Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..
Sagol canım verdigin fikirler için. Bugün bakindim deterjan bulamadım senin dediğinden. Hem ucuz hem kaliteli iyi olacaktı ama yine tuttum dalın aldım. 13.90 lira yumusaticisini da aldım ilk sefer böyle olsun da sonra digerine geceriz inşallah. Migrosta bezlerde göremedim de yenidogam ıslak pamuk iyiydi huggiesin onldan aldım bide. Unny almikstim bide yine o da 40*3 yeter heralde dimi?
Merhaba kizlaaar
Bugün artık dayanamadım ve dışarı çıktık esimle. Oyoe güzel oldu öyle rahatladım ki. Arabayla dolandık sonra da marketten bir kaç bişeyler derken ben yine zor attın eve kendimi. Yine pişman oldum yine tövbe çektim çıkmamak için dışarı. Çünkü öyle feci ağrılar başladı ki yine bende dayanamıyorum... Şükürsüzlük mü oluyor acaba böyle size ankatinmca da korkuyorum(( yatsam gecmiyo otursam olmuyo... Zamanla daha fena olucam kesin aklıma geldikçe ona da takiyorum. Dua edin bana nolur...
He bu arada ben yattığımda sagda daha rahat ediyorum. Sakıncası var mı acaba. Tedirginlikten uykudan uyanır oldum. Bı akıl verin nolur. Hep sol olmuyo valla knapicami şaşırtdım...
Öptük sizi teyzeleri. Ben ağrilarimla onlarda hickirikla mesguller su an. Hepinize iyi uykulaaaaar...
ay ne kadar iyi değerlendiriyorum bir bilsen.. onu tak kafana bunu tak bütün gün yiyorum yine kendimi.. ama bol bol uyumaya ve dinlenmye çalışıyorum sonra yapıycam diye..az kaldı cnm benim biraz daha sabret
hayatın 360 derece dönecek bi anda o yüzden vakitlerini iyi değerlendir :)))
cnm mobilya kokusunun çabuk çıkıp raflara güzel koku sinmesi için
hacı şakir kalıp sabun al ve dörde böl her rafa yerleştir 4 5 gün e mis gibi kokuyo dolap kokusuda kalmıyo
ama bunu yapman için mobilyan geldiğinde bikaç gün normal havalandır sonra bu dediğimi yap va kapaklarını kapat
bunu ben buldum ve çokta faydasını gördüm
ayşecim ömür geçiyo şurda son haftalarmı geçmiycek..
şu yatma sorunu ne kötüydü sağ yatma sırtüstüde yatma sakın bebeğin kalp atışları yavaşlıyomuş ben genelde sola yatıyodum aslında sağ tarafa yakmaktan hiç hoşlanmam inadına sağa dönmeden uyuyamıyodumm..
buarda seni face gördüm bayıldım sana:))
evoevo manolyadan haber var mı girerim diyodu ama girmez oldu..
evde neti yok ki(
evde neti yok ki(
tamam şimdi işyerinde face yasak açılmıyor eve gidince eklerimay ben yeni gördüm ..ben ekleyemiyorum problem vardenizyeliden girip burcusafak diye sen eklermisin..
burda albüm yapınca arkdş dışında kimse görmüyo dimi
tamam şimdi işyerinde face yasak açılmıyor eve gidince eklerim
albümü yaparken soruyor kimler görebilsin diye ben sadece arkadaşlarım dedim dur seni arkadaş olarak eklerim ben burada da..
aysecim az kaldı sabret cnm aman dilini ısır bak rahatsın şimdilik çok şükür.varya senin karnın falanda geç çıktı ya bence ondan rahat geçiyor maşallah 41 kere...Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..
az kaldı cnm benim biraz daha sabret
hayatın 360 derece dönecek bi anda o yüzden vakitlerini iyi değerlendir :)))
cnm mobilya kokusunun çabuk çıkıp raflara güzel koku sinmesi için
hacı şakir kalıp sabun al ve dörde böl her rafa yerleştir 4 5 gün e mis gibi kokuyo dolap kokusuda kalmıyo
ama bunu yapman için mobilyan geldiğinde bikaç gün normal havalandır sonra bu dediğimi yap va kapaklarını kapat
bunu ben buldum ve çokta faydasını gördüm
evoevo manolyadan haber var mı girerim diyodu ama girmez oldu..
bebekler için roxy sabun tozu kullananlar yumuşatıcı kullanıyo musunuz ayrıca?
ben kullanmıyorum..roxy aldınmı bugün
çok şükür rahatım valla nankörlük edemem aslında pek de nanemollayımdır ama beklediğimden kolay geçiyor.. kolay olduğu kadar çabuk da olsaydı :)))aysecim az kaldı sabret cnm aman dilini ısır bak rahatsın şimdilik çok şükür.varya senin karnın falanda geç çıktı ya bence ondan rahat geçiyor maşallah 41 kere...
aysecim resimlerini yeni gördüm ben daha :) maşallah çok tatlısın seeen :))
ben kullanmıyorum..roxy aldınmı bugün
çok şükür rahatım valla nankörlük edemem aslında pek de nanemollayımdır ama beklediğimden kolay geçiyor.. kolay olduğu kadar çabuk da olsaydı :)))
nerde var ki roxy ben görmedim marketlerde.. migrosta yoktu..
ayşeee
huuu arkadaşlık isteği gönderdim sana bu sitede niye kabul etmion
yoksa beni beğenmiyomusun :'((((
canım nasılsın ..bak ben hemen ekledim hemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?