ayy ağzın bal yesin evocuuumçok sağol tatlım ya, inşallah yolundadır herşey. benim çok garip valla doktor diyo millet sancıyı hissedip gelir, senin nst de çıkıyo. çok riskliymiş böylesi. bir anda suyun geliverir falan anlamassın diyo. en azından ciğer gelişim iğnelerimizle falan bebeklerimizi hazır edelim de biz, taktir Allahtan diyo. inşallah yolunda gider hepimizin gebelikleri...
senin nst resmin yanındaysa koysana bi cnm yaa.ben sancı olunca nasıl oluyor merak ettim şimdi.benim doktor nst ye baktı güzel dedi hiçbişey demedi.sancı olunca nasıl oluyor merak ediyom bende saklamasın benden
sana da günaydın prenses annesiiii
maşallah ne güzel ya, biz de görebilmek istiyoruz o haftalarıııııı... inşallah sağlıkla erişebiliriz.
artık yavaştan yokluycak annesi seninki de. Allahım zamanında kavuştursun hepimizi kuzucuklarımıza inşallah sağlıkla. erken merken gelmesinler yaaa...
canım ben de aldım hep sonradan gördüm bu siteyi. aldıklarımı da zaten hep internetten aldım yine. malum gezemiyorum diye.. aldıklarımın bedenlerini hep büyük beden almışım ben de. aman napim birazcık çekme payı, birazcıkta bol olsun rahat olur
dalinin sıvısını ben 14e aldım canım marketten. unnadoya gelmiş işte 12ye. ondan şeettim :))) sen zaten uygun almışın maşallah. yumuşatıcı da almıştım. meğer gerek yokmuş burda herkste öyle söyledi. ama artık çok geç bi masraf daha etmiş bulunuoruuuum
bende bugün istedim primadan sen ne zaman istmiştin?kargoyla mı geldi cnm?
oh oh ne güzel maşallah canım. hep böyle olursun inşallah
inşallah canım esirgeme dualarını bizden nooolluurrrhayırlısıyla biran önce geçse günler yaaaa
ayyy benimkilerde e bebeğe gelecek ayın 5inde. merakla bekliyoruz bizde :44:
iyi günlerde kullanın canım inşallah..
1,5 saat önce hamile olduğumu öğrendim
4.tüp bebek denemem pozitifle sonuçlandı
1,5 saat önce hamile olduğumu öğrendim
ay cnm benim şımardık sayende saol.dediğin gibi vaktinde gelsinlerde üzmesinler bizi.bu zamanları gördük ya buna da şükür :))
olsun iyi etmişsin yumoş yumoş olurlar annesi :) çantanı hazırlayabildin mi sen?annen gelecek mi cnm?
inşallaaaah canım ya,aslında nette araştırma yapmazsam çok sakin ve mutluyum ama işte insan tutamıyo kendini.bak ezan okunuyo şuan ve size dua ediyoruz,Rabbim yavrularınızı zamanında sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin.
aaa sizin cicilerinizde gelsin bir an önce sağlıklı günlerde kullansın kuzucuklar. aa bu arada bişi sorucam 12 haftada bebekle ilgili bişiler hissettinizmi,benim bu karnımda bi tırmalama gibi sanki bişi oldu,birde hapşurunca korkuyomudur nedir yavrum,bi hareketlilik oluyo.ay gazmı yoksa,malum bu ara gazman gibiyim
ennnaaam şahane haberAllah tamamına erdirsin arkadaşım çok sevindim.hamişler dünyasına hoşgeldin
[
gözün aydıııııııın :) Rabbim tamamına erdirsin güzelim. sıkıntısız bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallaaah...
ay ay ne demek :) inşallah vaktinde gelirler hepimizinkiler...
hala çantam hazır diil :) valla annem gelecek inşallah. ama bugün sorucam doktora eğer izin verirse ben gidicem ya. olmuyo burda böylebakalım çarşambaya da odamız gelecek inşalllah...
bu arada benim gözümden kaçmış. nst yi yükledm bak. birincisinde sancılı halim, ikincisi de dünü normal dedikleri işte
Eki Görüntüle 297043 Eki Görüntüle 297045
gözün aydıııııııın :) Rabbim tamamına erdirsin güzelim. sıkıntısız bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallaaah...
ay ay ne demek :) inşallah vaktinde gelirler hepimizinkiler...
hala çantam hazır diil :) valla annem gelecek inşallah. ama bugün sorucam doktora eğer izin verirse ben gidicem ya. olmuyo burda böylebakalım çarşambaya da odamız gelecek inşalllah...
bu arada benim gözümden kaçmış. nst yi yükledm bak. birincisinde sancılı halim, ikincisi de dünü normal dedikleri işte
Eki Görüntüle 297043 Eki Görüntüle 297045
evet ya baya fark varmış ee bende de biraz çıkmış o zaman sancı.altaki de benim sancı olması lazım.
