Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..

ayşecim ömür geçiyo şurda son haftalarmı geçmiycek..

şu yatma sorunu ne kötüydü sağ yatma sırtüstüde yatma sakın bebeğin kalp atışları yavaşlıyomuş ben genelde sola yatıyodum aslında sağ tarafa yakmaktan hiç hoşlanmam inadına sağa dönmeden uyuyamıyodumm..
buarda seni face gördüm bayıldım sana:))

canım iyi yapmışsın ama burdaki arkadaşlar sakın yumuşatıcı kullanma demişlerdi bana ben kullanmadım..
roxy uygun çünkü ben bazen 3 parça için bile çalıştırıyorum makinayı çok gidiyo bizde deterjan senin malum ikiz bide inşllh kusan bebek olmazlar ozaman sürekli çalışıcak..unni baby valla bence birazdaha stok yap 3 paket yetmez benden söylemesi ama olsun alırsınız onlarda şuan uyumda indirimli.

ah canım ya sola yatmak bebeğe giden kan akımını hızlandırdığı için bebeğin kilo almasını sağlıyomuş..ama ne tarafta rahatsan öyle yat ben kaburgalarımdan dolayı ağlayarak uyuyodum son haftalarda düşün daha yeni geçti oranın ağrısı..kendini hiç suçlu hissetme kolaymı 2 bebek taşımak tabiki yorulucaksın yatamıycaksın olsun nasılsa hepsi geçicek.buarada kaç kilo aldın hatırladığım azdı ama.

ay ne kadar iyi değerlendiriyorum bir bilsen.. onu tak kafana bunu tak bütün gün yiyorum yine kendimi.. ama bol bol uyumaya ve dinlenmye çalışıyorum sonra yapıycam diye..
sabun koyayım ben de iyi fikirmiş gerçi yok benim mobilyalarda koku boya değil de kaplama bunlar kokusuz diye satmışlardı doğruymuş..

geçer inşallah..
valla sağa sola ne yana denk gelirse öyle uyuyorum artık Allaha emanet.. uyurken ne yaptığımı bilmiyorum ki..
ekleseydin ya beni.. sen burada arkadaş değil misin benimle buradaki profilimde de var benim resimlerim.

ay ben yeni gördüm ..ben ekleyemiyorum problem var denizyeliden girip burcusafak diye sen eklermisin..
tamam şimdi işyerinde face yasak açılmıyor eve gidince eklerim
burda albüm yapınca arkdş dışında kimse görmüyo dimi

albümü yaparken soruyor kimler görebilsin diye ben sadece arkadaşlarım dedim dur seni arkadaş olarak eklerim ben burada da..

Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..
aysecim az kaldı sabret cnm aman dilini ısır bak rahatsın şimdilik çok şükür.varya senin karnın falanda geç çıktı ya bence ondan rahat geçiyor maşallah 41 kere...

ay çok saol yaa aslında mdf kaplama boyası organikmi ne dediler ama ben çok hafif de olsa alıyorum o kokuyu.hemen dediğini yapayım bari çok iyi oldu öğrendiğim :)

evoevo manolyadan haber var mı girerim diyodu ama girmez oldu..

evet manolya sanıım giremeyeck artık bende üzülüyorum beraberdi haftalarımız bide evinde interneti yok artık fırsatını buldukça girecek sanırım...

aysecim az kaldı sabret cnm aman dilini ısır bak rahatsın şimdilik çok şükür.varya senin karnın falanda geç çıktı ya bence ondan rahat geçiyor maşallah 41 kere...
çok şükür rahatım valla nankörlük edemem aslında pek de nanemollayımdır ama beklediğimden kolay geçiyor.. kolay olduğu kadar çabuk da olsaydı :)))
aysecim resimlerini yeni gördüm ben daha :) maşallah çok tatlısın seeen :))

ben kullanmıyorum..roxy aldınmı bugün

nerde var ki roxy ben görmedim marketlerde.. migrosta yoktu..

canım nasılsın ..bak ben hemen ekledim hemm

bende seni ekledim canım burcu gamzen çok tatlı bu arada:)))
ya bu çok şeker bişey yesin onu teyzesi
benim facede daha 1 tane resim var ama en yakın zmanda yüklemeyi düşnüyorum
canım ya ne tatlı gülmüş maşallah
benim kızlarda yeni yeni canları isterse gülüyolar
oğlan biraz nazlıda çok sinirliyiz bu aralar
kaç kilo şimdi benimkilerden fazla sanırım kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…