Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Arkadslar bısey sorcam sızlere su yazıların altında cıkan bebeklı cızelgeyı nerdden ayarlıyosunuz aa bende yapmak ıstedım ondan ama bulamadımmmm hanı bebegın ayını gosteren ısım fln yazdıgınız????????????*:44:

Az kaldı diyorum sabret duydum ben de kendime sürekli telkinler verip duruyorum. Napalim öyle böyle geçecek bu günler de. İnşallah sıkintisiz evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur hepimize...
Solda kan dolaşımı daha iyi oluyormuş ondan tatlım. Ama ben nereye yatarsam olmuyo valla :) senin de gözünü korkutmak istemem ama, ikiz bebekleri taşımak gercekten cok zormus. Ama Allahıma binlerle şükürler olsun o kadar ağrım sızım olsun en ufak bir hareketleri de mutluluktan gözlerim doluyor hemen. Maşallah cok tatlı oluyorlar teyzesi hareketlensinler de bak

Ah canım ah haklisin korkutuyorum sizleri ama ben boyleyim diye siz de böyle olacak değilsiniz. Ve tek bebek tasimakla iki bebek taşımak arasında cok fark varmış ben burdan okudukça ve diğer tekil gebe arkadaslarımı gorunda daha iyi anladım. Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim...
Ama bu ay (28-32 haftalar arası) Kaan kocatepenin videosunda artık çalısmayı birakmalisiniz diyodu. Çünkü gebelikte de en az doğduktan sonra ki kadar size ihtiyacı var bebeğinizin diyo. Bolca dinlenin diyo... Ama tabi herkesin kendi düşüncesi. Rahatsan da çalışayım istersin ki dogum sonrasına karın olsun. Hakkında hayırlısı inşallah. Fazlada uzme kendini

Cok sagol tatlım aman sen de dikkat et kendine. Ve şimdikii günlerinin kıymetini bilÇünkü her gecen gün bir öncekini aratıyor. İnşallah senin daha rahat gecer...
Ben de hep sagda buluyorum kendimi. Hep sola yatsam da :)

Ah güzelim zaten dinlenmeden hiç gezilmiyor ki :) ya bide dediğin gibi hem tez canliyiz hem de benim en büyük dezavantajım yanımda hiç kimsenin olmaması. Annem dogum oncesi gelecek bakalım doktor ne zaman derse. Ablam gelemez yeğenim okula başladı anca yariyil tatiline inşallah. Kkayinvalide desen hiç yok ortalarda... Mecburum da yani bı bakıma herseyi kendim halletmeye...
Yüzustu yatmayı nasıl özledim varyaaaa :))) magnezyum kullanmıyodum ben bie gece kramp girdi dediğin gibi feci bisey. Esim ertesi gün bir ilaç getirdi sagolsun eritmeli olmayan daha da olmadı cok şükür. Eritmeliyi icemiyodum ben...

Yumusatici niye kullanma dediler:44: ben onu da dalin aldım kullanmayim mı? 240 oldu iste ıslak mendil yetmez mı hala :) gerçi onlar her yerde var biterse de esim alır gelir napalim.

Valla tatlım ben sanki son haftaları yaşayan tekil gebe hamile gibiyim su sıralar. Uyumak yok artık. Bak ka saat kalktım bişeyler yiyorum bı taraftan bı taraftan da yazıyorum :) biraz sonra da kitap falan okurum. Napim yoksa gecmiyo geceler... Hepsi geçecek inşallah. İnanıyorum ki yavrularımızı kucağımıza alr almaz unutucam hepsini:) gerçi ben bı tekme atsınlar o zaman bile unutuyorum

Valla tatlım ben sanki son haftaları yaşayan tekil gebe hamile gibiyim su sıralar. Uyumak yok artık. Bak ka saat kalktım bişeyler yiyorum bı taraftan bı taraftan da yazıyorum :) biraz sonra da kitap falan okurum. Napim yoksa gecmiyo geceler... Hepsi geçecek inşallah. İnanıyorum ki yavrularımızı kucağımıza alr almaz unutucam hepsini:) gerçi ben bı tekme atsınlar o zaman bile unutuyorum
Toplamda 15 kilo aldım canım bakalım kacla tamamliycam

ahh canım kıyamam haklısın biz ikiz gebe olanlar tekil gebelere göre daha çok zorlanıyoruz koay değil canım iki tane taşıyoruz Allahım üçüz, dördüz gebelere yardım etsin inş.. onların daha zor durumları elbette.... bende geceleri çok kalklıyorum bazen uykum oldugu halde uyuyamadığım dönemler oluyor oturuyorum öylee Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucagımıza alallımda bu günleri unutup gideriz elbette...

