arkadaşlar merhaba benim bugümn transfer sonrası 9. günüm ara ara pembe lekelenme oluyordu fakat bugün kırmızıya dönük kanama gibi oluyo az ama çok endişeliyim deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen bu şekil olanınız varmı kan testi salı günü hiç idrar tesetide yapmadım yapsam sonuç alabilirmiyim acaba lütfen bana yardım edinnnnn
merhaba arascım, idrar testi seni yanıltabilir canım. ümit vermek istemem ama benimde 8.gün başlayan 3-4 süren lekelenmelerim olmuştu. pembe akıntı. doktorum bol su iç ve dinlem demişti. ben 9,gün kan testi yapmıştım ve pozitif olduğunu gördüm çok şükkür. Ama bence gününü bekle ve bu arada bolca dinlen canım..inşallah güzel haberler verirsin bize.
sana da selam tatlım bizim bayram da felaketti eşim hasta yattı koca bayram son gün bana da bulaştırdı şimdi aksıra tıksıra oturuyorumSelam kizlar! bayramınız güzel geçmiştir umarım. Nasilsiniz, pitirciklariniz nasıllar?özledim hepinizi:) bizim bayram hiç bayram gibi geçmedi ya cok sıkıciydi ama tabi ki buna da şükürler olsun...
Valla ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum kizlaröyle fena sırt, bel, kuyruk sokumu v.s ağrılarım, carpintilarim oluyor ki, zaman zaman diyorum "napicam ben" diye... Çünkü her gecen gün şikayetlerim katlanıyor . Cok şükür Allahıma tabi ki bunca sıkıntıya değecek iki evlat nasip etti bize. İste insanız ister istemez tahammulum tükendiği anlarda şükretmeye çalışıyorum ki, nankörlük etmiş olmayayım... Nolur siz de dua edin bana, yavrularımıza...
tamam canım bir gitsin de baksın bakalım bulur belki..cnm ben onu karakedi bozacısının sırasında eski varlık giyim diye geçiyor sanırım bebek mağazasından almıştım inş.vardır daha.tek kalmıştı diye hatırlıyorum.ama oralarda bilirsin bebek mağazaları çok oluyo bulunur tatlım.ben gidersem o tarafa bakrım tekrar.
ay Allahım yaa senin halini okudukça korkuyorum ben de... gücüm olursa aralık sonuna kadar çalışmak istiyorum inşallah ağırlaşmam..Günaydın tatlım! :) sizin epey faaliyetli geçmiş bizimkine göre :) ayy napıcan böyle oluyo işte kayınvalideler... ben de öyle mi olurum acaba
Valla evocum ne yalan söyliim artık evden çıkmama kararı aldım. çünkü perişan oluyorum... bu kadar aniden bastırması bu rahatsızlıkların beni çok panikletti. inşallah hayırlısıyla hepimiz sıkıntısız kavuşuruz yavrularımıza...
dün baktım olmuyo ben artık eski ben diilim :) oturdum ne eksik varsa aldım hepsini internetten... bundan sonra da böyle napalım. avm gezecek hal kalmadı bende
bi evlatçıklarımızın çorapları eksik. onları da alırsam sanırım bişey kalmamış oluck. inşallah arabalarını da 3 aylık falan olsunlar o zaman almaya karar verdik. şimdilik gerek yok diye düşündük. bakalım... ben uyku tulumu almadım ama, almalı mıyım? hani bide erken falan doğarlarsa diye telaş etmedim ona. napsam? başka neler lazımdır neler alınacak acaba unuttuğum şeyler var mı?
SAT a göre 27 ocak benim de ama 15 ocak 17 ocak diyor sezaryen için demek ki senin ikiz olduğu için erken söylüyor..evocum evet 5 ocağa sezeryan dedi. normalde 26 ocaktı SATa göre ama... sanırım 2-3 hafta erken demiş oluyo. inşallah durabildikleri kadar dururlar ya. dua edelim birbirimize...
