Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hadi bakiiim bitti bayram seyran herkes topiğinin başına :)))
o kadar çok yattım ki kaç gündür hiç evden çıkmadan başımı dik tutamıyorum artık.. iş bana iyi geliyormuş valla bnaldım evde.. 2 gün sonra işten şikayet edince bana bu mesajdan alıntı yapın

merhaba kızlar; herkese iyi bayramlar diliyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biz dört buçuk aylık olduk bu ikinci bayramımız çocuklarımızla birlikte nice bayramlar görme dileğiyle sağlıkla hoşçakalın...

kesin bi alıntı seni bekliyoo enfazla 1 hafta veriyorumne güzel dinlenmişsin tam tatil ..limangoda lara bebek giyimde indirim var bi bak istrsen küçük bedenler kalmış isteyemedim

kesin bi alıntı seni bekliyoo enfazla 1 hafta veriyorumne güzel dinlenmişsin tam tatil ..limangoda lara bebek giyimde indirim var bi bak istrsen küçük bedenler kalmış isteyemedim

bir hafta çok bile vermişsin :)))) ben de bir yandan limangoya bakıyordum ama artık bişey almıycam dün aldıklarımı bebeğin dolabına yerleştirdim de gerçekten çok ama çok abartmışım sanırım çoğunu giyderemedden büyüyecek..

ayy benimde öyleydi bi dolap dolusu hala öyle söyliyim hastalık gibi hep bişeyler almak istiyceksin sürekli..
bak tulumları giydiremiyosun ama ikililerin altlarını hala giydiriyorum ki benimki maşallh iricene:)))))))))

bende dondurmuştum face i yeni açtım ohhh bayram bitti şükür yardımcı kızımız geldi sonunda ay bayramda tek baktım kafayı yiyodum valla kızlar hastalandı hem üşüttüler hemde bi yerleri ağrıyo gibi kıvranıyolardı 12saat boyunca yatmadılar dün bende krizlere girdim bizim rop muayenelerimiz devam ediyo eskiden haftanın 3günüydü şimdi ayda 1 e düştü bera testide yapıldı iyi çıktı noröloğa götürmedim doktor bişey demedi seninkiler nasıl geçti??? bide senin kız ne kadar kaldı ki küvezde kaçıncı haftada doğum yaptın şimdi kilosu boyu ne kadar ayy çok hayırsıızım bişey bilmiyorum:))) biz çok şükür iyiyiz sizi sormalı:))) her zamnlada konuşamıyorum ne zmandır saolsun bayramda msj atmış ama benim teklefonumu yardımcı kız bayramdan bi gün önce düşürdü dokunmatik bozuldu ve camı kırıldı bilmiyorum napcam herkesin numarası telefonda kaldı bayramda kimseyle konuşamadım sen çok kilo almadın zaten dimi şimdi nasılsın ben hemen eski halime döndüm aşılarınız ne alemde hepatit 1 ve 2 dozumuz oldu karma 1. doz oldu bu ayın sonuna kpa ve verem olcaklar biz ayrıca özel rota virüs aşısı olduk ayy ne çok soru sordum ama seni çok merak ettim canım

Selam kizlar! bayramınız güzel geçmiştir umarım. Nasilsiniz, pitirciklariniz nasıllar? özledim hepinizi:) bizim bayram hiç bayram gibi geçmedi ya cok sıkıciydi ama tabi ki buna da şükürler olsun...
Valla ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum kizlar öyle fena sırt, bel, kuyruk sokumu v.s ağrılarım, carpintilarim oluyor ki, zaman zaman diyorum "napicam ben" diye... Çünkü her gecen gün şikayetlerim katlanıyor. Cok şükür Allahıma tabi ki bunca sıkıntıya değecek iki evlat nasip etti bize. İste insanız ister istemez tahammulum tükendiği anlarda şükretmeye çalışıyorum ki, nankörlük etmiş olmayayım... Nolur siz de dua edin bana, yavrularımıza...

ya evocum sen mi koymuştun çok şirin bir uyku tulumu almıştı biri de resmini koymuştu.. o sen miydin bella mıydı?

evet cnm ben koymuştum istersen koyarım tekrar uzun kollu benimki bide kendi ördüğüm var.

