malesef biz gelemedik
kayınvalidemde misafir topluluğu vardı
bizde o yzden yukarı çıktık
ziyafet etttik kızımla
maşallah bitirmişin işeri aferim sana rahatlamışsındır
Bugün silkelenip kendime gelmem gerek diye düşündüm yataktan kalkarken. kararlı gözüküyorum şimdilik ama, inşallah vazgeçmem :109:
herkesler nasıllar, herşey yolunda mıııı
biz bugün 32. haftamıza girdik şükürler olsun. 5 ocaka kaldı 42 gün..
gerçi benim gittiğim doktor kaan kocatepe gibi söylemiyo. ona göre 31e girmiş oluyorum ama, neyyyseee :124:
randevu aldım eşimin hastanedeki doktordan yarın için. bakalım bizim paşalar ne kadar olmuşlar, herşey yolunda mı? inşallah haftaya bugün de medipolde kontrolümüz var. ondan sonra da hep haftada bir gidicez medipole. çok şüküüüürrrr
bugün ütü işim var. hafta başından beri yapıcam güya ama inşallah bugün kararlıyım
hepinizi öpüyoruzzzzz dua edelim birbirimize e mi? inanın son zamanlarda her zamankinden çok daha fazla ihtiyacım var duaya
oh maşallah hep böyle olun inş.cnm :)nasılsınız kızlarrr ??? dün dr. kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı tetanoz aşımızın 2. yaptırdık çok şükür herşey gayet iyi gidiyor problem yok dedi dr. şekerimizde iyi çıktı korkulacak bir durum yokk inş. böyle devam ederrr
canım az kaldı seninkide biraz daha sık dişini erkenden gelmesin zamanında gelsin bebişlerin inş...hadi bakalım kolay gelsin sana ütüleride hallettinmi bitti sayılır canım...
sana da günaydın canım.. hah şöyle kendine gel, moralin yğksek olsun ne güzel..ama salma da yıka şu oğlancıkların çamaşırlarını çantanı hazırla ben de ctesi hazırlamayı düşünüyorum yıkama işleri bitti sayılır bu akşam son bir makine eldiven, patik vs.yi atıcam..
şekerler için de şeker değil de lavanta kesesi yaptım yarısı bitti yarısını bu gece yapıp taksam o da biter..
oooh maşallah ne güzel.. benim de hem bu akşam hem ctesi sabah doktor kontrolüm var :))) iki doktora birden gidiyorum ya deli gibi aslında bir hafta aralı ayarlıyordum bu sefer beceremedim.. ayın 12sinde 1108 gr.dı ne kadar oldu çok merak ediyorum ne kadar oldu bakalım..
dün çok vicdan azabı çektim çarşılarda dolandım biraz ufak tefek eksiklerimi aldım elimde de biraz yük vardı akşam çooook bel ve kasık ağrım oldu korktum şükür sabah turp gibi kalktım.. bazı günler ağırlaşıyorum diyorum galiba çalışamıycam 3 hafta kalana kadar ama bazen de böyle turp gibi oluyorum.. Allah gayret versin de çalışayım kızlar sonra çok ararım bu günleri...
Aman aman ne güzel tam zamaninda gelsin bebis sagliklica anesi sende tek solukta acisiz al bebegini kucagina az kalmis hadi hayirlisi darisi bizim basimiza.selam kızlar erken doğumdan korkarken biz 40. haftaya girmek üzereyiz ama tık yok bende
göbeğim bile inmedi daha bu gidişle 1. sırayı uzun süre işgal edicem belki manolya ve evevo benden önce doğurur :)
gece uyumak imkansız gibi bende kuzumu yanımda istiyorum artık
bugün ilk kez karnımda çatlaklar olduğunu gördüm kızlar. bakalıım doğuma kadar nasıl bi hale bürünücemolsun sağlıklı olsunlar da ha bi de geçen gün ablama fotoğraf gönderdim. diyor bacakların kolların incelmiş senin. şaşırdım doğrusuuu
18 kilo aldım aslında...
canım zamanında doğsun inş. bir aksilik olmadan sağlıklı sıhhatli... dün hastanedeyken yanımda oturan bir kadın vardı hamile 38. haftasındaydı sıra bekliyor dr. görüşmek için doğum için gün alacaklar baktım kadının haline ağrısı var belli dedim kii siz kapıyı çalın girin içeriye beni hemen kontrol için almazsanız ben burda doğuracagım deyin dedim haliniz pek iyi görünmüyor dedim kadın sezeryan olacakmış tamam dedi benim sözümle gitti kapıyı çalıdı girdi içeri aradan 10 dk. geçmedi dr. birlikte çıktılar hayırdır noldu dedim güldü doğuma gidiyoruzzzz dediii kadını hemen acilen doğuma aldılar güya sezeryan için gün alacaklardı hiç belli olmuyor bu doğum işi canım sen dikkat et kendine heran olabilir merak etme.....selam kızlar erken doğumdan korkarken biz 40. haftaya girmek üzereyiz ama tık yok bende
göbeğim bile inmedi daha bu gidişle 1. sırayı uzun süre işgal edicem belki manolya ve evevo benden önce doğurur :)
oh maşallah hep böyle olun inş.cnm :)
amin canımm inş....
