cnm sen şükretki sonlara doğru başladı çatlakların ve kilo alımında ikiz olmasına rağmen çok iyi
cnm ben şimdi onur marketten geliyorum premium care kullanıyorum hala 3 numaradayız 4 aldım büyük geldi 3e döndüm yine
buradaki onurda vardı istersen ben sana alıyım göndereyim yeğenlere hediyem olsun?ne dersin?
premıum kullanıyorum cnm..sen ne kullnyosun nekadara alıyosun..
cnm ben dün akşam aldım işte 3 numarayı 21.90a
sen nereden alıyosun öyle uygun uygun yaaa
cnm sen şükretki sonlara doğru başladı çatlakların ve kilo alımında ikiz olmasına rağmen çok iyi
cnm ben şimdi onur marketten geliyorum premium care kullanıyorum hala 3 numaradayız 4 aldım büyük geldi 3e döndüm yine
buradaki onurda vardı istersen ben sana alıyım göndereyim yeğenlere hediyem olsun?ne dersin?
cnm saol düşünmen yeter :) bugün tekrar bakacağız çarşıya inip hem gezmeye bahanemiz oluyor :))
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar bakalım ????
iyiyiz cnm çok şükür sabaha kadar sağ sol yapa yapa uyumaya çalıştık :)
artık ağırlaştık dönmelerimiz de zorlaştı inş.sağlıkla kavuşuruz :))
hamile arkadaslar size bir sorum var benim transferimin 9.gününde değerim 59 11.günümde de 161 di...8 aralıkta ultrason rand.verdiler kalp atısı için ama acaba diyorum bikaç kere daha kan vermem gerekir miydi yeter mi bu kadar??? ilk günler kasığımda sızılar oluyordu ama dünden beri hiçbişey yok çok rahat o da beni tedirgin etti açıkcası
değerin gayet güzel katlanmış cnm.bundan sonra ultarson zamanını bekleyecksin en zor zaman bu zamanlar ama eğer kafana takılırsa kan verebilirsin yine.bence hiç kafanı yorma böyle şeylerle doktorun verdiği zamanı bekle cnm.hayırlı olsun :)
Merhaba arkadaşlar
buradaki yazılarınızı okudum. Inşallah bende sizin gibi 40. Haftalara sağlıklı bir şekilde ulaşırım.
Dayanılmaz mide bulantılarımdan dolayı çok zayıfladım ama 3. Ayım dolacak p.tesi günü. Inş. Azalır ve bende artık yemek yiyip tonbiş tonbiş gezerim.
Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum normal mi yoksa sezaryan ile mi doğum yapacaksınız.
Tüp bebekler sezeryan ile doğuyormuş diye biliyorum.
Bu konuda bilginiz var mı? Normal doğumun ağrısız olanı var mı ?
3-6 ay en güzel zamanlar oluyor cnm tadını çıkarmaya bak.son zamanlar ağırlaşınca bişey yapamaz oluyosun :)) ama herşeye rağmen her anı başka güzel tadını çıkarmak lazım bence.
doğum şeklinin tüp veya normalle bir ilişkisi yok cnm.eğer hamileliğinde herşey yolundaysa normal olabilir tabi doktorların dediği bu şekilde.