günaydın şizofrencim :)) bayramda biraz evde biraz arkadaşlarda geçti bizim.ilk günü zaten eşimin ananesinde toplandık kurban kesildi öyle geçti.diğer günlerde ben evde sıkıldığım için arkadaşlara uğradık son günü k.valide beni gezdirmediniz diye kıyameti kopardı onunla uğraştık
sen 7 sene sonra hamile kal bide böyle kaprisler çek bayramda Allahtan kocacım yardımcı oluyor yoksa ben de ağırlaştım iş yapamaz oldum.bugün de annem geliyor artık sağolsun sabredicez bugünlerde geçecek inş.yavrularımıza hayırlısıyla kavuşsaydık :)

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------32.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------29.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

kızlar haftaları değişenler yazıversin değiştireyim hemen :)
manolyamız artık izine çıktı valla özledim şimdiden :2:

evet cnm ben koymuştum istersen koyarım tekrar uzun kollu benimki bide kendi ördüğüm var.

tatalım onu nereden aldığını bana bir tarif etsene teyzeme söyliycem bizimkine de alsın burada bulamadım öyle bişey.. ne varsa memleketimde var :)))

tatalım onu nereden aldığını bana bir tarif etsene teyzeme söyliycem bizimkine de alsın burada bulamadım öyle bişey.. ne varsa memleketimde var :)))

cnm ben onu karakedi bozacısının sırasında eski varlık giyim diye geçiyor sanırım bebek mağazasından almıştım inş.vardır daha.tek kalmıştı diye hatırlıyorum.ama oralarda bilirsin bebek mağazaları çok oluyo bulunur tatlım.ben gidersem o tarafa bakrım tekrar.

kızlar merhaba nasılsınız bayram dönüşü bebişler nasıllar bakalım bizler gayet iyiyiz çok şükür inş. böylede sonuna kadar devam ederizzzz hep beraber...

canım biz 30'a girdik sanırııııım baya olmuş valla... doktorun demesine göre 5 ocağa kaldı 56 gün

maşallah size şizofrencim 5 ocak sezeryan gününüz mü oluyor sizin şimdi?benim normal doğum tarihi 9 ocakta ama sezeryan olacağı için erken alınır sanırım.ben de 2 ocak gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım.

kızlar merhaba nasılsınız bayram dönüşü bebişler nasıllar bakalım bizler gayet iyiyiz çok şükür inş. böylede sonuna kadar devam ederizzzz hep beraber...

uhdecim saol cnm iiz çok şükür sen nasılsın?

Günaydın tatlım! :) sizin epey faaliyetli geçmiş bizimkine göre :) ayy napıcan böyle oluyo işte kayınvalideler... ben de öyle mi olurum acaba
Valla evocum ne yalan söyliim artık evden çıkmama kararı aldım. çünkü perişan oluyorum... bu kadar aniden bastırması bu rahatsızlıkların beni çok panikletti. inşallah hayırlısıyla hepimiz sıkıntısız kavuşuruz yavrularımıza...
dün baktım olmuyo ben artık eski ben diilim :) oturdum ne eksik varsa aldım hepsini internetten... bundan sonra da böyle napalım. avm gezecek hal kalmadı bende
bi evlatçıklarımızın çorapları eksik. onları da alırsam sanırım bişey kalmamış oluck. inşallah arabalarını da 3 aylık falan olsunlar o zaman almaya karar verdik. şimdilik gerek yok diye düşündük. bakalım... ben uyku tulumu almadım ama, almalı mıyım? hani bide erken falan doğarlarsa diye telaş etmedim ona. napsam? başka neler lazımdır neler alınacak acaba unuttuğum şeyler var mı?

merhaba uhdeciiim :) iyiyiz şükür ya siz de iyiymişiniz maşallah :))) Allah tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini en güzel şekilde inşallah alalım cennet kokulularımızı sağlıcakla kucaklarımıza...

evocum evet 5 ocağa sezeryan dedi. normalde 26 ocaktı SATa göre ama... sanırım 2-3 hafta erken demiş oluyo. inşallah durabildikleri kadar dururlar ya. dua edelim birbirimize...

arkadaşlar merhaba benim bugümn transfer sonrası 9. günüm ara ara pembe lekelenme oluyordu fakat bugün kırmızıya dönük kanama gibi oluyo az ama çok endişeliyim deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen bu şekil olanınız varmı kan testi salı günü hiç idrar tesetide yapmadım yapsam sonuç alabilirmiyim acaba lütfen bana yardım edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…