Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:))) güzel evet insanın kocası daha bir kıymet bilir oluyor sanki ama kocam büyük diye herkes bana da abla muamelesi yapıyor

hiç sorma benden büyük bi kız vardı eşimden 3 4 yaş küçük eski komşularıymış bana abla demişti hemde bundan kaç sene önce yuh demiştim büyükde durmam hemde
kıymet biliyolar gerçekten ama bazen evde hangimiz büyük karışıyo..

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------31.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

oy oy bizim 4 yaş olduğu halde hissediliyor o fark :) ben daha çok gezme tozma derdindeyken eşim hep evde olmayı tercih ediyo.mecburen bende evcimen oldum valla

bence ister 4 ister 14 farketmiyo aslında erkekler çocuk muamelesi görmekten ve öyle davranmaktan hoşlanıyolar..ben boğa burcuyum evde olmayı çok severim alıyım dvd bi sürü ıvır kıvır yiycek oturıyım çok severim eşimde oğlak burcu oda evcimen diyolardı çocyu yokken napıyosunuz siz evde diye

aynen katılıyorum erkekler bebek gibi hep ilgi bekliyolar.bak şimdi oğlak burcu eve bağlı dedin düşündürdün beni.bizim kız da oğlak burcu olacak iyi mi babası gibi evcimen olacak desene

aynen katılıyorum erkekler bebek gibi hep ilgi bekliyolar.bak şimdi oğlak burcu eve bağlı dedin düşündürdün beni.bizim kız da oğlak burcu olacak iyi mi babası gibi evcimen olacak desene

ay ne güzel işte ana kız oturursunuz evdeoğlaklar bide tutumlu olurlar ben şahsen biliyorum bana kalsa zaten 1 liramız olmazdı heralde ayrıca hayatta çok başarılı oluyolar tuttuğunu koparan cinsten..inşallah seninkide hepimizinki öyle olurlar

benim cnm 12 yaş.

oy oy bizim 4 yaş olduğu halde hissediliyor o fark :) ben daha çok gezme tozma derdindeyken eşim hep evde olmayı tercih ediyo.mecburen bende evcimen oldum valla
yok ya alıştık biz bir fark hissedilmiyor zaten ben kilodan büyük gösteriyorum eşim de aksi gibi genç duruyor anlaşılmıyor fark hatta eşim hep dalga geçiyor seni benim ablam sanıyorlar diye :)))
valla ben de herkesin ablası oldum çıktım :)))
benim kız da ocağın 20sinden önce gelirse oğlak olacak beklenen tarih 27 ocak ama sezaryen olur sanırım demek ki 17 ocak :)))
benim cnm 12 yaş.

sen de miii :)))

canlar BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN !!! önümüzdeki bayram hepimiz kuzucuklarımıza bayramlık bakıyor olacağız Allahın izniyle :)))

canlar BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN !!! önümüzdeki bayram hepimiz kuzucuklarımıza bayramlık bakıyor olacağız Allahın izniyle :)))

senin de cnm inş.seneye kuzucuklara bayramlıkları alıp el öpmeye gidiyor olacağız :))
bu arada 27 ocak benim doğum tarihim yani eğer sabırsız olmazsa burçlarımız aynı olacak cimcimeyle :))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------36.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------31.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------28.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------28.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------23.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----10.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

İYİ BAYRAMLAR GÜZEL ANNE ADAYLARI VE ANNELER

sevgili anneler ve anne adayları,yol arkadaşlarım...önümüzdeki bayramı kucağımızda yavrularımızla,sıcak ve huzurlu evimizde,sağlıkla mutlulukla karşılamayı nasib etsin rabbim.nice bayramlara...

herkese iyi bayramlar şimdiden
biz yarın 37. haftamıza giriyoruz
allahın izniyle seneye kuzumla birlikte el öpmeye gidicez :)

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın ben çok vakit bulamıyorum haliyle girdiğimde de üçüz anneleriyle dertleşebiliyorum ancak biz büyüdük teyzeler kocaman olduk 3300 3600 3800 kilolarımız tabi buna koccamn denirse kızlar en güzeli karnınızdaykenmiş valla hemen olsun diye hiiiiiç kasmayın hepiniz öpüldünüz

ah canım maşallah bi türlü görüşemedik ya geçen senin topiğindeydim okadar şey yazdım pat bilgisayarın bataryası bittibende diyodum bizde rop nöroloji şimdide bera testimiz var diye..küveze 1 dakikada girse bebekler bunlar zorunluymuşş..
neyse canım nasılsın şükür bebeklerde iyimiş benim için öp..
buarada face dondurdum ben açar açmaz seni ekliycem..

yaa burcu aç şu face ni artık yaa ne diye dondurdun bacım bi görek seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…