Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş doktor senin kız 40 haftayı beklemiycek heralde diyo bakalım
bizden haberler böyle kızımın ismi azra olucak teyzesi yaz listeye

ah canım ALLAH analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün İNŞALLAH oğlunu dualarınada AMİN tatlım çok teşekkürler ALLAH nazarlardan korusun sizi

tebrikler mihrimah.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ben birinci sıradayım.allahım yardım et,sağlıkla doğsun bebişim.

Hepinize çoooooooooookk çok teş. ederim kızlar. maolyacım cibinliğe bayıldım tatlım :) harika bence :)

Biliyorsunuz gebelik kolestazı yüzünden pazartesi sez. alıcaklardı oğlumu. Ama ben perşembe gecesi çok fenalaştım bunlarıda biliyorsunuz. Bilincimi felan kaybedince eşim bu gün dr. konuşucam doğum olsun dedi. Sabah benim haberim yoktu çok bitkin ve yorgn halde uyandım vs. Eşim dr aramış sekreteri gelin o zaman hemen demiş. Eşim seni almaya geliyorum hazırlan dedi. Allllaaaaaaaaahh ben bi heyecanlandım. Oysa herşeyim hazırdı ama ben kendimi pazartesiye odaklamıştım.

Eşim eve geldi son hazırlıkları yapıyoruz vs. Hastaneden tel. geldi. Dr sekreteri dediki Dr hanımla konuştum gelsin sez. hemen alayım. Ben dahada bi heyecanlandım tabi. Annemleri aradık evden aldık annemle kız kardeşimi. (Babam iş için yurt dışında malesef) sonra gittik. Beni gydirdiler epi. olmakistemiyorum dedim. hemşire faydalarını vs. anlattı kuzu kuzu onada peki dedik. Sonra doğumda fak bi video kaydımız var istermisiniz dediler. Anneyi çekmiycez bebeği? ok dedik ben çok sevindim tabi bu duruma. nst vs. lağman vs. Sonra yattım sedyeye ameliyathaneye. Yattım masaya ben hala ağlıyorum ben sez. olmuycam die :84: sonra hemşire gözyaşlarımı felan sildi. Epidural takıldı. Uyuşunca sondayı takmışlar acısını hiç hisssetmedim.

Sonra .dr geldi ameliyata başlamış anestesizt bana sürekli sorular soruyor kaç kardeşsiniz, eşin ne iş yapıyor vs. bede diyorum bu bana bu soruları neden soruyor :44: meğer ben o zaman doğumdaymışım. Ama bana uyuşturucuda verdiler sanırım. kafamda çok iyi hani sonra oğlumun ağlama sesini duydum. Nasıl ağlıyordu anlatamam. Sonra yanıma getirdiler. bak oğlun dediler. Tebessüm ettim :) sağlıklımı dedim? evet çok sağlıklı dediler. Sonra uyumuşum.

odamın kapısına girerken uyandım. Eşim nasılsın bitanem iyimisin vs. Diyorduki iyice uyandım. Oğlum nasıl iyimi dedim? çok iyi dedi? güzelmi dedim? çok güzel dedi. Hakkatende dünyanın en güzel bebeği bizim için 50 cm 3580 gr doğdu. maş. paşama

Sonra hemşire bebeğimi getirdi emzirmeye çalıştım. Cuk cuk yaptık oğlumla :81:

Şimdi cuk cuk yapıyoruz, uyuyoruz, altını değişiyoruz (her alt değişmede pipiden oraya buraya septiriyoruz) etrafa gülücükler saçıyoruz. Misafirlerin yanında gözümüzü hiç açmıyoruz :82: anneannne, teyze, anne baba misafiler ohhhhhhhh çok mutluyuz. Dedemizde bizi 4 günlükken cameradan msn den gördü

Emzirme açısından lansinoh kremin faydasını çok gördüm. Doğuma 1.5 ay kalası başladım. Günde bi kere sürdüm. Doğumdan sonrada sütün gelmesini kolaylaştırıyor göğüsleri uyardığı için. Ve göğüslerin yara olmamasını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk zamanlar resmen tüm zamanımı onu emzirmek için uğraşıyordum. ve göğüslerim mahfolmuştu. ama lansinoh sayesinde en ufak, az acıyla atlatıyorum ki zaten hala acıyor. Ama yinede sürüyorum.

