Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

zatenn bende ilk senden duymuştum sanırım çok memnunum dr da iyi dedi deterjan için..
yeşil kaka üşümektir genlede bizdede oluyo sarı yeşil gibi netten araştırma bisürü garip şey çıkıyo ...bizimde biara yeşlimsiydi düzeldi allahtan ama sarı yeşil gibi şimdi.

cnm benim 15 günü geçiktir yeşil ve fena kokulu kızın kakası
dr a söyledim kaka tahlili istedi tahlil sonucu temiz çıktı yarın arayıp tekrar konuşucam bakalım ne deyecek..

selam kızlar
biz bugün itibariyle 38. haftamıza girdik artık
artık sürekli tetikteyim su geldimi nişan geldimi diye
göbeğim indi gibi aşağıya 25 kasımı bekliycek mi bakalım kuzum
öyle çok bi ağarlaşmadım hala işlerimi yapıyorum araba kullanmaya devam ediyorum dışarı işlerimi hallediyorum
vücuttada bi şişme yok çok şükür
kızım 3 kilo olmuş teyzeleri son 2 haftamız bakalım ne bekliyo beni
hepinizi öpüyorum

cnm hayırlısıyla sağ salim sorunsuz kurtulursun inş
ama her dk temkinli ol doğum olabilir artık benimde 2 hafta varken açıklık başlamıştı ve hemen doğuma alındım
herşeyini tam takır hazır et cnm arına bırakayım falan deme
mağlum benim 1 2 eksiğim kalmıştı ama ayrıntıydı pek önemsememiştim

maşallah sana bitmişde sayılır..bende hiç şişmedi yüzüm diyodum kamerada son sezeryana giderken bi halim var şok oldum tabi benim için geçerli

saol canım herşeyimiz hazır çok şükür yalnızca kızımın gelmesi kaldı geriye :)

maşallah sana bitmişde sayılır..bende hiç şişmedi yüzüm diyodum kamerada son sezeryana giderken bi halim var şok oldum tabi benim için geçerli

gözüm alıştı belkide artık şişkoluğa 14 kilo aldım :)
sizi düşünüyorumda o sıcaklarda ne yaptınız diye
ben şimdi bile atletle geziyorum evde

aa süper 14 kg çok iyi zaten doğumdan 15 gün sonra pat 10 kg gitmiş oluyo..sen bide sıcağı doğumdan sonra gör emzirdikçe boşalıyo insanın üstünden..

Sagol canım verdigin fikirler için. Bugün bakindim deterjan bulamadım senin dediğinden. Hem ucuz hem kaliteli iyi olacaktı ama yine tuttum dalın aldım. 13.90 lira yumusaticisini da aldım ilk sefer böyle olsun da sonra digerine geceriz inşallah. Migrosta bezlerde göremedim de yenidogam ıslak pamuk iyiydi huggiesin onldan aldım bide. Unny almikstim bide yine o da 40*3 yeter heralde dimi?

Bellcim Allah tamamına erdirsin canım cok az kalmisssss :))) saglikla kavuşursunuz inşallah. Aman dikkat et sen kendine yine de durabildigi kardir içeride:)

Merhaba kizlaaar
Bugün artık dayanamadım ve dışarı çıktık esimle. Oyoe güzel oldu öyle rahatladım ki. Arabayla dolandık sonra da marketten bir kaç bişeyler derken ben yine zor attın eve kendimi. Yine pişman oldum yine tövbe çektim çıkmamak için dışarı. Çünkü öyle feci ağrılar başladı ki yine bende dayanamıyorum... Şükürsüzlük mü oluyor acaba böyle size ankatinmca da korkuyorum (( yatsam gecmiyo otursam olmuyo... Zamanla daha fena olucam kesin aklıma geldikçe ona da takiyorum. Dua edin bana nolur...
He bu arada ben yattığımda sagda daha rahat ediyorum. Sakıncası var mı acaba. Tedirginlikten uykudan uyanır oldum. Bı akıl verin nolur. Hep sol olmuyo valla knapicami şaşırtdım...
Öptük sizi teyzeleri. Ben ağrilarimla onlarda hickirikla mesguller su an. Hepinize iyi uykulaaaaar...

