Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Insallah benim bulantilarda gecer bir an önce... Canim okadar cok sey cekiyorki tam yemege basladigimda bulantilarda basliyor bi gecsin su bulantilar acisini cikartacagim Canim sen nasilsin bu arada cimcime nasil?

ilişkim ekimin 19 da oldu
Biz tüp bebekle hamile kaldigimiz icin o yüzden kacinci günündü diye sordu ayse gerci o normal hamile kaldi...

Adetin ne kadar gecmisti? Adetinin uzerinden 2, 3 gün gecmis olmasi lazim adet olmasan yeniden yaptir testini ama bu degere göre malesef hamile degilsin ama dedigim gibi adetini bekle gec yerlesme falanda olabilir adet olmazsan tekrarlatirsin testini.

saol cnm iyiyiz o yorgunluk hepimizde oluyordu başlarda ilk 3 ay uykuyla ve bulantıyla geçiyor.sonraki 3 ay daha rahat oluyosun.sonlara doğru da ağırlaşıyo insan yerinden kalkamaz oluyosun :) imkanın varsa rapor çok iyi olur tabi dinlenirsin bol bol.
kafamızı şişirmek ne demek her zaman bekleriz tatlım :))

az kaldı dimi aysecim yaa :) ya ben hala inanamıyorum sanki doğurmadan anlayamacağım sanırım
bende sabun toz alacaktım bak dalin alayım olmazsa iyi oldu sölediğin.

bün gün gidip kan testi yaptım bthcg 1,65 çıktı acaba hamilemiyim lütfen yardım.

önemli olan adet tarihinin zamanının geçmiş olması cnm.bu değer çok düşük negatif görünüyor.1 hafta içinde adet olmazsan tekrar kan ver arkadaşım.

adtlerim çok düzensiz 19 ekimde adetten yıkandım ilginiz için teşekkürler rabbim hakımızda hayılı olanı versin

valla yardımcı olmadanda bakabiliyorum ama 2günün sonunda perişan oluyorum
zaten 2gün oluyo izni mesela bugünde yoktu sabah gidip akşam geldi
küvöze girdiğini biliyodum ama ne kadar kaldığını bilmiyodum
nörolojiye gitmedik biz henüz bizimde kalça ultrasonu çekildi kafayı unutmuşz:)))
bera testi çok basit ya nerde yaptıracağın kadar önemli diil bence 20sn falan sürüyo
bende süt kalmadı canım ya 2 ay yetebildi ancak pompayla çektim hep pompada bebeğin emmesiz kadar olmadı kesildi sonrada
bizde rota olduk 2. dozu 1 buçuk ay sonraymış ayrıca rota aşısı diye geçiyo ama aslında damlaymış:)))
ben iğne bekliyodum baktımki küçük şırınga gibi bişey ağzından damlatıp yavaş yavaş yutturduk
canım biz zayıfız haliyle aman sağlıklı olsunlarda ben kilo amnyağı değilim elbet bigün yakalarız sizide:)))

sağolun benim 19 ekimde adetlerim bitti.bugün kan testi 1,65 çıktı

Ayyy ne güzel gözün Aydın canım ne güzel yerleştirirsiniz bundan sonra yavaş yavaş darısı bize :)
Sabun tozu cok duydum evet hatta bı cocuk doktoru arkadasa danıştım oda sabun tozu dedi kararsızım...
Gecelik ben alicam bide annecim de almış heves edip bı kaç tane değişik giyersin diyo. Sanırım ameliyat yeri iyilesene dek onları giyerim inşallah. Bu arada canım aldığım emzirme atleti de bugün geldi cok güzel biseymis ya sen de al almadıysanız. Bem hepsiburada dan aldım 13 kıraydı sanırım cok güzel...
Ateş ölçer viks marka aldım netten. Promoskop diye bı siteden normalde 100 kusurmuş ben 45e aldım gayrete güzel alından ölçeklerden. Biberon birer tane aldım gerekirse alırım diye. Chicco nun cam olanından. Emzikte sadece nukta var damakli ondan aldım. İnternetten bebek malzemelerini en uygun bebekfirsati.com da buldum ben tavsiye ederim... Hemen ertesi gün geliyo...

Ya dalinle sabun tozu arasında kararsızım. Dalın cok pahalı sabun tozu tortu bırakıyormuş. Normal sıvı persille olmaz mı ki? Pidik için de sebamed aldım. Eğer gerekirse bı dahaki sefere de desitin alırız artık.

Maşallah senin prensese çıtır pitir bı kız olucak desene :) aman sağlıklı olsun da canım zayıf olsunlar hiç önemli diil valla. Hastane konusunu da halletmiş olmanıza sevindim. Hadi hayırlısı inşallah...

