karnım baya çıktı zaten. mümkün olduğunca geniş giyiniyorum ama çok fazla alışveriş yapamadım açıkçası bide hamile giyimde çok pahalı. bisürü şey almak istemiyorum ne yalan söyleyeyim. bikaç bişey aldım. bide çalışıyorum sürekli aynı şeyleri giyemiyorum haliyle. bazen eski kıyafetlerimi giyiyorum. oda iyice arttırıyor sıkıntımı. doktor bana da dedi okyanus suyu al diye ondan alayım bari. bende hissetsem artık da geçse bunlar. çok yoruluyorum artık. allahın gücüne gitmesin böyle deyince tabi de. önce sürekli kustum ve bu süreçte çalışmak hepten zordu. ara ara gücüm tükeniyo bayılacak gibi oluyorum. uzansam dinlensem geçecek biliyorum ama mümkün olmuyo ki. geçecek inşallah.
şizofrencim sizin buluşmanız kolay da ben uzağım size :) ama çok güzel olurdu eminim hele bebişlerde olduktan sonra düşünemiyorum ben hepimizi birarada
ya ben de dün bir arkadaşımla konuştum 3 hafta var aramızda kız telefonla konuşamadı soluk soluğa kaldı yazık.. ben maaşallah diyim hiç hamile gibi değilim sanki uyuyorum sadece bol bol.. öyle gece uyanmak tıkanmak falan yok sadece yürüyünce karnımda ağrı oluyor o kadar.. zaten hala gören de hamile olduğumu anlamıyor normal şişko sanıyor
kızlar bugün son iş günümüz ben öğl. sonra bebişlerimi görmeye gidecegim heyecanlıyım valla inş. güzel haberler alırım...
bu arada şimdiden KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM AİLELERİNİZLE BEBİŞLERİNİZLE BİRLİKTE GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRİN EMİİİ
inan canım banada aynısını yapıyolar benim yerime onlar üzülüp telaşlanıyolar ama ben razıyım herşeye yeterki sağlıkla kucagıma alayım bebişlerimi gerisi hiç önemli değill
yok yok ben üniversiteye kadar eskişehirdeydim okul için Ankaraya gittim sonra dönmedim:))bende burda okudum üniversiteyi şansa bak :)) bide aynı sınıfta olurmuşuz haha ne gülerim :)) ne zaman geldin sen?
yaa sanki konuşmuştuk biz yaşıtız da ikimizn de kocaları büyüktü değil mi? yani benimki büyük en azından :)))aysecim buarada yaşıtız da
Ah tatlım sen benim halimi görsen çok daha fazla şükredersin kendi haline :) artık nefeste rahat alamıyorum. oturduğum yerden çarpıntılarım falan oluyo... Ay Allahım hayırlısıyla şu 2 ayı da atlatabilseydim... kendimden korkuyorum yeminle...
ne marka bez alacaksınız kızlar? primanın premium care diye bezleri var ya acayip pahalılar 22 lira paketi, huggies var organik pamuklu olanları 18 liraydı.. benim arkadaşlar da çok bez stoklama çabuk büyüyorlar numarası değişiyor hemen diyorlar 1 paket aldım yenidoğan için 2-5 kilo diyor bitince alcaz artık.. siz stok yaptınız mı yapacak mısınız?
yok çok şükür fosur fosur uyuyorum ben :))) 2-3 kez tuvalete kalkıyorum ama zaten hamilelikten önce de en az 1 kez kalkardım.. çarpıntı bazen oluyo bir de kramp o kadar.. ablam benimle kalıyor ya memlekete gitmişti 10-15 gündür yoktu yeni geldi hani aç bakayım önünü dedi gösterdim yok diyor hamile değilsin sadece şişkosun diyor
ne marka bez alacaksınız kızlar? primanın premium care diye bezleri var ya acayip pahalılar 22 lira paketi, huggies var organik pamuklu olanları 18 liraydı.. benim arkadaşlar da çok bez stoklama çabuk büyüyorlar numarası değişiyor hemen diyorlar 1 paket aldım yenidoğan için 2-5 kilo diyor bitince alcaz artık.. siz stok yaptınız mı yapacak mısınız?
herkesin kurban bayramı kutlu olsun kızlar :)
yavrularımızla sağlıkla nice güzel kurban bayramları görürüz İNŞALLAH
günaydıııın herkeseee :)
Herkes iyidir umarım ve herşey yolundadır...
