Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay cnm benim şımardık sayende saol.dediğin gibi vaktinde gelsinlerde üzmesinler bizi.bu zamanları gördük ya buna da şükür :))

olsun iyi etmişsin yumoş yumoş olurlar annesi :) çantanı hazırlayabildin mi sen?annen gelecek mi cnm?

1,5 saat önce hamile olduğumu öğrendim
4.tüp bebek denemem pozitifle sonuçlandı

ay ne güzel sonucu aldığım gün geldi aklıma bak şimdi :)) Allah tamamına erdirsin inş.tebrik ederim :)

bende bugün istedim primadan sen ne zaman istmiştin?kargoyla mı geldi cnm?

10 gün kadar önce istemiştim canım,aslında şubeden yada e bebekten teslim de alabiliyosun ama ben uzun zaman alır diye aceleci davranıp kargo istedim 5 tl karşılığı getiriyolar.seninkilerde gelir inşallah kısa zamanda

inşallaaaah canım ya,aslında nette araştırma yapmazsam çok sakin ve mutluyum ama işte insan tutamıyo kendini.bak ezan okunuyo şuan ve size dua ediyoruz,Rabbim yavrularınızı zamanında sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin.
aaa sizin cicilerinizde gelsin bir an önce sağlıklı günlerde kullansın kuzucuklar. aa bu arada bişi sorucam 12 haftada bebekle ilgili bişiler hissettinizmi,benim bu karnımda bi tırmalama gibi sanki bişi oldu,birde hapşurunca korkuyomudur nedir yavrum,bi hareketlilik oluyo.ay gazmı yoksa,malum bu ara gazman gibiyim

ennnaaam şahane haberAllah tamamına erdirsin arkadaşım çok sevindim.hamişler dünyasına hoşgeldin

[

gözün aydıııııııın :) Rabbim tamamına erdirsin güzelim. sıkıntısız bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallaaah...

ay ay ne demek :) inşallah vaktinde gelirler hepimizinkiler...
hala çantam hazır diil :) valla annem gelecek inşallah. ama bugün sorucam doktora eğer izin verirse ben gidicem ya. olmuyo burda böyle bakalım çarşambaya da odamız gelecek inşalllah...

bu arada benim gözümden kaçmış. nst yi yükledm bak. birincisinde sancılı halim, ikincisi de dünü normal dedikleri işte

Dualarımızı kabul etsin Rabbim... inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olur ya...
12. haftada hissedemessin cicim :) en erken 16. haftada o da genelde 2. gebeliklerinde olan anneler hissedermiş. ben 19. haftada hissetmiştim. daha acele etme gazdır onlar gaaaazzz :)))

evet ya baya fark varmış ee bende de biraz çıkmış o zaman sancı.altaki de benim sancı olması lazım.

ayzancım 12.hafta çok erken cnm ama ben 16.haftada hissetmeye başlamıştım.ilk sabah yatakta başlamıştı hatta pıtpıtlarımız çok gülmüştüm gıdıklanmıştım resmen :))
hatta doktor bana muayene ederkn sormuştu hissediyo musun diye.evet demiştim bende.
eğer zayıfsan ve göbeğin hemen çıktıysa daha rahat hissediyosun cnm.

ilkinde 1 tane sancı varmış cnm ama devamlı bi sancı değil
o dağ gibi bi yükseklik var ya o ciddi bi sancı ama devamı yok
devamı demek onun gibi bikaç tane daha
ama azalması çok güzel bişi

ilkinde 1 tane sancı varmış cnm ama devamlı bi sancı değil
o dağ gibi bi yükseklik var ya o ciddi bi sancı ama devamı yok
devamı demek onun gibi bikaç tane daha
ama azalması çok güzel bişi

Evet cok ciddi diil ama, risk var dedi doktor da ikiz oluğundan. Şimdi de yeni çıktım nst den bugünkü de Dunkune göre daha hareketli gibi ya doktorun yanına girmedim henüz bakalım ne dicek?

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen..ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve malesef negatif(test yaptırmadım ama test günümden önce normal regl oldum..bu ay regl tarihim 25 kasımdı yani 3 gün gecikti bu şekilde hamilelik yaşayan yada bildiğiniz birşey varmı cevaplarsanız çok sevinrim..

Canim niye test yaptirmadinki sen kanamasi olup hata kanamasi normal regl kanamasi gibi olupta hamile olan arkadaslarimiz var bence sen daha fazla geciktirmeden gidip bir kan tahlili yaptir kesin sonuc verir bu ihmal edilecek birsey degil...