Eki Görüntüle 297051
ilkinde 1 tane sancı varmış cnm ama devamlı bi sancı değil
o dağ gibi bi yükseklik var ya o ciddi bi sancı ama devamı yok
devamı demek onun gibi bikaç tane daha
ama azalması çok güzel bişi
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen..ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve malesef negatif(test yaptırmadım ama test günümden önce normal regl oldum..bu ay regl tarihim 25 kasımdı yani 3 gün gecikti bu şekilde hamilelik yaşayan yada bildiğiniz birşey varmı cevaplarsanız çok sevinrim..
Kizlar nst de cok şükür sancı çıkmadı. Bebeklerimizinsulari da iyiymis. Doktor Perşembe yine görüşelim dedi. İnsallah o zaman da normal olur hersey...
Gözün aydin canim, Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah1,5 saat önce hamile olduğumu öğrendim
Canim benim dondurulmus tedavilerim negatif sonuclaninca daha dondurulmusum olmasina ragmen kulanmak istemedim antagonist diye bi protokol var extra kisa bir protokol o uygulandi 10gün falan sürdü toplam transfer dahil 8yumurta olustu sekizide dölendi 3blasta ulalstirildi ama dr son anda 3nüde trasnfer etmekten vazgecti ikisini transfer etiler onlarda sükür hala göbüsümde.Allahtan umut kesemek lazım canım. şükür ki suan hamilesin Allah sonuna kadar gidip kokusunu içine cekebilmeyi de nasip etsin bebişlerininbende düşünüyorum dondurulmuslarla degilde yeni bi tedaviyemi baslasam ama hala hazır degilim cesaretimi toparlayamadım hakkımızda hayırlısı öpüyorum canım kolay sorunsuz bi hamilelik olur inşş
Ay masallahhamileliğim iyi gidiyor ama bel ve kasık ağrıları zorlamaya başladı,ara ara mide bulantımda var bu arada cinsiyetleri 1 kız 1 erkek
Masallah sizedeherkese günaydınlar :) biz artık 35.haftamıza girdik teyzeleri.benim cimcime dün iyice sıkıştı galiba hiç uyutmadı beni.ne tarafa dönsem ordan dürtüp durdu zilli
Sanada kocaman bir masallahKizlar nst de cok şükür sancı çıkmadı. Bebeklerimizinsulari da iyiymis. Doktor Perşembe yine görüşelim dedi. İnsallah o zaman da normal olur hersey...
canım senin durumun belli artık sen bol bol yatacaksın bebişin biraz daha duracak göbüşünde tabiiki iş yapamazsın yapmada zatenn cicimmm dikkat etmen gerekiyorrr seninnnn. bırak pis olsun evin ne olmuş sanki ....oh oh ne güzel maşallah canım. hep böyle olursun inşallah
inşallah canım esirgeme dualarını bizden nooolluurrrhayırlısıyla biran önce geçse günler yaaaa
günaydın uhdecim.
valla pasaklının önde gideni benim asılev battı gidiyo. çokta fifi yaa. napim tuvalete kalkıcan bi tek dedi doktor...
ayyy benimkilerde e bebeğe gelecek ayın 5inde. merakla bekliyoruz bizde :44:
iyi günlerde kullanın canım inşallah..
ayy canım gelcem diyor yanii briaz daha beklesin yahuuu daha erkennn dursun anneciginin göbüşündeeeherkese günaydınlar :) biz artık 35.haftamıza girdik teyzeleri.benim cimcime dün iyice sıkıştı galiba hiç uyutmadı beni.ne tarafa dönsem ordan dürtüp durdu zilli
ohhh ohhh ne güzel haberler bunlar Allahım herkese nasip etsin inş...1,5 saat önce hamile olduğumu öğrendim
canım benim arkadaşım tüp bebek denemesinde tutmamıştı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı neden olmasın elbetteki olur inş. vardırrr sendedemerhaba arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen..ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve malesef negatif(test yaptırmadım ama test günümden önce normal regl oldum..bu ay regl tarihim 25 kasımdı yani 3 gün gecikti bu şekilde hamilelik yaşayan yada bildiğiniz birşey varmı cevaplarsanız çok sevinrim..
maşallahhh canımmm dursun biraz daha iyi olduguna çok sevindim inş. doğum zamanına kadar bir daha endişe ettirmez annesine bebişlerinnnnKizlar nst de cok şükür sancı çıkmadı. Bebeklerimizinsulari da iyiymis. Doktor Perşembe yine görüşelim dedi. İnsallah o zaman da normal olur hersey...
Kizlar nst de cok şükür sancı çıkmadı. Bebeklerimizinsulari da iyiymis. Doktor Perşembe yine görüşelim dedi. İnsallah o zaman da normal olur hersey...
