bün gün gidip kan testi yaptım bthcg 1,65 çıktı acaba hamilemiyim lütfen yardım.
ne demek kafa şişirmek aşkolsun.. o yorgunluk geçiyor 3 aydan sonra merak etme..ikinci 3 ay rahat geçiyor son üç ay yine zorlaşmaya başlıyor ama yine de başlardaki o halsizlik o bulantı filan bir daha olmadı bana..
kaçıncı günündü? 12. gün için sanırım düşük.. 5ten yukarı olması gerekiyor diye biliyorum
Biz tüp bebekle hamile kaldigimiz icin o yüzden kacinci günündü diye sordu ayse gerci o normal hamile kaldi...ilişkim ekimin 19 da oldu
Kizlar nasilsiniz? Bayraminiz iyi gecmistir umarim ben bu aralar pek ugrayamiyorum...
Kizlar iki kilo vermistim bulantilardan dolayi geriye bir kilo aldim sükür ama acaip bir yorgunluk var üzerimde
bütün gün uyuyorum raporumu uzati doktorum ay sonuna kadar evdeyim hic ise gidesim yok gerci ama
yapcak biseyde yok 5aylik oluncaya kadar sykayim disimi sonra rapor alir cekilirim kenara :)
Sisirdim basinizi kusura bakmayin... Umarim sizler iyisinizdir bebislerde iyidir
eh az kalmış ne güzel zaten doğumuna da az kaldı.. şizofren haftasonları pek girmiyor kocacığıyla kumru kumru oturuyorlar sanırım
dalinin sıvısına iyi dediler toz olanların kalıntısı oluyormuş normal deterjan değil ya sabun tozu gibi makinede arınmıyormuş ben de kullananların yalancısıyım..
bün gün gidip kan testi yaptım bthcg 1,65 çıktı acaba hamilemiyim lütfen yardım.
Biz tüp bebekle hamile kaldigimiz icin o yüzden kacinci günündü diye sordu ayse gerci o normal hamile kaldi...
Adetin ne kadar gecmisti? Adetinin uzerinden 2, 3 gün gecmis olmasi lazim adet olmasan yeniden yaptir testini ama bu degere göre malesef hamile degilsin ama dedigim gibi adetini bekle gec yerlesme falanda olabilir adet olmazsan tekrarlatirsin testini.
lilacım aman geçmiş olsun iyi bak kızlara bizdede zeynep üşütmüş gibiydi götürdüm dr ilaç veremem dedi ateşi olmadığı sürece korkma dedi şükür şimdi iyiyiz..
ya yardımcı olmadan sana bakamazsın zaten..
benim 35+5 haftada doğum oldu 2950 doğduk herşey iyiydi hatta ameliyathaneye kamera verildi bebek doğduğu an falan hiç sorun yok yukarı yıkamada falanda hemşire annenin yanına getiricez diyo ne oluyosa o arada solunumunda bi sorun var diye küveze aldılar 8 gün kaldı hemen hemen bayrama denk geldi oda bizim şanssızlığımız oldu tabi.ropa 1 kere gittik şükür bi sorun çıkmadı kalp için gittik..nörolojiye gittik ayağında hafif bi tık vardı kafa ultrasonu çekildi maşallah ondada sorun yo ama bu ay tekrar götürücez...bera testi için gidicez ama randevu nerden alıcaz kararsız kaldım..
şuan 5770 dik 15 gün önce hem mama hem meme veriyorum ..
herzaman nick denizyeli oldu burdan takip edebilirsin :)
ay ne güzel sen eski haline dönmüşsün ben 59 dum hamile kalmadan önce sigara içiyodum bıraktım o bu derken 64 hamile kaldım 82 doğuma gittim şimdi 72 kiloyum ama yeni tartıı aldım onda 74 çıkıyorumablmda hala 72 ama şimdi başlıycam sporada rejimede bi dolap kıyafet beni bekliyo en sinir bozucuda bu valla..
