Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah size kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bide ben çift çizgiyi görebilsem dua edin benim içinde :2:

teşekkürler canım. AMİN İNŞALLAH. ALLAH sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve tamamına erdirsin canım İNŞALLAH.

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------35.hafta-------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------32.hafta-------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------27.hafta-------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------27.hafta-------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------25.hafta-------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------25.hafta-------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------24.haftası -----2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------24.hafta-------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------23.hafta-------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------7.hafta

günaydın kızlar :)

Son düzenleme:

sen bakma ona kilo alma diye öle yapıo aslında biyerde iyi yapıyolar yoksa salıyo insan kendini ben gataya giderken azar işiticem diye 7 ayda doğru dürüst kilo almadım ama gatayı bırakınca bi saldım görme şimdide verim diye uğraşıyom

çook teşekkür ederim,hemde ne endişe,şimdiden keseyi görebilecekmiyim,aman kalp atışını bi duyabilecekmiyim diye korkmaya başladım.üstüne birde grip oldum hapşırırken bile ödüm kopuyo benimki düşücek diye :)

tebriklergüzel allahım hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşaallah

inşallah canım,çok çok sağol.Allah'ım isteyen herkese tattırsın.

maşallah size kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bide ben çift çizgiyi görebilsem dua edin benim içinde :2:

amin canım,teşekkürler.Allah'ım sanada hayırlısıyla tattırsın,daha fazla aratmasın

korkma diyemem ki sana hepimiz korkuyoruz ama en azından benim kadar delirmemeye çalış :))) ben öğrendiğimden beri tadını çıkartmak yerine kendime eziyet edip duruyorum bişey olursa diye.. girpten hapşırmaktan falan korkma ben de öğrenince grip olmuştum ateşlendim antibiyotik bile kullandım çok şükür iyiyiz şimdilik.. rahat ol sen bari tadını çıkar :))))

anlamıyorum da nasıl oluyor valla yemiyorum hatta bu kadar yediğim zamanlar zayıflardım önceden şimdi kilo alıyorum ((

sen kaç haftalık hamilesin canım,daha görmedinmi sende keseyi filan

Allah razı olsun çok teş. ederiz teyzesii :)

Saol canım. Doğum olayda sonu biraz acı. ama inanın hepsine hepsine değer diyorsunuz. Rabbim öyle bir svgi veriyorki bunun tarifi yok. İnş. hepinizi yaşayacaksınız :)

Amin canım inş. inş. darısı başınıza :)

Bende ağladım canım. Bende çok ağlayan sulu gözün tekiyim. ama sonu hep tebessüm inş.
Kızlar hepinize çok teş. ederim. Rabbim bu güzellikleri sizede en kısa zamanda ve zamanında taddırsın inş. kuzucuklarınız zamanında, sağlıkla doğsun inş.

Ben hep normal doğum dedim durdum. Ne aptalmışım. O sağlıklı olduktan sonra, bende ne önemi varki. Onun mis kokusunu içime çektikten sonra tğm acılarımı unuttum. Hiç bir sızı acı beni üzemez. Oğlumun bir gülüşünü yerim.

Son düzenleme:

ah güzelim ne kadar güzel hatta harika duygular içindesin :) bizlerede nasip olur İNŞALLAH :))

meleğini bekleyenler
isim ------------------- gidilen merkez----------gebelik haftası----kız/erkek-----isim-----

1-)mersinli42------------Konya Eurofertil-----------35.hafta----------KIZ---------Elif Gökçe
2-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------32.hafta----------KIZ---------Azra
3-)evoevo--------------Normal Gebelik-------------27.hafta----------KIZ---------Öykü
4-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------------27.hafta----------KIZ
5-)PULPY---------------Sanko tüp bebek----------25.hafta-----------KIZ
6-)hlycn----------------Doğal Gebelik-------------25.hafta-----------ERKEK
7-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------------24.haftası --------2 ERKEK
Ayşe_URL-----------Doğal Gebelik--------------24.hafta----------KIZ--------Elif Meryem
9-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--------23.hafta----------2 KIZ------Beril ve Zümra
10-)niles_ts-------------Gürgan Klinik--------------12.hafta
11-)sislicam-------------Maslak Acıbadem----------7.hafta

Merhaba. Öncelikle gözün aydın canım. Allah analı babalı mutlu sağlıklı büyütsün bebişini. Ben daha 7+5 günlük hamileyim. 6. haftada kaşıntı şikayetim başladı ve kolestaz tanısı koydular. Şimdi takipteyim hiç bir ilaç vs. kullanmıyorum. Sadece tahlil yapıp enzim değerlerime bakıyorlar. İlk tespit edildiğinde serum takıp biraz değerleri düşürdüler. Sonu ne olur bilmiyorum. Sende yaşamışsın bunu? Ne zaman başladı, sadece enzimlerinde mi yükselme vardı? Doğumdan sora geçti mi? Bebişini etkiledi mi? Kafam çok karışık tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.

manolyacııım buna da bir el atsanaaaa

evoevo yavrunun battaniyesinide bitirdin hala neden gelmiyorsun
şizofren ev taşıyor çok kolay gelsin tatlım fazla yorma kendini :)
ayşe daha seyrek geliyor işleri yoğun galiba :)
bella neredesiniz gelin artık çok sıkıldım üfff
:82::82::82::82::82:

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:
12-)burcusafak08 &Zeynep Ece&27/08/2011&saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24??????????

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 0112:
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24??????????

yettim geldim savuluuuun :)))
ya dediğin gibi ayın ilk haftası olduğu için işim yoğun biraz, açıyorum ama yazmaya fırsatım olmadan işim çıkıyor..
yine kurtlanıyorum ben şimdi gittiğim 2 doktordan birine bir daha gitmeyi pek düşünmüyorum ama bu doktorum da beni biraz geriyor acaba napsam başka birinini mi bulsam:97:

bu listeleri böyle düzgün yapıyorsun ya bir de gelip benim evdeki dolap içlerini de düzeltseneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…