Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

inşallah canım benim ya hepimizin keyfi yerinde olsun, herşey yolunda gitsin inşallah
ay sizin de nst sorunsuz çıkar gör bak stres etme ki güzek çıksın. ben şimdiden perşembeyi düşünüyorum valla:18:

ayyy canımmm Allahın izinyle herşey güzel geçecek hiç stres yapma emii Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişini sana inş...çok güzel anlayışlı,sabırlı cici bir anne olacaksın merak etme biz yıllarca onların yolunu gözledik şimdi kavuşmuşken hiç kötü anne olabilirmiyiz sende çok çok iyi bir anne olcaksın merak etme canım

biz geldik teyzeler,uykusuz bir gece daha bekliyo bizi çünkü ikili testimiz yarına kaldı,dr erken çıkıyomuş bugün.ama muayene olduk 12+3 görünüyo kuzum,5.87 cm miş. vee çok küçük ama kız gibi görünüyo dedi dr :) şok oldum,pat diye söyledi kadın,ben öğrenmek istemiyodum ki :)

hayır canım kendimi zora sokacak birşey yapmam ben baktım rahatsızlanıyorum hemen bırakırım işi elbette onlarla vakit geçirmeyi bende çok istiyorum canım bakalım dr. ne diyecek belkide hemen bırak diyecek henüz onlada görüşmedim ben ama kendimi strese falan sokamam iş için merak etme canım

oyyy maşallahh bebişinee inş. gönlünüzden hangisi geçiyosa cinsiyeti konusunda o olsun canım inş. test sonuçlarınızda güzel çıkarrr canım strese girme emiii

maşallah maşallah hadi Allah hayırlısıyla kurtarsın canım,ah bi gelebilsem o haftalara sağlıkla.yarın hepimşz için öp kokla kuzunu emi,doğumda bizede dua et,o heyecanla aklına gelirsek

ya rabbiiiii ne güzel ne mutlu şeyler bunlar.. Ahhh hiç gelmeyecek bence o günler (( allah yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım..

Naber kızlar yine okuyup okuyup kaçıyorum malum ay sonu işlerim tavan yaptı yine ( neyse haftaya bitmiş olur

oyyy maşallahh bebişinee inş. gönlünüzden hangisi geçiyosa cinsiyeti konusunda o olsun canım inş. test sonuçlarınızda güzel çıkarrr canım strese girme emiii
sağol canım benim,tüp bebek gibi yıpratıcı süreçten geçen anne adayı için cinsiyet çok önemli olmuyo galiba,yeterki eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsun.

Naber kızlar yine okuyup okuyup kaçıyorum malum ay sonu işlerim tavan yaptı yine ( neyse haftaya bitmiş olur

kolay gelsin canım

ay bi prensesimiz daha olacak demek kiiiiii :) hadi maşallah canım sağlıklı dünyalar güzeli kızına hayırlısıyla kavuşursun inşallah...

hehe işte biz böyle zorla kendimizi sordurturuz işte :))
iyiz cnm çok şükür

:)))

aman aman canım en güzeli.

Allah kolaylık versin canım benim. fazla yorma kendini

ay kızlar bu kararsızlık beni öldürüceeek
eşim sen evde yalnızken aklım hep sende kalıyor diyor. orada daha iyi bakılıcaksın eminim, istersen tabi ki git diyor.
ablamlar annem babam hepsi oraya gideceğimden öyle eminler ki..
doktor da izin veriyo uçağa...
ama ben hala emin diiiiiiliiiim of yaaa...

canım neden gitmek istemiyosun sen sonuçta ailenin yanında olacaksın tamam eşinden bir süre ayrı kalacaksın ama oda doğuma gelir elbet hem daha çok yorulmamış olursun ailenin yanında rahat edersin bence

sağol canım benim,tüp bebek gibi yıpratıcı süreçten geçen anne adayı için cinsiyet çok önemli olmuyo galiba,yeterki eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsun.

kolay gelsin canım

haklısın canım bizler tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar için hiç bir zaman cinsiyet önemli olmadı Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerimize gerisi hiç önemli değil zaten...

herkese selma geçmişi okuyamadım fırsat bulduğuımda baştan okumayı düşünüyorum..

