Iyi aksamlar arkadaslar hepiniz destek oldunuz bugün bana hepinize çok tesekkür ederim.
Biz 3 can gittik doktora 3 can döndük evimize:92:
Yine meleklerimi gördüm kalpleri küt küt atiyordu onlar arkalarini dönmüslerdi çok utangaçlar
Doktor rahim agzin kapali dedi bir sorun yok placenta asagiya dogru inmis olabilir dedi ama su yukaridalar ve damar çatlayabilirmis o yüzden kanama oldu ve simdi kahverengi lekelenmeye dönüsüp normal. Hayatta devam dedi hasta degilsiniz.
Allahima bin sükürler olsun meleklerimi korudu bana bagisladi.
Iyi aksamlar arkadaslar hepiniz destek oldunuz bugün bana hepinize çok tesekkür ederim.
Biz 3 can gittik doktora 3 can döndük evimize:92:
Yine meleklerimi gördüm kalpleri küt küt atiyordu onlar arkalarini dönmüslerdi çok utangaçlar
Doktor rahim agzin kapali dedi bir sorun yok placenta asagiya dogru inmis olabilir dedi ama su yukaridalar ve damar çatlayabilirmis o yüzden kanama oldu ve simdi kahverengi lekelenmeye dönüsüp normal. Hayatta devam dedi hasta degilsiniz.
Allahima bin sükürler olsun meleklerimi korudu bana bagisladi.
Espoir , canım minişlerinin durumu çok iyiymiş çok şükür rabbime ..
Bir daha inşşş böyle bir tecrübe yaşatmasın..
Rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın..
Bende kuzumun kalp atımını duyamadım , kahroldum ama dr'ların fikirleriyle teselli ediyorum kendimi..
6+4 de duyulmadı 7+3 de yani çarşamba günü bir daha gideceğim.. İnşş miniğim bu sefer duyuyrur bize pıt pıtlarını...
Geçmiş olsun tekrar arkadaşım ...
Kızlar birde ben bişey soracağım yumurta toplamada 30 tane yumurta toplanmıştı ebnde ohss olmuştum ama çok ağır değil yinede transferimi yapmıştı dr..
Allah'a şükür ilerlemedi ohss ve akabinde atlattım fakat sağ yumurtalığımda çok fazla su toplamam için biraz yumurta bıraktı.. Şimdi resmen dokunduğumda sertliğini hissediyorum ve sağ kasığımı ağrıtıyor.. Çarşamba dr'uma sorucam ama bunu vucuttan nasıl atıcaz?
Yada bir zararı olur mu, bu yumurta ne zamana kadar büyüyecek ?
Başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun..
çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam.. seni boşuna korkutmuş yaramazlar bak iyilermiş.çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bu korkuyu.
gözün aydınnn
inşlhhh sağlıkla büyürler kuzuların
Evet canim demistin. Ama biliyorsun elde degil insan endiselleniyor ister istemez.
Ben artik çok mutluyum içim rahatladi ve bebeklerim için mutlu olmak zorundayim onlar benim herseyim. Bende onlari birakmaya hiç niyetim yok.
canım benim tabi niyetin yok bırakmaya okadar istedin onları :))))))))))))))) ay valla inan hepimiz çok sevindik senin için canım Allahım hepimizin bebişlerini korusun
ohh.. gözün aydın .... genede dikkat et .. hep dinlen ..iyi beslen ...
nurcan cım benim kızı sormuşsun iyiAllah şükür ... yeniyeni düzene girdi ... önceden hep telaş ediyordum düzensizdi diye...
bu arada doktorum bana dediki herkesin bebeğin tekmeleri hissetme eşiği farklı ....
19. haftada hissedemeyen var .... çünkü bebek . 250-300 gramın altında ise hissetmek zor muş ...
yani haftasına göre kilolu bebeklerin tepikleri çabuk ... haftasına göre zayıf bebeklerin tepikleri zor hissediliyor...
o yüzden telaş edilecek bir durum gibi değil sanırım seninkisi ... sadece acele ediyorsun :))))
günaydın pozitif sonuc alıp yumoşunu bekleyen anniş adayları nasılsınız hersey güzel olsun mutlu olsun inş..
Merhaba kızlar ..
Bebeğimin kalp atışını duyamadığım için moralim çok bozulmuştu..
Dün başka bir dr'a gittim keseyi gördüm içinde de bebeğimi..
Herşey yolunda gidiyor dedi bu dr'da ..
Daha bebek küçük kalp atımının duyulmaması normal dedi..
Kese perşembe günü 20 mm di dün ölçtü 21 mm çıktı.. Günde 1 mm büyüyor zaten ..
Kızlar kesenin gelişmesi bebeğimin iyi olduğuna anlamına gelmez mi?
Ayrıca daha ufacık nokta kadar kalp atımını inşş bu hafta duyacağız ...
Rabbim yardımcımız olsun..
Bu arada Nurcan teyzesi bzide 7 haftalık olduk :)
:))))))))))))))) ay çok cadı bi anne oldum valla bende duydum onu aslında ama ne bilim insan yinede hissetmek istiyor heralde sen nasılsın nasıl gidiyor canım
iyiyim canım teşekkürler ağzımdaki acı tat dışında bir şikayetim yok şükürler olsun keseyide gördük gayet iyi dedi doktor,darısı kalp atışlarımıza inş.
canım gerçekten çoooooook erken ben 7. hafta keseyi görmeye gittim sen kalp atışına üzülüyon hiç üzülme bu doktor doğru demiş daha erken herkez aynı zamanda göremiyo benimki geç tutunmuştu yani döllenme olmuştu o yüzden test yaptığımda değerimde çok düşüktü hatta boş gebelik olabilirdiye hemşirem hemen sevinmeyelim bi test daha yapalım 2 gün sonra ona göre sana cevap verelim demişti
Evet nurcan haklısın ...
Benim ilk testimde çok düşük çıktı dr'um kem küm etti yani kimyasal gebelikten şüphelendi fakat 2 gün sonra katlandı ..Üstelik blast embriyo olmasına rağmen bende geç tutunduğunu düşünüyorum..
Sağolun yaa moral oluyorsunuz..
Allah razı olsun.. Bende inanıyorum artık çarşamba yavrumun kalp atışını duyacağıma..
Rabbim her daim yardımcımız olsun.
kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:
kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?