Kızlar ya hastane çantası için neler almak gerekir?
Ben malum erkenden hazırlanıp beklemem gerekiyor
Tek kullanımlık külotlardan aldım kendim için. göğüs kalkanı. kelebek göğüs ucu, göğüs pedi, kremi, emzirme atleti, emzirme önlüğü... terlik ve çorap. henüz gecelik falan almadım onda da kararsızım. siz aldınız mı? en mantıklı olanı hangisi, pijama mı, gecelik mi?
bebkler için de hastane çıkışı, biberon, emzik, bebek bezi, alt açma, yenidoğan ıslak mendili...
aklıma gelenler bunlar...
çikola için de seçenekler bunlar;Eki Görüntüle 286336 sizce hangisi daha güzel?
kızlar haftaları değişenler yazıversin değiştireyim hemen :)
manolyamız artık izine çıktı valla özledim şimdiden :2:
merhaba uhdeciiim :) iyiyiz şükür ya siz de iyiymişiniz maşallah :))) Allah tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini en güzel şekilde inşallah alalım cennet kokulularımızı sağlıcakla kucaklarımıza...
evocum evet 5 ocağa sezeryan dedi. normalde 26 ocaktı SATa göre ama... sanırım 2-3 hafta erken demiş oluyo. inşallah durabildikleri kadar dururlar ya. dua edelim birbirimize...
arkadaşlar merhaba benim bugümn transfer sonrası 9. günüm ara ara pembe lekelenme oluyordu fakat bugün kırmızıya dönük kanama gibi oluyo az ama çok endişeliyim deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen bu şekil olanınız varmı kan testi salı günü hiç idrar tesetide yapmadım yapsam sonuç alabilirmiyim acaba lütfen bana yardım edinnnnn
Tek kullanımlık külotlardan aldım kendim için. göğüs kalkanı. kelebek göğüs ucu, göğüs pedi, kremi, emzirme atleti, emzirme önlüğü... terlik ve çorap. henüz gecelik falan almadım onda da kararsızım. siz aldınız mı? en mantıklı olanı hangisi, pijama mı, gecelik mi?
bebkler için de hastane çıkışı, biberon, emzik, bebek bezi, alt açma, yenidoğan ıslak mendili...
kızlar meraba ben 1 kasımda aldım sonucumu cok sukur bebegım benımle.doktor 3 gun sonra yıne tahlıl yaptırdı degerler katlanınca ayın 17 sınde gel ultrasona bakalım bebge dedı cok sabırsızlanıyorum sız ogrendıkten kkac gun sonra gormustunuz bebegınızı??acaba baska bı doktora mı gıtsem hemen gorebılırmıyım dıyorumm cok mu acele edıyorum yoksa yorumlarınızı beklıyorummmm
Arkadaşlar merhaba çok acil bişey öğrenmem lazım bana yardımcı olursanız çok sevinicem.6 haftalık hamileyim. Geçen hafta perşembe günü hcg sonucum 3593 tü, bugünkü değerim 26900. Değerim artmış ama tam olarak ikiye katlanarak devam etmemiş.Bununla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var.
Günaydın tatlım! :) sizin epey faaliyetli geçmiş bizimkine göre :) ayy napıcan böyle oluyo işte kayınvalideler... ben de öyle mi olurum acaba
Valla evocum ne yalan söyliim artık evden çıkmama kararı aldım. çünkü perişan oluyorum... bu kadar aniden bastırması bu rahatsızlıkların beni çok panikletti. inşallah hayırlısıyla hepimiz sıkıntısız kavuşuruz yavrularımıza...
