Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

malesef biz gelemedik
kayınvalidemde misafir topluluğu vardı
bizde o yzden yukarı çıktık
ziyafet etttik kızımla
maşallah bitirmişin işeri aferim sana rahatlamışsındır

saol cnm evet kafam rahatladı çok şükür.bitek bezimiz kaldı onu da bulamıyoruz yaa.primaya kıtlık mı geldi anlamadım.3 alışveriş merkezinde de prima primium care (2-5 kg) yok.kesin zam falan yapacaklar :44:

ben kışın pek ütü yapmıyorum açıkçası sadece kotlara sürüyorum.biraz önce bebişlerin cicilerine geç hayatım.hepsini birden yapmak zor olur bide.parti parti yapki çok yorulma.bebişlerin ütü işi çok zevkli oluyo diyolardı gerçekten öyleymiş :))

oh maşallah hep böyle olun inş.cnm :)

aysecim dikkat et kendine cnm buraya kadar geldik aman erken doğum falan çıkarma kız :) işleri parça parça yapmakta fayda var.birden yüklenmek iyi değil bize şuara :))

selam kızlar erken doğumdan korkarken biz 40. haftaya girmek üzereyiz ama tık yok bende
göbeğim bile inmedi daha bu gidişle 1. sırayı uzun süre işgal edicem belki manolya ve evevo benden önce doğurur :)
gece uyumak imkansız gibi bende kuzumu yanımda istiyorum artık

Aman aman ne güzel tam zamaninda gelsin bebis sagliklica anesi sende tek solukta acisiz al bebegini kucagina az kalmis hadi hayirlisi darisi bizim basimiza.

Canim sen doguma cok yaklastin yeni yeni catlaklarin olusmaya baslamis benim göbegimin alt tarafinda simdiden olustu catlaklarim düsün bide ben 3 kilo verdim migde bulantilarimdan dolayi ama olsun bebislerim iyi olsunlarda catlaklarda anI olarak kalsin bana...
Demek hamilelik güzelestiriyo dedikleri dogru sende hamilelikte güzelesenlerdensin desene.

Bizimde ikili testimiz yapildi sali günü sonuclari bekliyoruz... bebislerimden biri erkek gibi ama daha kesin olmadigini bu haftalarda yanilma payinin cok oldugunu söyledi doktorum üst taraftaki bebegim göstermeyi hata uyanmayi redetti yaklasik yarim saat ugrasti doktorum karnima falan bastirdi uyansin diye ama söyle bir elini ayagini kiynastirdiktan sonra uyumaya devam etti
Artik büyük gün gelecek ayin 20si cinsiyetlerimiz beli olacak net olarak erkek kiz fark etmez yeterki saglikli olsun kuzucuklarim

canım zamanında doğsun inş. bir aksilik olmadan sağlıklı sıhhatli... dün hastanedeyken yanımda oturan bir kadın vardı hamile 38. haftasındaydı sıra bekliyor dr. görüşmek için doğum için gün alacaklar baktım kadının haline ağrısı var belli dedim kii siz kapıyı çalın girin içeriye beni hemen kontrol için almazsanız ben burda doğuracagım deyin dedim haliniz pek iyi görünmüyor dedim kadın sezeryan olacakmış tamam dedi benim sözümle gitti kapıyı çalıdı girdi içeri aradan 10 dk. geçmedi dr. birlikte çıktılar hayırdır noldu dedim güldü doğuma gidiyoruzzzz dediii kadını hemen acilen doğuma aldılar güya sezeryan için gün alacaklardı hiç belli olmuyor bu doğum işi canım sen dikkat et kendine heran olabilir merak etme.....

Son düzenleme:
anaaacııım çok heyecanlı vallaa sanırım ben normal doğumdan biraz da bu belirsizlik yüzünden korkuyorum..

mecbur dayanıcaz napalım.. sen ücretsiz izin almayı düşünüyor musun? ben almıycam ama vicdanım da hiç rahat değil aslında kredi falan çekip 3 ay 4 ay ücretsiz izin alabilirim de çok sıkışırız.. yine de parayı düşünüyorsun da evladını düşünmüyorsun al işte ücretsiz izin diyorum bilmiyorum içim huzursuz...
sen ne iş yapıyorsun yorucu mu işin?