ben artık anlamış bulunuyorum ki bu gece itibariyle; artık bana rahat uyku yasakgeceler upuzuuuuun gelmeye başladı. çünkü uyuyamaz oldum. uykum var deli gibi, ama karnımdan uyuyamıyorum döndükçe uyanıyorum. zaten tişim geliyo sürekli... akşam annemlerle görüntülü konuştuk. karnımı gösterdim ablam diyo ben doğuma öyle gitmiştim... ahh ahh biliyorum fazlaca büyüdüğümü ama, buna da şükür napalım. yavruşlarımız sağlıklı olsunlar da, uykusuzluğa da herbişiye razıyım ben. annecimin kıymetini daha iyi anlamaya başladım... karnımda deprem oluyo adeta. bi o yana bi bu yana oynuyo :) eşim şaşkınlık içinde seyrediyo akşam. elimizi koyup hareket etmesini beklediğimiz günler mazi oldu. artık gözlemliyoruz. aştık
elimde bi kaç tane ahşap kutu vardı boyanacak. bugün malzemelerime baktım bi kaç boya eksiği varmış. netten onların siparişini verdim. inşallah oğluşlarımızın odasına kremlerini vs. koymak için kutu boyuycam. maske takıp boyamayı düşünüyorum. zararı olur mu ki?
bi de bugün artık inşallaaaaaah bebeklerimizin anakucaklarını, banyo malzemelerini falan almaya gitmek istiyorum. zamanla hiç çıkamıycam çünkü. artık ev içinde yürürken bile kasıklarımda baskı hissediyorum ve korkuyorum... offf hayırlısıyla geçseydi şu endişe dolu günler...
bencede bol giymelisin bende çalışıyorum ama aldım birkaç tane üst 2 tane hamile kumaş pantolonu valla yıkayıp ütüleyip onları giyiniyorum öncekiler imkanı yok olmaz zaten şimdi bana 34-36 bedendim önceden şimdi giyiyorum 40-42 beden kim ne derse desin bebişlerim önemli benim için sende öyle düşün ne kadr dar giyersen o kadar sen rahatsız oluyosun canım benimmm inş. bu günleride geçirirsen rahatların diye umut ediyorum ....
kızlar bugün son iş günümüz ben öğl. sonra bebişlerimi görmeye gidecegim heyecanlıyım valla inş. güzel haberler alırım...
bu arada şimdiden KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM AİLELERİNİZLE BEBİŞLERİNİZLE BİRLİKTE GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRİN EMİİİ
günaydıııın herkeseee :)
Herkes iyidir umarım ve herşey yolundadır...
ben artık anlamış bulunuyorum ki bu gece itibariyle; artık bana rahat uyku yasakgeceler upuzuuuuun gelmeye başladı. çünkü uyuyamaz oldum. uykum var deli gibi, ama karnımdan uyuyamıyorum döndükçe uyanıyorum. zaten tişim geliyo sürekli... akşam annemlerle görüntülü konuştuk. karnımı gösterdim ablam diyo ben doğuma öyle gitmiştim... ahh ahh biliyorum fazlaca büyüdüğümü ama, buna da şükür napalım. yavruşlarımız sağlıklı olsunlar da, uykusuzluğa da herbişiye razıyım ben. annecimin kıymetini daha iyi anlamaya başladım... karnımda deprem oluyo adeta. bi o yana bi bu yana oynuyo :) eşim şaşkınlık içinde seyrediyo akşam. elimizi koyup hareket etmesini beklediğimiz günler mazi oldu. artık gözlemliyoruz. aştık
elimde bi kaç tane ahşap kutu vardı boyanacak. bugün malzemelerime baktım bi kaç boya eksiği varmış. netten onların siparişini verdim. inşallah oğluşlarımızın odasına kremlerini vs. koymak için kutu boyuycam. maske takıp boyamayı düşünüyorum. zararı olur mu ki?
bi de bugün artık inşallaaaaaah bebeklerimizin anakucaklarını, banyo malzemelerini falan almaya gitmek istiyorum. zamanla hiç çıkamıycam çünkü. artık ev içinde yürürken bile kasıklarımda baskı hissediyorum ve korkuyorum... offf hayırlısıyla geçseydi şu endişe dolu günler...