dün baktım olmuyo ben artık eski ben diilim :) oturdum ne eksik varsa aldım hepsini internetten... bundan sonra da böyle napalım. avm gezecek hal kalmadı bende
bi evlatçıklarımızın çorapları eksik. onları da alırsam sanırım bişey kalmamış oluck. inşallah arabalarını da 3 aylık falan olsunlar o zaman almaya karar verdik. şimdilik gerek yok diye düşündük. bakalım... ben uyku tulumu almadım ama, almalı mıyım? hani bide erken falan doğarlarsa diye telaş etmedim ona. napsam? başka neler lazımdır neler alınacak acaba unuttuğum şeyler var mı?
yarın gecelik alacağım bende inş.doğum yapan arkadaşıma sordum kısa kollu almamı söyledi hastane çok sıcak oluyomuş.zaten hastaneden sonra ben pijama giyerim evde.1 pijama 1 gecelik yeterli olur sanırım.geceliğin boyunu da çok uzun istemiyorum.
kızlar meraba ben 1 kasımda aldım sonucumu cok sukur bebegım benımle.doktor 3 gun sonra yıne tahlıl yaptırdı degerler katlanınca ayın 17 sınde gel ultrasona bakalım bebge dedı cok sabırsızlanıyorum sız ogrendıkten kkac gun sonra gormustunuz bebegınızı??acaba baska bı doktora mı gıtsem hemen gorebılırmıyım dıyorumm cok mu acele edıyorum yoksa yorumlarınızı beklıyorummmm
Arkadaşlar merhaba çok acil bişey öğrenmem lazım bana yardımcı olursanız çok sevinicem.6 haftalık hamileyim. Geçen hafta perşembe günü hcg sonucum 3593 tü, bugünkü değerim 26900. Değerim artmış ama tam olarak ikiye katlanarak devam etmemiş.Bununla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var.
Canim bildigim kadariyla %60lik bir artis olmasi gerekiyor tam olarak ikiye katlamiyor sykma canini bence degerlerin gayet güzel.
Günaydın kizlar ben hiç iyi diilim yaa(( oğlanlar maşallah son günlerde epey hareketliler. Totolarini kafalarını dayiyolar bende hemen kalp carpintisi başlıyor. Ama öyle böyle diil. Kendimden gecicek gibi oluyorum ve korkuyorum. Bu sabah hele ağladım valla. Öyle tedirgin oldum ki... Dua edin bana olur mü simdiden boyleyim saglikla vakitleri gelene kadar sabredebilmek nasip olur inşallah.
ay ben kıyamam sana yaaa zor tabi biz birtaneyle zorlanırken hele de seninkiler hareketli.. benim kız sakin çarpıntı falan olmuyor gibi çok nadir..
benim de canım çoook sıkkın bir türlü karar veremiyorum nerede doğum yapıcam hangi doktorla yapıcam içim sıkılıyor düşünürken..
şimdi bu asıl doktorum diyip de gittiğim prof.a çok güveniyorum çok çok iyi ama beni çok geriyor yedin kilo aldın bebeğini öldüreceksin tut boğazını diye diye geriyor beni yarın kontrolüm var şimdiden derdi aldı kızacak bana diye.. aslında eşim sen abartıyorsun adamın bişey dediği yok diyor ama ben huzursuz oluyorum. diğer gittiğim doktor rahat herşey yolunda şişman hamile tek sen değilsin şekerin normal tansiyonun normal zaten aldığın 3-5 kilo bişey olmaz diyor ama ona da bu adama güvendiğim kadar güvenemiyorum..
sadece bu da değil prof. doğum için 2 hastaneye gelirim diyor biri acıbadem gerçekten boyumu aşıyor iş yerimin karşıladığının haricinde cebimden rahat bir 4000 çıkar diğer hastaneye gidersem de 1500 falan çıkar cebimden. diğer kadının kendi kliniği var orada doğum yaparsam cebeimden hiç para çıkmaz çalıştığım yerin anlaşması var ama işte küçük yeterli donanım var mıdır üfffffffff çok bunaldıııııım nolur bir akıl verin bana(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?