelesi yok
acelesi yok derken nüfus dairesinde düşünüyormuşuz hala çocuğa kimlik çıkacak amma olur ha :)
insan kendi bebeğinde zor karar veriyor işin açıkçası tatlım
ama kurandan koymak istiyorum sizlerin önerisinede açığım yani :)
şizofren yarın taşınacak bir süre giremem demişti Allah yardımcısı olsun yazık..evoevo tatlım, şizofren canım neredesiniz kızlar?
akşam oldu gelin artık :)
ya bir sorun olmasın da 20 kilo alsam bile ne gam..geldik geldik battaniyemizi bitirmeye uğraşıyoruz manolya teyzesi3 hafta oldu ee bitsin artık dimi :))
aysecim manolyaya katılıyorum cnm ne varmış halinde senin bunalım yapıyosun.valla kaç ay sırt üstü yatanlar napsın bitanem çok şükür sen elinden gelenin fazlasını bile yapıyosun bak 15 günde bir doktora gidiyosun hemde prof.doktor.canını sıkıyosa cevabını ver ki sonradan sıkılmasının canın.valla ben 12 kilo almışım doktor bana biraz frenle istersen dedi bende söz veremem iştahım yerinde dedimtabiki dikkat edicez ama olağanüstü bişey de beklemesinler valla..
bellacım güldürdün beni kız hadi güzel haberlerle gel sen de inş.
bizim kontrol 21 inde daha çok var özledim kızımı yine.renkli ultrasona gitmek istiyorum bende bakalım cumartesi gideriz belki :)
kiloyu taktığımdan değil canım benim.. ben 135 kilodan indim hamile kaldığımda 103-104 gibiydim 100e kadar düştüm kusmaktan şimdi yine 104 civarıyım.. kilo hiç sorun değil de tansiyonum yüzünden daha önce 2 bebek kaybettim şimdi de korkuyorum haliyle.. Allaha emanet ne diyim.. sana da rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin..Merhaba canım kaç kilosun bilmiyorum ama bende kiloluyum şuan bir gebeliğim yok ama çabalıyorum ki ben 108 kiloyum ve gittiğim doktor büyük bir sorun olmıyacağını gebelikte dikkatli ve sağlıklı yersem kilolu insanlar gebelikte daha az kilo alıyolar lütfen ya o doktoru değiştir yada takma kafana çünkü ne yazıkki bazı doktorlar kilo konusunda çok fazla can acıtıyolar ablam 95 kilo ile hamile kaldı 30 kilo aldı ama hiç bişey olmadı maşallh turp gibide bir kızı var lütfen kendini üzme bak senelerce uğraşmışsın ve kendiliğinden gelmiş bir kendini bilmez doktor yüzünden bebişinide kendinide yıpratma bu arada şekerin 98 çıktı yüksek demişsin olurmu öyle şey çok güzel çıkmış şekerin hadi topla kendini sev bebeğini bende 11 yıldır uğraşıyorum vwe inşallah hamile kalırsam asla kilomu kafama takmıycam almamak için elimden geleni yaparım ama bu güzel duygununda tadını çıkarırım sevgiyle sağlıkla bebeğinle mutlu günler...
tatlım inşallah ablam gibi olurum ben de.. şekerim için doktor bişey demedi daha ben kendim evham yapıyorum..ayşecim aşkolsun nasıl laf o bebeği dünyaya getiremeyeceğim falan olurmu öyle şey çok şükür allah sana kısmet etti bu haftalara geldin çık bunalımdan hemen o doktor kafayımı yemiş şekerin gayet normal referans aralığında sakın morelini bozma ...
hamileliğinde nekadar yüksek morelli olursan bebeğini kucağına aldığnda okadar iyi bakarsın.
bak çok şükür yavrun için herşeyini alabiliyosun bu bile insanı sevindiriyo
ne durumda insanlar var yavrularına bi tulum bile alamıyolar bence hepimiz şükredelim..
benim ablamın tansiyonu çıktı günde 10 tane alfamed içiyodu düşün bide 30 kilo alıp 120 kilo oldu:)çok şükür doğumu bende daha iyi oldu daha sezeryandan o gün ayağa kalktı ağrısı bile olmadı.
bebeğinin ismi belli olanlar söylesin listeye ekleyelim bu arada belki bende gaza gelirim acele ederim :))
Bidenecik aysecikk ne uzuon kdnini kusum ya.. Ne mutlu sana sadece iki kilo almisin..ben tam 68olmusum yani 10kilo ve 23.haftanapalim saglikli olsu lar da ne gerekirse onu yaparis..aagligi izi tehdit ediosa ok.ama sirf hadi ayse zayifla ayse fit bi sekilde dogur ayse die gaza gtirmesin cok bilmis dr bgun kntrole gttik.drum sehirdiisndaydi baskasina gttik.ilk kez kalbini duydumm kuzumun.625kilo ve 28cmdi galiba. Yanlisim olmasin ve dr a deyince 10kilo aldim diyetisyene git dedi hizli gidiosun dedi.amaetrafimdaki kimse anlamio bile hamisligimiiii...sorun yapma lutfennnn datlu tananin annesiii
canım çok sıkkın bu sabah.. doktor çok sıkıştırıyor kilo vermen lazım diye çok zorlanıyorum ama yine de yemiyorum ama kilo vermek şöyle dursun alıyorum.. hadi tansiyonum normal ama kaç sabahtır ölçüyorum şekerim 93-98 falan yüksek gidiyor.. o kadar uğraştım gözyaşı döktüm sonunda hamile kaldım ama bu bebeği dünyaya getirmek kısmet olmayacak galiba bana.. artık sinirlerim kaldırmıyor üzgünüm çok üzgünüm..
siz isim bulmadınız mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?