Insallah benim bulantilarda gecer bir an önce... Canim okadar cok sey cekiyorki tam yemege basladigimda bulantilarda basliyor bi gecsin su bulantilar acisini cikartacagim Canim sen nasilsin bu arada cimcime nasil?
aman tabi geçince ye ama abartma şekerin falan çıkmasın sonra Allah korusun..
benim kızım iyi çok şükür hele bu akşam kıpır kıpır çok yedim sanırım ondan :)))
ilişkim ekimin 19 da oldu

ben de doğal yolla gebe kaldım tam ilişki tarihimi biliyorum 8 mayıstı 25 mayısta test yapıldığında 380 civarı çıkmıştı sanırım bu durumda sonucun negatif.. umarım en kısa zamanda kavuşursun evladına

tatlım dalin pahalı ama çok uzun gidiyormuş azıcık koyuluyormuş sanırım normal sıvı persille olmaz en azından birkaç aylık olana kadar deterjan zararlı olabilir çünkü cilt yapısı tamamlanmamış oluyormuş.. ama ben de bir süre sonra normal deterjana geçmeyi düşünüyorum ömür boyu dalin kullanacak değiliz sonuçta çok sakınırsak allerjik bünyeli olurlar..
desitin hepsiburadada çok ucuzdu aklında bulunsun..
çıtır olacakmış olsun valla benim kilo belasından çektiğimi çekmesin kuzucum.. hastane konusu canımı sıkıyordu şimdi biraz rahatladım şimdiki yeni konumuuz 32. haftada alacağım çalışabilir raporu şimdilik buna sıkılıcam sonra yenisini bulurum

Hafta sonu esim evde oldugundan pek fırsatım olmuyo canım sizlerin yanına gelmeye. Ama gece yatmadan yoklayim dedim bak bugün almadım bisey şükür. Otdan okunursan bunu derken batiyoz valla haberim yok...

Hosgeldin tekrardan tatlım aramıza. Biz iyiyz şükür inşallah sen de toparlarsın en kısa zamanda . ikinci 3 ay cok keyifli geçiyor valla...

Kız kumruluk hal mı kaldı allasen :)

Haklısını canım sonuçta azcik azcik kullanılıyor. Bakalım alicaz artık napalim :) cokta alistirmamak lazım tabi ilk aylar neyse de sonrasida geceriz ufaktan normale. Nazlı olmasınlar cok :) biz neyle büyüdük acaba :)))

ablamla yaş farkımız var ablam hatırlıyor sabun tozuyla yıkarlarmış.. nerde bizim gösterdiğimiz hassasiyet..
valla seninkiler nazlanmasalar iyi ederler 2 taneler hem de delikanlı adam nazlanır mı canım :)))
hadi ben yattım iyi geceler canikom..

Ben tozu kullanıyorum Roxy hem 4lira hem sabun tozu mis gibi yapıyor Dr COK iyi dedi tavsiye ederim hatta beyzlarida'onla yıkıyorum telden giriyorum Zeynep uyanmasın diye karanlıkta ve evde çit yok kendimi gizli bisey yapıyomus gibi hissediyorum

Öyle valla canım haklısını:) hiç gerek yok naz yapmaya. Hem delikanlı hem de iki nade olunca aaaa kaldıramam :)))

Roxy mi sabun tozu mü oluyor? Bı bakarım marketlere. Zaten bez için birkaç market gezip fiyatkarsilastirmam lazım :)))
Aman dikkat et uyandırma hanımefendiyi :)))

neyse uyandırmadım zaten şükür:))
evet %100 sabun tozuymuş çok memnunum dalin almadım pahalı geldi valla çünkü nerdeyse hergün yıkıyorum kıyafet ne alerji yaptı ne başka bişey tertemizde yapıyo küçük boyunu 3200 aldım migrostan hatta..bez konusundada biara migrosta vardı 1 alana diğeri ½50 indirimli tekrar görürsem haber veririm sana.malum senin herşey iki tane avantajlı olanı seçmek lazım.

slm kızlar kızı uyuttum sizlere bakim dedim
topikte bebek deterjanı konu olmuş bende roxy kullanıyorum sabun tozu dalininde vernelini ohh mis gibi oluyo ayrıca hiç kalıntıya rastlamadım şimdiye kadar
şuan 1 mak yıkanıyor yıkansında seriyiym kızımın cicilerini
uyurken uyansın diye bakıyorum uyumaya çalışırkende hadi kızım uyu diye
bu arada bilgisi olan varmı
yeşil kaka üşümenin dışında neden olur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…