Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Son düzenleme:
Kizlar doktordan çıktım şimdi. Maşallah 100er gram daha almışlar boyları da 2ser cm artmiş. Suları da iyiymisler.amaaaa... Serviks 25 cm dedi. Alttan baktıktan sonra. Sınırmis. Nstye giricem saat 1 de. Dua edin bana ya korktum cok

maşallah bebişlerimize gelişleri devam ediyo ne güzel
korkma cnm korkarsan nst de sancın çıkar
inş sancın çıkmaz fıstığımda biraz daha bekleyebilir bebişler söyle bi 34 haftalık yapsan onları süper olur
ama ikiz bebeklerle 40ı bekleyemezsin cnm Allah yardımcın olsun

Ay canım cok sagol ya ama korkmamak elde mı? Daha cok erken ve cok minikler (( insallah yolunda gider hersey dua edin bana nolur...

ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff

Ay canım cok sagol ya ama korkmamak elde mı? Daha cok erken ve cok minikler (( insallah yolunda gider hersey dua edin bana nolur...
dualarımız seninle cnm inş sancı falan çıkmayacak sen merak etme

cnm yaa negüzel pozitifi görmüşken başka sorunlarla uğraşmak çok can sıkıcı oluyo
inş tiroid hastası değilsindir cnm benim
telaşlanma bakalım dahiliye ne deyecek

aynen öyle canım,pozitifi almakla bitmiyomuş hatta asıl stres o zaman başlıyomuş,inşallah canım. neyse bekleyip görücez.

evoevo sen bilirsin cnm bulamazsan hbrim olsun ama ok..

bulduk cnm çarşıya indik prima dünyası diye bir yer açılmış 58 ad.20 tl ye aldık 2 paket.saolasın :)

açılmamı varmış yani ay heyecan yaptım burda hadi güzel haberlerle gel inş.kendini yordun tabi ah ah az demedim sana bak kızdım şimdi.sakın eve gidip iş falan yapmaya kalkma oldu mu?

inş.bişey çıkmaz olsa bile tedavisi varmış bak üzme kendini cnm.

tamam cnm...yaa şizofreni merak ettim 1de nst si vardı sonrada bişi yazmadı

Canim sykma canini benimde gecen ay yüksek çikti hiper tiroid gibi calisiyormus tiroid bezlerim doktorum bulantilarla kusmalarim gecince normale dönecegini söyledi.Insallah seninde öyledir...

Kizlar bu arada bizim ikili test sonuclarimiz cikti 50'000/1 ihtimal doktorum gayet iyi oldugunu söyledi sükür bunuda atlatik...Umarimm sonuna kadar hersey yolunda giderde bebeklerimi sagsalim alirim kucagima...

Bu arada umarim sizler iyisinizdir bebeklerde iyilerdir...

maşallah size zaten önemli olan da 2 li test inş.sonuna kadar sorunsuz gider cnm.

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------34.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------32.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----13.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

Son düzenleme:
Kizlar kusuruma bakmayın haber edemedim telefonumun şarjı bitti...
Nst de sancı çıktı malesef. Doktor da tedirgin oldu benide tedirgin etti. Bolca su iç bolca dinlen pazartesi tekrar gel dedi cok korkuyorum kizlar ya daha cok erken nolur dua edin bana. En azında bir 34. Haftaya gelebilseydik...

cnm benim çook merak ettim seni yaaa
tatlım dr unu dinle ve bol bol dinlen
bizim ağustos annelerinde bi arkadaş dinlenerek doğumunu geciktirdi
tabi senin ikiz muhtemelen tabi erken olacak ama
şuan cidden çok erken cnm yorma sakın kendini
ayrıca erken doğumu önleyen ilaçlara var dr un bahsetmedimi hiç,belki ptesi son durua göre bahsedecektir
sakin ol eve yanınada birileri gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…