- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
ah canım ALLAH analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün İNŞALLAH oğlunu dualarınada AMİN tatlım çok teşekkürler ALLAH nazarlardan korusun sizi
meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez---------------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----
1-)mersinli42------------Konya Eurofertil----------------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa--------------------32.hafta-------KIZ
3-)evoevo--------------Normal Gebelik------------------27.hafta-------KIZ
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed------------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek---------------25.hafta-------KIZ
6-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark--------------------24.haftası -----2 ERKEK
7-) Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik-------------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
hlycn----------------Doğal Gebelik------------------ 22.hafta-------ERKEK
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-------------22.hafta-------2 KIZ
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik-------------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem---------------7.hafta
mihrimah tatlım doğum bilgilerinide yazarmısın ayşe doğum listesine eklesin
manolyacım ay yine heyecanlandım ben listeyi görüncebeni de senin önüne koymuşsun ya hadi hayırlısı bakalım aslında benim de uğurlu sayım 5 tir :) bakalım kim önce doğuracak
aa ne güzel az kalmış cnm çok sevindim yaa :)) ne güzel rahat rahat halledersin işlerini :))
ay nasıl duygulandım anlatamam yaa.rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin cnm.toparlanınca anlatırsın artık ayrıntıları bize.nasıl geçti sezeryan sütün falan geldi mi vs.ben de 4. sıradaymışım çok heyecanlandım bugün darısı bizim başımıza inş. :)))
tebrikler mihrimah.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamben birinci sıradayım. allahım yardım et,sağlıkla doğsun bebişim.
selam kızlaaar..
mihrimahcığım gözün aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün hiç kötü gününü göstermesin inşallah.. darısı tüm bekleyenlerin tüm dileyenlerin başına..
kelebekciğim inşallah ayrıntılı da çok güzel pozlar görürsün benim zilli yüzünü hiç göstermedi maalesef alamadık yüz resmini((
manolya ellerine sağlık yaa çok güzel düzenli olmuş liste demek ki çok titiz bir kadınsın sen :))) demek doğum iznine erken ayrılacaksın hayırlısı olsun, ben inşallah aralık sonuna kadar dayanırım diyorum.. bu arada cibinlikler süpermiş ben de aldım ama benimki bunlar kadar güzel değil((
canım hayırlı olsun güzel heyecanlar seni bekliyo artık kesesi kalp atışı kendi günlerim geldi aklıma :)
her hafta dr. gitmek isterdim hareketleri başlayana kadar kendimi hamile hissetmedim zaten
kan değerin gayet güzel gerek yok bence
ilk 10 hafta plesanta oluşmadığından zararlı şeylerden uzak dur
folik asit almayı ihmal etme
allah sana bağışlasın paşanı darısı vakitlice hepimizin başına inşallah
canım ya ayrıntıları mutlaka istiyorummmmmmmmmmm
doğum nasıldı kaç kilo doğdu şuan neler yapıyosunnnnnnnnnn
süpermiş nerden aldın de bakalım :)
ben de ilk 6 ay için beşik aldım ve içine yatak gerekiyo almadım daha ama
bende ilk diyete başladığımda aynı şeyi yaşamıştım ama bebişim 600 gr. almıştı o ay sevin yani
yok kuzum yaa adam da ben fit olayım diye demiyor benim derdim de o değil zaten ama işte şu tansiyonum çıkarsa diye korkuyoruz bir de şeker tabi....
ay kalbini ilk kez mi duydun çok güzel bir ses değil miii dünyanın eeen güzel müziği:)))
daha benim de hamile olduğumu kimsecikler anlamıyor zaten tombalak olduğumdan evladım arada kaynayıp gidiyor
benim de haftasonu şeker yüklemem var bakalım nolceeek???
biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş doktor senin kız 40 haftayı beklemiycek heralde diyo bakalım
bizden haberler böyle kızımın ismi azra olucak teyzesi yaz listeye
Hepinize çoooooooooookk çok teş. ederim kızlar. maolyacım cibinliğe bayıldım tatlım :) harika bence :)
Biliyorsunuz gebelik kolestazı yüzünden pazartesi sez. alıcaklardı oğlumu. Ama ben perşembe gecesi çok fenalaştım bunlarıda biliyorsunuz. Bilincimi felan kaybedince eşim bu gün dr. konuşucam doğum olsun dedi. Sabah benim haberim yoktu çok bitkin ve yorgn halde uyandım vs. Eşim dr aramış sekreteri gelin o zaman hemen demiş. Eşim seni almaya geliyorum hazırlan dedi. Allllaaaaaaaaahh ben bi heyecanlandım. Oysa herşeyim hazırdı ama ben kendimi pazartesiye odaklamıştım.