Aman kendine dikkat ben simdiden zorlaniyorum karnim cikti davul gibi evi süpürdüm sonra ayni sen gibi pisman olup agladim ama benim biraz belim bide karnim alti agridi uzanip dinlenince gecti sükür.
Ama senin az kaldi canim ya dikkat et kendine Allahim hayirli dogumlar nasip etsin kolaymi iki tane bebislerde zamanlari gelesiye beklesinler iceride uslu uslu.
Valla canim ben nasil rahat edersem öyle uyuyorum normalde yüzüstü uyuyan biri oldugum icin sirt üstü ve yan yatinca zorlaniyorum ama sen neden sol dedinki canim kan dolasimi falan dahami iyi oluyormus ondanmi.
Aman kendine dikkat et dinlen bol bol...
Hadi iyi geceler...

tatlım hem üzülüyorum hem de korkuyorum seni okudukça şimdilik iyiyim ama umarım ağırlaşmam çünkü çalışmam lazım en az 1 ay daha.. gerçi bugün ben de epey ayakta kaldım yemek yaptım karnım adet olacak gibi ağrıdı..
valla maalesef ben de sağa yatıyorum benim çatlak prof. bişey olmaz sırtüstü yatma yeter dedi zaten istesen de yüz üstü yada sırt üstü yatamazsın dedi.. ben de sola yatıyorum ama dönüyorum bir süre sonra.. sırtüstü çarpıntım oluyor yüzüstü zaten mümkün değil..

canım dikkat et kendine artık git gide ağırlaşıyoruz ben bile fazla yürüyemiyorum hemen yoruluyorum.. yatma konusuna gelince dr. bana sırt üstü yatma dedi sağa yada sola dönerek yatabilirsin dedi özellikle bir yön söylemedi canım bende her iki tarafada yatıyorum genellikle sağ tarafta daha rahat ediyorum inanki

kızlar günaydın herkese oh oh maşallah dün kaynatmışız baya.biara girip okudum ama yazamadım.
deterjan roxy aklımda bide dalin markete gidince hangisini bulursam onu alacağım artık.
bu hafta mobilyalar havalansın diye bekleyeceğim haftaya yıkar yerleştiririm artık.
bellacım maşallah yaa 38 oldunuz demek :) son haftalar bebeğin pozisyonundan dolayı daha rahat geçiyor diyolar inş.bizimde öyle olur.
ben markette gezemiyorum artık çok çabuk yoruluyorum.

şizofrenzim dinlene dinlene dolaşman gerek mecbur kalınca oda.inan bende bulduğum her tabureye yada sandalyeye oturur oldum hatta bulamazsam da soruyorum oturacak bişey var mı diye yada baktım ayakta duramıyorum hemen arabaya dönüyorum eşim devam ediyor alışverişe.kendini zorlama hayatım yorulunca bırak.biz tez canlıyız hemen herşey bitsin istiyoruz ama artık eski alışkanlıklardan vazgeçmeliyiz.tempo daha da düşmeli yani :)
yatarken ben zaten yüzüstü bayadır yatamıyorum sırtüstü nefesim daralıyor.gece boyu sağa ve sola dönüyrum sürekli.tek taraflı yatamıyorum yattığım yer ağrıyo zaten :) ayrıca bu gece yine krampla uyandım o çok fena oluyo.magnezyumu almayı unutmuşum akşam sanırım ondan oldu.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------38.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------33.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------33.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------30.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------30.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------24.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------8.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

Son düzenleme:
Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..

Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..
az kaldı cnm benim biraz daha sabret
hayatın 360 derece dönecek bi anda o yüzden vakitlerini iyi değerlendir :)))

cnm mobilya kokusunun çabuk çıkıp raflara güzel koku sinmesi için
hacı şakir kalıp sabun al ve dörde böl her rafa yerleştir 4 5 gün e mis gibi kokuyo dolap kokusuda kalmıyo
ama bunu yapman için mobilyan geldiğinde bikaç gün normal havalandır sonra bu dediğimi yap va kapaklarını kapat
bunu ben buldum ve çokta faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…