biz 2 ay aşılarımızı olduk bu ay sonu rota aşımızı olucaz
face açınca hemen yazarım sana..bebişleri öp benim içinn..
saol cnm iyiyiz o yorgunluk hepimizde oluyordu başlarda ilk 3 ay uykuyla ve bulantıyla geçiyor.sonraki 3 ay daha rahat oluyosun.sonlara doğru da ağırlaşıyo insan yerinden kalkamaz oluyosun :) imkanın varsa rapor çok iyi olur tabi dinlenirsin bol bol.
kafamızı şişirmek ne demek her zaman bekleriz tatlım :))
az kaldı dimi aysecim yaa :) ya ben hala inanamıyorum sanki doğurmadan anlayamacağım sanırım
bende sabun toz alacaktım bak dalin alayım olmazsa iyi oldu sölediğin.
önemli olan adet tarihinin zamanının geçmiş olması cnm.bu değer çok düşük negatif görünüyor.1 hafta içinde adet olmazsan tekrar kan ver arkadaşım.
saol cnm hepimiz güzel günlerde kullanalım inş.sağlıkla.bugün mobilyalarımız da geldi tahminimden azmış kokusu organik mi ne dediler boyasına zaten.odanın camını açıyorum havalansın diye yine de.
bende artık yavaş yavaş cicilerimizi yıkamaya başlayacağım çünkü hastane çantasını da hazırlamak gerek.deterjanı tecrübeli arkadaşlara sordum onlarda hacışakirin sabun tozu var makine için onu tavsiye ettiler cnm.sanırım onunla yıkayacağım bende.yumuşacık olur herhalde.
geceliği mutlaka al dediler bana da hastaneden öyle istiyolarmış bide en rahat o olur dediler.ben zaten normal gecelik aldım large beden spor model öyle normal gecelikler pek hoşuma gitmiyo benim çünkü :)
bende netten ateş ölçer,biberon,emzik,banyo küveti alacağım.ateş ölçer almış mıydın sen cnm?
bizim iş yerindeki kızlar dalin kullanıyorlarmış sabun tozu çok kalıntı bırakıyor dediler ben de dalin aldım. krem sabun şampuan filan için de burcu chicco iyi demişti ondan aldım hepsini mustela iyi dediler ama bana çok pahalı geldi.. bir de bir pişik kremi var desitin diye çok övdüler ondan aldım ben de netten aldım hepsini..
bugün kontrole gittim ben de kızım 1kilo yüz küsür gram olmuş.. doktor bizimle dalga geçti bir kendine bak bir kocana bak utanmadan yarım kilo bebek doğuracaksın dedi :)) büyüyor ama minyon bir bebek dedi.. hareketli ama hareketleri kuvvetli değil dedim öyle bir tekme çakıp beni hoplatmıyor dedim normal bebek ufak senin yağ dokun kalın hafif olur hareketleri ama eğer iki öğün yemek yemene rağmen oynamazsa hemen gel dedi..
sonra eşimle doğum fiyatı almak için hocanın tavsiye ettiği diğer hastanye gittik fiyat konuştuk içime sindi gibi.. bakalım artık hayırlısı..
aman tabi geçince ye ama abartma şekerin falan çıkmasın sonra Allah korusun..Insallah benim bulantilarda gecer bir an önce... Canim okadar cok sey cekiyorki tam yemege basladigimda bulantilarda basliyor bi gecsin su bulantilar acisini cikartacagimCanim sen nasilsin bu arada cimcime nasil?
ilişkim ekimin 19 da oldu
slm kızlar biz 1 haftalık tatil sonrası evimize döndük
kızımın bugün 3 aylık kontrolünüde yaptırdık artık evimizde sizlerleyiz...
Ya dalinle sabun tozu arasında kararsızım. Dalın cok pahalı sabun tozu tortu bırakıyormuş. Normal sıvı persille olmaz mı ki? Pidik için de sebamed aldım. Eğer gerekirse bı dahaki sefere de desitin alırız artık.
