Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba arascım, idrar testi seni yanıltabilir canım. ümit vermek istemem ama benimde 8.gün başlayan 3-4 süren lekelenmelerim olmuştu. pembe akıntı. doktorum bol su iç ve dinlem demişti. ben 9,gün kan testi yapmıştım ve pozitif olduğunu gördüm çok şükkür. Ama bence gününü bekle ve bu arada bolca dinlen canım..inşallah güzel haberler verirsin bize.

sağol cnm cevap yazdığın için benimde 7. gün daha netleşti lekelenme şimdi kırmızıya döndü bilemiyorum artık sabrım kalmadı bi deneyeyim bari diyorum idrar testini gözün aydın cnm Allah bizede göstersin inşallah tek dileğimm

Kızlar ya hastane çantası için neler almak gerekir?
Ben malum erkenden hazırlanıp beklemem gerekiyor
Tek kullanımlık külotlardan aldım kendim için. göğüs kalkanı. kelebek göğüs ucu, göğüs pedi, kremi, emzirme atleti, emzirme önlüğü... terlik ve çorap. henüz gecelik falan almadım onda da kararsızım. siz aldınız mı? en mantıklı olanı hangisi, pijama mı, gecelik mi?
bebkler için de hastane çıkışı, biberon, emzik, bebek bezi, alt açma, yenidoğan ıslak mendili...
aklıma gelenler bunlar...

çikola için de seçenekler bunlar; sizce hangisi daha güzel?

kızlar meraba ben 1 kasımda aldım sonucumu cok sukur bebegım benımle.doktor 3 gun sonra yıne tahlıl yaptırdı degerler katlanınca ayın 17 sınde gel ultrasona bakalım bebge dedı cok sabırsızlanıyorum sız ogrendıkten kkac gun sonra gormustunuz bebegınızı??acaba baska bı doktora mı gıtsem hemen gorebılırmıyım dıyorumm cok mu acele edıyorum yoksa yorumlarınızı beklıyorummmm

sana da selam tatlım bizim bayram da felaketti eşim hasta yattı koca bayram son gün bana da bulaştırdı şimdi aksıra tıksıra oturuyorum (
tamam canım bir gitsin de baksın bakalım bulur belki..
ay Allahım yaa senin halini okudukça korkuyorum ben de... gücüm olursa aralık sonuna kadar çalışmak istiyorum inşallah ağırlaşmam..
evocum evet 5 ocağa sezeryan dedi. normalde 26 ocaktı SATa göre ama... sanırım 2-3 hafta erken demiş oluyo. inşallah durabildikleri kadar dururlar ya. dua edelim birbirimize...
SAT a göre 27 ocak benim de ama 15 ocak 17 ocak diyor sezaryen için demek ki senin ikiz olduğu için erken söylüyor..

ben de bu dediklerinden başka birşey almadım yanıma da hem gecelik hem de pijama alıcam zaten bir takım yetmez lekelenir falan yedekli olsun.. bol bol çamaşır külot atlet tabiki kırmızı kurdela :))) bir de bebeğe örtmek için sarı yazma sarılık olmasın diye :)))
şekerlerden 2.si hoşuma gitti benim.. ben de şeker hamurundan kurabiye yaptırmak istiyorum ama hiç bakmadım daha..
kendin için havlu diş fırçası tarak vs. ben şu süt arttıran çaylardan da aldım onu da alırım yanıma kısmetse doğumdan 1 hafta önce falan içmeye başlarım diyorum belki işe yarar..

kızlar haftaları değişenler yazıversin değiştireyim hemen :)
manolyamız artık izine çıktı valla özledim şimdiden :2:

biz 37. haftamızdayız kızıma kavuşmama son 15 gün :)

kalabildikleri kadar kalsınlar içerde kuzular 36 ya geldikten sonra korkma küveze girmiyolar artık

canım tutunma kanamsı olabilir bol bol dinlen gerekmedikçe ayaklanma zaten test gününe bişey kalmamış azıcık daha sabır umarım pozitifi görürsün sende

dikişlerin olacağından geceliği tercih et bence pansuman falan için de rahat olur hastaneler çok sıcak uzun kollu tercih etmedim ben
çantana lohusa tacı koymamışın ama :)

canım kese için 5 + haftada çağırıyo doktorlar azıcık daha sabret bence ben 5+3 de keseyi 6+ da kalp atışlarını gördüm

Arkadaşlar merhaba çok acil bişey öğrenmem lazım bana yardımcı olursanız çok sevinicem.6 haftalık hamileyim. Geçen hafta perşembe günü hcg sonucum 3593 tü, bugünkü değerim 26900. Değerim artmış ama tam olarak ikiye katlanarak devam etmemiş.Bununla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var.

ohh ohhh maşallahh ne güzel doğum çantaları hazırlanıyor darısı bizlerin başına olsun inş. baya heyecanlandım bende okuyunca bunları çok güzel telaşlar bunlar Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş...

