Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cnm ben geçen hafta çarşamba günü gitmiştim en son ve bu akşam gene gideceğim...çarşamba günü dr uma bi daha ne zaman gelecez diye sorduğumda 11.haftada dedi bende nee 11.haftamı ben o zamana kadar bekleyemem gelirim 1 2 kere daha dedim çünkü çok merak ediyorum bebişimi...oda tamam sen gel o zaman dedi..cnm şöylede bi durum var benim eşim gittiğim hastanede yönetici olarak çalışıyo ve o yüzden gitmemde bi sorun olmuyo..şuan 8.haftadayım 11.haftaya kadar bekleyemezdim ama.çok uzun zamana tarih verdi nede öyle anlamadım.

geçen çarşamba derken 3 gün önce yani...ama seni de 3 hafta sonra çağırmış..normal olan bu sanırım..anormallik bizde...

canlarım normalde ayda 1 gidiliyor ilk 5 ay böle sonra 20 günde bir son aylar 10 gün15günde bir felan değişiyo yani aslında normali şuan ayda 1 :))))))))) bu arada canım çok şanslısın eşin hastanede görevli benim ilk bebeğim doktorların önemsememezliğinden öldü bundada özele gidiyorum ekstradan ama pekde beğenmiyorum aslında ama napim sigorta hastanemde köpek muamelesi yapıyo pratisyenler valla ballısın nedim :)))))999

Son düzenleme:
herkeslere günaydın nasılsınız kızlar. ne güzel sizler kaçıncı kontrollere gidiyorsunuz biz daha ilk kontrole bile gitmedik sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız keseciğini görürüz...

Günaydin arkadaslar hepiniz iyi haftalar diliyorum.
Ben bomba gibiyim. Lekelerim dün bitti iyice bir banyo yaptim.
Yinede dinleniyorum risk almak istemiyorum.
Ben ilk kontrolden sonra 5 hafta sonra gel dedi ikinci kontrolle hersey yolunda dedi.
Simdi ise her 3 haftada bir gidiyorum. Subat'tan sonra iki haftada bir gidicem ikizlere hamile oldugum için kontrol atina tutacaklar beni.

slm hanımlar
espoir hadi geçmiş olsun canm bir daha sıkıntı yaşamazssınız inşlhh
nasıl gidiyor hamilelik valla bnm ki artık sıkıntılı olmaya başladı gece uykusuzlukları kasılmalar ağrılar son ay da baya zormuş yani ilk aylar gibi tam 1 ayım kaldı şubat 10 11 gibi diyor dr. teyzemiz hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşlhh

Son düzenleme:

canım kaç haftalık oldu bide tedavi gördüğün hastane neresi

tatlım çok geçmiş olsun tekrarda ve sıhhatler olsun ama unutma banyoda sıccak su yok ve fazla durmaki kasların gevşemesin bidaha gelmesin bide korkutmak istemem ama diğerinden biraz fazla bi şekilde kanaman veya parça gelirse korkma hemen doktora git sadece eevde bekleme çünkü ben de kanamam kesilince banyo yapmıştım kanamam normalde fazla olarak geri geldi doktor ine yapmıştı ve bikaç ilaç vermişti yalnız hep yatmak zorunda kaldım ondan sonra senin ikiz olduğu için kontrol altında olman en mantıklısı

canım kaç haftalık oldu bide tedavi gördüğün hastane neresi

35e girdik nurcancm özel selçuklu da oldu tedavi
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor yha bu arada senn ilk bebeğin demi bir ara bişeyler okudum ama senn mi başkasının mı karıştırdım

aynen bnm de kanama bittikten sonra duş aldım ılık olmasına rağmen tekrarlamıştı kanama fazla uzun kalmayın duşta riskli olanlar özellikle ben hala yıkanırken sıcak duş sevmeme rağmen ılııııııık yıkanıyorum

sagol nazimcim. Insallah birdaha yasamam.
Simdilik iyi gidiyor aslinda rahatim agri sizim çok az. Birde su kanama beni korkutmasaydi daha iyi olurdum ama iyim allaha sükür kötü birsey yoktu.
Sana az kalmis allah kurtarsin darisi bize. Bana daha uzak geliyor 30cu hafta kalmiski 35 hafta.
Insallah hepimiz saglikli kucagimiza almak nasip olur. AMIN.

Sagol arkadasim.
Sicak banyo yok dikatte aldim daha öncede demistiniz. Aslinda bende sicak banyoya bayilirim ama artik ilik suyla yikaniyorum ve ben devamli banyo almiyorum haftada iki defa yapiyorum sonuçta evdeyim bir yere çikmiyorum artik banyoyu kisitladim.
Benim kanamam bir geldi o kadar ondan sonra kahverengi akintiya dönüstü. Benim kanamam sürmedi sadece kahverengi lekelerim devam etti 3 gün.
Zaten birdaha kanama olursa insallah olmaz hemen hastaneye gidiyorum.

Canım 6 haftalık olmuşsun ne zaman gideceksin kalp atışını göremeye ..
Yanlış hatırlamıyorsam cumaydı galiba..
Espoir çok şükür bitmiş işte arkadaşım.. Minişlerinde gayet ii bu o kadar çok insanın başına geliyor ki..
Çok şükür genelde geçici oluyor seninde öyle oldu..
Rabbim bir daha yaşatmasın, kötü bişey olduğu için değil endişelendiğin için söylüyorum..

Arkadaşım ne güzel yavruna kavuşmaya az kalmış..
Çok şükür..
Bizde görebilecek miyiz bu günlerii.. Rabbim bizede nasip etsin ..
Sağlıcakla doğsun inşş kuzun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…