Hmm sende de başlamış ufak ufak. Dinlen canimcim ya. Yorma sakin kendini.
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen..ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve malesef negatif(test yaptırmadım ama test günümden önce normal regl oldum..bu ay regl tarihim 25 kasımdı yani 3 gün gecikti bu şekilde hamilelik yaşayan yada bildiğiniz birşey varmı cevaplarsanız çok sevinrim..
Gözün aydin canim, Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah
Canim benim dondurulmus tedavilerim negatif sonuclaninca daha dondurulmusum olmasina ragmen kulanmak istemedim antagonist diye bi protokol var extra kisa bir protokol o uygulandi 10gün falan sürdü toplam transfer dahil 8yumurta olustu sekizide dölendi 3blasta ulalstirildi ama dr son anda 3nüde trasnfer etmekten vazgecti ikisini transfer etiler onlarda sükür hala göbüsümde.
En kisa zamanda umarim sende katilirsin aramiza... Hadi kendine iyi bak arada ugra öptüm canim
Ay masallahSen tam tuturmussun canim benim hem kiz hem erkek ikisi bir arada ne güzel Aman saglikli olsunlarda gerisi hikaye... Bende oluyor kasik agrisi ama oda ikiz hamileliklerde cok oluyormus canim rahim haliyle normalden hizli büyüyor kolay degil bizim icin Allah yardimcimiz olsun
Masallah sizedeevoevo canim söyle senin cimcimeye simdilik cikis kapisindan uzak dursun Uslu uslu sabretsin biraz daha
Sanada kocaman bir masallahAtlatiniz insallah agrili zamanlari tosuncuklar anladi biraz daha kalmalari gerektigini.
Insallah böyle devam eder canim bir ay daha dayanirlarda üzmezler seni...
canım senin durumun belli artık sen bol bol yatacaksın bebişin biraz daha duracak göbüşünde tabiiki iş yapamazsın yapmada zatenn cicimmm dikkat etmen gerekiyorrr seninnnn. bırak pis olsun evin ne olmuş sanki ....
ayy canım gelcem diyor yanii briaz daha beklesin yahuuu daha erkennn dursun anneciginin göbüşündeee
ohhh ohhh ne güzel haberler bunlar Allahım herkese nasip etsin inş...
canım benim arkadaşım tüp bebek denemesinde tutmamıştı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı neden olmasın elbetteki olur inş. vardırrr sendede
maşallahhh canımmm dursun biraz daha iyi olduguna çok sevindim inş. doğum zamanına kadar bir daha endişe ettirmez annesine bebişlerinnnn
iki kuzuya iki nazar boncuğu,hamdolsun canım çok sevindim.bende kan sonucumu aldım troit hastası değilmişim dr ilaca gerek yok bu sonuçlara göre,sadece 1 ay sonra tekrarlayalım testi dedi.haftaya iyi başladık inşallah devamıda böyle gelir.
en yakın arkadaşlarımdan birinin abisi dün av dönüşü kazayla vurulmuş vefat etmiş sabahın köründe bu haberle dayak yemiş gibi oldum.. elim ayağım kalkmıyor yerinden.. gencecik adam 38 yaşında en küçüğü bir yaşında 3 evladı var..
işim desen başımdan aşkın hiç iyi değilim kızlar..
tek tesellim minnoşum hareketli bugün, çocuk doktoruyla da konuştum o da içimi rahatlattı kuzum neredeyse 1400 gr. eğer 1800ü geçerse kuvöze bile girmeyebilir, haftası itibarıyla da iyi bir merkezde şimdi bile doğsa yaşar dedi..
Allah rahmet eylesin genç ölüm daha zor...minnoşunda hareketli demek ohh ne güzel kıpraşsın bol bol annesini mutlu etsinen yakın arkadaşlarımdan birinin abisi dün av dönüşü kazayla vurulmuş vefat etmiş sabahın köründe bu haberle dayak yemiş gibi oldum.. elim ayağım kalkmıyor yerinden.. gencecik adam 38 yaşında en küçüğü bir yaşında 3 evladı var..
işim desen başımdan aşkın hiç iyi değilim kızlar..
tek tesellim minnoşum hareketli bugün, çocuk doktoruyla da konuştum o da içimi rahatlattı kuzum neredeyse 1400 gr. eğer 1800ü geçerse kuvöze bile girmeyebilir, haftası itibarıyla da iyi bir merkezde şimdi bile doğsa yaşar dedi..
iki kuzuya iki nazar boncuğu,hamdolsun canım çok sevindim.bende kan sonucumu aldım troit hastası değilmişim dr ilaca gerek yok bu sonuçlara göre,sadece 1 ay sonra tekrarlayalım testi dedi.haftaya iyi başladık inşallah devamıda böyle gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?