fikir verin kızlar tüp bebeğim tutmuştu bir hafta önce idrarda 2 çizgi çıktı bugun idrar testinde tek çizgi çıktı perşembe keseyi görmeye gidecektim
kanda 12 gün 184,4 15 gün 572,2 cıkmıştı

ayşeee
huuu arkadaşlık isteği gönderdim sana bu sitede niye kabul etmion
yoksa beni beğenmiyomusun :'((((
ettim ya kız cadııı
ya tatlım ben de çalışmak istemiyorum ama doğum sonrasına kalsın diye sıkmak zorundayım dişimi ücretsiz izin alabilecek durumda değilim çünkü hem maddi olarak hem de işyerindeki durumlardan dolayı..
Şimdi böyle diyoruz ya, acaba doğumdan sonra ne bulup ne soylicez
sen beni tanıdın artık bulurum ben bişeyler :)))
Yumusatici niye kullanma dediler:44: ben onu da dalin aldım kullanmayim mı? 240 oldu iste ıslak mendil yetmez mı hala :) gerçi onlar her yerde var biterse de esim alır gelir napalim.
yok yeter mi hiç o 3lü paketlerden 15 paket aldım ben daha da doğunca alırım..
ay bilsem girerdim gece ben de 4te kalktım nazar değdirdim kendime bacağım daha doğrusu leğen kemiğim çok ağrıdı uyuyamadım.. ben de kalkıp muşumula yedim oturdum :)))
Ay ben de merak ettim ama nerden bakuyoruuuuz:44:

bu arada gördüm gördüüüüm :))) ayyy maşallah ya sahiden çok tatlısın ayşeciiim.
utandırıyorsunuz ama beniiiii..
günaydın kızlar nasılsınızzz bebişlerrr nasıllar bakalım bugünnn????
uykusuzuuuuuum ((( ama kızım iyi pat pat ediyor fermuarım yırtılacak şimdi.. hala hamilelilkten önceki pantolonumu giyiyorum artık dayanmayacak sanırım..

güzel artıyor değerin gözün aydın perşembeye kadar 1000i geçer zaten 1000i geçince de kese görülüyor.. Allah tamamına erdirsin canım..

canım belki test bozuktur ondan dolayı tek çizgi çıkmıştı hem neden yeniden idrar testi yaptın ki onu anlamadım ben kan testi yaptır bakalım ne çıkacak sonuç kötü düşünme hemen inş. güzel haber verirsin

canım sen ne güzel halen eski pantolonlarını giyiyormuşsun benimki ilk 2 ay içerinde olmamaya başlamıştıda ben gidip hamile pantolonu almıştım maşallah diyeyim vallahi sana bencede artık gidip güzel güzel hamile pantolonlarından alma zamanın gelmiş artık canım benimm

tatlım benim hamile kalmadan giydiğim pantolonlardan zaten topikteki kızların hepsine pantolon çıkar :))) diyorum ya 5 kilo aldım ben şimdilik bu gidişle çağla şıkel ebru şallı gibi olucam
hamile pantolonu almam da iki tane beli lastikli pantolonum var onları giyerim bu kumaş olanlar sıkıyor bir de elbiselerim çoktur benim öyle idare ederim şurda 1 ay daha gelicem işe sonra evdeyim masraf etmek istemiyorum..

herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...

:)) alemsin valla :)) beli lastikli daha iyi olur bencede varsa değerlendir canım sen onları az kalmış zaten ben bile 2 kumaş pantolon aldım bizim iş yerinde kumaş giymek mecburi oldugu için onlarla idare ediyorum sonrasında giyemeyecegim zaten bende izne ayrılsaydım rahatlardım valla..

ayşecim abartma bence hiçde dediğin gibi değilsin valla hele hamile kalmadan önceki halin bence gayet normal...
boşver zaten hiç masraf yapma elinde patlıyo aldıkların sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…