Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Allah rahmet eylesin genç ölüm daha zor...minnoşunda hareketli demek ohh ne güzel kıpraşsın bol bol annesini mutlu etsin
cnm Allahtan oturarak çalışıyosun yoksa işin daha zor olurdu ne zaman izne çıkıyosun
merak etme o cimcime 1800leride 2800leride geçecek annesini üzmeyecek

ohh hadi gözünaydın tiroid çıkmamış ben bile sevindim ya

inşallah canım ben de inanıyorum çok kilo alamasa bile vaktini bekleyecek kuzum..
iznim bu hafta başladı aslında ama 5 hafta daha çalışabilir diye rapor aldım artık ne kadar daha çalışabilirsem niyetim aralığın 23ünde çalışıp ayrılmak.. doktora sordum ctesi acaba ayrılıp evde yatsam faydası olur mu dedim hayır bişey fark etmez ama tansiyonun yükselecek olursa ayrılır yatarsın dedi.. şimdilik tansiyonum normal çok şükür..

cnm yaa madem iznin başladı ne diye hala kendini bu halde yoruyosun git evinde dinlen keyfini yap
23 üne 1 ay var sonra çok arasın bu günleri keşke dinlenseymişim doğum sonrasına hazırlık yapsaymışım dersin
karar senin ama iznin başladıysa bencede daha çalışma hamişliğinin evinde keyfini sür cnm
sana dediğim gibi bizim bi arkadaşında bebeği kilo almıyodu evde istirahate geçti kilo alımı çoğaldı bebişin
karar senin.

amaaaa şimdi çalışırsam bu haftaları doğum sonrasına ekliyorlar, şimdi eve gidip boş boş yatmaktansa doğumdan sonra bebeğimle geçiririm 4 hafta fazladan.. şimdi evde dursam patlarım ben sıkıntıdan..

bellacım maşallah size cnm :)) senin kız da uslu çıktı annesi yerini rahat buldu galiba :))
nasıl hissediyosun peki aşağılara baskı oluyo mu seninde? geceleri uykusuz kalıyo musun?

aşağı baskı yok bende daha çok ağzımdan çıkacak gibi dana mideme baskı yapıyo kusacak kadar çok oluyo bazen
geceleri uyku 2 saate bir mutlaka uyanıyorum uyku fakan kalmadı tuvalet ve mutfak arasında geçiyo zaman daha çok :)

bella benim kız yaşına gircek sen doğurcandemek içerde mutlu senin kızz..

ay ne kaldı çarşambaya allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına..

valla öyle oldu burcu son 2 gün nasıl heycanlıyım anlatamam sana korku heycan panik hepsi bir arada
1,5 saat önce hamile olduğumu öğrendim
4.tüp bebek denemem pozitifle sonuçlandı

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hımmm o zaman öyleyse çalış cnm ondan hbrim yoktu...
bebişle 4 hafta daha önemli tabi

bellaaa ben de çok heyecanlanıyorum sanki ben doğum yapacakmışım gibi :)) zaten bu ara ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo nedense.sonlara yaklaşınca telaşlanacağım galiba :)))
benim kız da dün gece uyutmadı beni bi sağdan bi soldan çakıp durdu

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------35.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------35.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------32.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
9-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
10-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
11-)ayzan-------------Ege üniversitesi------12.hafta-------TEK GEBELİK
12-)hayalimmm--------Umut tüp bebek------6.hafta-------

merhaba kızlar ben geldim doktorumuz vardı maşallah herşey yolundaymışş..rota aşımız vardı olalımmı olmayalımmı derken yaptırdık özel aşı yaptırıp yaptırmamak size kalmış dedi ama araştırmalarım sonucunda önemliymiş her yıl 600.000 bebek bu virüsten hayatını kaybediyomuş ..

herkes iyi şükür şizofren inşallah dahada yoluna girer canım..
ayşecim sende çok üzme kendini allah rahmet eylesin blebeğini içerde üzme kendini çok sıkıpp...
evocum yazıyı kasım aralık topiğinde okudum ama gerçekten yanlış bildiğimiz ne çok şey varmışş:)
denizyeli datlumm öptüm seni:))

maaşallah zeynep prensesimeeee.. burcuuu çok çirkin(!) resimlerini koyuyorsun face e nazar olacak o kız Allah korusun..
benim bebeğim kalpsiz galiba :))) o kadar üzüldüm bugün kızın umru değil bütün gün hiç uyumadı hala fıkır fıkır..

bizde öptk sizi zilliler..

cnm maşallah çok sevindim bak güzel çıktı sende üzme kendini artık..

ohh hadi gözünaydın tiroid çıkmamış ben bile sevindim ya

çoook teşekkür ederiz teyzeler.günaydın bu arada.bugünde ikili testimiz var,çok heyecanlıyız.bunu da atlatıcaz hayırlısıyla inşallah,dualarınızı esirgemeyin nolur.
Ayşe'cim çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesinsevdiklerine sabırlar diliyorum.genç ölümler daha çok acıtıyo insanı.ama sen şu an kendini düşünmelisin bak bebişin her gün süpriz yapıyo sana ne güzel,ideal kilosunuda bulucak hayırlısıyla annesini üzmiycek korkma canım.

