gelebildik sonunda kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı çok yorulduk sormayın.
idrar ve kan tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür.kızımız 2300 gr olmuş maşallah
muayene sırasında doktor böbreği ölçüme göre büyük dedi sorun değilmiş ama kafamı kurcalamadı değil doğrusu.ama yine de kötüye yormuyorum inş.sağsalim kavuşacağım kızıma :) bugün ilk nst mize de girdik çok şükür onda da bişey çıkmadı.bundan sonra her hafta nstmiz var.eşim diyor 2 haftada bir gitmek isterken haftada 1 gideceksin
doğumla ilgili herhangi bişey konuşmadık.3 hafta sonrasına ultrason var sanırım o zaman konuşacağız..
günaydıııın:) bugün çok heyecanlıyız,biraz korkuyoruz.saat 2'de dr randevumuz var,dualarınızı esirgemezseniz seviniriz.hepinizi göbüşlerden öpüyoruz.
maşallah ne güzel bence böbreğe takılma benim bir arkadaşıma da ayrıntılı da büyük demişler sonra bişey çıkmadı şimdi gayet sağlıklı bebeği..
günaydıııın:) bugün çok heyecanlıyız,biraz korkuyoruz.saat 2'de dr randevumuz var,dualarınızı esirgemezseniz seviniriz.hepinizi göbüşlerden öpüyoruz.
biz geldiik.ahanda böyle benim kuzumo eller kollar,bacaklar hiç durmuyo maşallah.herşey yolunda hamdolsun,burun kemiğini gösterdi bize dr.babası yavrusunu ilk defa gördü çok heyecanlandı,ilk defa kalp sesini dinledik.tsh'dan emin olalım dedi,sabah kan ve idrar vermeye gidicem,inşallah onlarda iyi çıkar.pazarteside ikili test yaptırabilirsiniz dedi.bizden şimdilik bu kadar,hepinize sevgiler:119:
gözün aydııııın hadi hep böyle güzel gitsin inşallah..
biz geldiik.ahanda böyle benim kuzumo eller kollar,bacaklar hiç durmuyo maşallah.herşey yolunda hamdolsun,burun kemiğini gösterdi bize dr.babası yavrusunu ilk defa gördü çok heyecanlandı,ilk defa kalp sesini dinledik.tsh'dan emin olalım dedi,sabah kan ve idrar vermeye gidicem,inşallah onlarda iyi çıkar.pazarteside ikili test yaptırabilirsiniz dedi.bizden şimdilik bu kadar,hepinize sevgiler:119:
kızlar bugün kimseler gelmemiş nerelerdesiniz?
şizofren,bella,burcusafak,denizyeli bugün ihmal edilmiş sayfamız.
benim çamaşır ütü işlerim bitti nihayet.bugün kızımın odasına halı aldık teyzeleri.
çantamız da hazır :)
artık sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyoruz
şizofrencim ben senin bu nickine bayılıyorumvalla hayat şartları o kadar zorki,bazen iflahımızı söküyo ama yinede kimseye muhtaç etmesin rabbim.benim tek gebelik olduğu halde şimdiden düşünüyorum masrafını,doğuma kadar kenara üç beş kuruş atabilirmiyim diye ordan burdan kısıyorum ki,senin işin daha zor Allah'ım kuzularını rızkıyla göndersin.bolluk bereket getirsinler yuvanıza inşallah.
ay kıyamam ben sana herşeyi bu kadar da düşünüp dert etme kendine.. bak ben de öyle mi böyle mi herşeye kendimi yiyorum da noluyor neyi değiştirebiliyorum ki... üzülme elbet gelen rızkıyla gelir ben de ücretsiz izin almaya heves ediyordum ama ev kredisi araba kredisi şudur budur derken mümkün olmayacak gibi duruyor.. ya yeter ki sağlıkla gelsin de para işi hallolur.. diğer hazırlıklara gelince Allah korusun sen aniden doğum yapacak olsan bile eve döndüğünde herşeyi halletmiş olur yakınların bunlarla üzme kendini.. hangi çocuk doğmuş da göbeğini kesememişler..
canım kıyamm çok fazla düşünüpte strese girme bu kadar herşey olduğu kadarıyla olsun bebişler kendi kısmetiyle gelirlermiş merak etme canım seni çok iyi anlıyorum ben çalıştığım halde birçok şeyden kısıtlıyorum kendimi kenara birkaç kuruş atabilirmiyim ki diye birde bizimkiler ikiz herşeyi iki iki düşünmemiz gerekiyor Allahı hepimizin yardımcısı olsun inş.. herşey zamanla yoluna girecektir eminim
gelebildik sonunda kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı çok yorulduk sormayın.
idrar ve kan tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür.kızımız 2300 gr olmuş maşallah
muayene sırasında doktor böbreği ölçüme göre büyük dedi sorun değilmiş ama kafamı kurcalamadı değil doğrusu.ama yine de kötüye yormuyorum inş.sağsalim kavuşacağım kızıma :) bugün ilk nst mize de girdik çok şükür onda da bişey çıkmadı.bundan sonra her hafta nstmiz var.eşim diyor 2 haftada bir gitmek isterken haftada 1 gideceksin
doğumla ilgili herhangi bişey konuşmadık.3 hafta sonrasına ultrason var sanırım o zaman konuşacağız..