Kizlar doktordan çıktım şimdi. Maşallah 100er gram daha almışlar boyları da 2ser cm artmiş. Suları da iyiymisler.amaaaa... Serviks 25 cm dedi. Alttan baktıktan sonra. Sınırmis. Nstye giricem saat 1 de. Dua edin bana ya korktum cok
maşallah bebişlerimize gelişleri devam ediyo ne güzel
korkma cnm korkarsan nst de sancın çıkar
inş sancın çıkmaz fıstığımda biraz daha bekleyebilir bebişler söyle bi 34 haftalık yapsan onları süper olur
ama ikiz bebeklerle 40ı bekleyemezsin cnm Allah yardımcın olsun
Tatlım hayirli olsun Allah saglikla tamamına erdirsin
2 kez bakılmış bhcg ve artiyoda. Tekrar etmesen de olur. Sakin sakin 8 aralığı bekle derim
Hemen gerilme vücudun alışıyordur da onda. Ağrıların geçmiştir. Rahat ol sen ki bebeğini de etkileme derim...Doktor sonrası haber et bize
cnm saol düşünmen yeter :) bugün tekrar bakacağız çarşıya inip hem gezmeye bahanemiz oluyor :))
iyiyiz cnm çok şükür sabaha kadar sağ sol yapa yapa uyumaya çalıştık :)
artık ağırlaştık dönmelerimiz de zorlaştı inş.sağlıkla kavuşuruz :))
değerin gayet güzel katlanmış cnm.bundan sonra ultarson zamanını bekleyecksin en zor zaman bu zamanlar ama eğer kafana takılırsa kan verebilirsin yine.bence hiç kafanı yorma böyle şeylerle doktorun verdiği zamanı bekle cnm.hayırlı olsun :)
3-6 ay en güzel zamanlar oluyor cnm tadını çıkarmaya bak.son zamanlar ağırlaşınca bişey yapamaz oluyosun :)) ama herşeye rağmen her anı başka güzel tadını çıkarmak lazım bence.
doğum şeklinin tüp veya normalle bir ilişkisi yok cnm.eğer hamileliğinde herşey yolundaysa normal olabilir tabi doktorların dediği bu şekilde.
teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınızzzzz
dualarımız seninle cnm inş sancı falan çıkmayacak sen merak etmeAy canım cok sagol ya ama korkmamak elde mı? Daha cok erken ve cok minikler(( insallah yolunda gider hersey dua edin bana nolur...
ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff
dualarımız seninle cnm inş sancı falan çıkmayacak sen merak etme
cnm yaa negüzel pozitifi görmüşken başka sorunlarla uğraşmak çok can sıkıcı oluyo
inş tiroid hastası değilsindir cnm benim
telaşlanma bakalım dahiliye ne deyecek
evoevo sen bilirsin cnm bulamazsan hbrim olsun ama ok..
Kizlar doktordan çıktım şimdi. Maşallah 100er gram daha almışlar boyları da 2ser cm artmiş. Suları da iyiymisler.amaaaa... Serviks 25 cm dedi. Alttan baktıktan sonra. Sınırmis. Nstye giricem saat 1 de. Dua edin bana ya korktum cok
ben sonuçlarımı aldım,çok canım sıkıldı.bu tsh olacak uyuz 3.3 çıktı,dr'um bide dahiliye ye görün dedi.neyse ona da göründüm.kan verdim yine pazartesi çıkıcak birde saat 4'te troit,guatr ultrasonu çektiricem.şuan ilaç vermiycem dedi dr,bakalım troit hastasımısın gerçekten önce onu belirleyelim sonra tedavi şeklini belirliycez dedi.korkuyorum ya ööfff
bulduk cnm çarşıya indik prima dünyası diye bir yer açılmış 58 ad.20 tl ye aldık 2 paket.saolasın :)
açılmamı varmış yani ay heyecan yaptım burda hadi güzel haberlerle gel inş.kendini yordun tabi ah ah az demedim sana bak kızdım şimdi.sakın eve gidip iş falan yapmaya kalkma oldu mu?
inş.bişey çıkmaz olsa bile tedavisi varmış bak üzme kendini cnm.
Canim sykma canini benimde gecen ay yüksek çikti hiper tiroid gibi calisiyormus tiroid bezlerim doktorum bulantilarla kusmalarim gecince normale dönecegini söyledi.Insallah seninde öyledir...
Kizlar bu arada bizim ikili test sonuclarimiz cikti 50'000/1 ihtimal doktorum gayet iyi oldugunu söyledi sükür bunuda atlatik...Umarimm sonuna kadar hersey yolunda giderde bebeklerimi sagsalim alirim kucagima...
Bu arada umarim sizler iyisinizdir bebeklerde iyilerdir...
Kizlar kusuruma bakmayın haber edemedim telefonumun şarjı bitti...
Nst de sancı çıktı malesef. Doktor da tedirgin oldu benide tedirgin etti. Bolca su iç bolca dinlen pazartesi tekrar gel dedicok korkuyorum kizlar ya daha cok erken nolur dua edin bana. En azında bir 34. Haftaya gelebilseydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?