biz çalışanlar için doğum izni çok önemli bende dayanabildiğim kadar çalışayım diyorum doğumdan sonra bebişlerimle vakit geçireyim istiyorum ama bakalım artık ne kadar dayanabilecegimmm

maşalahhhhh sizeee inş. bir ömür boyu sorunsuz devam eder bebişinin hayatı canımmm

Hu huuu millet günaydııın :101:
herkesler nasıllar iyi misiniz? kuzucuklarınız nasııııııl?
ben bugün daha iyi hissediyorum psikolojik olarak. malum hafta sonu çok gerildim. ama hamdolsun atlattık şimdilik... boooolca su içip, bolcaaaa istirahat ediyorum artık. öyle böyle biraz daha sürdürmemiz lazım napalım.
doktor sana sağlam insan lazım dedi. bakacak olan yanında diilse, uçakla gidebilisin dedi. araba yolculuğu önermedi. perşembe günü tekrar bakıcak vajinal, ölçümleri suları v.s nasılsa ona göre rapor yazıcak uçak için. ama ben hala kararsızım o başka:44:
tekrar tekrar çok teşekkürler kızlar. bana çok moral verdiniz sahiden. inşallah hepimiz zamnında sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza...

ayşecim çok üzüldüm ya, başınız sağolsun arkadaşım. ama üzme sen kendini oldu mu? napalım dünya böyle. zamanı gelen gidiyo...
ama ne güzel senin kız iyice coştu bu sıra he maşallah

ayzancım troid olmamasına çoook sevindim tatlım. benim de çok dengesiz seyrediyor troidler. eşim nerdeyse ayda bir baktırıyor. az daha biz de ilaç başlıycaktık. korkma hamilelikte dengesizleşiyormuş. ama kontrol ettirmende yarar var aylık olarak kan aldırıp. çünkü bebeğin gelişimini çok etkiliyor troid. ilaç kullanman gerekicekse sakın ihmal etme. ama bunda sonra da gerekmez inşallah. umarım ikili testiniz de iyi çıkar. güzel haberlerle gel e mi?

burcuuuu ne güzel ya maşallah size. hep böyle sağlıklı devam eder inşallah prensesimiziin gelişimi. ayşe haklı valla nazar olucak ona allah korusun

ballacım heycanla beklemedeyiz valla. erken merken derken baksana nolduuu hadi hayırlısı inşallaaah....

evooooo kız var ya bu tez canlılık olayı nasıl bastırılır bilmiyoruum... :) millet diyor nstde başka gebeler işte, ay biz aylardır çoraplarımızı giyemiyoruz falan. valla ben hiç öyle diilim maşallah :) duramıyoruuuummm

offf manolyadan naber kızlar yaaa? telefonu yok mu kimsede?

canımcaaaa sen nasıl oldun arkadaşım? daha iyi hissediyo musun? kuzucukların varlığına alıştı mı bünyen

uhdecim bence hamilelikte de çok önemli canım kuzuklarınla vakit geirmen. tabi herkesin kendi bilice bişiy ama, sonuna kadar dayanmalıyım diye sakın stres yapma...

Son düzenleme:

ağlarım ama bizi sormak yokmu

aman da aman maşallah size şizofrencim hep böyle olun emi şenşakrak :) moral çok etkiliyo insanı yaa.zaten hormonlar tavanda bi günümüz bi günümüzü tutmuyo
bizde birazdan nst ye gireceğiz bakalım bu sefer daha durgun çıkar sanırsam tembellikten hepinizi öptük kocumaaan

artık sizinde son haftalarınız başladı demek gece uykusuzlukları

kızlar ağdamı yaptırdım kaş bıyık işini hallettim evde temizleniyo şimdi yarına hazırım
aksi gibi bugün de belimden kasıklarıma nasıl bir sancı giriyo iki büklüm oluyorum bu gece doğurursam şaşırmayın :)
39+3 te yarın sabah 11 de sezeryana alıcak doktorcum
akşam çantamı son bi kez kontrol edicem banyomu yapıcam sabahı nasıl edicem bilmiyorum bugün
elim ayağıma dolanıyo stresten o kadar tedavi hamilelik süreci derken sanki yıllardır hamile gibi hissediyorum kendimi
bide anne olmayı becerebilecek miyim korkusu var içimde karman çormanım anlıyacağınız
dualarınızı esirgemeyin benden fırsat bulur bulmaz haber edicem kızımdan ve kendimden
allaha emanet olun ay biraz daha yazarsam ağlıycam şimdi

Ay canım benim ya Allah yardımcın olsun. sen yazdıkça, ben okudukça bi hoş oldum sakin ol, stres yapma sakın oldu mu? inşallah herşey yolunda gidicek ve sağlıkla kavuşucaksın kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…