Eşim eve geldi son hazırlıkları yapıyoruz vs. Hastaneden tel. geldi. Dr sekreteri dediki Dr hanımla konuştum gelsin sez. hemen alayım. Ben dahada bi heyecanlandım tabi. Annemleri aradık evden aldık annemle kız kardeşimi. (Babam iş için yurt dışında malesef) sonra gittik. Beni gydirdiler epi. olmakistemiyorum dedim. hemşire faydalarını vs. anlattı kuzu kuzu onada peki dedik. Sonra doğumda fak bi video kaydımız var istermisiniz dediler. Anneyi çekmiycez bebeği? ok dedikben çok sevindim tabi bu duruma. nst vs. lağman vs. Sonra yattım sedyeye ameliyathaneye. Yattım masaya ben hala ağlıyorum ben sez. olmuycam die :84: sonra hemşire gözyaşlarımı felan sildi. Epidural takıldı. Uyuşunca sondayı takmışlar acısını hiç hisssetmedim.
Sonra .dr geldi ameliyata başlamış anestesizt bana sürekli sorular soruyor kaç kardeşsiniz, eşin ne iş yapıyor vs. bede diyorum bu bana bu soruları neden soruyor :44: meğer ben o zaman doğumdaymışım. Ama bana uyuşturucuda verdiler sanırım. kafamda çok iyi hanisonra oğlumun ağlama sesini duydum. Nasıl ağlıyordu anlatamam. Sonra yanıma getirdiler. bak oğlun dediler. Tebessüm ettim :) sağlıklımı dedim? evet çok sağlıklı dediler. Sonra uyumuşum.
odamın kapısına girerken uyandım. Eşim nasılsın bitanem iyimisin vs. Diyorduki iyice uyandım. Oğlum nasıl iyimi dedim? çok iyi dedi? güzelmi dedim? çok güzel dedi. Hakkatende dünyanın en güzel bebeği bizim için50 cm 3580 gr doğdu. maş. paşama
Sonra hemşire bebeğimi getirdi emzirmeye çalıştım. Cuk cuk yaptık oğlumla:81:
Şimdi cuk cuk yapıyoruz, uyuyoruz, altını değişiyoruz (her alt değişmede pipiden oraya buraya septiriyoruz) etrafa gülücükler saçıyoruz. Misafirlerin yanında gözümüzü hiç açmıyoruz :82: anneannne, teyze, anne baba misafiler ohhhhhhhh çok mutluyuz. Dedemizde bizi 4 günlükken cameradan msn den gördü
Emzirme açısından lansinoh kremin faydasını çok gördüm. Doğuma 1.5 ay kalası başladım. Günde bi kere sürdüm. Doğumdan sonrada sütün gelmesini kolaylaştırıyor göğüsleri uyardığı için. Ve göğüslerin yara olmamasını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk zamanlar resmen tüm zamanımı onu emzirmek için uğraşıyordum. ve göğüslerim mahfolmuştu. ama lansinoh sayesinde en ufak, az acıyla atlatıyorum ki zaten hala acıyor. Ama yinede sürüyorum.
Dünde sarılık için tahlil yaptırdık. İkinci topuk kanı derken oğlum çok ağladı.bende onla ağladım. Sonra işitme testi yaptırdık elh. çok iyi çıktı sonra çok mutlu olduk.
Bizden bu kadaaaaarr şimdilik teyzoşlar. görüşürüz inş.
Hepinize çoooooooooookk çok teş. ederim kızlar. maolyacım cibinliğe bayıldım tatlım :) harika bence :)
Biliyorsunuz gebelik kolestazı yüzünden pazartesi sez. alıcaklardı oğlumu. Ama ben perşembe gecesi çok fenalaştım bunlarıda biliyorsunuz. Bilincimi felan kaybedince eşim bu gün dr. konuşucam doğum olsun dedi. Sabah benim haberim yoktu çok bitkin ve yorgn halde uyandım vs. Eşim dr aramış sekreteri gelin o zaman hemen demiş. Eşim seni almaya geliyorum hazırlan dedi. Allllaaaaaaaaahh ben bi heyecanlandım. Oysa herşeyim hazırdı ama ben kendimi pazartesiye odaklamıştım.
Eşim eve geldi son hazırlıkları yapıyoruz vs. Hastaneden tel. geldi. Dr sekreteri dediki Dr hanımla konuştum gelsin sez. hemen alayım. Ben dahada bi heyecanlandım tabi. Annemleri aradık evden aldık annemle kız kardeşimi. (Babam iş için yurt dışında malesef) sonra gittik. Beni gydirdiler epi. olmakistemiyorum dedim. hemşire faydalarını vs. anlattı kuzu kuzu onada peki dedik. Sonra doğumda fak bi video kaydımız var istermisiniz dediler. Anneyi çekmiycez bebeği? ok dedikben çok sevindim tabi bu duruma. nst vs. lağman vs. Sonra yattım sedyeye ameliyathaneye. Yattım masaya ben hala ağlıyorum ben sez. olmuycam die :84: sonra hemşire gözyaşlarımı felan sildi. Epidural takıldı. Uyuşunca sondayı takmışlar acısını hiç hisssetmedim.