Dünde sarılık için tahlil yaptırdık. İkinci topuk kanı derken oğlum çok ağladı. bende onla ağladım. Sonra işitme testi yaptırdık elh. çok iyi çıktı sonra çok mutlu olduk.

Bizden bu kadaaaaarr şimdilik teyzoşlar. görüşürüz inş.

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 25.hafta-------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------23.hafta-------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta

günaydın herkese :)

İNŞALLAH iyi çıkar tahlil sonuçların tatlım.

ayy çok güzel MAŞALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyal gelsinlerde 2-3 hafta önce gelsinler ne olacak :)

sağlığınız sıhhatiniz hep böyle devam etsin İNŞALLAH mutluluğunuzda
ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin İNŞALLAH
ne mutlu size darısı biz pimpiriklilerin başına İNŞALLAH.

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ---------Öykü
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------23.hafta-------2 KIZ------Beril ve Zümra

canım maşallah paşaya doğum kolay olmuş anlattığına göre
sezeryan nasıl şuan ağrın sızın var mı ?
ay okurken ağla ağla
kendimi düşündüm ben napıcam acaba diye herşeye ağlar oldum ben ya
mütiş bi duygu olmalı şuan oğlunun yatağında yatıyor olması allah hepimize nasip etsin inşallah

günaydın bacıcanlar
biz kızımla bugün eminönüne gidiyoruz şeker,kapı süsü vs.. için
akşama neler var anlatırm gerçi istanbuldan pek kimse kalmadı bebişini bekleyen ama olsun :)

AMİN tatlım AMİN
İNŞALLAHHHHHHH :))

meleğini bekleyenler

amin be güzelim de işte osmancığı biliyorsun korkutyor her zamanki gibi..
ya aysecık lutfen bole seyler dusunmee fena oldum valla yaa.Allahım sızı sıze bagıslasın.ole kotu dusunceler alınca senı ac cıngıl cıngıl sarkılarr kendıne gell:)okiş
sabah sabah hiç gülesim yoktu sağol canım benim :)))
ben beril ve zümra ıstıyorum kısmetse ama zümra cok tartısmalı sızce?
beril kulağa çok hoş geliyor anlamı neymiş?
oooh maaşallaaaaaah... azra da çok güzelmiş ismiyle yaşasın..
Allahım ne büyük mutluluk ne güzel duygular maaşallah kırkbir kere maaşallah.. darısı başımızaaaa
yanında reklam çıkıyor tam sayfa olmuyor ya deli oluyorum :))
bazen de sayfanın ortasında çıkıyor ya iyice fena

meleğini bekleyenler

Ayyyy bugün yine kusma günüüüü ((

ah canım kıyamam sana neden hala kusuyorsun diyicem ama kayınvalidemde doğuma kadar hep kusarmış İNŞALLAH geçer tatlım ya geçmiş olsun ama arada oluyordu dimi sana bu midenimi üşütüyorsun acaba mideni boş bırakma o zamanlar daha kötü oluyor.

doktora sordum 4. aydan sonraki kusmalar gebelikle değil de kişinin mide hassasiyetiyle ilgilidir dedi.. ara öğün olsun diye süt içtim o bulandırdı galiba midemi..

doktora sordum 4. aydan sonraki kusmalar gebelikle değil de kişinin mide hassasiyetiyle ilgilidir dedi.. ara öğün olsun diye süt içtim o bulandırdı galiba midemi..

midem kötü değilken her sabah kalkınca süt içiyordum ama midemin kötü olduğu zamanlarda içememiştim boş mideye sütü bulandırıp kusmuştum ondan sonra süttende tiksindim bir daha içemedim bir aydır falan tekrar içmeye başladım doğrudur süt yapmış olabilir boş mideye içme tatlım tekrar geçmiş olsun.

sağol canım şimdi katı bişeyler yerim öğle yemeğinde bastırır içimi..

meleğini bekleyenler

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------32.hafta-------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------27.hafta-------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------25.hafta-------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------25.hafta-------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------23.hafta-------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------7.hafta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…