doktora ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?? Benim yarın tam 10 gün olacaktı..Hastanede bi sorun varmış doktor randevumu çarşambaya iptal etti..Meraktayım..Bişey olmuş mudur?? Bu kadar ara iyi mi yoksa ben mi pimpirikleniyorum..
cnm ben geçen hafta çarşamba günü gitmiştim en son ve bu akşam gene gideceğim...çarşamba günü dr uma bi daha ne zaman gelecez diye sorduğumda 11.haftada dedi bende nee 11.haftamı ben o zamana kadar bekleyemem gelirim 1 2 kere daha dedim çünkü çok merak ediyorum bebişimi...oda tamam sen gel o zaman dedi..cnm şöylede bi durum var benim eşim gittiğim hastanede yönetici olarak çalışıyo ve o yüzden gitmemde bi sorun olmuyo..şuan 8.haftadayım 11.haftaya kadar bekleyemezdim ama.çok uzun zamana tarih verdi nede öyle anlamadım.
geçen çarşamba derken 3 gün önce yani...ama seni de 3 hafta sonra çağırmış..normal olan bu sanırım..anormallik bizde...
kızlar bende yarın gidicem dr bana dua edin bebişim ii olsun inş.
Nurcan senide uyku tutmadı heralde açıksın..............
slm hanımlar
espoir hadi geçmiş olsun canm bir daha sıkıntı yaşamazssınız inşlhh
nasıl gidiyor hamilelik valla bnm ki artık sıkıntılı olmaya başladı gece uykusuzlukları kasılmalar ağrılar son ay da baya zormuş yani ilk aylar gibi tam 1 ayım kaldı şubat 10 11 gibi diyor dr. teyzemiz hayırlısıyla inşlhhh hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşlhh
Günaydin arkadaslar hepiniz iyi haftalar diliyorum.
Ben bomba gibiyim. Lekelerim dün bitti iyice bir banyo yaptim.
Yinede dinleniyorum risk almak istemiyorum.
Ben ilk kontrolden sonra 5 hafta sonra gel dedi ikinci kontrolle hersey yolunda dedi.
Simdi ise her 3 haftada bir gidiyorum. Subat'tan sonra iki haftada bir gidicem ikizlere hamile oldugum için kontrol atina tutacaklar beni.
canım kaç haftalık oldu bide tedavi gördüğün hastane neresi
tatlım çok geçmiş olsun tekrarda ve sıhhatler olsun ama unutma banyoda sıccak su yok ve fazla durmaki kasların gevşemesin bidaha gelmesin bide korkutmak istemem ama diğerinden biraz fazla bi şekilde kanaman veya parça gelirse korkma hemen doktora git sadece eevde bekleme çünkü ben de kanamam kesilince banyo yapmıştım kanamam normalde fazla olarak geri geldi doktor ine yapmıştı ve bikaç ilaç vermişti yalnız hep yatmak zorunda kaldım ondan sonra senin ikiz olduğu için kontrol altında olman en mantıklısı
slm hanımlar
nasıl gidiyor hamilelik valla bnm ki artık sıkıntılı olmaya başladı gece uykusuzlukları kasılmalar ağrılar son ay da baya zormuş yani ilk aylar gibi tam 1 ayım kaldı şubat 10 11 gibi diyor dr. teyzemiz hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşlhh
tatlım çok geçmiş olsun tekrarda ve sıhhatler olsun ama unutma banyoda sıccak su yok ve fazla durmaki kasların gevşemesin bidaha gelmesin bide korkutmak istemem ama diğerinden biraz fazla bi şekilde kanaman veya parça gelirse korkma hemen doktora git sadece eevde bekleme çünkü ben de kanamam kesilince banyo yapmıştım kanamam normalde fazla olarak geri geldi doktor ine yapmıştı ve bikaç ilaç vermişti yalnız hep yatmak zorunda kaldım ondan sonra senin ikiz olduğu için kontrol altında olman en mantıklısı
Canım 6 haftalık olmuşsun ne zaman gideceksin kalp atışını göremeye ..herkeslere günaydın nasılsınız kızlar. ne güzel sizler kaçıncı kontrollere gidiyorsunuz biz daha ilk kontrole bile gitmedik sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız keseciğini görürüz...
Espoir çok şükür bitmiş işte arkadaşım.. Minişlerinde gayet ii bu o kadar çok insanın başına geliyor ki..Günaydin arkadaslar hepiniz iyi haftalar diliyorum.
Ben bomba gibiyim. Lekelerim dün bitti iyice bir banyo yaptim.
Yinede dinleniyorum risk almak istemiyorum.
Ben ilk kontrolden sonra 5 hafta sonra gel dedi ikinci kontrolle hersey yolunda dedi.
Simdi ise her 3 haftada bir gidiyorum. Subat'tan sonra iki haftada bir gidicem ikizlere hamile oldugum için kontrol atina tutacaklar beni.
slm hanımlar
nasıl gidiyor hamilelik valla bnm ki artık sıkıntılı olmaya başladı gece uykusuzlukları kasılmalar ağrılar son ay da baya zormuş yani ilk aylar gibi tam 1 ayım kaldı şubat 10 11 gibi diyor dr. teyzemiz hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?