artık bende aranızdayın bugunde bittiğine göre yarın 5+0 ım.. 2.tüp bebek denememdi çok şükür pozitifi gördük..dün ki kan testim 1448 di .dr keseyi görebiliriz alttan bakarsak dedi ama ben gitmedim aileden korkuttular düşük olur deli misin falan diye..dr.da o zaman haftaya perş. gel kalp atışınıda duyarız dedi..iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum...şu an sadece uyuyorum baska değişiklik yok hayatımda ama sanırım bundan sonra mide bulantıları başlar heralde...

birde sunu merak ediyorum ben hep sir ağda yaptırıyordum sormayı unutmuşum yasak mı,yoksa yaptırabilir miyim..

Son düzenleme:

senden önce ben ağladım bile okurken rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.aceleye gelmedi işlerin iyi oldu son gün hallediveriyosun.inş.bizimde sıkışıklığa gelmez de rahat rahat gideriz cnm.cepten falan girebilirsen haber ver bize de oldu mu?merak ederiz şimdi.yeni listede görüşmek üzere :2:

inşallah canım benim ya hepimizin keyfi yerinde olsun, herşey yolunda gitsin inşallah
ay sizin de nst sorunsuz çıkar gör bak stres etme ki güzek çıksın. ben şimdiden perşembeyi düşünüyorum valla:18:

yine normal dedi doktor amcamız önce haftamızı sordu sonra normal dedi.ben 2 tane dağcık gördüm ama önemli değil demekki :) kendimi yorgun hissediyorum bugün ağırlaştık galiba iyice :)

aa hadi hayırlı olsun bakalım daha erken ama değişedebilir :) bize de doktor amca her gittiğimizde hala kız deyip duruyor

yap işlerini talım çok da yorulma yalnız.

tebrik ederim arkadaşım çok sevindim darısı kucağına almaya inş.12.haftaya kadar bana hep alttan bakı doktorum merak etme bişey olmaz cnm.

Allah bir avazda kurtulmani nasip etsin.Umarim güzel haberle gelirsin güzel kizinin nasil güzel oldugunu anlatirsin bize

Canim ikili testen bende kokuyordum ama inan okadar korktugumuz gibi olmuyor. OOO masallah cinsiyetler bile nerdeyse beli olmaya baslamis :))) keske deseydin bastan ben bilmek istemiyôrum diye. Banada pat diye söylemisti birisi göstermiyor ama alt taraftaki erkek gibi diye :))) ama ben ögrenmek istedigim icin sadece gülümsedim
Allah sabir versin canim sana vallah...
Seni anliyorum, sanirim böyle bir durumda bende kararsiz kalirdim esimden ayrilmaya pek aliskin diilim, vallah zor bir karar ne desem bilemedim...

Canim gözün aydin.Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin Altan bakma olayina gelincede bana 6.haftamdan beri altan baktilar 12.haftaya kadarda öyle olacak dediler daha detayli görebiliyorlarmis herhangibir sorunu falan olunca yeni gectik karindan bakima.Sükür bisey olmadi.

Kizlar söyle bir okudum sohbetlerinizi sükür simdilik yaramaz bir durum yok...Aman hep böyle olun hemi...
Bizimde raporumuz uzadi 20gün daha evdeyizAma sanirsam 4.aydan sonra doktorum hic göndermeyecek Nasil isime geldi anlatamam ise geri baslamayi hic istemiyordum zaten.
Kizlar ya acaip belim agriyor napsam olmadi varmi bir bildiginiz???Zaten bel sorunum vardi ayakta durmaktan dolayi, simdi karnim büyüdükce belim agriyor napsam gecmiyor

ay bi prensesimiz daha olacak demek kiiiiii :) hadi maşallah canım sağlıklı dünyalar güzeli kızına hayırlısıyla kavuşursun inşallah...

ah canım valla tüylerim diken diken oldu hayırlı sağlıklı doğumlar olsun rabbim kurtarsın ..bebeğini sağlıkla al kucağına sende allaha emanet ol..tabiki çok güzel anne olucaksın allah öyle bi duygu veriyoki insanın içine sanki kırk yıllık anne gibi oluyosun..

dualarımızdasın canımm..hadi bugece iyice dinlen bizede haber vermeye çalış en kısa zamanda.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…