ben büyük bir şirkette yönetici asistanıyım bazen çok durgun oluyor işim bazende gece yarılarına kadar sürüyor işim inanki genelde hafta sonlarına denk getiriyorum kontrollerimi falan ama dün hafta içi gittim hastaneye inanki dr. yanında bilee tel. susmadıı akşam saat 23:30 halen tel. genel müdürümle iş hallediyoduk ve yerime bakan kızcağız tek kale olmuş nerdeyse ağlayacaktı bu duruımda değil ücretsiz izin almayı normal doğum iznimi kullanabilecekmiyim onu düşünüyorum şimdiden.. birde maddiyat var tabiiki ücretsiz izne ayrıldığında bebişlerin herşeye ihtiyacı olacak eşler ne kadarını karşılayabilecek ben düşünmüyorum inanki normal iznimi kullanayım yeter bana evim yakın zaten sürekli gidip gelcem öğle aralarında inş. herşey yolunda gider bizler için...

inan 2 bebğe iyi aldın bende toplamda 18 kilo falan almıştım allahtan tek çatlağım olmadı genetikmiş annemdede olmamış tabi senin farklı bi durum..

yeğenim odada gıcık babasının tüm parfüümnnü bitirdi sanırım çok fene koktu ..nefes almadan yazmak zor olucak kaçıyorummm

cnm sen şükretki sonlara doğru başladı çatlakların ve kilo alımında ikiz olmasına rağmen çok iyi
cnm ben şimdi onur marketten geliyorum premium care kullanıyorum hala 3 numaradayız 4 aldım büyük geldi 3e döndüm yine
buradaki onurda vardı istersen ben sana alıyım göndereyim yeğenlere hediyem olsun?ne dersin?

hamile arkadaslar size bir sorum var benim transferimin 9.gününde değerim 59 11.günümde de 161 di...8 aralıkta ultrason rand.verdiler kalp atısı için ama acaba diyorum bikaç kere daha kan vermem gerekir miydi yeter mi bu kadar??? ilk günler kasığımda sızılar oluyordu ama dünden beri hiçbişey yok çok rahat o da beni tedirgin etti açıkcası

Merhaba arkadaşlar
buradaki yazılarınızı okudum. Inşallah bende sizin gibi 40. Haftalara sağlıklı bir şekilde ulaşırım.
Dayanılmaz mide bulantılarımdan dolayı çok zayıfladım ama 3. Ayım dolacak p.tesi günü. Inş. Azalır ve bende artık yemek yiyip tonbiş tonbiş gezerim.
Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum normal mi yoksa sezaryan ile mi doğum yapacaksınız.
Tüp bebekler sezeryan ile doğuyormuş diye biliyorum.
Bu konuda bilginiz var mı? Normal doğumun ağrısız olanı var mı ?

Günaydın canlar! Sagolun valla siz böyle iyisin fazla almadın falan dedikce kendimi süper hissediyorumİnsallah son ayımda atak yapmam. çatlakları da öyle kafaya taktiğim yok. Zaten gelişim döneminden vardi benim. Cokta fifi yani hele saglicakla alalım da kucağımıza evlatlarımızı, yaptırırız laser maser bisiyler
Biz şimdi hastanedeyiz teyzeleri. Bu kez babaları da görsün oglanlari diye 12 ye aldım randevuyu. Şimdi arabada saatin gelmesini bekliyoruz bizim parazitlerin tekmeleri ve hıçkırıkları esliginde insallah bu doktorda yolunda hersey der de rahatlarım. Klasik doktor oncesi gerilimimi yasıyorum yine
Aysecim doktora gidicektin canım naber? Merak ettim.
Manolyacim hala yoksun çatlatma bizi ama merak ediyoruz siziiii?

Tatlım hayirli olsun Allah saglikla tamamına erdirsin
2 kez bakılmış bhcg ve artiyoda. Tekrar etmesen de olur. Sakin sakin 8 aralığı bekle derim
Hemen gerilme vücudun alışıyordur da onda. Ağrıların geçmiştir. Rahat ol sen ki bebeğini de etkileme derim...Doktor sonrası haber et bize

Gozunaydin tatlım sen de insallah en kısa zamanda toparlarsın da, tadına varırsın hamileliğinin. 2. 3 ay harika geçiyor valla. Allah saglicakla tamamına erdirsin.
Benim ikiz olduğu icin Sezeryan olucam. Ama benim tedavi gördüğüm doktorum hersey yolunda gidiyorsa, tüp bebek olduu icin ayrımcılık yapıp Sezeryan yapmaya gerek yok böyle düşünme demişti. Sonucta tamam bir tedaviyle olduama olduktan sonra normal yolla hamile kalanlardan bi farkımız olmuo ki. Yani burdan su sonuc çıkıyor; hersey yolundaysa normal dogum tabi ki yapılır. En güzeli. Aksi bir durum olursa zaten doktorun seni yonlendirecektir. Hem daha cok erken ya senin bunları düşünmen icin. Onunda düşünecek cooook zamanın olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…