Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah ne güzel bence böbreğe takılma benim bir arkadaşıma da ayrıntılı da büyük demişler sonra bişey çıkmadı şimdi gayet sağlıklı bebeği..

günaydıııın:) bugün çok heyecanlıyız,biraz korkuyoruz.saat 2'de dr randevumuz var,dualarınızı esirgemezseniz seviniriz.hepinizi göbüşlerden öpüyoruz.

biz geldiik.ahanda böyle benim kuzum o eller kollar,bacaklar hiç durmuyo maşallah.herşey yolunda hamdolsun,burun kemiğini gösterdi bize dr.babası yavrusunu ilk defa gördü çok heyecanlandı,ilk defa kalp sesini dinledik.tsh'dan emin olalım dedi,sabah kan ve idrar vermeye gidicem,inşallah onlarda iyi çıkar.pazarteside ikili test yaptırabilirsiniz dedi.bizden şimdilik bu kadar,hepinize sevgiler:119:

gözün aydııııın hadi hep böyle güzel gitsin inşallah..

gözün aydııııın hadi hep böyle güzel gitsin inşallah..

ay inşallah canım ya,hepimiz için her şey güzel gitsin,hayırlısıyla kazasız belasız tamamlayalaım bu yolculuğu.biz tüp bebek anneleri çok sıkıntılar çektik,yüreğimiz ağzımızda sürekli hepimizin yavrusu O'na emanet.Allah'ım yüzümüze baktı hamdolsun,rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

oh oh maşallah size hep böyle olun inş.:)
şimdi ultrasonda en güzel zamanları varya bütün olarak heryeri görünüyo miniş miniş son zamanlarda parça parça görünüyo anca.

kızlar bugün kimseler gelmemiş nerelerdesiniz?
şizofren,bella,burcusafak,denizyeli bugün ihmal edilmiş sayfamız.
benim çamaşır ütü işlerim bitti nihayet.bugün kızımın odasına halı aldık teyzeleri.
çantamız da hazır :)
artık sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyoruz

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------39.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------34.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------31.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----12.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------11.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
12-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
13-)gözdemmmm??????????
14-)prizeprize????????????
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat ??????

malesef biz gelemedik
kayınvalidemde misafir topluluğu vardı
bizde o yzden yukarı çıktık
ziyafet etttik kızımla
maşallah bitirmişin işeri aferim sana rahatlamışsındır

Teşekkürler tatlım :) kesinlikle çok zor şartlar, ama hem hamilelik psikolojisi hem de yalnızlığın verdiği tedirginlikle ben bunları çok daha yoğun hissediyorum malesef...
dualarında eksik etme e mi bizi

Haklısın be canım ama tüm gün evdeyim ve yalnızım. öyle ki kitap oku, yat dinlen nette vakit geçir bi yere kadar oluyor. can sıkıntısından patlıyorum ve kafadan kurmaya başlıyorum... ben hiç böyle biri diildim ya. kendime şaşırıyorum. doğum sonrası depresyonuna şimdiden girdim sanırım Allahım hayırlısıyla sıkıntısızca kavuştursun da yavrularımıza, valla öyle rahatlıcam ki...

uhdecim çok sağol tatlım. akşam eşime diyorum ya ben artık kavuşmak istiyorum. diyor sessiz ol duyar da gelirler başımıza iş çıkarma bi yandan korkuyorum erken gelirler diye, bi yandan da artık çok çok zorlanıyorum neden olmasın diyorum... valla en kısa zamanda gelişimleri tamam olur da inşallah, sağlıcakla gelirler kuzucuklarımız. hayırlısıyla 32. haftamızı da atlatsak, bundan sonrası korkmaya gerek kalmıyomuş...

ay canım benim maşallah ya kocaman olmuş yaaa sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım.
ben seninle aramızda çok var sanıyodum ama, esasında çokta yokmuş ayyy peşi peşine doğurucaz belki de. biz sana kesin yetişiriz. hayırlısyla olsun da, bugünleri konuşup güleriz inşallah

annem zaten haber bekliyor. gel desem gelecekte, o da çok sağlıklı diil. ona da kıyamadığımdan sesimi çıkaramıyorum ne yalan söyliim. yoksa gelmez miiii hemen gelir de...
ya yemek işini halledebiliyorum az çok şükür. ama temizlike eşim ilgileniyo napim. olacak o kadar da.
oğlanlarımızın cicilerini de hala yıkamadım ben. çok tembelim. yıkayıp çantamızı hazırlamam gerekiyor ama, bakalım. bu hafta sonu da geçsin de inşallah haftaya yaparım yavaştan...

canım gözünaydın. inşallah hep böyle yolunda gider herşey nasıl güzel heycanları yaşıyosunuz şimdi. ilk defa kalp atışını duymak bambaşka bişiydi :116: Allah tamamına erdirsin canım.

ben de anca bugün gelebildim. uğradım ama dün, hiç keyfim yoktu inan yazmadan çıktım
ne güzel çantanız hazır demek. darısı bize inşallah...