yok yok ben üniversiteye kadar eskişehirdeydim okul için Ankaraya gittim sonra dönmedim:))
yaa sanki konuşmuştuk biz yaşıtız da ikimizn de kocaları büyüktü değil mi? yani benimki büyük en azından :)))
yok çok şükür fosur fosur uyuyorum ben :))) 2-3 kez tuvalete kalkıyorum ama zaten hamilelikten önce de en az 1 kez kalkardım.. çarpıntı bazen oluyo bir de kramp o kadar.. ablam benimle kalıyor ya memlekete gitmişti 10-15 gündür yoktu yeni geldi hani aç bakayım önünü dedi gösterdim yok diyor hamile değilsin sadece şişkosun diyor
hııı içlerinde kaç tane olduğuna hiç bakmadım tabi o da fiyatı fark ettirir.. bakayım da ona göre alayım sağol canım..ayşecim bak benim kız biraz erken doğdu ve küçük doğduğu için 1 numaradan 4 paket almışımdır
eğer stok yapmak istersen 2 den 3 ten falan 2şer paket alabilirsin cnm
ama 1 den 1 paket al ne olur ne olmaz
2 5 kilo diyo üzerindeki yazılar ama 4kiloya gelince lastikleri iz yapmaya başlıyo bacaklarında bezin
bu arada ben prima premium care dan çok memnunum
büyük tuvaletini hemen emiyo diğer primalar emmiyo
gerçi ben emmesine fırsat vermeden hemen değişiyorum
sadece1 numarayı çauk bırakıyosun 2 yi 3ü uzun uzun biraz kullanıyosun cnm
bu arada prima ile huggies in arasında 4 lira fark var ama adet sayılarına dikkat et cnm
gerilme yaa boşver zaten ne kadar alsak da illaki eksik birşeyler çıkacak.. kalanını da ihtiyaç olunca alırız şükür mahrumiyet bölgesinde değiliz ki :)))Ayy ne güzel maşallah ya kıymetini bil valla canım. krampta ilk kez bu gece oldu ayyy ne feci bişiymiş yahu.. ağlıcaktım az daha
diyorum ya beni gören acır gözle bakıyoo :) ne demek 15 kilo aldım :)
Canım prima diye düşünüyorum ben. pişik olup uğraştırıcana, en iyisi olsun da hiç önemli diil napalım... o hagiisin tamamen pamuk olan da makul geliyo ama, hiç duymadım tavsiye eden. prima sonuçta yıllardır var ama hagiis 6-7 yıldır biliyorum en azndan türkiyede... daha hiç alıp kenara da koymadım :) çok gamsızım ben ya. valla Allah göstermesin bi erken doğum olsa, bi kıyafet var başka da bişiy yok... geriliyorum artık gece boyu alışveriş yapar oldum :)))
İNNNŞALLAH canııım.. galiba haftaya iznin başlıyor özletme kendini bizi habersiz bırakma..herkesin kurban bayramı kutlu olsun kızlar :)
yavrularımızla sağlıkla nice güzel kurban bayramları görürüz İNŞALLAH
yok o zaman sen değilsin o hatırladığım benim eşim benden 13 yaş büyük!! biri daha vardı eşiyle böyle yaş farkı olan kimdi o???hay Allah bende burda okudun sandım heyecan yapmıştım o kadarevet eşim büyük benden 4 yaş cnm :)
hııı içlerinde kaç tane olduğuna hiç bakmadım tabi o da fiyatı fark ettirir.. bakayım da ona göre alayım sağol canım..
gerilme yaa boşver zaten ne kadar alsak da illaki eksik birşeyler çıkacak.. kalanını da ihtiyaç olunca alırız şükür mahrumiyet bölgesinde değiliz ki :)))
İNNNŞALLAH canııım.. galiba haftaya iznin başlıyor özletme kendini bizi habersiz bırakma..
yok o zaman sen değilsin o hatırladığım benim eşim benden 13 yaş büyük!! biri daha vardı eşiyle böyle yaş farkı olan kimdi o???
ayşe benimmmmmmmmmmmmküçük olmak çok güzelll ama büyük gibi davranmak daha zorr
hııı içlerinde kaç tane olduğuna hiç bakmadım tabi o da fiyatı fark ettirir.. bakayım da ona göre alayım sağol canım..
gerilme yaa boşver zaten ne kadar alsak da illaki eksik birşeyler çıkacak.. kalanını da ihtiyaç olunca alırız şükür mahrumiyet bölgesinde değiliz ki :)))
İNNNŞALLAH canııım.. galiba haftaya iznin başlıyor özletme kendini bizi habersiz bırakma..
yok o zaman sen değilsin o hatırladığım benim eşim benden 13 yaş büyük!! biri daha vardı eşiyle böyle yaş farkı olan kimdi o???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?