Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay yerim o danayı ben maşallah 41 kere annesi :))

öykü ısmını demın konustuk arkadasla cok hos ısım dıye

sen de koyabilirsin adaş olur bizim kızlar :))

valla ağlaya ağlaya okudum ben yine niye böyle sulu göz oldum bilmemki :2: rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size cnm.maşallah
ben kesin kendi doğumumda da ağlayacağım.dün akşamda durup dururken başladım ağlamaya eşim noluyo dedi hep böyle ağlayacak mısın ben de ağalrım ama dedi :))

saol cnm inş.kızımın mevlüt battaniyesi olacak :)) biraz küçük oldu ama buda böyle olsun kokoş battaniyesi

saol cnm inş.kızımın mevlüt battaniyesi olacak :)) biraz küçük oldu ama buda böyle olsun kokoş battaniyesi

Hayat kısa gelen bir battaniye gibidir. Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder. Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de, neşeli insanlar dizlerini karınlarına çeker, rahat bir uyku uyumayı başarır...

merhaba arkadaşlar,5 yıldır bende hamileyiiim yazmayı o kadar çok istedimki,Rabbim bugüne nasib etti,bugün transferimin 15.günü ve kan değerim 386 çıktı.şimdi gönül rahatlığıyla HAMİLEYİİİİİMMMMM diye bağırabilirim heralde dimi

tebrik ederim canım. sağlıkla huzurla vakitlice gelsin bebişin.

ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklısıyla vaktinde kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH.
MAŞALLAH size

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------32.hafta-------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------27.hafta-------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------25.hafta-------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------25.hafta-------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------23.hafta-------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------7.hafta

ayşecim bu liste için benim bir excel dosyam var ama buraya taşıyamıyorum sen biliyormusun?
hem daha güzel daha düzenli o liste tatlım :)
biliyorsan yardımını bekliyorum.

evocuuuum çok güzel olmuş ellerine sağlık.. iyi günlerde kullansın inşallah..

saol cnm daha iyileri senin cimcimeye inş. :) eminim onun da cicileri çok güzeldir

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.sanırım belirtileri sormuştun sen önceden bişeyler yazmıştın burda dimi?

çok çok teşekkür ederim hepinize.Rabbim sizin evlatlarınızıda hayırlısıyla kucağınıza alıp,güzel günlerde büyütmeyi nasib etsin.

oooohhh bağır tabi :)))) gözünaydın Allah tamamına erdirsin.. çok heyecanlı, güzel, sabırsızlık dolu ve maalesef endişeli günler başlıyor senin için ama merak etme yalnız değilsin hepimiz buradayız muhabbete bekleriz..

tebriklergüzel allahım hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşaallah

maşallah size kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bide ben çift çizgiyi görebilsem dua edin benim içinde :2:

Aysecim beril zumrut demek ve arinmis aklanmis.evoevo battaniyene bayildim kelebek manyagi olarakgule gule kullansin bizdigin))mihrimah benide aglattin bende cok sulu gozluyum bu ara gerci:/zumra ismini begeniniz olmadimi ??????????

Aysecim beril zumrut demek ve arinmis aklanmis.evoevo battaniyene bayildim kelebek manyagi olarakgule gule kullansin bizdigin))mihrimah benide aglattin bende cok sulu gozluyum bu ara gerci:/zumra ismini begeniniz olmadimi ??????????

çok güzel bir isimmiş, ismiyle yaşasın. zümra da güzel beğenmedim demedim ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…