canım sıcak basacak doğuma kadar ara ara ama diğerlerini merak etme yakında hissedersin mide bulantısı vs. :)))))))))) hiç tasalanmaespoir, nurcan inşallah kızlar yarın pıt pıtları duysam dünyalar benim olacak sizler çok iyi bilirsiniz bu duyguyu hiç bi belirtim felan yok arada bi sıcak basması oluyor, afedersiniz gaz sancımda oluyor onun harici eskisi gibiyim bazen unutuyorum bile hamile olduğumu bunlar normal şeyler değilmi?
kızlarr yaa bu jel den yıldım desem yeridir...
bugün güne pek iyi başlayamadım
kahvaltı sonrası istifra...
arkasından lavaboya gittiğimde bide ne göreyim peçeteye sildiğimde sanki çamur akıyo afedersiniz sil sil bitmedi...
sizler hep jelden kaynaklı böyle oluyor diyodunuz ya bi yanım inanıyo bi yanım inanamıyo
korkuyorummm......
geçen dr a gittiğimde kahverengi bi iki damla leke geldi jelden kaynaklıdır die okudum netten dedim onla ilgisi yok dedi...
sizce.....
gelincik inş yarın güzel gün olacak sen merak etme...
nurcan git gel kontrole hemen yazdıklarıma cvp face de burayada...
Canım bende çok merak ettim yarın gelince yaz hemen..
İnşallah duyarsın meleğinin kalp atışını..
Kızlar nasılsınız bugün bol bol girip çıkıyorum yarın kürtajım var öğlen 2.30 da..
Kızlar maşallah özeller doğum parası gibi kürtaj parası istiyorlar ..
900 Tl, 750 Tl dediler yaa..
400 Liraya anlaştık özel bir klinikle.. Sırf anestezi olsun diye devlet ahstanesine gitmek istemedim..
Artık acılara katlanacak halim kalmadım kızlar çünkü..
Yani anlayacağız bebeğimizi kazanmakta parayla kaybetmekte , rabbim bizelere sabır versin..
canım benim inşallah kolay geçer ama bir ikigün yatıyorsun arkadaşımında ikizlerini almışlardı 2 gün felan yattı gerçi biliyomusun onunda 7 yıl olmamıştı sonra ikizleri oldu tedaviyle onları kaybetti bir kaç ay sonra hamile kalmış haberi yok ikizlerden sonra sakinleştirici kullanıyodu doktor vermişti hamile kalamayan kadın ilaç kullanırken hamile kaldı 3 aylık olmuş anlamadık enson ben kendime test almıştım onada aldım ölesine bi baktık hamile şimdi dünya tatlısı bi kızı var 4 aylık olacak bide tombalak doktorlar kesin özürlü olacak alalım demişti 150 mg sakinleştirici kullanıyodu arkadaş ama valla cin gibi :))))))))) umudunu kaybetme parayla marayla yavrumuza kavuşalım gerisini unuturuz valla belki kurtajdan sonra kalırsın çok kişi öle oluyoCanım bende çok merak ettim yarın gelince yaz hemen..
Kızlar nasılsınız bugün bol bol girip çıkıyorum yarın kürtajım var öğlen 2.30 da..
400 Liraya anlaştık özel bir klinikle.. Sırf anestezi olsun diye devlet ahstanesine gitmek istemedim..
Yani anlayacağız bebeğimizi kazanmakta parayla kaybetmekte , rabbim bizelere sabır versin..
herkeze günaydınnnn ben yeni uyanabildm nasılsnz arkadaşlar bebişler ne alemde
herkeze günaydınnnn ben yeni uyanabildm nasılsnz arkadaşlar bebişler ne alemde
Canım bende çok merak ettim yarın gelince yaz hemen..
canım senin azda olsa kanaman olmuştuya onun kalıntıları ara ara devam edecek olcak bu jelden değil jel pötür olarak gelir seninki akıntı ama dediğim gibi içerdeki eski kanamanında kalıntıları var endişelenme zamanla biter o
herzamanseninle o kahverengi akıntılara doktor ne diyor peki ... normal mi diyor
cnm yaa zaten akıntı şeklinde sıvı değil...
dediğin gibi pötür pötür parmağımın arasında eriyo gidiyo krem gibi jel heralde yaa
akıntı diil yanii..çamur gibi dediğime bakmayın toprak diyim bari..
tüp bebek merkeime hbr verdim jelden olabilir dedi dr umdan tel bekliyorum..
nucan nasılsın ? bebişin nasıl ... gittinmi bu aralar kontrole ...
bu arada listeyi yenilediğin zaman bizide 23 yaparmısın
canım bugün gittim şükür iyi kıızımız gayet güzel dedi doktorumuz hareket ediyosen anlamıyosun ufak diyo benim diğeri erkekti ben hep sert vuruşlar bekliyorum bu kızya nazik biraz:)))))))))
ayyy... yerim ben onun nazik ayaklarını ...
... kaç gr olmuş baktımı ona .??? artık kilosu falan çıkıyordur ultrasonda
nurcan teyzesı bız 7 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?