Aman kendine dikkat ben simdiden zorlaniyorum karnim cikti davul gibi evi süpürdüm sonra ayni sen gibi pisman olup agladim ama benim biraz belim bide karnim alti agridi uzanip dinlenince gecti sükür.
Ama senin az kaldi canim ya dikkat et kendine Allahim hayirli dogumlar nasip etsin kolaymi iki tane bebislerde zamanlari gelesiye beklesinler iceride uslu uslu.
Valla canim ben nasil rahat edersem öyle uyuyorum normalde yüzüstü uyuyan biri oldugum icin sirt üstü ve yan yatinca zorlaniyorum ama sen neden sol dedinki canim kan dolasimi falan dahami iyi oluyormus ondanmi.
Aman kendine dikkat et dinlen bol bol...
Hadi iyi geceler...
tatlım hem üzülüyorum hem de korkuyorum seni okudukça şimdilik iyiyim ama umarım ağırlaşmam çünkü çalışmam lazım en az 1 ay daha.. gerçi bugün ben de epey ayakta kaldım yemek yaptım karnım adet olacak gibi ağrıdı..
valla maalesef ben de sağa yatıyorum benim çatlak prof. bişey olmaz sırtüstü yatma yeter dedi zaten istesen de yüz üstü yada sırt üstü yatamazsın dedi.. ben de sola yatıyorum ama dönüyorum bir süre sonra.. sırtüstü çarpıntım oluyor yüzüstü zaten mümkün değil..
canım dikkat et kendine artık git gide ağırlaşıyoruz ben bile fazla yürüyemiyorum hemen yoruluyorum.. yatma konusuna gelince dr. bana sırt üstü yatma dedi sağa yada sola dönerek yatabilirsin dedi özellikle bir yön söylemedi canım bende her iki tarafada yatıyorum genellikle sağ tarafta daha rahat ediyorum inanki
şizofrenzim dinlene dinlene dolaşman gerek mecbur kalınca oda.inan bende bulduğum her tabureye yada sandalyeye oturur oldum hatta bulamazsam da soruyorum oturacak bişey var mı diye yada baktım ayakta duramıyorum hemen arabaya dönüyorum eşim devam ediyor alışverişe.kendini zorlama hayatım yorulunca bırak.biz tez canlıyız hemen herşey bitsin istiyoruz ama artık eski alışkanlıklardan vazgeçmeliyiz.tempo daha da düşmeli yani :)
yatarken ben zaten yüzüstü bayadır yatamıyorum sırtüstü nefesim daralıyor.gece boyu sağa ve sola dönüyrum sürekli.tek taraflı yatamıyorum yattığım yer ağrıyo zaten :) ayrıca bu gece yine krampla uyandım o çok fena oluyo.magnezyumu almayı unutmuşum akşam sanırım ondan oldu.
Yaaa daha çok vaaar hadi artık zaman geçsin.. kafamda kurdukça bunalıyorum ben.. öyle mi olacak böyle mi derken delircem..
canım iyi yapmışsın ama burdaki arkadaşlar sakın yumuşatıcı kullanma demişlerdi bana ben kullanmadım..
roxy uygun çünkü ben bazen 3 parça için bile çalıştırıyorum makinayı çok gidiyo bizde deterjan senin malum ikiz bide inşllh kusan bebek olmazlar ozaman sürekli çalışıcak..unni baby valla bence birazdaha stok yap 3 paket yetmez benden söylemesi ama olsun alırsınız onlarda şuan uyumda indirimli.
ah canım ya sola yatmak bebeğe giden kan akımını hızlandırdığı için bebeğin kilo almasını sağlıyomuş..ama ne tarafta rahatsan öyle yat ben kaburgalarımdan dolayı ağlayarak uyuyodum son haftalarda düşün daha yeni geçti oranın ağrısı..kendini hiç suçlu hissetme kolaymı 2 bebek taşımak tabiki yorulucaksın yatamıycaksın olsun nasılsa hepsi geçicek.buarada kaç kilo aldın hatırladığım azdı ama.
ah canım ya sola yatmak bebeğe giden kan akımını hızlandırdığı için bebeğin kilo almasını sağlıyomuş..ama ne tarafta rahatsan öyle yat ben kaburgalarımdan dolayı ağlayarak uyuyodum son haftalarda düşün daha yeni geçti oranın ağrısı..kendini hiç suçlu hissetme kolaymı 2 bebek taşımak tabiki yorulucaksın yatamıycaksın olsun nasılsa hepsi geçicek.buarada kaç kilo aldın hatırladığım azdı ama.
