yarın topiğimiz canlanır artık bayram sonrası :)) bizde özledik yani muhabbeti öpüyoruz :))
hadi bakiiim bitti bayram seyran herkes topiğinin başına :)))
o kadar çok yattım ki kaç gündür hiç evden çıkmadan başımı dik tutamıyorum artık.. iş bana iyi geliyormuş valla bnaldım evde.. 2 gün sonra işten şikayet edince bana bu mesajdan alıntı yapın
kesin bi alıntı seni bekliyoo enfazla 1 hafta veriyorumne güzel dinlenmişsin tam tatil ..limangoda lara bebek giyimde indirim var bi bak istrsen küçük bedenler kalmış isteyemedim
bir hafta çok bile vermişsin :)))) ben de bir yandan limangoya bakıyordum ama artık bişey almıycam dün aldıklarımı bebeğin dolabına yerleştirdim de gerçekten çok ama çok abartmışım sanırım çoğunu giyderemedden büyüyecek..
ah canım maşallah bi türlü görüşemedik ya geçen senin topiğindeydim okadar şey yazdım pat bilgisayarın bataryası bittibende diyodum bizde rop nöroloji şimdide bera testimiz var diye..küveze 1 dakikada girse bebekler bunlar zorunluymuşş..
neyse canım nasılsın şükür bebeklerde iyimiş benim için öp..
buarada face dondurdum ben açar açmaz seni ekliycem..
ya evocum sen mi koymuştun çok şirin bir uyku tulumu almıştı biri de resmini koymuştu.. o sen miydin bella mıydı?
Selam kizlar! bayramınız güzel geçmiştir umarım. Nasilsiniz, pitirciklariniz nasıllar?özledim hepinizi:) bizim bayram hiç bayram gibi geçmedi ya cok sıkıciydi ama tabi ki buna da şükürler olsun...
Valla ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum kizlaröyle fena sırt, bel, kuyruk sokumu v.s ağrılarım, carpintilarim oluyor ki, zaman zaman diyorum "napicam ben" diye... Çünkü her gecen gün şikayetlerim katlanıyor . Cok şükür Allahıma tabi ki bunca sıkıntıya değecek iki evlat nasip etti bize. İste insanız ister istemez tahammulum tükendiği anlarda şükretmeye çalışıyorum ki, nankörlük etmiş olmayayım... Nolur siz de dua edin bana, yavrularımıza...
evet cnm ben koymuştum istersen koyarım tekrar uzun kollu benimki bide kendi ördüğüm var.
tatalım onu nereden aldığını bana bir tarif etsene teyzeme söyliycem bizimkine de alsın burada bulamadım öyle bişey.. ne varsa memleketimde var :)))
kızlar haftaları değişenler yazıversin değiştireyim hemen :)
manolyamız artık izine çıktı valla özledim şimdiden :2:
canım biz 30'a girdik sanırııııımbaya olmuş valla... doktorun demesine göre 5 ocağa kaldı 56 gün
kızlar merhaba nasılsınız bayram dönüşü bebişler nasıllar bakalım bizler gayet iyiyiz çok şükür inş. böylede sonuna kadar devam ederizzzz hep beraber...
günaydın şizofrencim :)) bayramda biraz evde biraz arkadaşlarda geçti bizim.ilk günü zaten eşimin ananesinde toplandık kurban kesildi öyle geçti.diğer günlerde ben evde sıkıldığım için arkadaşlara uğradık son günü k.valide beni gezdirmediniz diye kıyameti kopardı onunla uğraştık
sen 7 sene sonra hamile kal bide böyle kaprisler çek bayramda Allahtan kocacım yardımcı oluyor yoksa ben de ağırlaştım iş yapamaz oldum.bugün de annem geliyor artık sağolsun sabredicez bugünlerde geçecek inş.yavrularımıza hayırlısıyla kavuşsaydık :)
kızlar merhaba nasılsınız bayram dönüşü bebişler nasıllar bakalım bizler gayet iyiyiz çok şükür inş. böylede sonuna kadar devam ederizzzz hep beraber...
maşallah size şizofrencim 5 ocak sezeryan gününüz mü oluyor sizin şimdi?benim normal doğum tarihi 9 ocakta ama sezeryan olacağı için erken alınır sanırım.ben de 2 ocak gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?