Bugün silkelenip kendime gelmem gerek diye düşündüm yataktan kalkarken. kararlı gözüküyorum şimdilik ama, inşallah vazgeçmem :109:
herkesler nasıllar, herşey yolunda mıııı
biz bugün 32. haftamıza girdik şükürler olsun. 5 ocaka kaldı 42 gün..
gerçi benim gittiğim doktor kaan kocatepe gibi söylemiyo. ona göre 31e girmiş oluyorum ama, neyyyseee :124:
randevu aldım eşimin hastanedeki doktordan yarın için. bakalım bizim paşalar ne kadar olmuşlar, herşey yolunda mı? inşallah haftaya bugün de medipolde kontrolümüz var. ondan sonra da hep haftada bir gidicez medipole. çok şüküüüürrrr
bugün ütü işim var. hafta başından beri yapıcam güya ama inşallah bugün kararlıyım
hepinizi öpüyoruzzzzz dua edelim birbirimize e mi? inanın son zamanlarda her zamankinden çok daha fazla ihtiyacım var duaya

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarrr ??? dün dr. kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı tetanoz aşımızın 2. yaptırdık çok şükür herşey gayet iyi gidiyor problem yok dedi dr. şekerimizde iyi çıktı korkulacak bir durum yokk inş. böyle devam ederrr

canım az kaldı seninkide biraz daha sık dişini erkenden gelmesin zamanında gelsin bebişlerin inş...hadi bakalım kolay gelsin sana ütüleride hallettinmi bitti sayılır canım...

sana da günaydın canım.. hah şöyle kendine gel, moralin yğksek olsun ne güzel..ama salma da yıka şu oğlancıkların çamaşırlarını çantanı hazırla ben de ctesi hazırlamayı düşünüyorum yıkama işleri bitti sayılır bu akşam son bir makine eldiven, patik vs.yi atıcam..
şekerler için de şeker değil de lavanta kesesi yaptım yarısı bitti yarısını bu gece yapıp taksam o da biter..

oooh maşallah ne güzel.. benim de hem bu akşam hem ctesi sabah doktor kontrolüm var :))) iki doktora birden gidiyorum ya deli gibi aslında bir hafta aralı ayarlıyordum bu sefer beceremedim.. ayın 12sinde 1108 gr.dı ne kadar oldu çok merak ediyorum ne kadar oldu bakalım..
dün çok vicdan azabı çektim çarşılarda dolandım biraz ufak tefek eksiklerimi aldım elimde de biraz yük vardı akşam çooook bel ve kasık ağrım oldu korktum şükür sabah turp gibi kalktım.. bazı günler ağırlaşıyorum diyorum galiba çalışamıycam 3 hafta kalana kadar ama bazen de böyle turp gibi oluyorum.. Allah gayret versin de çalışayım kızlar sonra çok ararım bu günleri...

oh oh maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim uhdecim.
evet, inşallah erken de gelmezler ya. sürekli erken olur ikiz lafını duya duya sanırım zamanında doğursam bi terslik olduğunu düşünücem aman ne bilim günler su gibi akıp gitsin istiyorum sıkıntısızca. kavuşalım biran nce canparelerimize yaa

yok kız salmıyorum bizim çamaşırlar vardı ufak tefek onları da attım da makinaya, olan ütülerimi de halledeyim inşallah sıra oğlanlarınkine gelicek programlı çalışıyoruum yoksa bitmez ki... ikişer takım herşey. haftasonuna denk geitiricem ki inşallah, babası da yardımcı olsun hem, hem de o da biraz daha alışsın babalık düşüncesine. malum bizim gibi diil erkekler. görmeden hissetmeden pekte farkına varamıyolar. kıyafetleriyle biraz biraz haşır neşir olsun da alışsın ufaktan :)))
sen ne güzel hallettin canım ya maşallah darısı bize inşallah...
doktordan da güzel haberlerle gelirsin inşallah. büyümüştür tabi ki annesi, aynı kalıcak diil ya. günler geçiyooo

bugün ilk kez karnımda çatlaklar olduğunu gördüm kızlar. bakalıım doğuma kadar nasıl bi hale bürünücem olsun sağlıklı olsunlar da ha bi de geçen gün ablama fotoğraf gönderdim. diyor bacakların kolların incelmiş senin. şaşırdım doğrusuuu
18 kilo aldım aslında...

oh oh maşallah size hep böyle olun inş.:)
şimdi ultrasonda en güzel zamanları varya bütün olarak heryeri görünüyo miniş miniş son zamanlarda parça parça görünüyo anca.

teşekkür ederiz teyzecikler,o ufacık şeyden o gümbürtüler nasıl çıkıyo ya maşallah,keşke videoya çekseydim diyorum,sabah akşam izlerdim kuzumu :) bu sabah kan ve idrar örneği verdik yarın onların sonuçlarını alıcaz tsh'dan korkuyorum biraz inşallah sorun çıkmaz,pazartesi de ikili testimizi yaptırıcaz inşallah.Allah sizlerinde benimde yardımcımız olsun,her zaman dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…