ohh ne güzelll sende göreceksin iki iki bebişini inan ben akşam eve gittiğimde hiç halim kalmamış oldugunu hissediyorum sabahları iyiyim dediğin gibi turp gibi kalkıyorum ama akşama kadar bitiyorum bende dayanabildiğim kadarıyla çalışmayı düşünüyorum ama inş. dayanırımoooh maşallah ne güzel.. benim de hem bu akşam hem ctesi sabah doktor kontrolüm var :))) iki doktora birden gidiyorum ya deli gibi aslında bir hafta aralı ayarlıyordum bu sefer beceremedim.. ayın 12sinde 1108 gr.dı ne kadar oldu çok merak ediyorum ne kadar oldu bakalım..
dün çok vicdan azabı çektim çarşılarda dolandım biraz ufak tefek eksiklerimi aldım elimde de biraz yük vardı akşam çooook bel ve kasık ağrım oldu korktum şükür sabah turp gibi kalktım.. bazı günler ağırlaşıyorum diyorum galiba çalışamıycam 3 hafta kalana kadar ama bazen de böyle turp gibi oluyorum.. Allah gayret versin de çalışayım kızlar sonra çok ararım bu günleri...
oh oh maşallahherşeyin yolunda olmasına sevindim uhdecim.
evet, inşallah erken de gelmezler ya. sürekli erken olur ikiz lafını duya duya sanırım zamanında doğursam bi terslik olduğunu düşünücemaman ne bilim günler su gibi akıp gitsin istiyorum sıkıntısızca. kavuşalım biran nce canparelerimize yaa
inş. canımm valla herkes banada aynısı diyo bende şaşırıp kalıyorum benimkiler zamanında doğacak diyorum ama insan ister istemez korkuyor zamanında sağlıklı doğsunlarda bebişlerimiz başka birşey istemem inankii
anaaacııım çok heyecanlı vallaa sanırım ben normal doğumdan biraz da bu belirsizlik yüzünden korkuyorum..selam kızlar erken doğumdan korkarken biz 40. haftaya girmek üzereyiz ama tık yok bende
ohh ne güzelll sende göreceksin iki iki bebişini inan ben akşam eve gittiğimde hiç halim kalmamış oldugunu hissediyorum sabahları iyiyim dediğin gibi turp gibi kalkıyorum ama akşama kadar bitiyorum bende dayanabildiğim kadarıyla çalışmayı düşünüyorum ama inş. dayanırım
anaaacııım çok heyecanlı vallaa sanırım ben normal doğumdan biraz da bu belirsizlik yüzünden korkuyorum..
mecbur dayanıcaz napalım.. sen ücretsiz izin almayı düşünüyor musun? ben almıycam ama vicdanım da hiç rahat değil aslında kredi falan çekip 3 ay 4 ay ücretsiz izin alabilirim de çok sıkışırız.. yine de parayı düşünüyorsun da evladını düşünmüyorsun al işte ücretsiz izin diyorum bilmiyorum içim huzursuz...
sen ne iş yapıyorsun yorucu mu işin?
selam kızlar erken doğumdan korkarken biz 40. haftaya girmek üzereyiz ama tık yok bende
gece uyumak imkansız gibi bende kuzumu yanımda istiyorum artık[/QUOTE
yok öyle sıra savmaca bellacım önce sen sonra bizama doğrusu bende sabırsızlanıyorum artık.sanki senin gibi çok bekleyecekmişim gibi geliyor.benim doktor da bekletir belki bilmiyorum valla.sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik az daha bekleriz :))
bu arada hayırsız manolya hiç uğramaz oldu doğurmadan görüşebilsek bari
selam kızlar erken doğumdan korkarken biz 40. haftaya girmek üzereyiz ama tık yok bende
gece uyumak imkansız gibi bende kuzumu yanımda istiyorum artık[/QUOTE
yok öyle sıra savmaca bellacım önce sen sonra bizama doğrusu bende sabırsızlanıyorum artık.sanki senin gibi çok bekleyecekmişim gibi geliyor.benim doktor da bekletir belki bilmiyorum valla.sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik az daha bekleriz :))
bu arada hayırsız manolya hiç uğramaz oldu doğurmadan görüşebilsek bari
evocum ya manolya tel falan vermedimi ?
hadi ya aman primalara zam falan yapmasınlar ben 3 no kullanıyorum 100 lü paketi 30ç a aldık..