şizofrencim ya nolur yorma kendini bak ben de bişey yapamaz haldeyim bide senin 2 tane kolay değilki cnm.çok normal ağrıların şimdi senin.bence annene söyle hazırlaıkları beraber yapın yorulmazsın hem.hazırlıklar bitince gider olmazsa doğuma gelir.annem benim yanımda 3 aydan beri sağolsun hiç yemek ve temizlikle uğraşmıyorum.çamaşırı da akşamdan atıyorum 1 makine o sabaha kadar kuruyor sonrada yavaş yavaş gün içinde ütüsünü yapıp dolaba kaldırıyorum.hem yorulmuyorum da çok patik oluyor.birden ağırlaşıyo insan anlamıyor cnm.bana çantanı hazırla geç kalmışsın demeseler ben hala bekleyecktim
kızlar bugün kimseler gelmemiş nerelerdesiniz?
şizofren,bella,burcusafak,denizyeli bugün ihmal edilmiş sayfamız.
benim çamaşır ütü işlerim bitti nihayet.bugün kızımın odasına halı aldık teyzeleri.
çantamız da hazır :)
artık sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyoruz
canım az kaldı seninkide biraz daha sık dişini erkenden gelmesin zamanında gelsin bebişlerin inş...hadi bakalım kolay gelsin sana ütüleride hallettinmi bitti sayılır canım...Bugün silkelenip kendime gelmem gerek diye düşündüm yataktan kalkarken. kararlı gözüküyorum şimdilik ama, inşallah vazgeçmem :109:
herkesler nasıllar, herşey yolunda mıııı
biz bugün 32. haftamıza girdik şükürler olsun. 5 ocaka kaldı 42 gün..
gerçi benim gittiğim doktor kaan kocatepe gibi söylemiyo. ona göre 31e girmiş oluyorum ama, neyyyseee :124:
randevu aldım eşimin hastanedeki doktordan yarın için. bakalım bizim paşalar ne kadar olmuşlar, herşey yolunda mı? inşallah haftaya bugün de medipolde kontrolümüz var. ondan sonra da hep haftada bir gidicez medipole. çok şüküüüürrrr
bugün ütü işim var. hafta başından beri yapıcam güya ama inşallah bugün kararlıyım
hepinizi öpüyoruzzzzz dua edelim birbirimize e mi? inanın son zamanlarda her zamankinden çok daha fazla ihtiyacım var duaya
sana da günaydın canım.. hah şöyle kendine gel, moralin yğksek olsun ne güzel..ama salma da yıka şu oğlancıkların çamaşırlarını çantanı hazırla ben de ctesi hazırlamayı düşünüyorum yıkama işleri bitti sayılır bu akşam son bir makine eldiven, patik vs.yi atıcam..Bugün silkelenip kendime gelmem gerek diye düşündüm yataktan kalkarken. kararlı gözüküyorum şimdilik ama, inşallah vazgeçmem :109:
herkesler nasıllar, herşey yolunda mıııı
biz bugün 32. haftamıza girdik şükürler olsun. 5 ocaka kaldı 42 gün..
gerçi benim gittiğim doktor kaan kocatepe gibi söylemiyo. ona göre 31e girmiş oluyorum ama, neyyyseee :124:
randevu aldım eşimin hastanedeki doktordan yarın için. bakalım bizim paşalar ne kadar olmuşlar, herşey yolunda mı? inşallah haftaya bugün de medipolde kontrolümüz var. ondan sonra da hep haftada bir gidicez medipole. çok şüküüüürrrr
bugün ütü işim var. hafta başından beri yapıcam güya ama inşallah bugün kararlıyım
hepinizi öpüyoruzzzzz dua edelim birbirimize e mi? inanın son zamanlarda her zamankinden çok daha fazla ihtiyacım var duaya
nasılsınız kızlarrr ??? dün dr. kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı tetanoz aşımızın 2. yaptırdık çok şükür herşey gayet iyi gidiyor problem yok dedi dr. şekerimizde iyi çıktı korkulacak bir durum yokk inş. böyle devam ederrr
nasılsınız kızlarrr ??? dün dr. kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı tetanoz aşımızın 2. yaptırdık çok şükür herşey gayet iyi gidiyor problem yok dedi dr. şekerimizde iyi çıktı korkulacak bir durum yokk inş. böyle devam ederrr
canım az kaldı seninkide biraz daha sık dişini erkenden gelmesin zamanında gelsin bebişlerin inş...hadi bakalım kolay gelsin sana ütüleride hallettinmi bitti sayılır canım...
sana da günaydın canım.. hah şöyle kendine gel, moralin yğksek olsun ne güzel..ama salma da yıka şu oğlancıkların çamaşırlarını çantanı hazırla ben de ctesi hazırlamayı düşünüyorum yıkama işleri bitti sayılır bu akşam son bir makine eldiven, patik vs.yi atıcam..
şekerler için de şeker değil de lavanta kesesi yaptım yarısı bitti yarısını bu gece yapıp taksam o da biter..
Teşekkürler tatlım :) kesinlikle çok zor şartlar, ama hem hamilelik psikolojisi hem de yalnızlığın verdiği tedirginlikle ben bunları çok daha yoğun hissediyorum malesef...
dualarında eksik etme e mi bizi
canım gözünaydın. inşallah hep böyle yolunda gider herşeynasıl güzel heycanları yaşıyosunuz şimdi. ilk defa kalp atışını duymak bambaşka bişiydi :116: Allah tamamına erdirsin canım....
oh oh maşallah size hep böyle olun inş.:)
şimdi ultrasonda en güzel zamanları varya bütün olarak heryeri görünüyo miniş miniş son zamanlarda parça parça görünüyo anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?