Canim bildigim kadariyla %60lik bir artis olmasi gerekiyor tam olarak ikiye katlamiyor sykma canini bence degerlerin gayet güzel.

iyi etmişsin çıkmamakta ben de gezemiyorum öyle artık mazide kaldı o günler :)) arabayla gidiyoruz heryere artık gittiğim yerde de oturup kalıyorum :))
uyku tulumu al derim cnm zaten 2 tane olacaklar yorganla uğraşmazsın hem.bide tehlikesi olmuyo uyku tulumunun gece kalkıp bakmazsın habire.ben biraz pimpirikliyim açıkçası ağzı burnu kapanır diye korkarım :) süt sağma makinesi almaktan vazgeçtim ben doğumdan sonra gerekli olursa alacağım.ateş ölçer alacağım banyo küveti,emzik,biberon,prima bez,hasta bezi,gecelik falan kaldı benimde.baya bişey varmış sanki :)))

doktorun verdiği tarihte gidersen iyi olur cnm normalde değerin 1500 üzerinde olunca kese görünür tabi kalp atışı da var.sen gittiğinde kalp atışı da görülür belki biraz daha sabret az kalmış :)

önemli olan değerinin katlaması cnm keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra rahatlarsın :)

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------37.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------32.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------30.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------29.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

bellacım az kalmış yaa maşallah arkadan biz geliyoruz hadi hayırlısı :))
nasılsın görüşmeyeli cnm?neler yapıyosun?çantan hazır mı?

cevap yazan arkadaslar cok tesekkurler,ınslh haftaya bugn saglıcakla gorunce bebegımı bende yazarım tek mı cıft mı oldugunu onemlı olan sglıklı olsunda esıme gore kesın ıkızz ama bakalım tutacakmı tahmını?ogumu yaklasan arkadaslar Allahım kolay gecırsın ınslh dogumlarınızı

Canim bildigim kadariyla %60lik bir artis olmasi gerekiyor tam olarak ikiye katlamiyor sykma canini bence degerlerin gayet güzel.

Dün biraz araştırdım internette. Anladığım kadarıyla belli bir değerden sonra artış hızı düşüyor, yani başlarda 2 günde ikiye katlayan değer , ilerleyen zamnlarda daha geç
ikiye katlanıyor.Bilmiyorum fazla takılmak istemiyorum ama kendimede engel olamıyorum.kalbini haftaya çarşamba duyucam inşallah.

Günaydın kizlar ben hiç iyi diilim yaa (( oğlanlar maşallah son günlerde epey hareketliler. Totolarini kafalarını dayiyolar bende hemen kalp carpintisi başlıyor. Ama öyle böyle diil. Kendimden gecicek gibi oluyorum ve korkuyorum. Bu sabah hele ağladım valla. Öyle tedirgin oldum ki... Dua edin bana olur mü simdiden boyleyim saglikla vakitleri gelene kadar sabredebilmek nasip olur inşallah.

ay ben kıyamam sana yaaa zor tabi biz birtaneyle zorlanırken hele de seninkiler hareketli.. benim kız sakin çarpıntı falan olmuyor gibi çok nadir..

benim de canım çoook sıkkın bir türlü karar veremiyorum nerede doğum yapıcam hangi doktorla yapıcam içim sıkılıyor düşünürken..
şimdi bu asıl doktorum diyip de gittiğim prof.a çok güveniyorum çok çok iyi ama beni çok geriyor yedin kilo aldın bebeğini öldüreceksin tut boğazını diye diye geriyor beni yarın kontrolüm var şimdiden derdi aldı kızacak bana diye.. aslında eşim sen abartıyorsun adamın bişey dediği yok diyor ama ben huzursuz oluyorum. diğer gittiğim doktor rahat herşey yolunda şişman hamile tek sen değilsin şekerin normal tansiyonun normal zaten aldığın 3-5 kilo bişey olmaz diyor ama ona da bu adama güvendiğim kadar güvenemiyorum..
sadece bu da değil prof. doğum için 2 hastaneye gelirim diyor biri acıbadem gerçekten boyumu aşıyor iş yerimin karşıladığının haricinde cebimden rahat bir 4000 çıkar diğer hastaneye gidersem de 1500 falan çıkar cebimden. diğer kadının kendi kliniği var orada doğum yaparsam cebeimden hiç para çıkmaz çalıştığım yerin anlaşması var ama işte küçük yeterli donanım var mıdır üfffffffff çok bunaldıııııım nolur bir akıl verin bana (((

aslında ne kadar şükretsek az... geçen akşam çocukluk arkadaşım oturmaya çağırdı oraya gittik. düğünlerimizde peişpeşe oldu ama onun hala bebeği yok önceden dertleşirdik falan onunla. ama o akşam inan konuşacak bişiy bulamadım... o da çok gergindi... nasıl şükrettim halime bilemezsin. ama işte canımız az bizim. en ufak bi sıkıntıda kafaya takıyoruz... inşallah sıkıntısız atlatırız bugünlerimizi de...
canım o nasıl doktor öyle ya. tamam güvenilir ama sürekli kilonla ilgili seni geriyorsa kusura bakma da saçmalıyo yani. sanki sen bilmiyo musun ne yapman gerektiğini. ister istemez kilo alıyo zaten insan elinde olmuyo ki. daha fazla germesi asıl çok kötü...
bir de çok pahalıymış ya. eğer karşılayabiliceksen ve doktorluğuna çokça güveniyosan ona git tabi. ama sonuç olarak kadın doğum uzmanları inan bana gebe takibi ve sezeryan harici bişey yapmadıklarından hepsi de aynı eğitimi aldığı için pek bi farkları yok. tamam kimisi tatlı dillidir, daha fazla hastasına zaman ayırır ama değişen bişiy olmuyo. zaten sen normal doğum yapacaksan doktorun yaptığı pekte bişiy olmuycak :) iş sana kalıyor...
için hangisine siniyosa canım. fazla da sıkıntı etme dediğim gibi. hem bütçeni düşün, hem de sağlığını. Allah pişman olacağımız kararlar verdirmesin hepimize...
offf çok konuştum yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…