sabırsızlanma be evocum en geç 5 haftaya gelir seninki sen sezeryanmı olucaktın,
bugün ilk kez karnımda çatlaklar olduğunu gördüm kızlar. bakalıım doğuma kadar nasıl bi hale bürünücemolsun sağlıklı olsunlar da ha bi de geçen gün ablama fotoğraf gönderdim. diyor bacakların kolların incelmiş senin. şaşırdım doğrusuuu
18 kilo aldım aslında...
hadi ya aman primalara zam falan yapmasınlar ben 3 no kullanıyorum 100 lü paketi 30ç a aldık..
sabırsızlanma be evocum en geç 5 haftaya gelir seninki sen sezeryanmı olucaktın,
arada gelirim demişti gitmeden önce cnm.bende o yüzden sormadım görüşürüz daha diye ama 1 ay oldu sanırım görünmüyor
büyüklerden çoktu prima cnm.yenidoğanda sorun var nedense anlamadım yada buara doğuran çok
doğum sezeryan olacak inş.benim doktor hiç bahsetmiyo doğumdan falan bana 2 gün önce gidince bidahaki aya randevu al dedi bende 3 hafta sonraya alayım bari dedim.güldü zaten haftada bir nst için görüşeceğiz dedi olsun dedim bende :)) çok rahat tabi ona herşey kolay günde kaç doğuma giriyor kim bilir
cnm sen şükretki sonlara doğru başladı çatlakların ve kilo alımında ikiz olmasına rağmen çok iyibugün ilk kez karnımda çatlaklar olduğunu gördüm kızlar. bakalıım doğuma kadar nasıl bi hale bürünücemolsun sağlıklı olsunlar da ha bi de geçen gün ablama fotoğraf gönderdim. diyor bacakların kolların incelmiş senin. şaşırdım doğrusuuu
18 kilo aldım aslında...
cnm ben şimdi onur marketten geliyorum premium care kullanıyorum hala 3 numaradayız 4 aldım büyük geldi 3e döndüm yinesaol cnm evet kafam rahatladı çok şükür.bitek bezimiz kaldı onu da bulamıyoruz yaa.primaya kıtlık mı geldi anlamadım.3 alışveriş merkezinde de prima primium care (2-5 kg) yok.kesin zam falan yapacaklar :44:
ben kışın pek ütü yapmıyorum açıkçası sadece kotlara sürüyorum.biraz önce bebişlerin cicilerine geç hayatım.hepsini birden yapmak zor olur bide.parti parti yapki çok yorulma.bebişlerin ütü işi çok zevkli oluyo diyolardı gerçekten öyleymiş :))
oh maşallah hep böyle olun inş.cnm :)
aysecim dikkat et kendine cnm buraya kadar geldik aman erken doğum falan çıkarma kız :) işleri parça parça yapmakta fayda var.birden yüklenmek iyi değil bize şuara :))
ya kızım senin şu herşeyi ucuz almana bayılıyorum ben hep kazıklanan herşeyi pahalı pahalı alıyorum
bezde hangisini kullanıyosun primanın premium care mi yoksa aktif bebemi?
cnm sen şükretki sonlara doğru başladı çatlakların ve kilo alımında ikiz olmasına rağmen çok iyi
cnm ben şimdi onur marketten geliyorum premium care kullanıyorum hala 3 numaradayız 4 aldım büyük geldi 3e döndüm yine
buradaki onurda vardı istersen ben sana alıyım göndereyim yeğenlere hediyem olsun?ne dersin?
ya kızım senin şu herşeyi ucuz almana bayılıyorum ben hep kazıklanan herşeyi pahalı pahalı alıyorum
bezde hangisini kullanıyosun primanın premium care mi yoksa aktif bebemi?
premıum kullanıyorum cnm..sen ne kullnyosun nekadara alıyosun..
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar bakalım ????
hamile arkadaslar size bir sorum var benim transferimin 9.gününde değerim 59 11.günümde de 161 di...8 aralıkta ultrason rand.verdiler kalp atısı için ama acaba diyorum bikaç kere daha kan vermem gerekir miydi yeter mi bu kadar??? ilk günler kasığımda sızılar oluyordu ama dünden beri hiçbişey yok çok rahat o da beni tedirgin etti açıkcası
Merhaba arkadaşlar
buradaki yazılarınızı okudum. Inşallah bende sizin gibi 40. Haftalara sağlıklı bir şekilde ulaşırım.
Dayanılmaz mide bulantılarımdan dolayı çok zayıfladım ama 3. Ayım dolacak p.tesi günü. Inş. Azalır ve bende artık yemek yiyip tonbiş tonbiş gezerim.
Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum normal mi yoksa sezaryan ile mi doğum yapacaksınız.
Tüp bebekler sezeryan ile doğuyormuş diye biliyorum.
Bu konuda bilginiz var mı? Normal doğumun ağrısız olanı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?