- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
mrb arkadaşlar ben de bebek bekliyorum.8kasım 2010da yumurtalarım toplandı.12kasımda da transferim oldu şimdi Allaha şükür hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
yok cnm kan değil kahverengi ve çok ent belli kahverengi olduğu...canım jelden mrak etme bide hamilelikt normaldede koyu akıntı gelir kanaman olmasın yeter hayatımintahaplı akıntında olabilir ilerde bunlar normal şeyler
dr umu aradım ama ulaşamadım birazdan yine arayacağım inş bendede sorun yoktur ve bebişim iyidir cnm...Günaydin canim.
Sakin korkma. Ben hamile oldugumdan beri iki haftada bir kahverengi akintim olur.
Su an progesteronu biraktim yine oluyor.
Nurcan'in dedigi gibi kan olmadigi sürece korkma.
Bende çok endiselliydim ilk zamanlar ama allaha sükür meleklerim iyiler.
Tebrik ederim arkadaşım kaç haftalık olduğunu yazarsan nurcan arkadaşım senide listeye ekler..
Her zaman seninle;
dr'a sormanda fayda var canım benim ama ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ..
İnşş bebeğin iyidir..
gözün aydın hayatım Allah kucağına almayı nasip etsinmrb arkadaşlar ben de bebek bekliyorum.8kasım 2010da yumurtalarım toplandı.12kasımda da transferim oldu şimdi Allaha şükür hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
yok cnm kan değil kahverengi ve çok ent belli kahverengi olduğu...
dr umu aradım ama ulaşamadım birazdan yine arayacağım inş bendede sorun yoktur ve bebişim iyidir cnm...
inş cnm inş bebişim iyidir...onu tam bulmuşken kaybetmek istemiyorum...
aaaaaaa kızıyorum ama o nedemek öle kaybemek felan Allah korusun öle bişi olmıcak bu lekeler 9 ay bile sürebilir beniim ilk hamileliğimde bebeğim intahaplı bi akıntıya sebep oluyodu 9 ay altıma don bile giyemedim çarşafa sarılıp gezdim evde her tarafım yaraydı dua et senin sadece leke onlar bişi değil geçer inan bana kırmızı veya pembe olmadığı sürece sorun yok bebişinde çok iyi üzme kendinide yavrunuda hayatım boşa
mrb arkadaşlar ben de bebek bekliyorum.8kasım 2010da yumurtalarım toplandı.12kasımda da transferim oldu şimdi Allaha şükür hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
görüştüm dr la kızlaarr.dr um diyoki jelden kaynaklı olabilir ama hafta içi bi gelin kalp atışlarına tekrar bakalım...bu sanki bi çelişki gibi geldi bana...:18:
Listeyi görünce insan ne kadarda umutlanıyor
Allah tamamına erdirsin, tüm isteyenlere versin inş :)
anladım cnm sğl verdiğn bilgiler için,kadın milletiyiz işte ufacık şeyi büyütmesek olmaz...inş bebişimde iyidir....canım tüp bebekte herzaman bebeğin kalbinin sebepsiz durma riski var ama doktorunun çelişkide kaldığı için seni çağırdığını hiiiiiiç sanmıyorum benim sigortadaki doktorum bile beni bişi sorduğumda gel bakalım dio biliyolarki biz olayı kuruntu yapıp kendi kendimizi paralıcaz yani sanmaki doktorun başka şey düşünüyo seni rahatlatmak için sölüyo yok öle bişi sen kuruyosun emin ol bence jel ineden daha iyi canım 10. haftaya kadar kullaanmaya çalış bak benim mahallede arkadaşlarım var hamile 2 tanesinin kanaması oldu azıcıcık doktor hemen bizim kullandığımız jelden verdim bu demiş çok iyi bi ilaç boşlamayın bebeğin tutunmasında çok etkili demiş hem daha koca koca parçalar gelecek zamanla 10 haftaya yaklaşınca tasalanma jel içerde kalanı çürüyo oda akıntıyla birleşip koyu şekilde geri geliyo bendende geldi
anladım cnm sğl verdiğn bilgiler için,kadın milletiyiz işte ufacık şeyi büyütmesek olmaz...inş bebişimde iyidir....
innnnnnnnnnşaaaallah
VALLA KIZLAR KEŞKE HEPİMİZ AYNI MEMLEKETTE OLSAYDIK DOĞURUNCA BEBİŞLERİMİZDE ARKADAŞ OLURDU :))))))))
valla ya ne güzel olurdu hem onlar hem biz arkadaş olurduk...
bu arada kızlar ben bu geceye randevu aldım dr um nöbetçiymiş bi bebişimi görüp gelecem...inş bana el sallar...
haber ver bizede bak mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?