Sonra .dr geldi ameliyata başlamış anestesizt bana sürekli sorular soruyor kaç kardeşsiniz, eşin ne iş yapıyor vs. bede diyorum bu bana bu soruları neden soruyor :44: meğer ben o zaman doğumdaymışım. Ama bana uyuşturucuda verdiler sanırım. kafamda çok iyi hanisonra oğlumun ağlama sesini duydum. Nasıl ağlıyordu anlatamam. Sonra yanıma getirdiler. bak oğlun dediler. Tebessüm ettim :) sağlıklımı dedim? evet çok sağlıklı dediler. Sonra uyumuşum.
odamın kapısına girerken uyandım. Eşim nasılsın bitanem iyimisin vs. Diyorduki iyice uyandım. Oğlum nasıl iyimi dedim? çok iyi dedi? güzelmi dedim? çok güzel dedi. Hakkatende dünyanın en güzel bebeği bizim için50 cm 3580 gr doğdu. maş. paşama
Şimdi cuk cuk yapıyoruz, uyuyoruz, altını değişiyoruz (her alt değişmede pipiden oraya buraya septiriyoruz) etrafa gülücükler saçıyoruz. Misafirlerin yanında gözümüzü hiç açmıyoruz :82: anneannne, teyze, anne baba misafiler ohhhhhhhh çok mutluyuz. Dedemizde bizi 4 günlükken cameradan msn den gördü
Emzirme açısından lansinoh kremin faydasını çok gördüm. Doğuma 1.5 ay kalası başladım. Günde bi kere sürdüm. Doğumdan sonrada sütün gelmesini kolaylaştırıyor göğüsleri uyardığı için. Ve göğüslerin yara olmamasını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk zamanlar resmen tüm zamanımı onu emzirmek için uğraşıyordum. ve göğüslerim mahfolmuştu. ama lansinoh sayesinde en ufak, az acıyla atlatıyorum ki zaten hala acıyor. Ama yinede sürüyorum.
Dünde sarılık için tahlil yaptırdık. İkinci topuk kanı derken oğlum çok ağladı.bende onla ağladım. Sonra işitme testi yaptırdık elh. çok iyi çıktı sonra çok mutlu olduk.
canım maşallah paşaya doğum kolay olmuş anlattığına göre
sezeryan nasıl şuan ağrın sızın var mı ?
ay okurken ağla ağla
kendimi düşündüm ben napıcam acaba diye herşeye ağlar oldum ben ya
mütiş bi duygu olmalı şuan oğlunun yatağında yatıyor olması allah hepimize nasip etsin inşallah
amin be güzelim de işte osmancığı biliyorsun korkutyor her zamanki gibi..ayşem ben bu bölüme gelmiyorum artık pek ama anladıım sen saçmalamışın biraz kı ne var kilonda doktorlar hep öle diyo banada bağırıp duruyolardı bizim komşu 130 kilo 4. çocuğunu doğurdu valla kimse ona demiyo zayıfla bişicik olmıcak benim elifime üzme kızımı bak teyzesi onu görmeye bille gelcek Allahın izni ile
bu arada tansiyonunu takip ettikten sonra sorun çıkmaz bence üzme kendini sen boşver bak Allahım lufettii sana onu sonunuda getirecek
sabah sabah hiç gülesim yoktu sağol canım benim :)))ya aysecık lutfen bole seyler dusunmee fena oldum valla yaa.Allahım sızı sıze bagıslasın.ole kotu dusunceler alınca senı ac cıngıl cıngıl sarkılarr kendıne gell:)okiş
beril kulağa çok hoş geliyor anlamı neymiş?ben beril ve zümra ıstıyorum kısmetse ama zümra cok tartısmalı sızce?
oooh maaşallaaaaaah... azra da çok güzelmiş ismiyle yaşasın..biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş doktor senin kız 40 haftayı beklemiycek heralde diyo bakalım
bizden haberler böyle kızımın ismi azra olucak teyzesi yaz listeye
Allahım ne büyük mutluluk ne güzel duygular maaşallah kırkbir kere maaşallah.. darısı başımızaaaaHepinize çoooooooooookk çok teş. ederim kızlar. maolyacım cibinliğe bayıldım tatlım :) harika bence :)
bazen de sayfanın ortasında çıkıyor ya iyice fenayanında reklam çıkıyor tam sayfa olmuyor ya deli oluyorum :))
Ayyyy bugün yine kusma günüüüü((
ah canım kıyamam sana neden hala kusuyorsun diyicem ama kayınvalidemde doğuma kadar hep kusarmış İNŞALLAH geçer tatlım ya geçmiş olsun ama arada oluyordu dimi sana bu midenimi üşütüyorsun acaba mideni boş bırakma o zamanlar daha kötü oluyor.
doktora sordum 4. aydan sonraki kusmalar gebelikle değil de kişinin mide hassasiyetiyle ilgilidir dedi.. ara öğün olsun diye süt içtim o bulandırdı galiba midemi..
midem kötü değilken her sabah kalkınca süt içiyordum ama midemin kötü olduğu zamanlarda içememiştim boş mideye sütü bulandırıp kusmuştum ondan sonra süttende tiksindim bir daha içemedim bir aydır falan tekrar içmeye başladım doğrudur süt yapmış olabilir boş mideye içme tatlım tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?