Maşallah senin prensese çıtır pitir bı kız olucak desene :) aman sağlıklı olsun da canım zayıf olsunlar hiç önemli diil valla. Hastane konusunu da halletmiş olmanıza sevindim. Hadi hayırlısı inşallah...
saol aysecim sende iyi günlerde kullan cnm cicilerini :)
benimde kızıma özlemim arttı bu ara her ne kadar canımı yaksa da :) 9 günümüz kaldı bizimde kontrole inş.galiba bundan sonra bizde 15 günde gideriz bakalım ne dicek doktor amca.
şizofrencim hiç görünmez oldu yaaneler yapıyoki alışverişe başlamıştır sanırım.
dalinin sıvı deterjanı mı iyiymiş Aysecim?
Kizlar nasilsiniz? Bayraminiz iyi gecmistir umarim ben bu aralar pek ugrayamiyorum...
Kizlar iki kilo vermistim bulantilardan dolayi geriye bir kilo aldim sükür ama acaip bir yorgunluk var üzerimde
bütün gün uyuyorum raporumu uzati doktorum ay sonuna kadar evdeyim hic ise gidesim yok gerci ama
yapcak biseyde yok 5aylik oluncaya kadar sykayim disimi sonra rapor alir cekilirim kenara :)
Sisirdim basinizi kusura bakmayin... Umarim sizler iyisinizdir bebislerde iyidir
eh az kalmış ne güzel zaten doğumuna da az kaldı.. şizofren haftasonları pek girmiyor kocacığıyla kumru kumru oturuyorlar sanırım
dalinin sıvısına iyi dediler toz olanların kalıntısı oluyormuş normal deterjan değil ya sabun tozu gibi makinede arınmıyormuş ben de kullananların yalancısıyım..
tatlım dalin pahalı ama çok uzun gidiyormuş azıcık koyuluyormuş sanırım normal sıvı persille olmaz en azından birkaç aylık olana kadar deterjan zararlı olabilir çünkü cilt yapısı tamamlanmamış oluyormuş.. ama ben de bir süre sonra normal deterjana geçmeyi düşünüyorum ömür boyu dalin kullanacak değiliz sonuçta çok sakınırsak allerjik bünyeli olurlar..
desitin hepsiburadada çok ucuzdu aklında bulunsun..
çıtır olacakmış olsun valla benim kilo belasından çektiğimi çekmesin kuzucum.. hastane konusu canımı sıkıyordu şimdi biraz rahatladım şimdiki yeni konumuuz 32. haftada alacağım çalışabilir raporu şimdilik buna sıkılıcam sonra yenisini bulurum
Haklısını canım sonuçta azcik azcik kullanılıyor. Bakalım alicaz artık napalim :) cokta alistirmamak lazım tabi ilk aylar neyse de sonrasida geceriz ufaktan normale. Nazlı olmasınlar cok :) biz neyle büyüdük acaba :)))
ablamla yaş farkımız var ablam hatırlıyor sabun tozuyla yıkarlarmış.. nerde bizim gösterdiğimiz hassasiyet..
valla seninkiler nazlanmasalar iyi ederler 2 taneler hem de delikanlı adam nazlanır mı canım :)))
hadi ben yattım iyi geceler canikom..
Ben tozu kullanıyorum Roxy hem 4lira hem sabun tozu mis gibi yapıyor Dr COK iyi dedi tavsiye ederim hatta beyzlarida'onla yıkıyorum telden giriyorum Zeynep uyanmasın diye karanlıkta ve evde çit yok kendimi gizli bisey yapıyomus gibi hissediyorum
Öyle valla canım haklısını:) hiç gerek yok naz yapmaya. Hem delikanlı hem de iki nade olunca aaaa kaldıramam :)))
Roxy mi sabun tozu mü oluyor? Bı bakarım marketlere. Zaten bez için birkaç market gezip fiyatkarsilastirmam lazım :)))
Aman dikkat et uyandırma hanımefendiyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?