Arkadaslar mrb bugun 2 li test icin gittik hersey guzel cikti hamd olsun rabbime. Buara bilgemm allah ins mucizesiyle senin yuzunu tez zamanda guldursun. Gecmis olsun kardesim. Cok uzuldum
sabriya cnm hadi gözünaydın...
Sabriya insallah iyi geçer kontrolün.
Kizlar herpinizin kontrolleri var bu arada ne güzel insallah iyi haberlerle dönersiniz.
Benim kontrol 24 ocak sabirsizla bekliyorum meleklerimi görmek için.
Onlari çok özledim.
eeeeeeeeeee sen gittin biz 1 aydır gitmedik hayatım :))))))))))))
nurcan cnm özeline msj attım..
canım benim inşallah yavrun seninledi kalbisi pıt pıt ediyordur da yarın mutluluk içinde dönersin buraya :)))))))hayırlı sabahlar arkadaşlar.. yarın ilk kontrolüm var benimde.. zaman çok zor geçti hep endişe içinde.. inşallah herşey yolundadır miniğimi görebilirim kalp atışlarını duyabilirim. Rabbim sizlere nasip etmiş inşallah banada nasip eder.
Evet ben geçen hafta iki defa gittim ve gördüm onlari :)))))
onlari görmek kalplerinin atigini duymak herseyi unuturuyor.
Allah tamamini erdirsin sonuna kadar saglikli bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin ve kucagimiza saglikli almayi nasip etsin.
Ben 3 haftada bir gidiyorum subat'tan sonra iki haftada bir gidicem kontrolle.
sanada hayırlı cumalarrr ...Kizlar hepinize hayirli cumalar dualariniz kabul olsun.
Gelincik hadi hayirlisi olsun yarin bebisini göreceksin insallah kalp atisinida duyarsin.
Iyi haberlerini bekliyoruz.
hayırlı sabahlar arkadaşlar.. yarın ilk kontrolüm var benimde.. zaman çok zor geçti hep endişe içinde.. inşallah herşey yolundadır miniğimi görebilirim kalp atışlarını duyabilirim. Rabbim sizlere nasip etmiş inşallah banada nasip eder.
hayırlı sabahlar arkadaşlar.. yarın ilk kontrolüm var benimde.. zaman çok zor geçti hep endişe içinde.. inşallah herşey yolundadır miniğimi görebilirim kalp atışlarını duyabilirim. Rabbim sizlere nasip etmiş inşallah banada nasip eder.
Canım bende çok merak ettim yarın gelince yaz hemen..
İnşallah duyarsın meleğinin kalp atışını..
Kızlar nasılsınız bugün bol bol girip çıkıyorum yarın kürtajım var öğlen 2.30 da..
Kızlar maşallah özeller doğum parası gibi kürtaj parası istiyorlar ..
900 Tl, 750 Tl dediler yaa..
400 Liraya anlaştık özel bir klinikle.. Sırf anestezi olsun diye devlet ahstanesine gitmek istemedim..
Artık acılara katlanacak halim kalmadım kızlar çünkü..
Yani anlayacağız bebeğimizi kazanmakta parayla kaybetmekte , rabbim bizelere sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?