Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba kızlar ..
Bebeğimin kalp atışını duyamadığım için moralim çok bozulmuştu..
Dün başka bir dr'a gittim keseyi gördüm içinde de bebeğimi..
Herşey yolunda gidiyor dedi bu dr'da ..
Daha bebek küçük kalp atımının duyulmaması normal dedi..
Kese perşembe günü 20 mm di dün ölçtü 21 mm çıktı.. Günde 1 mm büyüyor zaten ..
Kızlar kesenin gelişmesi bebeğimin iyi olduğuna anlamına gelmez mi?
Ayrıca daha ufacık nokta kadar kalp atımını inşş bu hafta duyacağız ...
Rabbim yardımcımız olsun..

Bu arada Nurcan teyzesi bzide 7 haftalık olduk :)

Son düzenleme:
Espoir , canım minişlerinin durumu çok iyiymiş çok şükür rabbime ..
Bir daha inşşş böyle bir tecrübe yaşatmasın..
Rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın..
Bende kuzumun kalp atımını duyamadım , kahroldum ama dr'ların fikirleriyle teselli ediyorum kendimi..
6+4 de duyulmadı 7+3 de yani çarşamba günü bir daha gideceğim.. İnşş miniğim bu sefer duyuyrur bize pıt pıtlarını...

Geçmiş olsun tekrar arkadaşım ...

Kızlar birde ben bişey soracağım yumurta toplamada 30 tane yumurta toplanmıştı ebnde ohss olmuştum ama çok ağır değil yinede transferimi yapmıştı dr..
Allah'a şükür ilerlemedi ohss ve akabinde atlattım fakat sağ yumurtalığımda çok fazla su toplamam için biraz yumurta bıraktı.. Şimdi resmen dokunduğumda sertliğini hissediyorum ve sağ kasığımı ağrıtıyor.. Çarşamba dr'uma sorucam ama bunu vucuttan nasıl atıcaz?
Yada bir zararı olur mu, bu yumurta ne zamana kadar büyüyecek ?
Başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun..

çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam.. seni boşuna korkutmuş yaramazlar bak iyilermiş.çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bu korkuyu.

gözün aydınnn
inşlhhh sağlıkla büyürler kuzuların

Bence daha erken degil mi onlari kipirdamalarini hissetmek için. Ama içimde birsey oldugunu hissediyorum. Ben su an 12 hafta + 2 gün.
Allah hepimize sorunsuz hamilelik geçirmemizi, saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.
[/QUOTE]

hmm gerçekten erkenmiş 12.hafta için cnm

Sagol arkadasim allah kimseye yasatmasin. Hiç kolay degil hem kendimiz üzülüyoruz hem meleklerimizi üzüyoruz.
Insallah sende en kisa zamanda bebeginin kalp atisini duyarsin. Sakin stres yapma doktor iyi diyorsa iyidir sonuçta kesen gelisiyor.

çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam.. seni boşuna korkutmuş yaramazlar bak iyilermiş.çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bu korkuyu.

Sagol arkadasim. Evet benim yaramazlar beni korkuttular. çok sükür iyiler.
Allah hiçbirimize yasatmasin böyle korku.
Insallah sorunsuz hamilelik geçiriz cümlemize. AMIN.

gözün aydınnn
inşlhhh sağlıkla büyürler kuzuların

Sagol canim. Insallah büyürler meleklerim sorunsuz. Darisi hepimizin basina.

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 7.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 8.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

kızının hareklerinin iyi olması güzel senin kız bizimkinin ablası birazdaha büyük :))))))) ah canlarım bilseler onları nekladar sevdiğimizi içimizde parti yaparlar heralde ama nese gelince öğrnirler :))))))))))canım sağol ya herkez senin gibi erken olabilir diyo bizinki 110 gramdı geçen hafta daha çok küçük tabi bide annesi kilolu ondan böle hissedemiyorum sanırım :)))))))))))))

canım gerçekten çoooooook erken ben 7. hafta keseyi görmeye gittim sen kalp atışına üzülüyon hiç üzülme bu doktor doğru demiş daha erken herkez aynı zamanda göremiyo benimki geç tutunmuştu yani döllenme olmuştu o yüzden test yaptığımda değerimde çok düşüktü hatta boş gebelik olabilirdiye hemşirem hemen sevinmeyelim bi test daha yapalım 2 gün sonra ona göre sana cevap verelim demişti

:))))))))))))))) ay çok cadı bi anne oldum valla bende duydum onu aslında ama ne bilim insan yinede hissetmek istiyor heralde sen nasılsın nasıl gidiyor canım

iyiyim canım teşekkürler ağzımdaki acı tat dışında bir şikayetim yok şükürler olsun keseyide gördük gayet iyi dedi doktor,darısı kalp atışlarımıza inş.

iyiyim canım teşekkürler ağzımdaki acı tat dışında bir şikayetim yok şükürler olsun keseyide gördük gayet iyi dedi doktor,darısı kalp atışlarımıza inş.

canım hadi gözün aydın aman iyi olsunlarda azındaki tat kalıyo bi süre canım ya hap kullanıyosan onlar yapıyo özelikle elevit çok kötü yapıyo ağızı ben hep sakız çiğnedim hem mide bulanmasınıda engelliyo biraz

Evet nurcan haklısın ...
Benim ilk testimde çok düşük çıktı dr'um kem küm etti yani kimyasal gebelikten şüphelendi fakat 2 gün sonra katlandı ..Üstelik blast embriyo olmasına rağmen bende geç tutunduğunu düşünüyorum..
Sağolun yaa moral oluyorsunuz..
Allah razı olsun.. Bende inanıyorum artık çarşamba yavrumun kalp atışını duyacağıma..
Rabbim her daim yardımcımız olsun.

amin canım duyacaksın Allahın izni ile merak etme

canım benim tabi niyetin yok bırakmaya okadar istedin onları :))))))))))))))) ay valla inan hepimiz çok sevindik senin için canım Allahım hepimizin bebişlerini korusun[/QUOTE]

Hiç birimizin niyeti yok birakmaya zor elde ettik.
AMIN arkadasim hepimizin bebislerini korusun.

kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:

canım jelden mrak etme bide hamilelikt normaldede koyu akıntı gelir kanaman olmasın yeter hayatımintahaplı akıntında olabilir ilerde bunlar normal şeyler

Günaydin canim.
Sakin korkma. Ben hamile oldugumdan beri iki haftada bir kahverengi akintim olur.
Su an progesteronu biraktim yine oluyor.
Nurcan'in dedigi gibi kan olmadigi sürece korkma.
Bende çok endiselliydim ilk zamanlar ama allaha sükür meleklerim iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…