slm kızlar kızı uyuttum sizlere bakim dedim
topikte bebek deterjanı konu olmuş bende roxy kullanıyorum sabun tozu dalininde vernelini ohh mis gibi oluyo ayrıca hiç kalıntıya rastlamadım şimdiye kadar
şuan 1 mak yıkanıyor yıkansında seriyiym kızımın cicilerini
uyurken uyansın diye bakıyorum uyumaya çalışırkende hadi kızım uyu diye
bu arada bilgisi olan varmı
yeşil kaka üşümenin dışında neden olur???
zatenn bende ilk senden duymuştum sanırım çok memnunum dr da iyi dedi deterjan için..
yeşil kaka üşümektir genlede bizdede oluyo sarı yeşil gibi netten araştırma bisürü garip şey çıkıyo ...bizimde biara yeşlimsiydi düzeldi allahtan ama sarı yeşil gibi şimdi.
selam kızlar
biz bugün itibariyle 38. haftamıza girdik artık
artık sürekli tetikteyim su geldimi nişan geldimi diye
göbeğim indi gibi aşağıya 25 kasımı bekliycek mi bakalım kuzum
öyle çok bi ağarlaşmadım hala işlerimi yapıyorum araba kullanmaya devam ediyorum dışarı işlerimi hallediyorum
vücuttada bi şişme yok çok şükür
kızım 3 kilo olmuş teyzeleri son 2 haftamız bakalım ne bekliyo beni
hepinizi öpüyorum
selam kızlar
öyle çok bi ağarlaşmadım hala işlerimi yapıyorum araba kullanmaya devam ediyorum dışarı işlerimi hallediyorum
hepinizi öpüyorum
cnm hayırlısıyla sağ salim sorunsuz kurtulursun inş
ama her dk temkinli ol doğum olabilir artık benimde 2 hafta varken açıklık başlamıştı ve hemen doğuma alındım
herşeyini tam takır hazır et cnm arına bırakayım falan deme
mağlum benim 1 2 eksiğim kalmıştı ama ayrıntıydı pek önemsememiştim
maşallah sana bitmişde sayılır..bende hiç şişmedi yüzüm diyodum kamerada son sezeryana giderken bi halim var şok oldum tabi benim için geçerli
saol canım herşeyimiz hazır çok şükür yalnızca kızımın gelmesi kaldı geriye :)
gözüm alıştı belkide artık şişkoluğa 14 kilo aldım :)
sizi düşünüyorumda o sıcaklarda ne yaptınız diye
ben şimdi bile atletle geziyorum evde
aa süper 14 kg çok iyi zaten doğumdan 15 gün sonra pat 10 kg gitmiş oluyo..sen bide sıcağı doğumdan sonra gör emzirdikçe boşalıyo insanın üstünden..
neyse uyandırmadım zaten şükür:))
evet %100 sabun tozuymuş çok memnunum dalin almadım pahalı geldi valla çünkü nerdeyse hergün yıkıyorum kıyafet ne alerji yaptı ne başka bişey tertemizde yapıyo küçük boyunu 3200 aldım migrostan hatta..bez konusundada biara migrosta vardı 1 alana diğeri ½50 indirimli tekrar görürsem haber veririm sana.malum senin herşey iki tane avantajlı olanı seçmek lazım.
selam kızlar
hepinizi öpüyorum
Merhaba kizlaaar
Bugün artık dayanamadım ve dışarı çıktık esimle. Oyoe güzel oldu öyle rahatladım ki. Arabayla dolandık sonra da marketten bir kaç bişeyler derken ben yine zor attın eve kendimi. Yine pişman oldum yine tövbe çektim çıkmamak için dışarı. Çünkü öyle feci ağrılar başladı ki yine bende dayanamıyorum... Şükürsüzlük mü oluyor acaba böyle size ankatinmca da korkuyorum(( yatsam gecmiyo otursam olmuyo... Zamanla daha fena olucam kesin aklıma geldikçe ona da takiyorum. Dua edin bana nolur...
He bu arada ben yattığımda sagda daha rahat ediyorum. Sakıncası var mı acaba. Tedirginlikten uykudan uyanır oldum. Bı akıl verin nolur. Hep sol olmuyo valla knapicami şaşırtdım...
Öptük sizi teyzeleri. Ben ağrilarimla onlarda hickirikla mesguller su an. Hepinize iyi uykulaaaaar...
Merhaba kizlaaar
Bugün artık dayanamadım ve dışarı çıktık esimle. Oyoe güzel oldu öyle rahatladım ki. Arabayla dolandık sonra da marketten bir kaç bişeyler derken ben yine zor attın eve kendimi. Yine pişman oldum yine tövbe çektim çıkmamak için dışarı. Çünkü öyle feci ağrılar başladı ki yine bende dayanamıyorum... Şükürsüzlük mü oluyor acaba böyle size ankatinmca da korkuyorum(( yatsam gecmiyo otursam olmuyo... Zamanla daha fena olucam kesin aklıma geldikçe ona da takiyorum. Dua edin bana nolur...
He bu arada ben yattığımda sagda daha rahat ediyorum. Sakıncası var mı acaba. Tedirginlikten uykudan uyanır oldum. Bı akıl verin nolur. Hep sol olmuyo valla knapicami şaşırtdım...
Öptük sizi teyzeleri. Ben ağrilarimla onlarda hickirikla mesguller su an. Hepinize iyi uykulaaaaar...
Merhaba kizlaaar
Merhaba kizlaaar
az kaldı cnm benim biraz daha sabretYaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..
kızlar günaydın herkese oh oh maşallah dün kaynatmışız baya.biara girip okudum ama yazamadım.
deterjan roxy aklımda bide dalin markete gidince hangisini bulursam onu alacağım artık.
bu hafta mobilyalar havalansın diye bekleyeceğim haftaya yıkar yerleştiririm artık.
bellacım maşallah yaa 38 oldunuz demek :) son haftalar bebeğin pozisyonundan dolayı daha rahat geçiyor diyolar inş.bizimde öyle olur.
ben markette gezemiyorum artık çok çabuk yoruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?