biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş doktor senin kız 40 haftayı beklemiycek heralde diyo bakalım
bizden haberler böyle kızımın ismi azra olucak teyzesi yaz listeye
öykü ısmını demın konustuk arkadasla cok hos ısım dıye
Hepinize çoooooooooookk çok teş. ederim kızlar. maolyacım cibinliğe bayıldım tatlım :) harika bence :)
Biliyorsunuz gebelik kolestazı yüzünden pazartesi sez. alıcaklardı oğlumu. Ama ben perşembe gecesi çok fenalaştım bunlarıda biliyorsunuz. Bilincimi felan kaybedince eşim bu gün dr. konuşucam doğum olsun dedi. Sabah benim haberim yoktu çok bitkin ve yorgn halde uyandım vs. Eşim dr aramış sekreteri gelin o zaman hemen demiş. Eşim seni almaya geliyorum hazırlan dedi. Allllaaaaaaaaahh ben bi heyecanlandım. Oysa herşeyim hazırdı ama ben kendimi pazartesiye odaklamıştım.
Eşim eve geldi son hazırlıkları yapıyoruz vs. Hastaneden tel. geldi. Dr sekreteri dediki Dr hanımla konuştum gelsin sez. hemen alayım. Ben dahada bi heyecanlandım tabi. Annemleri aradık evden aldık annemle kız kardeşimi. (Babam iş için yurt dışında malesef) sonra gittik. Beni gydirdiler epi. olmakistemiyorum dedim. hemşire faydalarını vs. anlattı kuzu kuzu onada peki dedik. Sonra doğumda fak bi video kaydımız var istermisiniz dediler. Anneyi çekmiycez bebeği? ok dedikben çok sevindim tabi bu duruma. nst vs. lağman vs. Sonra yattım sedyeye ameliyathaneye. Yattım masaya ben hala ağlıyorum ben sez. olmuycam die :84: sonra hemşire gözyaşlarımı felan sildi. Epidural takıldı. Uyuşunca sondayı takmışlar acısını hiç hisssetmedim.
Sonra .dr geldi ameliyata başlamış anestesizt bana sürekli sorular soruyor kaç kardeşsiniz, eşin ne iş yapıyor vs. bede diyorum bu bana bu soruları neden soruyor :44: meğer ben o zaman doğumdaymışım. Ama bana uyuşturucuda verdiler sanırım. kafamda çok iyi hanisonra oğlumun ağlama sesini duydum. Nasıl ağlıyordu anlatamam. Sonra yanıma getirdiler. bak oğlun dediler. Tebessüm ettim :) sağlıklımı dedim? evet çok sağlıklı dediler. Sonra uyumuşum.
odamın kapısına girerken uyandım. Eşim nasılsın bitanem iyimisin vs. Diyorduki iyice uyandım. Oğlum nasıl iyimi dedim? çok iyi dedi? güzelmi dedim? çok güzel dedi. Hakkatende dünyanın en güzel bebeği bizim için50 cm 3580 gr doğdu. maş. paşama
Sonra hemşire bebeğimi getirdi emzirmeye çalıştım. Cuk cuk yaptık oğlumla:81:
Şimdi cuk cuk yapıyoruz, uyuyoruz, altını değişiyoruz (her alt değişmede pipiden oraya buraya septiriyoruz) etrafa gülücükler saçıyoruz. Misafirlerin yanında gözümüzü hiç açmıyoruz :82: anneannne, teyze, anne baba misafiler ohhhhhhhh çok mutluyuz. Dedemizde bizi 4 günlükken cameradan msn den gördü
Emzirme açısından lansinoh kremin faydasını çok gördüm. Doğuma 1.5 ay kalası başladım. Günde bi kere sürdüm. Doğumdan sonrada sütün gelmesini kolaylaştırıyor göğüsleri uyardığı için. Ve göğüslerin yara olmamasını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk zamanlar resmen tüm zamanımı onu emzirmek için uğraşıyordum. ve göğüslerim mahfolmuştu. ama lansinoh sayesinde en ufak, az acıyla atlatıyorum ki zaten hala acıyor. Ama yinede sürüyorum.
Dünde sarılık için tahlil yaptırdık. İkinci topuk kanı derken oğlum çok ağladı.bende onla ağladım. Sonra işitme testi yaptırdık elh. çok iyi çıktı sonra çok mutlu olduk.
Bizden bu kadaaaaarr şimdilik teyzoşlar. görüşürüz inş.
eline emeğine sağlık tatlım çok güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur İNAŞALLAH
sende kızına saklarsın artık bunu bebeklik battaniyen diye oda nasip olursa kızında kullanır :))
nasıl senaryolar yazıyorum değilmi :))))
saol cnm inş.kızımın mevlüt battaniyesi olacak :)) biraz küçük oldu ama buda böyle olsun kokoş battaniyesi
saol cnm inş.kızımın mevlüt battaniyesi olacak :)) biraz küçük oldu ama buda böyle olsun kokoş battaniyesi
Hayat kısa gelen bir battaniye gibidir. Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder. Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de, neşeli insanlar dizlerini karınlarına çeker, rahat bir uyku uyumayı başarır...
merhaba arkadaşlar,5 yıldır bende hamileyiiim yazmayı o kadar çok istedimki,Rabbim bugüne nasib etti,bugün transferimin 15.günü ve kan değerim 386 çıktı.şimdi gönül rahatlığıyla HAMİLEYİİİİİMMMMM diye bağırabilirim heralde dimi
merhaba arkadaşlar,5 yıldır bende hamileyiiim yazmayı o kadar çok istedimki,Rabbim bugüne nasib etti,bugün transferimin 15.günü ve kan değerim 386 çıktı.şimdi gönül rahatlığıyla HAMİLEYİİİİİMMMMM diye bağırabilirim heralde dimi
evocuuuum çok güzel olmuş ellerine sağlık.. iyi günlerde kullansın inşallah..
tebriklermerhaba arkadaşlar,5 yıldır bende hamileyiiim yazmayı o kadar çok istedimki,Rabbim bugüne nasib etti,bugün transferimin 15.günü ve kan değerim 386 çıktı.şimdi gönül rahatlığıyla HAMİLEYİİİİİMMMMM diye bağırabilirim heralde dimi
Aysecim beril zumrut demek ve arinmis aklanmis.evoevo battaniyene bayildim kelebek manyagi olarakgule gule kullansin bizdigin ))mihrimah benide aglattin bende cok sulu gozluyum bu ara gerci:/zumra ismini begeniniz olmadimi ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?