Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mrb arkadaşlar ben de bebek bekliyorum.8kasım 2010da yumurtalarım toplandı.12kasımda da transferim oldu şimdi Allaha şükür hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

mrb arkadaşlar ben de bebek bekliyorum.8kasım 2010da yumurtalarım toplandı.12kasımda da transferim oldu şimdi Allaha şükür hamileyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Tebrik ederim arkadaşım kaç haftalık olduğunu yazarsan nurcan arkadaşım senide listeye ekler..

Her zaman seninle;
dr'a sormanda fayda var canım benim ama ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ..
İnşş bebeğin iyidir..

canım jelden mrak etme bide hamilelikt normaldede koyu akıntı gelir kanaman olmasın yeter hayatımintahaplı akıntında olabilir ilerde bunlar normal şeyler
yok cnm kan değil kahverengi ve çok ent belli kahverengi olduğu...
dr umu aradım ama ulaşamadım birazdan yine arayacağım inş bendede sorun yoktur ve bebişim iyidir cnm...

inş cnm inş bebişim iyidir...onu tam bulmuşken kaybetmek istemiyorum...

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 7.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta
29-) schatze_32

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
gözün aydın hayatım Allah kucağına almayı nasip etsin
canım haftanı sölermisin bide tedavi olduğun merkezi

Son düzenleme:

aaaaaaa kızıyorum ama o nedemek öle kaybemek felan Allah korusun öle bişi olmıcak bu lekeler 9 ay bile sürebilir beniim ilk hamileliğimde bebeğim intahaplı bi akıntıya sebep oluyodu 9 ay altıma don bile giyemedim çarşafa sarılıp gezdim evde her tarafım yaraydı dua et senin sadece leke onlar bişi değil geçer inan bana kırmızı veya pembe olmadığı sürece sorun yok bebişinde çok iyi üzme kendinide yavrunuda hayatım boşa

nurcancım o zaman jelden kaynaklıda olabilir değilmi dr uma ulaşsam zaten soracam jeli değiştirmeyi iyice tiksindim ya iğne yada hap versin..tamam cnm rahatladım yaa dr umada bi ulaşsam...
sende neler atlatmışın be cnm geçmişler olsun valla...

görüştüm dr la kızlaarr.dr um diyoki jelden kaynaklı olabilir ama hafta içi bi gelin kalp atışlarına tekrar bakalım...bu sanki bi çelişki gibi geldi bana...:18:

Listeyi görünce insan ne kadarda umutlanıyor

Allah tamamına erdirsin, tüm isteyenlere versin inş :)

Schatze tebrik ederim. Allah tamamini erdirsin.
Insallah sende sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

görüştüm dr la kızlaarr.dr um diyoki jelden kaynaklı olabilir ama hafta içi bi gelin kalp atışlarına tekrar bakalım...bu sanki bi çelişki gibi geldi bana...:18:

canım tüp bebekte herzaman bebeğin kalbinin sebepsiz durma riski var ama doktorunun çelişkide kaldığı için seni çağırdığını hiiiiiiç sanmıyorum benim sigortadaki doktorum bile beni bişi sorduğumda gel bakalım dio biliyolarki biz olayı kuruntu yapıp kendi kendimizi paralıcaz yani sanmaki doktorun başka şey düşünüyo seni rahatlatmak için sölüyo yok öle bişi sen kuruyosun emin ol bence jel ineden daha iyi canım 10. haftaya kadar kullaanmaya çalış bak benim mahallede arkadaşlarım var hamile 2 tanesinin kanaması oldu azıcıcık doktor hemen bizim kullandığımız jelden verdim bu demiş çok iyi bi ilaç boşlamayın bebeğin tutunmasında çok etkili demiş hem daha koca koca parçalar gelecek zamanla 10 haftaya yaklaşınca tasalanma jel içerde kalanı çürüyo oda akıntıyla birleşip koyu şekilde geri geliyo bendende geldi

Listeyi görünce insan ne kadarda umutlanıyor

Allah tamamına erdirsin, tüm isteyenlere versin inş :)

canım benim hepimiz diğer arkadaşlar gibi bebek sahibi olamayan annelerdik rabbim bizim mucizemizi verdiği gibi senin ve tüm isteyen arkadaşlarımızında mucizesini en hayırlı vakitte verecek ve sizlerde bizim yanımızda herzaman beklenilen yerinizi alıp bebeğinizi kucağınıza alacağınız günü mutlulukla birazda sitresle bekleyeceksinin :))))))))) inşallah

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 7.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta
29-) schatze_32

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

anladım cnm sğl verdiğn bilgiler için,kadın milletiyiz işte ufacık şeyi büyütmesek olmaz...inş bebişimde iyidir....

innnnnnnnnnşaaaallah

VALLA KIZLAR KEŞKE HEPİMİZ AYNI MEMLEKETTE OLSAYDIK DOĞURUNCA BEBİŞLERİMİZDE ARKADAŞ OLURDU :))))))))

valla ya ne güzel olurdu hem onlar hem biz arkadaş olurduk...
bu arada kızlar ben bu geceye randevu aldım dr um nöbetçiymiş bi bebişimi görüp gelecem...inş bana el sallar...

merhaba güzel anneler 2gündür girmedim .. özledim valla ...
herkes iyidir umarım ..

shatze .. tebrikler hoşgeldin...

jel akıntılarını dert etmeyin geçici .... jeli sabah kullanın ..sonra 10 dk yürüyün üzerine rhim içine dağılsın ... akıntı topaklanma azalır ..

ben kaçtım görüşürüz...

doktora ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?? Benim yarın tam 10 gün olacaktı..Hastanede bi sorun varmış doktor randevumu çarşambaya iptal etti..Meraktayım..Bişey olmuş mudur?? Bu kadar ara iyi mi yoksa ben mi pimpirikleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…