Gözün aydin canim, Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah
Canim benim dondurulmus tedavilerim negatif sonuclaninca daha dondurulmusum olmasina ragmen kulanmak istemedim antagonist diye bi protokol var extra kisa bir protokol o uygulandi 10gün falan sürdü toplam transfer dahil 8yumurta olustu sekizide dölendi 3blasta ulalstirildi ama dr son anda 3nüde trasnfer etmekten vazgecti ikisini transfer etiler onlarda sükür hala göbüsümde.
En kisa zamanda umarim sende katilirsin aramiza... Hadi kendine iyi bak arada ugra öptüm canim

hamileliğim iyi gidiyor ama bel ve kasık ağrıları zorlamaya başladı,ara ara mide bulantımda var bu arada cinsiyetleri 1 kız 1 erkek
Ay masallah Sen tam tuturmussun canim benim hem kiz hem erkek ikisi bir arada ne güzel Aman saglikli olsunlarda gerisi hikaye... Bende oluyor kasik agrisi ama oda ikiz hamileliklerde cok oluyormus canim rahim haliyle normalden hizli büyüyor kolay degil bizim icin Allah yardimcimiz olsun

herkese günaydınlar :) biz artık 35.haftamıza girdik teyzeleri.benim cimcime dün iyice sıkıştı galiba hiç uyutmadı beni.ne tarafa dönsem ordan dürtüp durdu zilli
Masallah sizede evoevo canim söyle senin cimcimeye simdilik cikis kapisindan uzak dursunUslu uslu sabretsin biraz daha

Kizlar nst de cok şükür sancı çıkmadı. Bebeklerimizinsulari da iyiymis. Doktor Perşembe yine görüşelim dedi. İnsallah o zaman da normal olur hersey...
Sanada kocaman bir masallah Atlatiniz insallah agrili zamanlari tosuncuklar anladi biraz daha kalmalari gerektigini.
Insallah böyle devam eder canim bir ay daha dayanirlarda üzmezler seni...

canım senin durumun belli artık sen bol bol yatacaksın bebişin biraz daha duracak göbüşünde tabiiki iş yapamazsın yapmada zatenn cicimmm dikkat etmen gerekiyorrr seninnnn. bırak pis olsun evin ne olmuş sanki ....
herkese günaydınlar :) biz artık 35.haftamıza girdik teyzeleri.benim cimcime dün iyice sıkıştı galiba hiç uyutmadı beni.ne tarafa dönsem ordan dürtüp durdu zilli
ayy canım gelcem diyor yanii briaz daha beklesin yahuuu daha erkennn dursun anneciginin göbüşündeee
ohhh ohhh ne güzel haberler bunlar Allahım herkese nasip etsin inş...
canım benim arkadaşım tüp bebek denemesinde tutmamıştı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı neden olmasın elbetteki olur inş. vardırrr sendede
Kizlar nst de cok şükür sancı çıkmadı. Bebeklerimizinsulari da iyiymis. Doktor Perşembe yine görüşelim dedi. İnsallah o zaman da normal olur hersey...
maşallahhh canımmm dursun biraz daha iyi olduguna çok sevindim inş. doğum zamanına kadar bir daha endişe ettirmez annesine bebişlerinnnn

iki kuzuya iki nazar boncuğu,hamdolsun canım çok sevindim.bende kan sonucumu aldım troit hastası değilmişim dr ilaca gerek yok bu sonuçlara göre,sadece 1 ay sonra tekrarlayalım testi dedi.haftaya iyi başladık inşallah devamıda böyle gelir.

en yakın arkadaşlarımdan birinin abisi dün av dönüşü kazayla vurulmuş vefat etmiş sabahın köründe bu haberle dayak yemiş gibi oldum.. elim ayağım kalkmıyor yerinden.. gencecik adam 38 yaşında en küçüğü bir yaşında 3 evladı var..
işim desen başımdan aşkın hiç iyi değilim kızlar..
tek tesellim minnoşum hareketli bugün, çocuk doktoruyla da konuştum o da içimi rahatlattı kuzum neredeyse 1400 gr. eğer 1800ü geçerse kuvöze bile girmeyebilir, haftası itibarıyla da iyi bir merkezde şimdi bile doğsa yaşar dedi..

Hmm sende de başlamış ufak ufak. Dinlen canimcim ya. Yorma sakin kendini.

o gün hastanede çok yoruldum ben merdivenleri in çık belkide ondan oldu.normalde zaten evde bişey yapmıyorum annem varya.demekki yalnız olsam benimde sancılar tavan yapacak :))

adet olsanda test yapmanı istiyolar cnm merkezden görüştün mü doktorunla?yine de bi test yap bence.

oh yaşasın aferin size :)) aman iyiyim diye yorma kendini bak.kendimden biliyorum o yüzden diyorum :)) doktora sordun mu peki uzun yol işini gidecek misin?

henüz kapılar kapalı kızlar inş.vaktinde gelir bizim cimcime bakalım yarın bizimde var nst miz :)

cnm maşallah çok sevindim bak güzel çıktı sende üzme kendini artık..

ay aysem çok üzüldüm yaa Allah sabır versin ailesene ne dicemi bilemedim.
bebişinin iyi olduğuna da çok sevindim cnm benim.hep böyle gitsin inş.maşallah 41 kere

Allah rahmet eylesin genç ölüm daha zor...minnoşunda hareketli demek ohh ne güzel kıpraşsın bol bol annesini mutlu etsin
cnm Allahtan oturarak çalışıyosun yoksa işin daha zor olurdu ne zaman izne çıkıyosun
merak etme o cimcime 1800leride 2800leride geçecek annesini üzmeyecek

ohh hadi gözünaydın tiroid çıkmamış ben bile sevindim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…