aysecim resimlerini yeni gördüm ben daha :) maşallah çok tatlısın seeen :))
Valla tatlım ben sanki son haftaları yaşayan tekil gebe hamile gibiyim su sıralar. Uyumak yok artık. Bak ka saat kalktım bişeyler yiyorum bı taraftan bı taraftan da yazıyorum :) biraz sonra da kitap falan okurum. Napim yoksa gecmiyo geceler... Hepsi geçecek inşallah. İnanıyorum ki yavrularımızı kucağımıza alr almaz unutucam hepsini:) gerçi ben bı tekme atsınlar o zaman bile unutuyorum
Toplamda 15 kilo aldım canım bakalım kacla tamamliycam
ettim ya kız cadıııayşeee
huuu arkadaşlık isteği gönderdim sana bu sitede niye kabul etmion
yoksa beni beğenmiyomusun :'((((
ya tatlım ben de çalışmak istemiyorum ama doğum sonrasına kalsın diye sıkmak zorundayım dişimi ücretsiz izin alabilecek durumda değilim çünkü hem maddi olarak hem de işyerindeki durumlardan dolayı..Ah canım ah haklisin korkutuyorum sizleriama ben boyleyim diye siz de böyle olacak değilsiniz. Ve tek bebek tasimakla iki bebek taşımak arasında cok fark varmış ben burdan okudukça ve diğer tekil gebe arkadaslarımı gorunda daha iyi anladım. Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim...
Ama bu ay (28-32 haftalar arası) Kaan kocatepenin videosunda artık çalısmayı birakmalisiniz diyodu. Çünkü gebelikte de en az doğduktan sonra ki kadar size ihtiyacı var bebeğinizin diyo. Bolca dinlenin diyo... Ama tabi herkesin kendi düşüncesi. Rahatsan da çalışayım istersin ki dogum sonrasına karın olsun. Hakkında hayırlısı inşallah. Fazlada uzme kendini
sen beni tanıdın artık bulurum ben bişeyler :)))Şimdi böyle diyoruz ya, acaba doğumdan sonra ne bulup ne soylicez
yok yeter mi hiç o 3lü paketlerden 15 paket aldım ben daha da doğunca alırım..Yumusatici niye kullanma dediler:44: ben onu da dalin aldım kullanmayim mı? 240 oldu iste ıslak mendil yetmez mı hala :) gerçi onlar her yerde var biterse de esim alır gelir napalim.
ay bilsem girerdim gece ben de 4te kalktım nazar değdirdim kendime bacağım daha doğrusu leğen kemiğim çok ağrıdı uyuyamadım.. ben de kalkıp muşumula yedim oturdum :)))Valla tatlım ben sanki son haftaları yaşayan tekil gebe hamile gibiyim su sıralar. Uyumak yok artık. Bak ka saat kalktım bişeyler yiyorum bı taraftan bı taraftan da yazıyorum :) biraz sonra da kitap falan okurum. Napim yoksa gecmiyo geceler... Hepsi geçecek inşallah. İnanıyorum ki yavrularımızı kucağımıza alr almaz unutucam hepsini:) gerçi ben bı tekme atsınlar o zaman bile unutuyorum
utandırıyorsunuz ama beniiiii..Ay ben de merak ettim ama nerden bakuyoruuuuz:44:
bu arada gördüm gördüüüüm :))) ayyy maşallah ya sahiden çok tatlısın ayşeciiim.
uykusuzuuuuuumgünaydın kızlar nasılsınızzz bebişlerrr nasıllar bakalım bugünnn????
fikir verin kızlar tüp bebeğim tutmuştu bir hafta önce idrarda 2 çizgi çıktı bugun idrar testinde tek çizgi çıktı perşembe keseyi görmeye gidecektim
kanda 12 gün 184,4 15 gün 572,2 cıkmıştı
fikir verin kızlar tüp bebeğim tutmuştu bir hafta önce idrarda 2 çizgi çıktı bugun idrar testinde tek çizgi çıktı perşembe keseyi görmeye gidecektim
kanda 12 gün 184,4 15 gün 572,2 cıkmıştı
canım sen ne güzel halen eski pantolonlarını giyiyormuşsun benimki ilk 2 ay içerinde olmamaya başlamıştıda ben gidip hamile pantolonu almıştım maşallah diyeyim vallahi sana bencede artık gidip güzel güzel hamile pantolonlarından alma zamanın gelmiş artık canım benimm
tatlım benim hamile kalmadan giydiğim pantolonlardan zaten topikteki kızların hepsine pantolon çıkar :))) diyorum ya 5 kilo aldım ben şimdilik bu gidişle çağla şıkel ebru şallı gibi olucam
hamile pantolonu almam da iki tane beli lastikli pantolonum var onları giyerim bu kumaş olanlar sıkıyor bir de elbiselerim çoktur benim öyle idare ederim şurda 1 ay daha gelicem işe sonra evdeyim masraf etmek istemiyorum..
tatlım benim hamile kalmadan giydiğim pantolonlardan zaten topikteki kızların hepsine pantolon çıkar :))) diyorum ya 5 kilo aldım ben şimdilik bu gidişle çağla şıkel ebru şallı gibi olucam
hamile pantolonu almam da iki tane beli lastikli pantolonum var onları giyerim bu kumaş olanlar sıkıyor bir de elbiselerim çoktur benim öyle idare ederim şurda 1 ay daha gelicem işe sonra evdeyim masraf etmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?