Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

biliyomusun okadar okurum raştırrım heen hemen herşeyi bilirim ama birtek bu konu hakkında bilgimyok doktrlar 16. haftada başlar anne daha önce gebelik geçirdiyse yok ilk gebelik ise 18 ila 20 arasında diyor hıııııııı deneyyimme bakarsak benim ilk bebeği 3. ayda hissediliyodu harektleri bu 2. sözde daha eken hissetmem lazım ama 4. ayı bitirdik daha dün akşam bir iki kere pıtladı yani o bebeğe ve annenin algısına göre değişiyo ama en uzun 20 hafta ozamana kalmadan hissedersin doktrlar öle diyo inşallah tedavi sonucuda iyi çıkar

canım inan çok üzüldüm ama Allahım yinede yüzüne bakmış ya sana bişey olsaydı canım benim çoooooooooook geçmiş olsun bebek konusuna gelince nedesem boş herkez acsını kendi çinde yaşar merak etme o daha güzel biryerde beklicek artı sizi ama şunuda unutma sen hamile kaldın emin ol çocuğun olacak akın demeyinki eşinde sende bizim çocuğumuz olmıcakmı öle yada böle çocuğun olur çnkü en önemli şey senin rahmin yumurtalıkların sağlam ve artık yeni bi bebek için hazır biyer var bende ilk bebeğimi kaybettim ama doktorum dedi birkere kalan birdaha kalır mutlaka korkma diye ki belki kürtadan sonra doğal yollabile kalır veeeeeeee son olarak bukadar güçlü olmana gerçekten sevindim burda herzaman yerin var biz unutma

ohh ne güzel .. bu aralarda havalar güzel gidiyor ...

Allah sabır versin ...İnşallah çabuk atlatır ,ardından doğal yolla hami,le kalırsın ....
en güzel ilaç ..zaman ve eşinle olan sevginiz ...

Arkadaşlar ,uzun zamandır burada yazışıyoruz..Birbirimizin dertleriyle üzülüp, sevinçleriyle seviniyoruz..Bu sitede aylara göre paylaşım die bir topik var bilirsiniz..Orada yazılanları da bir süredir takip ediyorum.Paylaşmadan edemedim...Orada yazışan arkadaşların yazın giyecekleri hamile kıyafetleri bile hazırmış...çin takvimi,rus takvimi buna göre cinsiyet tahmini ise büyük sorun!! Bizler , çoğumuz daha önce meleğini cennete uğurlamış, her sevincimizde bile korkan hatta hamileyim demeye bile korkan çok özel anne adaylarıyız..

.Rabbim, heveslerimizi yarıda bırakmasın.....
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımızda görmemizi nasip etsin..
Rabbim korkularımızın yerine içimize ferahlık versinn...

cnmm yazını okuyunca dondum kaldım...
çok kötü bişidir onu bulup kaybetmek...
Allahım herzaman hayırlı olanı versin diye dua ediyorum demekki senin içinde hayırlı olanı buymuş cnm...
inan söyleyecek söz bulamıyorum...
vee inş doğal yoldan hamile kalıp bu üzüntünü unutmanı diliyorum cnm...
çok güzel demişsin eşlerimiz bizim için çok değerli
bende ilk negatifimde eşime sığınmıştım hep derdimi dökecek kimsem yoktu...
Allah en azından onları başımızdan eksik etmesin...
kib cnm

canım onlar boş işler benim burdaki arkaaşlarımda çok denedi Allah vermedikten sonra sen çin takvimiyle cinsiyit ayarlasan nolur onların bence bebği oluyodur bizlerin 1 günü bile değerliki kız olsun veya erkek olsun diye AY bekleyelim bence o topiclere bizden kimsenin gitmemesi daha iyi bizim öle giyceğimizi ayarlama lüksümüzde yok dediğin gibi biz acaba bugün bebeğime bişi olcakmış kanamam glcekmi diye yataktan kalkan anneleriz ki bizimgibi olmayı bile dileyen bir yığın arkadaşımız var benim bebeğim olsundaaaaaaaa isterse basma etekle gezim zaten evden çıktığım bile yok

Kızlar Selam,

Hepinize dualarınız için teşekkür ederim.Benim bebişler 2 taneymiş kızlar çoğul gebeliklerde ara ara böyle kanamalar olabilirmiş bu yüzden kaynaklanmış ayın 25-26 sında kalp atışlarını duymaya gideceğiz bakalım beklemedeyim işte.

Amin canım RABBİM bu sefer hepimizin sesini duysun ve bizim kucaklarımızı boş bırakmasın.Ne güzel dualarda bulunmuşsun öyle.Ben bile kanamam oldu neler geçmediki aklımdan ne seneryolar yazdım kafamdan yani kısacası ben bu bebişleri kucağıma alana kadar bu seneryolar hiç bitmeyecek.

hadi gözün aydın ikinci ikiz annemizsin

cnm tebrik ederim seni ikizlerin içinn....

Aman da aman çok sevindim..Allah ım tamamına erdirsin..benim arkadaşımın ikizleri oldu yeni..tüp bebekti...Maşallah çok rahat bi hamilelik geçirdi..Darısı bizlere....

Bilgem çok geçmis olsun canim benim.
Allah bundan daha kötü aci vermesin.
Hayirlisi buymus. Insallah bebegine beklemedik bir anda kavusursun.
Allah yardimciniz olsun; esinle senin sevginiz hit bitmesin hep mutlu olun
.

tebrikler ... Allah tamamına erdirsin

Tebrik ederim benim gibi ikiz annesisin.
Allah tamamini erdirsin insallah birdaha sikinti yasamazsin.

istedıklerı kadar kafalarında kursunlar oynasınlar zıplasınlar bizim gibi özverili olamazlar.biz cogumuz ılk bebegımızı kaybetmıs ve bebişlerımıze kavusma arzusu olan anne adaylarıyız..bızı bız anlarız.bızım ıstedıgımız canımızdan can kanımızdan kan olsun bizim olsun ,evımızın nesesi olsun....

ohh ne güzel .. bu aralarda havalar güzel gidiyor ...

Allah sabır versin ...İnşallah çabuk atlatır ,ardından doğal yolla hami,le kalırsın ....
en güzel ilaç ..zaman ve eşinle olan sevginiz ...

Bilgem çok geçmis olsun canim benim.
Allah bundan daha kötü aci vermesin.
Hayirlisi buymus. Insallah bebegine beklemedik bir anda kavusursun.
Allah yardimciniz olsun; esinle senin sevginiz hit bitmesin hep mutlu olun
.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim..
Umarım sizler yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız..
Yine gelirim mutlaka buraya ..
Sizin güzel haberlerinizi alırım ..
Nurcan arkadaşım beni listeden siler misin , görünce üzülüyorum ..
Hayatta herşey kısmet ve yazılmış olan herşeyin bir vakti zamanı var kızlar ..
Buna inanıyorum ..

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 6.Hafta
25-)leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
31-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:

bizim bebişlerimiz değerli

sildim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…